Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1821 keer bekeken

BANKENSTORINGEN Storing ing

 • vrijdag 13 juli 2018 @ 00:58
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, BANKEN STORINGEN BETAALVERKEER, ook vandaag weer een 2 tal uren door een storing bij Mastercard waarmede de meeste Banken werken kon er in winkels, benzinestations etc. niet worden AFGEREKEND. Dit is zeer storend en een groot maatschappelijk probleem voor de maatschappij INDIEN ZOIETS GEBEURD. Laatst waren o.a. ABN-ANRO en RABO banken al steeds financieel gehandicapt door DDos-aanvallen. Cintant geld moet dus blijven.. zie ook elders in dit forum daarover en de POLL ook nog eens op clubhome! 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bronnen)

  Niet tanken en zonder water de campingwinkel uit: lastig zo'n pinstoring

  GISTEREN, 22:21

  BINNENLAND

  De pinstoring treft ook de 40.000 bezoekers bij Eminem in het Goffertpark RACHID BOUAZZAOUI / NOS

  Eerder vanavond werkten op veel plaatsen in Nederland pinpassen met het Maestro-logo niet meer. Door een storing bij Mastercard, de eigenaar van Maestro zagen mensen wel afschrijvingen op hun rekeningen, maar werden de betalingen niet geaccepteerd door de pinautomaten.

  Dat bracht veel mensen in problemen. Volgens Detailhandel Nederland zijn veel ondernemers gedupeerd door de pinstoring. "Het was in veel plaatsen tenslotte koopavond", zegt de organisatie van winkeliers. "Bedenk dat in Nederland zo'n 1 miljoen pinbetalingen per uur gedaan worden."

  Niet tanken

  Een van de mensen die last hadden van de pinstoring is Erik Jan Reijenga. Hij reed met zijn auto in Den Haag en stopte bij een benzinestation. "Maar ik hoorde via de luidspreker dat er niet gepind kon worden", zegt hij. "Er zat daar een jongen in een hokje die al een half uur aan het roepen was dat er niet getankt kon worden. Hij kwam zijn hokje niet uit."

  Erik Jan Reijenga

  @EJReijenga

  Kan bij 2 tankstations niet pinnen. Landelijke pinstoring. #2018 #serious

  4 uur geleden

  Reijenga besloot het toen maar bij een volgend tankstation te proberen, vijfhonderd meter verderop. "Daar kwam een vrouw naar buiten die in plat Haags accent vertelde dat ik daar ook niet kon tanken. Toen had ik wel een vermoeden wat er aan de hand was."

  Voor Reijenga veroorzaakte de storing uiteindelijk geen grote problemen. "Ik was vlakbij huis en ga morgenochtend wel tanken." Toch vindt hij het wel vreemd. "Ik was wel verwonderd dat anno 2018 de hele wereld plat kan liggen op het gebied van betaalverkeer. Dat kost ook veel geld natuurlijk."

  Eten in Parijs

  Ook in het buitenland liepen Nederlanders tegen problemen aan. "We zaten lekker in Parijs te eten en ik wilde afrekenen, maar dat lukte niet", zegt Thijs Verhoeven. "Ik probeerde mijn pinpas en daarna mijn creditcard in het restaurant en de pinautomaat, maar beide keren gebeurde er niets."

  "Die Fransen waren niet het makkelijkst, maar uiteindelijk konden we uitleggen dat er een storing in Nederland was." Andere gasten in het Parijse restaurant hadden geen last van de storing. "Er zaten alleen maar Fransen. En die hadden veel contanten bij zich, viel me op."

  "Uiteindelijk hebben we een tijdje zitten wachten." Maar toen de storing bleef duren stelden ze bij het restaurant voor dat hij morgen maar terug moet komen om te betalen. "De rekening viel ook wel mee: 42 euro. Maar het is toch vervelend."

  Water halen

  Voor Remco Allertz die met vrouw en baby op vakantie is in Frankrijk, kwam de storing op een wel heel vervelend moment: zijn water was op, vertelt hij. Pas in de campingwinkel merkte Allertz dat pinnen niet meer lukte, contant geld had hij ook niet op zak. "Een pinstoring hoorden we al snel via de app, ook familie uit Canada kon niet meer pinnen."

  "We zijn later toch maar gewoon uit eten gegaan en hopen dat we straks kunnen pinnen en anders moeten we afwassen." Allertz is er gelaten onder, maar noemt het ook een wijze les. "We vertrouwen blind op de elektronica, dat doe ik de volgende keer niet meer."

  Gratis parkeren

  De storing leverde trouwens niet voor iedereen problemen op. In een geval betekende niet kunnen pinnen bijvoorbeeld een gratis parkeerplek:

  Roy Beukeveld 

  @RBRCH_nl

  Gratis parkeergarage uitrijden door #pinstoring. Storingen hebben soms voordelen 😉 ⁦@ABNAMRO⁩ https://t.co/16Y8HdzkFX

  4 uur geleden

  BEKIJK OOK

  Grote pinstoring Maestro, maar problemen lijken verholpen

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 16 december 2014 @ 07:11
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, Nederland WERELDWIJD KOPLOPER IN 'BANKSTORINGEN'? De cijfers wijzen het helaas uit.. vooral de ING is nu koploper op dit gebied maar ook de andere grote banken. Een  'wereldkampioenschap' waar nu eens niet trots op behoeven te zijn?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3812002/2014/12/15/Nederland-wereldwijd-koploper-bankstoringen.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-06-06 12:36:20
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 20 december 2012 @ 07:50
  #2
  reactie op (#1) Seraphine

  Quote: Seraphine

  woensdag 19 december 2012 @ 22:28

  Bij ing is er al uren storing, waardoor mensen niet kunnen inloggen via internet en niet kunnen internetbankieren. Ze kunnen hun saldo niet zien en niet overboeken. Via mobielbankieren kunnen mensen nog wel bij hun rekening(en). Betalen via ideal kan wel, maar winkeliers kunnen niet zien of betalingen zijn bijgeschreven en daarom kan het langer duren voordat bestellingen worden verzonden.
  Ing kan niet zeggen hoelang de storting nog gaat duren, maar de storing komt door problemen met het ing netwerk. Ing zegt dat er hard wordt gewerkt om de stroring te verhelpen.
  bron: NOS

  Goedemorgen inmiddels weer verholpen staat in de media vanochtend. Komt regelmatig voor bij banken, ook 'pinnen' dan vaak onmogelijk, dus m.a.w. CONTANT GELD MOET BLIJVEN, dat is dan e enige mogelijkheid om boodschappen te doen o.a. nog afgezien van internetbankieren.  


  84.gif

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 19 december 2012 @ 22:28
  #1

  Bij ing is er al uren storing, waardoor mensen niet kunnen inloggen via internet en niet kunnen internetbankieren. Ze kunnen hun saldo niet zien en niet overboeken. Via mobielbankieren kunnen mensen nog wel bij hun rekening(en). Betalen via ideal kan wel, maar winkeliers kunnen niet zien of betalingen zijn bijgeschreven en daarom kan het langer duren voordat bestellingen worden verzonden.


  Ing kan niet zeggen hoelang de storting nog gaat duren, maar de storing komt door problemen met het ing netwerk. Ing zegt dat er hard wordt gewerkt om de stroring te verhelpen.


  bron: NOS