Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

3925 keer bekeken

TV, INTERNET, TELEFOON- storingen EN ALLES MAATSCHAPPIJ

 • donderdag 30 december 2021 @ 08:59
  #27
  reactie op (#26) herman_dad

  Goedemorgen, STEEDS MEER TV BETAALZENDERS en steeds meer een maatschappelijke internet puinhoop ook daarbij. En allen gaan voor HET (GROTE) GELD VERDIENEN, pikken andere leuke of voor aantal van ons dan specifieke zenders, UITZENDRECHTEN AF maar velen kunnen dit ook niet betalen of komen er (jongeren veelal) in de gygantische schulden mee omdat ze het toch willen zien of blijven volgen....

  Weer slechts Ned. 1, 2 en 3 en één RTL, BRT 1 en 2, Rai UNO, BBC 1 en 2, SBS, etc., EN SLECHTS één maal per maand gezamelijke kosten, - betaalbaar voor velen, vaste lasten - abonnement, zou dat niet weer een idee zijn? Maar ja dat ligt ook bij en vooral AAN de politiek: "GELIJKE INTERMENSELIJKE RECHTEN EN DUS OOK GELIJKE INTERMENSELIJKE KAPPEN?" De Vrije markt economie is zo langzamerhand INTERMENSELIJK MISDADIG GEWORDEN en heeft, krijgt het boek hier genoemd daarin steeds meer geheel gelijk?!!!  

  Als er één consumententak in de maatschappij is die deze stelling bewijst, is het wel de (commerciele) MEDIA: 'Vrije markteconomie is een woord uit het junglerecht en biedt geen enkele overlevingskans' .... (Uit boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg, zie clubhome http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ ....TIP! )  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • ECONOMIE •TECH •CULTUUR & MEDIA • GISTEREN, 16:45

  Kies je Succession of Max Verstappen? Aanbod videodiensten wordt nóg groter

  Reclame voor HBO Max in de VS, de streamingdienst komt komend jaar ook naar Nederland EPA

  Het aanbod ís al groot, maar komend jaar wordt de keus aan videodiensten nog groter. De tijd dat het begon en eindigde met Netflix ligt al een paar jaar achter ons. Afhankelijk van de interesse en de samenstelling van je huishouden, kun je al snel geld kwijt zijn aan vier of vijf abonnementen.

  En daar komen nog eens drie spelers bij. De bekendste naam is HBO Max, de partij achter de populaire series Game of Thrones en SuccessionEen andere speler is SkyShowtime, met aanbod van onder meer Peacock (Amerikaanse tv-zender NBC), Paramount+ (CBS) en Showtime. Ook nieuw is Viaplay, dat onder meer de Formule 1 gaat uitzenden; belangrijk dus voor fans van Max Verstappen.

  100 miljard euro aan content

  De strijd om de kijker wordt dus alleen maar heviger. De Financial Times rekende uit dat in de 'streamingoorlog' door Amerikaanse platforms komend jaar zo'n 100 miljard euro wordt uitgegeven. Meer geld betekent meer aanbod en - zo is de hoop - een betere kans om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande te behouden.

  Die onderlinge strijd om de kijker wordt in Nederland ook steeds heviger. "Netflix is nog altijd de onbetwiste nummer één hier", zegt Casper Scheffer, mediadeskundige bij adviesbureau PwC. "De strijd gaat nu om wie de nummer twee wordt. Daarvoor heb je onder meer een behoorlijk reclamebudget en een goede prijsstrategie nodig."

  De markt wordt volgend jaar nóg drukker:

  De top-5 videodiensten in Nederland die er nu al zijn en welke er volgend jaar bijkomen NOS

  De huidige nummer twee is Videoland, het succesverhaal van RTL Nederland. "De komst van de drie nieuwe partijen gaat heel veel dynamiek veroorzaken", zegt topman Sven Sauvé. Dat betekent automatisch dat de keuze verder wordt uitgebreid - meer films, series en documentaires.

  "Je zult ook zien dat het voor de consument ingewikkelder zal worden om te weten welke content waar te vinden is, omdat er zo ongelooflijk veel aanbod is", verwacht Sauvé.

  Abonnementen stapelen

  Consumenten lijken Videoland te zien als een aanvulling op wat ze verder kijken. Marktonderzoeker Telecompaper ziet dat consumenten niet zozeer kiezen tussen bijvoorbeeld Netflix en Videoland. Het platform van RTL wordt erbij genomen. "We zien in onze data dat de overgrote meerderheid van Videoland-klanten ook Netflix heeft", zegt onderzoeker Bart Kooning.

