Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

59698 keer bekeken

Deurwaarders en o.a. INCASSOBUREAUS ONRECHTMATIG?

 • woensdag 20 maart 2019 @ 00:43
  #120
  reactie op (#119) herman_dad

  Goedemorgen, WEER INCASSOBUREAU DOOR ACM OP DE VINGERS GETIKT OM AGRESSIEVE WERKWIJZE. Nogmaals, mocht u onterechte zaken constateren, stel ACM hiervan in ieder geval op de hoogte en/of raadpleeg een advocaat ter zake. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  ACM tikt incassobureau op de vingers om agressieve werkwijze

  VANDAAG, 21:48

  REGIO

  Een incassobureau uit Dronten heeft een tik op de vingers gekregen van de consumentenwaakhond Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het bedrijf, Hendriks Incasso, ging volgens de ACM te agressief te werk.

  Meerdere mensen trokken bij de ACM aan de bel na een aanvaring met het bedrijf. Ze klaagden onder meer dat ze op agressieve wijze onder druk gezet werden om zo snel mogelijk te betalen. Ook zou er ten onrechte zijn gedreigd dat als er niet betaald zou worden, de kosten voor een rechtszaak op de consument verhaald zouden worden.

  De consumentenwaakhond heeft Hendriks Incasso erop gewezen dat dat niet mag. Het bedrijf heeft daarop beloofd de werkwijze aan te passen. Dat betekent onder meer dat er een redelijke termijn van vijf werkdagen gegeven wordt voor het betalen van de rekening.

  Eerder in opspraak

  Eigenaar Loyd Hendriks wil tegenover Omroep Flevoland niet ingaan op de kwestie. Volgens de regionale omroep kwam het bedrijf de afgelopen jaren geregeld met onconventionele incassomethodes. Vorig jaar kondigde het bedrijf aan videoboodschappen te zullen versturen via WhatsApp en Facebook, in plaats van een acceptgiro.

  In 2017 kwam de eigenaar nog in het nieuws toen hij dreigde wanbetalers op te zoeken met een draaiende camera. De beelden wilde hij op internet plaatsen. "Na goed overleg", werd daar uiteindelijk vanaf gezien.

  Boete

  ACM fungeert als een waakhond en spreekt bedrijven aan die zich niet aan de regels houden. Overtreders worden bekendgemaakt, om andere consumenten te waarschuwen. Als het bedrijf doorgaat met de praktijken, kan de ACM ook boetes opleggen.

  Volgens de waakhond dreigen incassobureaus soms met maatregelen die zij niet kunnen nemen. Zoals bijvoorbeeld het beslag leggen op eigendommen. Ook worden mensen soms bestookt met sms'jes, e-mails of telefoontjes terwijl dat niet mag.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep Flevoland

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 14 maart 2019 @ 00:42
  #119
  reactie op (#118) herman_dad

  Goedemorgen, ACM, AUTORITEIT CONSUMENT EN MARKT WAARSCHUWD OPNIEUW TEGEN INCASSOBEDRIJVEN die onterechte vorderingen doen. In feite zijn dit (pogingen tot- ) oplichting. Klachten hierover als u maar enigszins twijfelt over de rechtmatigheid van het handelen van een incassobedrijf of organisatie kunt u bij de ACM indienen.

  Nog enkele mogelijkheden:

  https://www.nvio.nl/klachten - https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/armoede-en...en.../klacht-incassobureau - https://www.consumentenbond.nl › ... › Juridische procedure › Incasso en deurwaarder - https://radar.avrotros.nl › Forum › Juridisch/financieel › incasso - https://www.incassobureau-info.nl/azindex.php

  Zie en lees verder art. van NU.nl Twitter (bron)  

  Donderdag 14 maart 2019 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  ACM waarschuwt consumenten opnieuw voor agressieve incassobedrijven

  ACM waarschuwt consumenten opnieuw voor agressieve incassobedrijven

  12 maart 2019 13:44 Laatste update: 1 dag, 8 uren geleden

  70  

  De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt opnieuw voor incassobedrijven. Deze keer gaat het om Incasso CC, Jacobs Bemiddeling en Herms Incasso. Zij zouden proberen onterechte rekeningen te innen.

