Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1510 keer bekeken

GOEDE VAKANTIETIJD

 • maandag 30 juli 2018 @ 08:23
  #6
  reactie op (#5) Gotspe

  Hallo lede hier ook ik wens u wel een goede vakantie tijd hoor en godedank is het wat beter voor oudere mense met de warmte vint u ook? Meneer Gospe welke andere clubs bedoeld u las ik? een van deze clubs zijn de mense wel voorzichtig ja met dat buitenaardse geloof en levens maar ik geloof er steeds meer in? Wens ik u ook nog een goede tijd daar hoor zie dat u in Aruba bent.

 • zaterdag 28 juli 2018 @ 16:42
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goede middag bij jullie daar in Nederland en wens ook allen een goede vakantietijd en aan het weer ligt het niet heb ik gehoord?

  Ik wens u allen nog een goede dag... en morgen goede zondag nog ik ben wat  voorzichting maar in het algemeen gesteld want op een andere club heb ik daar een soort van discussie over, moeten we allen tesamen of apart onze eigen politieke partij volgen of eigen geloof of eigen.... nu ja noem maar op? Hoe denkt u daar hier over? 

 • zaterdag 28 juli 2018 @ 00:39
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, ONGEMERKT BIJNA IS DEZE WEEK DE VAKANTIETIJD ECHT BEGONNEN, veel scholen zijn al dicht o.a. en WIJ WENSEN ALLE LEDEN ENDE VELE BEZOEKERS, ook de kennelijk dagelijks terugkerende, EEN GOEDE VAKANTIETIJD. Aan het weer zal het niet liggen... 

  Ook door ervaringen vorige jaren, in deze tijd is eer soms niet altijd voor alle nieuwsclubs even veel relevant nieuws, zoals vandaag en de hitte is uiteraard een belangrijk dominat nieuwsonderwerp. Ook de politiek is met reces en vele maatschappelijke diensten e.d. draaien op een laag pitje. Blijft u toch elke dag even (bij!!!)lesen hier, heel veel artikelen.

  DANK U ALLEN EN NOGMAALS EEN GOEDE TIJD.

  Zie o.a. ook eens: 

  http://europese-unie.clubs.nl/ http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ -http://lotgenoten-waowia-andere-uitkeringen.clubs.nl/ - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ http://radio-martino-amsterdam.clubs.nl/ http://justittieledwalingen.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/

   

   

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 12 juli 2012 @ 07:30
  #3
  reactie op (#2) Gotspe

  Goedemorgen, het is en blijft wat stil op clubs in zijn algemeenheid met bezoekers (Statistieken) ook, en ja velen toch op vakantie, maar een vraag aan u, degenen die er nog zijn, leest u wel eens elke dag ook het weerberichtje hier in het clubbericht? Probeer het elke dag even te vernieuwen, ook op een enkele andere club als Mona's Clubhuis etc. (zie Favoriete Clubs - klikt u daar en leest ook wel eens deze andere clubs?!97.gif) MAAR... vraag: leest u het weerberichtje ook wel eens? Natuurlijk er zijn vele manieren voor het weer in de media, en toch even in het kort een overzichtje...? 117.gif   

  Alleen even het weer voor vandaag hier voor u:

  Vandaag: Vanmorgen in het uiterste N nog droog, elders al soms hevige regen- en onweersbuien, wegtrekkend, vanmiddag naar het NO. In de loop van de dag vanuit het W weer bredere opklaringen en zonnige perioden met temp. van 16 tot 19 gr. Vanavond en vannacht weer meer bewolking, gevolgd door regen, temp. 12 gr.         

   ANIMATIE+Zon%2Ben%2Bregen.gif Zomer? Sterk wisselvallig dit jaar! Morgen een regenachtige dag, weinig zon, temp. 16 gr. Het weekend aanhoudend sterk wisselvallig, zaterdag veel regen, zondag mogelijk iets beter, temp. 17 gr., begin volgende week iets beter, temp. 19 gr. maar aanhoudend een sterk wisselvallige 'Hollandse zomer'. Zie ook weerberichtje op:

  Gewijzigd op 2018-05-31 12:48:02
  handtekeningafbeelding
 • zondag 17 juni 2012 @ 09:15
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goede morgen. Ik wens u ook een goede vakantie, ik ga binnenkort ook wel even weg en dus weinig of niet op de clubs. Veel te lezen op andere clubs ook zie ik, dat komt da later wel, elke dag ben ik toch even op de clubs van mij. Een leuke zondag nog.67.gif

 • zaterdag 16 juni 2012 @ 08:14
  #1

  De vakantietijd is weer aangebroken, hoewel veel scholen o.a. nog geen vakantie hebben. Je ziet het al sommige dagen aan het teruglopende bezoekers aantal (muv. enigszins club Maatschappelijke Belangen en zie statistieken), in einde augustus, begin september zal e.e.a. wel weer normaliseren.  

  Nederland+-+ZOMER+%27zonnen%27.jpg

  En wij wensen allen, leden en de vele (dagelijks terugkerende) bezoekers van deze clubs o.a. een goede vakantietijd als u binnenkort ook gaat en een goede terugkeer.

  http://europese-unie.clubs.nl/ - http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ - http://lotgenoten-waowia-andere-uitkeringen.clubs.nl/ - http://mona-s-plaatjes-en-knipvel-club.clubs.nl/ - http://postcrossing.clubs.nl/ - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ - http://radio-martino-amsterdam.clubs.nl/ - http://justittieledwalingen.clubs.nl/ - http://hetpolitiekdebat.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/

  Gewijzigd op 2018-05-31 12:48:12
  handtekeningafbeelding