  De vraag is volgens hem hoe lang dit standhoudt als er nog meer diensten bij komen. "Dan zal blijken of het aantal diensten wat de Nederlandse consument bereid is te stapelen verder blijft groeien, of dat consumenten toch gedwongen worden tot een keuze."

  Videoland is volgens cijfers van marktonderzoeker Telecompaper de nummer twee in Nederland:

  De top-5 videodiensten in Nederland NOS

  Onderscheiden is dus heel belangrijk, denkt ook Scheffer van PwC. "Als je dat niet doet, dan kun je terechtkomen in een prijzenoorlog. In deze bedrijfstak - waarbij je heel veel geld moet steken in steeds maar nieuwe content maken - is dat een zeer kostbare aangelegenheid." De trend is juist dat de prijzen hoger worden. Ook Videoland wordt iets duurder.

  Qua aanbod heeft Videoland een onderscheidende positie: de andere partijen hebben vaak een veel Amerikaanser - en dus met elkaar vergelijkbaar aanbod (Netflix maakt wel steeds meer Europese series en films). Wel tekent Scheffer aan dat het productiebudget van RTL's moederbedrijf minder groot is dan dat van de Amerikaanse streamgiganten.

  Miljardenbudgetten

  Ook RTL-topman Sauvé erkent dit. "We concurreren met grote spelers die miljarden te investeren hebben. Als lokale speler zijn we bereid significante bedragen te investeren om onze nummer twee positie te behouden." Videoland maakt overigens nog geen winst. Volgens Sauvé geen probleem: er is tijd en ruimte, zegt hij.

  Een bekende serie op Videoland is Mocro Maffia, waarvan komende maand het vierde seizoen beschikbaar komt:

  Zie video in oorspronkelijke artikel

  De trailer van het vierde seizoen van Mocro Maffia

  Mediawetenschapper Charles Vaneker (VU) verwacht dat consumenten de grotere concurrentie kunnen gaan voelen in de portemonnee. "Als je uiteindelijk alles wil zien, ben je meer kwijt. Vroeger zaten we te zeuren over kijk- en luistergeld, maar dit is in principe ook een soort kijk- en luistergeld. Ik denk dat de consument straks netto duurder uit is voor dingen die je misschien vroeger bij traditionele omroepen zag."

  Nu kun je met die bedragen wel creatief omgaan: diensten als Netflix, Disney+ maar ook Videoland bieden de optie aan om vanaf meerdere schermen tegelijkertijd te kijken en profielen aan te maken. Dat betekent dus dat je de kosten kunt delen (of zelfs niks hoeft te betalen als je kunt meeliften met vrienden of familie), waarmee de totaalprijs minder wordt.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2021-12-30 09:09:30
  handtekeningafbeelding
 • maandag 27 augustus 2018 @ 00:23
  #26
  reactie op (#25) herman_dad

  Goedemorgen, FRANSEN STOPPEN MET 'VASTE' TELEFONIE. Voor 'ouderen' nog een tussenoplossing... Een speciale modem voor ouderen waarmede niet te internetten is maar allen 'bellen'? Ook KPN heeft al plannen voor een zekere afbouw hierin, meer bellen via internet... etc. Toch, OUDEREN hebben ook soms geen internet nog of willen dat niet meer. Uitgesloten dus van 'bellen'? Discriminatie... of hoe kijkt u daar tegenaan?  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Frankrijk stopt na 140 jaar met 'klassieke' vaste telefonie

  VANDAAG, 17:02

  BUITENLAND

  HOLLANDSE HOOGTE

  GESCHREVEN DOOR

  Frank Renout correspondent Frankrijk

  In Frankrijk wordt een einde gemaakt aan 'ouderwets' bellen. Over twee maanden is het niet meer mogelijk om een vaste telefoonlijn aan te vragen, daarna volgt een geleidelijke afbouw. Over vijf jaar wordt het landelijke vaste telefonienetwerk in zijn geheel ontmanteld.

  Frankrijk neemt daarmee na 140 jaar afscheid van de klassieke vaste telefoon. Het apparaat, soms zelfs nog met een aparte hoorn en een speciale telefoonstekker die in de muur verdwijnt, is dan verleden tijd. "Dit is het einde van een tijdperk", schrijft dagblad Le Parisien over het besluit. Vast bellen moet in de toekomst via internet.