  Het gaat vaak om gevallen waarin consumenten zijn benaderd met het aanbod van een vakantie of een reisvoucher. Ook wanneer er geen overeenkomst tot stand komt, proberen de incassobureaus later een rekening te innen.

  In sommige gevallen zouden de incassobureaus zelfs betalingen proberen af te dwingen bij consumenten die nooit zijn benaderd door de verkopers.

  De ACM adviseert consumenten de rekeningen simpelweg niet te betalen. "Ook niet als het incassobureau dreigt met deurwaarders of andere strafmaatregelen."

  De betrokken incassobureaus benaderen consumenten voor rekeningen van Boekvoordelig.com, Shop & Fly, Trip Abroad, Euroloterij en Weekendjegenieten.

  Eerder waarschuwde de ACM al voor een netwerk van incassobureaus die op eenzelfde manier te werk gingen.

  Door: NU.nl  Beeld: ANP

  70  reacties  

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 02 januari 2019 @ 00:45
  #118
  reactie op (#117) herman_dad

  Goedemorgen, GROVE BLUNDER VAN DE POLITIEK, Ministerie en Kamer: Voorgestelde BESCHERMINSWET voor mensen met SCHULDEN uitgesteld door ict-problemen uitkeringsinstanties. Voor zeker 2 jaar en MENSEN IN DEZE SITUATIE ZIJN DUS NOG LANGER OIVERGELVERD AAN DE VOLSTREKTE WILLEKEUR VAN DEURWAARDERS én incasseerders. Een groot maatschappelijk onrecht aldus. 

  Zie en lees verder van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Zorgen over uitstel beschermingswet voor mensen met schulden

  MAANDAG, 04:33

  POLITIEK

  Een deurwaarder in actie in Delft ANP

  Een wet die met ingang van morgen mensen met schulden beter moet beschermen tegen deurwaarders en overheidsdiensten is uitgesteld. Medio november heeft staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een brief aan de Tweede Kamer geschreven dat het zeker twee jaar langer gaat duren, omdat de Belastingdienst en het UWV meer tijd nodig hebben om de systemen op orde te krijgen.

  De uitvoering ervan is voor de organisaties ingewikkeld en ingrijpend. Er zijn veel partijen bij betrokken en het vraagt aanpassingen op ICT-gebied, zegt een woordvoerder van Van Ark in Trouw.

  In de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet is afgesproken dat de zogenoemde beslagvrije voet van mensen met schulden beter wordt berekend. De beslagvrije voet is het deel van het inkomen waar schuldeisers niet aan mogen komen.

  Nu moeten mensen met schulden zelf allerlei informatie aanleveren over bijvoorbeeld toeslagen en woonlasten om de beslagvrije voet te bepalen. Het aanleveren van informatie gaat vaak verkeerd, waardoor de beslagvrije voet in driekwart van de gevallen te laag wordt ingeschat. Daardoor hebben mensen soms een paar honderd euro per maand minder te besteden.

  Maatschappelijke prijs hoog

  In de nieuwe wet wordt niet degene met de schuld, maar de deurwaarder verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie waarop de beslagvrije voet wordt gebaseerd. De Belastingdienst en uitkeringsinstantie UWV moeten daarvoor gegevens aanleveren, en dat blijkt complexer dan gedacht. "Beide organisaties worden geconfronteerd met grote uitdagingen op ict-gebied", schrijft staatssecretaris Van Ark in haar brief aan de Tweede Kamer.

