Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 21 augustus 2010 @ 07:53 door herman_dad , 2446 keer bekeken

VOLSTREKT onmogelijk!! Er zijn en ook in de komende 5 ot X  jaar nog te veel mensen die aangewezen zijn op contantgeld gelet op hun maandbudget!! ZIJ KÚNNEN EENVOUDIG NERGENS PINNEN, geen geld (meer) op de rekening! Honderdduizenden of zelfs miljoenen nog en dat worden er elke maand méér? EEN GROOT MAATSCHAPPELIJK PROBLEEM IN DE MAAK! En de branchorganistaie zegt dat zelf ook al... Ja één kassa nog waar contant betaald kan worden?! Dát zal lange rijen geven en dan dus wéér een kassa open en nóg een kassa...? Wat vindt u? Met dit opdringen van 'pinnen'?! Geef uw mening hieronder. 

'Contant betalen in super verleden tijd'

 
 
AMSTERDAM -  Het is wellicht gedaan met het contant betalen van de boodschappen in de supermarkt.

50604643_jpg_749574d.jpg Foto: ANP

Het Brabants Dagblad schrijft dat de supers volgend jaar gaan testen of het mogelijk is om contant geld vrijwel helemaal uit de winkels te verbannen. Twee supermarkten gaan meedoen aan de proef.

 

Er wordt wel overwogen om een kassa open te houden waar contant kan worden betaald. Dat zegt Fons Deen, voorzitter van de werkgroep Cashloze Supermarkt van het brancheorganisatie CBL.

Uit een eerder bericht van RTL-Nieuws:

Uitzonderingen voor probleemgevallen

Het CBL, de brancheorganisatie van supermarkten, wil dat er in 2014 alleen nog kassa's zijn met pin. Maar de organisatie maakt wel een uitzondering voor klanten die moeite hebben met pinnen of die geen grip hebben op hun uitgavenpatroon als zij geen cash geld gebruiken.

 

artikelWat zijn de voor- en nadelen van pinnen?

 

Bron: de Telegraaf, Club Maatschappelijke Belangen Beheerdersinfo, www.clubs.nl 21-08-10 Reacties

  • herman_dad
    zondag 22 augustus 2010, 08:09
    Goedemorgen Jeroen en weer bedankt voor je reactie! Hoop dat meer leden weer meer kijken op de clubs en dan reageren op de forums, ook hr. J.Taaie en soms Mona en héél af en toe iemand anders... reageren in forums e.d. maar verder... ?? Weet niet waar dat aan ligt??
  • jeroen007
    zaterdag 21 augustus 2010, 08:43
    goedemorgens ja ik heb het geleze hoor! ik betaal ook altijd weer contant en vaak ook gewoon met de cente die pakken ze ook gewoon aan hoor! ik betaal ook gewoon nog vaak exacte prijze aan de kassa met de cente, dus gewoon 8,43 ofzo en nooit of bijna nooit ront ik af daar dus zoals op de club ook al te leze is. pretige zonige dag nog vandaag!

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.