  In Nederland is 'ouderwets' bellen ook op zijn retour. KPN stopt volgend jaar met de traditionele analoge telefonie en met bepaalde ISDN-diensten. Het bedrijf zegt dat het aantal gebruikers van die telefoondiensten terugloopt en dat die daarom worden gemoderniseerd of vervangen door "toekomstvaste alternatieven", zoals bellen via internet.

  Parijs kreeg met de Wereldtentoonstelling van 1878 een eerste (beperkt) telefoonnetwerk. Een jaar later volgde de commerciële exploitatie en meldden zich de eerste telefoonabonnees. Dat netwerk werd verzorgd door de Franse PTT en later France Télécom. De opvolger van dat staatsbedrijf, Orange, heeft nu besloten definitief de stekker uit de vaste telefoon te trekken.

  Meer mobiel

  De reden ligt voor de hand. Steeds meer Fransen bellen mobiel of via hun modem. In twintig jaar is het aantal minuten dat Fransen aan de vaste telefoon hangen, gehalveerd. Het aantal minuten dat ze mobiel bellen is in diezelfde periode met een factor 16 toegenomen.

  Bovendien is de techniek verouderd. Vaste telefonie liep tot de jaren 70 nog via telefonistes en daarna via geautomatiseerde centrales. "Maar die apparaten zijn aan het einde van hun levensloop", aldus directeur Michel Combot van de Franse telecombranchevereniging. Onderdelen voor die centrales zijn steeds minder te vinden.

  Aantal gebelde minuten (bron: Le Parisien)

    1998 2008 2017
  Vaste lijn 124.899 miljoen 107.973 miljoen 66.836 miljoen
  Mobiel 9.968 miljoen 101.779 miljoen 164.462 miljoen

  Er zijn nu nog ruim 9 miljoen Fransen die bellen via een ouderwetse vaste telefoonlijn. Zij kunnen straks overstappen op bellen via internet. Dat leidt her en der al tot gefronste wenkbrauwen, omdat met name senioren lang niet altijd online zijn. "Wij zullen erop letten dat de belangen van consumenten beschermd worden", liet de Franse regering al weten.

  Orange heeft gezegd de oudere Franse bellers tegemoet te komen. Er is een speciale modem ontwikkeld die simpel te begrijpen is. En, opmerkelijk genoeg: je kunt er niet mee internetten, maar alleen mee bellen.

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 20 augustus 2018 @ 00:56
  #25
  reactie op (#24) herman_dad

  Goedemorgen, SCHIERMONNIKOOK geen TELEFOON, INTERNET, TV door glasvezelstoring, mobiele telefonie nog wel mogelijk maar als er zoiets gebeurd wordt toch de maatschappij ontwricht.

  Zie art. van NU.nl (bron)

  Zondag 20 augustus 2018 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Communicatie Schiermonnikoog ligt deels plat door defecte glasvezelkabel 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 19 augustus 2018 21:38Laatste update: 19 augustus 2018 21:51

  De communicatie op Schiermonnikoog ligt deels plat. Door een defecte glasvezelkabel is het sinds zaterdagmiddag niet mogelijk om op internet te gaan via de kabel, televisie te kijken en te bellen met de vaste telefoon.

  KPN zegt hard te werken aan een oplossing. ''We zijn met een technisch team bezig dit zo snel mogelijk te verhelpen.'' Eerst komt er een tijdelijke oplossing. 

  Monteurs gaan de communicatie omleiden via een andere kabel onder de Waddenzee die het eiland verbindt met het vasteland. Die kabel legt echter een andere route af dan de defecte glasvezelkabel, daarom duurt het even.

  Een woordvoerder van KPN laat weten dat de verwachting is dat de tijdelijke oplossing maandag of dinsdag een feit is. Reparatie van de glasvezelkabel onder de zeebodem duurt langer.

  De storing op Schiermonnikoog, met nog geen duizend inwoners, begon zaterdagmiddag en treft ook pinautomaten. Door de kapotte kabel lopen diensten van kabelbedrijf Kabel Noord. Mobiele telefonie en mobiel internet werken overigens wel gewoon op het eiland, want dat loopt via de kabel die nog wel intact is.

  Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

  Door: ANP 0 reacties  

  Lees meer over: 

  Schiermonnikoog storingen KPN

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 31 december 2015 @ 07:41
  #24
  reactie op (#23) herman_dad

  Goedemorgen, KPN, T-Mobile en Vodafone hangt een claim van honderden miljoenen euro's boven het hoofd. Volgens de Stichting Consument & Telecomsector (ConTel) hebben de drie aanbieders jarenlang ten onrechte mobiele abonnementen met een gratis telefoon verstrekt, terwijl dat mobieltje niet écht gratis was.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/4216429/2015/12/31/Megaclaim-providers-om-gratis-mobiele-telefoon.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/11712/Telefoons/actua/index.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5585/Home/2148/Consument/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

  .

  handtekeningafbeelding
 • maandag 25 mei 2015 @ 07:41
  #23
  reactie op (#22) gerrit72

  Goedemorgen, bellen vanuit het 'buitenland', de EU, blijft toch duur desondanks de poging van toenmalig EU-commissaris Neelie Kroes om de kosten gelijkwaardig te maken en niet te duur, dus voor ons allen. maar men zwicht nu voor de argumenten van de telecombedrijven die deze melkkoe tot de laatste druppel willen uitbuiten?

  Zie art. uit De Telegraaf (bron)

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24078518/__Bellen_in_buitenland_blijft_duur__.html

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ -

  Gewijzigd op 2021-12-30 08:26:00
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 27 december 2014 @ 02:54
  #22
  reactie op (#21) herman_dad
  Klinkt goed goedkopere abonnementen, misschien dat ik dan straks mijn prepaid verruil voor een abonnement
 • zaterdag 13 december 2014 @ 07:31
  #21
  reactie op (#20) herman_dad

  Geodemorgen, INTERNET OP MOBIEL VOLGEND JAAR VEEL GOEDKOPER, een concurentiestrijd barst nu daarin los? Een goede zaak voor velen weer, wat vindt u?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3810537/2014/12/13/Internet-op-de-mobiel-wordt-volgend-jaar-veel-goedkoper.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-06-02 06:50:56
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 15 maart 2014 @ 07:40
  #20
  reactie op (#19) herman_dad

  Goedemorgen, VODAFONE blundert, onbedoeld privacy-gegevens van vele klanten 'op straat' en mogelijk bent u daar ook bij? Velen hebben ook al een brief daarover gehad van het bedijf maar past u op...

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3613120/2014/03/14/Vodafone-blundert-met-klantgegevens.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek    

  Gewijzigd op 2018-06-02 06:51:05
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 22 februari 2014 @ 07:34
  #19
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, KPN wil af van papieren TELEFOONBOEKEN en de nummerdienst o.a.? Zeker veel via internet tegenwoordig maar ook veel ouderen die toch een boek nog nodig hebben, bent u het er wel of niet mee eens?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3601347/2014/02/21/KPN-wil-af-van-telefoongids-en-nummerdienst.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/- http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek     

  Gewijzigd op 2018-06-02 06:51:56
  handtekeningafbeelding
 • zondag 11 augustus 2013 @ 18:28
  #18
  reactie op (#17) herman_dad

  Quote: herman_dad

  zondag 11 augustus 2013 @ 07:52

  Goedemorgen, ER DREIGT EEN OVERNAME VAN KPN door een schatrijke Mexicaan, nu komen er meer berichten over dat KPN in NEDERLANDSE HANDEN moet blijven, althans Europese, omdat ook de KPN vitale orgnisaties als Defensie en overheidsinstanties zo wie zo voorziet van de nodige (moderne) verbindingen en dus van landsbelang is. OOk lijkt het een truc van de Mexicaan om zo een Duits telecombedrijf (nu van KPN) in handen te krijgen? Vindt u ook dat KPN tenminste in NL handen moet blijven?Zie art. uit AD (bron)http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3489733/2013/08/09/Kamp-KPN-moet-ook-de-Nederlandse-wetten-naleven.dhtmlZie verder nog in het nieuw en ander nieuwsclubs:http://europese-unie.clubs.nl/forum/topic/4227164_italie-en-berlusconi?p=1#r25877320 - http://europese-unie.clubs.nl/forumhttp://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forumEn EXTRA:  http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://wereldverbeteraars.clubs.nl/

  Goede avond. Ik had begrepen dat de aandeelhouders van KPN over een overname moeten beslissen? Afwachten wat deze dan voor beslissing nemen en waarde hechten aan de KPN als nog Nederlands bedrijf? Of gaat de waarde van het geld aandelen bepalen? 


  Ik had nog vergeten te antwoorden dat ik NIET vóór een overname zou zijn van KPN in buitenlandse handen en zeker déze niet! Nou ja ik ben geen aandeelhouder, helaas.  

  Gewijzigd op 2013-08-11 19:54:01