  Schuldexperts reageren in Trouw bezorgd op het uitstel van de wet die mensen met schulden moet beschermen. "Je hebt het hier over mensen die vaak niet eens genoeg geld hebben om te eten", zegt Nadja Jungmann, lector schulden en incasso aan de Hogeschool Utrecht in de krant. "Het wordt nu als een gegeven gecommuniceerd dat de wet wordt uitgesteld, maar de maatschappelijke prijs is erg hoog."

  Voorzitter Marco Florijn van de NVVK, de branchevereniging voor schuldhulpverlening, zegt in Trouw dat iedereen snakt naar de nieuwe wet. "Ik wil best geloven dat er ict-problemen zijn, als het maar de hoogste prioriteit heeft om dit op te lossen."

  BEKIJK OOK

  Eenvoudigere regels voor mensen met schulden

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 24 augustus 2018 @ 00:45
  #117
  reactie op (#116) herman_dad

  Goedemorgen, IVM POLITIE CAO-ACTIES: DEURWAARDERS WOEDEND OP POLITIE, GEEN ASSISTENITE meer aan hen bij ontruimingen of andere werkzaamheden, sinds vandaag een nieuwe verharding van de politie-acties. 

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  23 augustus 2018 15:21

  Deurwaarders woedend op politie: 'Ze pakken de allerzwaksten'.

  Deurwaarder Paul Otter. 

  © RTL Nieuws

  Deurwaarders voelen zich in de steek gelaten door de politie. Door een staking worden ze vanaf vandaag bij hun werk niet meer geholpen door agenten. Hierdoor lopen ze serieus gevaar, zegt Paul Otter van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

  Doordat de politie staakt, kunnen deurwaarders beslagleggingen of ontruimingen niet meer uitvoeren. Deurwaarders worden bij hun werk namelijk vaak geconfronteerd met agressie en geweld. "We hebben de politie daarom nodig voor een ontruiming. Zonder hen kunnen we onze veiligheid niet garanderen", zegt Otter van de KBvG. 

  Schulden lopen op

  Vorige week gaven de politiebonden aan dat ze na een wekenlange onderbreking weer willen onderhandelen met justitieminister Ferd Grapperhaus over de cao. Maar om druk op de ketel te houden, breiden ze de stakingen toch uit. En daar zijn de deurwaarders vanaf vandaag de dupe van. "Ze pakken hiermee de verkeerden, de allerzwaksten. Want als wij niet kunnen ontruimen, lopen de schulden van de huurders alleen nog maar verder op. Hier hebben heel veel mensen last van." 

   

  Per week worden zo'n honderd huizen ontruimd. Als de actie van de politie een maand aanhoudt, zal dit een enorme schadepost teweegbrengen, zegt Otter. "Voor woningcorporaties loopt de schade dan op tot zo'n 1,5 miljoen euro per maand. Maar vooral de schade voor de huurders is enorm. Zij moeten in hun huis blijven zitten, omdat wij niet ontruimen. Hierdoor lopen hun schulden op en een hogere schuld kunnen ze niet terugbetalen. Die komen heel diep in de problemen, voor hen is het vooral een drama." 

  'Doet me echt pijn'

  De vorige keer dat de politie eenzelfde actie hield, werden de deurwaarders bijna negen maanden alleen gelaten. "Het doet me echt pijn dat naar dit middel wordt gegrepen. Wij hebben niets met de politieonderhandelingen te maken, we zitten niet bij de onderhandelingen aan tafel. Ze pakken echt de verkeerde nu." 

  Otter overweegt nu een kort geding te beginnen en de rechter te vragen de staking te verbieden.

  Hebben de boze politieagenten een punt?

  Zie video in oorspronkelijke artikel

  Peter van Zadelhoff legt uit hoe het zit met de politieacties: zijn ze terecht of niet?

  RTL Nieuws

  Gewijzigd op 2019-01-02 00:50:57
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 22 juni 2018 @ 00:16
  #116
  reactie op (#115) herman_dad

  Goedemorgen, NIEUWE WET: WAT MAG EEN DEURWAARDER tav uw HUISDIEREN? Heel vreemd weer deze regelgeving...Maar ook andere nieuwe regels wat wel en niet mag vastgelegd. niet allemaal verkeerd, LEEST U ZELF EENS, wellicht voorbereiedt dan? Heeft u daar ervaringen mee of weet u daar meer over, laat ons eens weten? Dank!

  Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  21 juni 2018 12:38

  Deurwaarders mogen je kitten niet meer veilen, maar je pony wel.

  Een kitten (boven) en een paard kunnen elkaar vaarwel zeggen. 

  © iStock

  Wat deurwaarders in beslag mogen nemen als je je schulden niet betaalt, wordt aan banden gelegd. Uit een vandaag gepubliceerd wetsvoorstel blijkt dat het klaar moet zijn met het veilen van bijvoorbeeld huisdieren.

  De huidige wet die regelt wat deurwaarders in beslag mogen nemen is met recht stokoud te noemen, hij dateert uit 1838. De lijst met zaken die een deurwaarder niet mag meenemen is kort: je beddengoed, de kleren die je aan hebt (!), gereedschap van 'ambachtslieden' en een maandvoorraad aan eten en drinken.

  Adieu, fikkie

  Die ouderwetse wet zorgde met enige regelmaat voor schrijnende situaties. Zo mochten deurwaarders bijvoorbeeld je hond of kat meenemen om te die vervolgens te verkopen aan de hoogste bieder.

  En dat gebeurt ook echt, zegt de voorzitter van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. "We houden niet bij hoe vaak. Wel is bekend dat er inboedel geveild wordt, maar niet zozeer wat die inboedel dan precies is, daar is geen centraal register voor."

   

  Overigens is het in beslag nemen van huisdieren ook weer geen schering en inslag: naar schatting gebeurt het zo'n vijf tot tien keer per jaar.

  Meer op rtlnieuws.nl: Hulp voor mensen met schulden: betalen in termijnen makkelijker

  Hond, kat en trouwring beschermd

  Het vandaag gepubliceerde wetsvoorstel, dat trouwens al in 2014 werd opgesteld maar niet werd ingediend, zorgt ervoor dat dat niet meer voor kan komen in de toekomst. Zaken van 'hoogstpersoonlijke aard' en gezelschapsdieren gaan onder het beslagverbod vallen.

  Dat betekent in de praktijk dat honden en katten niet meer meegenomen mogen worden. Maar: dan moeten het wel echt gezelschapsdieren zijn. Als je ze houdt om te fokken, kan de deurwaarder ze gewoon in beslag nemen.

  Ook als je bijvoorbeeld kippen, geiten, paarden of pony's hebt, ben je het bokkie: die gelden niet als gezelschapsdieren, omdat je ze doorgaans buiten houdt.

  De uitzondering voor hoogstpersoonlijke bezittingen zorgt ervoor dat, hoe diep je ook in de schulden zit, je trouwring of fotoboeken niet mogen worden verpatst.

  Minimum om van te leven

  Deze uitzonderingen zijn trouwens niet het enige wat verandert met de nieuwe wet. Ook wordt duidelijk vastgelegd dat er een minimumbedrag op de rekening moet overblijven om van rond te kunnen komen: een kleine 1500 euro voor alleenstaanden, oplopend tot bijna 2100 euro voor gezinnen met kinderen.

  Ook wordt het onder meer verboden om beslag te leggen op spullen die minder op gaan brengen dan de kosten voor de beslaglegging zelf. Spullen in beslag nemen alleen maar om mensen onder druk te zetten om een betalingsregeling te treffen, mag dan niet meer.

  RTL Z

  Gewijzigd op 2019-01-02 00:53:54
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 20 april 2018 @ 06:39
  #115
  reactie op (#114) herman_dad

  Goedemorgen, DEURWAARDERS EN INCASSOBUREAU'S MET ELKAAR IN DE CLINCH EN VECHTEN NU ZELF e.e.a. uit voor de tuchtrechter. Des te meer bewaarheid dus de artikelen hier verder in een algemene zin, zijn incassobureau's en deurwaarders zelf wel integer en niet onrechtmatig vaak bezig?

  Overigens zullen we van het gehele monetaire systeem af moeten op Aarde? Dan zijn er geen instellingen als we het hier over hebben meer nodig. Natuurlijk dat kan NL niet alleen en moet wereldwijd, maar wereldwijd moeten we dan ook de gehele geest van de mens homo sapiens veranderen in denken en doen. Dan wordt je, of denk je zelfs al niet meer aan een functie als deurwaarder of werkzaam bij een deurwaarderskantoor. Zie boek nog eens Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... (zie clubhome verder), AANRADER voor elke deurwaarder of incassobureau, maar uiteraard voor ALLE homo sapiens, dit is maar een klein onderdeel van het geheel... Gaat u ook mee? Vraagt het boek aan allen, en ja als men meegaat dan kijk je nu al uit naar een andere functie met waardering in het leven?    

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Ruzie onder deurwaarders voor de tuchtrechter

  VANDAAG, 06:16

  ECONOMIE

  ANP

  GESCHREVEN DOOR

  Bart Kamphuis, Verslaggever economie

  Het conflict onder deurwaarders over hun onafhankelijkheid ten opzichte van incassobureaus ontvlamt opnieuw. Een organisatie die 30 procent van de deurwaarderskantoren in Nederland vertegenwoordigt, Deurwaardersbelangen.nu, sleept 18 collega's van de deurwaarderskantoren LAVG en Van Arkel voor de tuchtrechter.

  De zaak gaat over de banden tussen de twee kantoren en een opdrachtgever, DAS Holding. DAS blijkt behalve opdrachtgever ook mede-eigenaar van de bedrijven. Die kregen van DAS niet direct opdrachten, maar wel van incassobureaus waarin de holding een belang heeft.

  Die constructie lijkt op gespannen voet te staan met de verplichting die de deurwaarderskantoren hebben om een zorgvuldige afweging te maken tussen de belangen van de schuldeisers en de schuldenaren.

  Deurwaarders.nu denkt dat het in deze situatie onmogelijk is om een onafhankelijke positie in te nemen. De belangenvereniging wil daarom een oordeel van de tuchtrechter.

  Deurwaarder vs. incassobureau

  Een deurwaarder mag veel meer dan een incassobureau, zoals beslag leggen op inkomen, woningen en banktegoeden. De macht van een incassobureau reikt niet veel verder dan het sturen van aanmaningen en het treffen van betalingsregelingen.

  Incassobureaus hebben deurwaarders nodig om schuldenaren te dwingen tot betalen. Deurwaarders moeten aan een verzoek tot beslaglegging gehoor geven ('ministeriële plicht'), maar moeten daarbij een zorgvuldige afweging maken tussen de belangen van de schuldeiser en die van de schuldenaar. Belangrijke vraag daarbij is: staat het dwangmiddel in verhouding tot het schuldbedrag?

  Beroepsorganistie KBVG heeft strenge regels voor het belang dat een incassobureau in een deurwaarderskantoor mag hebben.

  Henk Bos, bestuurder bij zowel LAVG als Van Arkel, zegt dat de organisatie jarenlang gedoogde dat DAS zijn bedrijven indirect opdrachten gaf. Deurwaardersbelangen.nu heeft het over een gebrek aan handhaving, iets waar het ministerie van Justitie eerder ook melding van maakte. De tuchtzaak kan maanden in beslag nemen.

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2018-05-20 06:51:24
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 13 februari 2018 @ 07:13
  #114
  reactie op (#113) Vomie

  Goedemorgen, INCASSOBUREAU Credt Invest (ook andere namen, zie art.!!   ) beboet voor onrechtmatig handelen. Mensen werden onder druk gezet en zo gedwongen te betalen. HEEFT U ERVARINGEN MET DIT BEDRIJF? Dat dus ook onder andere namen opereert? Laat het ons eens weten, of andere ervaringen met andere bedrijven?  

  Zie en lees verder art. van NU.nl (bron)

  Dinsdag 13 februari 2018 

   Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Incassobureau beboet voor onder druk zetten consumenten 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 12 februari 2018 13:55Laatste update: 12 februari 2018 16:36

  • De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een boete van 415.000 euro opgelegd aan incassobureau Credit Invest. Het bureau, ook bekend onder de naam De Nederlandse Incassocentrale, heeft consumenten onder druk gezet om ongeldige rekeningen te betalen.

  Het ging vaak om rekeningen van ongewenste abonnementen, zoals op kortingsdiensten. Als consumenten weigerden te betalen of om opheldering vroegen over hun rekening, bleef Credit Invest hardnekkig aandringen om de rekening te voldoen.

  Het incassobureau dreigde met gerechtelijke procedures en hoge incasso- en proceskosten. Consumenten voelden zich daardoor vaak gedwongen de onterechte vorderingen toch te betalen.

  Namen

  Credit Invest gaat ook schuil achter de namen Credit Pay, MKBusiness en Stichting Derdengelden Incasso Service. Het bedrijf  heeft inmiddels bezwaar aangetekend tegen het besluit.

  Het Openbaar Ministerie doet nog onderzoek naar Credit Invest. De ACM heeft gegevens uit haar onderzoek met het OM gedeeld.

  Toezegging

  Een ander bureau, Intrum Justitia, heeft beloofd consumenten niet onder druk te zetten om hun rekening te betalen door te dreigen met bevoegdheden die zij niet heeft. Daarnaast heeft het bedrijf toegezegd consumenten uitvoerig te informeren over de rekening en maatwerk te zullen leveren.

  Als Intrum Justitia zich niet aan de afspraken houdt, kan de ACM een boete opleggen.

  Door: NU.nl

  Lees meer over: 

  Incasso

  Gewijzigd op 2018-05-20 06:52:10
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 15 december 2016 @ 14:47
  #113
  reactie op (#112) gerrit72

  Haalo lede er komen nieuw regels voor dd deurwaarders en incasso bureau s las ik of hoorde ik op het nieuws weet iemand daar meer over?

 • donderdag 21 april 2016 @ 22:29
  #112
  reactie op (#111) herman_dad

  De rechters in Nederland hebben niks met waarheidsbevinding en een eerlijk proces. Dus ik vind het niet vreemd dat de rechters problemen met iemand die wel voor waarheidsbevinding op komt.

 • dinsdag 05 april 2016 @ 00:56
  #111
  reactie op (#110) herman_dad

  Goedemorgen, weer een zeer opmerkelijke 'actie' van een deurwaarder, de vraag is dit weer OF DIT EEN RECHTMATIGE HANDELING is, om 'in het openbaar een gerechtelijk stuk' uit te reiken en het doet er niet toe of betrokkene een ex-crimineel is of niet, het (ge-) rechtelijke FEIT waar is of niet, en het feit al door de media openbaar is gemaakt, een ander feit blijft dat er weer sprake kan zijn dan van smaad ofwel laster of ten minste een ongeoorloofde 'ambtsdwang of ambtswellust' door deze deurwaarder, deze had het exploot gewoon ook aan huisadres kunnen bezorgen,. Ex-crimineel Martin Kok is maandagavond rond tien voor elf verrast door een deurwaarder die hem opzocht in de studio waar Jeroen Pauw zijn avondprogramma Pauw opneemt. Kok moet op last van de rechter verklaringen uit de verhoren van Willem Holleeder van zijn site Vlinderscrime halen.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4275816/2016/04/04/Martin-Kok-heeft-bezoek-van-deurwaarder-bij-studio-Pauw.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl

   

   

  Gewijzigd op 2016-04-05 07:01:10
  handtekeningafbeelding