Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

10191 keer bekeken

EXO-PLANETEN en bestaan van buitenaards (intelligent) leven?

 • dinsdag 18 december 2018 @ 06:33
  #65
  reactie op (#64) herman_dad

  Goedemorgen, VERSTE (DWERG) PLANEET 'FAROUT' ONTDEKT IN ONS EIGEN ZONNESTELSEL. Wéér het bewijs van (exo)-planeten die letterlijk ontelbaar moeten zijn in het Universum. En dus ook ONTELBARE PLANETEN MET LEVENSVORMEN? Zie ook andere rubriek 'Schokkende ontdekkingen'....

  Overigens zijn wetenschappers nog steeds op zoek naar de 9e planeet in ons Stelsel, 'Niburu' dat ook levensvormen kan inhouden? Tot nu toe buiten Pluto, onze 9e planeet, maar volgens de wetenschap sinds enige tijd ook een 'dwergplaneet' dus 8 officiele planeten naar grootte, zou deze planeet ook bestaan? Nu we weten het nog niet.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Nieuw gevonden object 'Farout' is verste hemellichaam ooit gespot

  GISTEREN, 22:03

  BUITENLAND

  Een impressie van Farout: de planeet heeft een paarse gloed ILLUSTRATION BY ROBERTO MOLAR CANDANOSA AND SCOTT S. SHEPPARD IS COURTESY OF THE CARNEGIE INSTITUTION FOR SCIENCE

  Een team astronomen heeft het verste hemellichaam dat ooit in het zonnestelsel is waargenomen ontdekt. Voor het eerst zagen ze een voorwerp dat zo'n 17 miljard kilometer van de aarde vandaan staat. Fun fact: ze hebben hemellichaam 'Farout' genoemd. Dat betekent zowel ver weg als te gek.

  Het astronomische Union's Minor Planet Center maakte vandaag bekend dat het gevonden object zo'n 120 'astronomische eenheden' van de aarde staat. De astronomische eenheid staat voor de afstand tussen de zon en de aarde. De vorige recordhouder, dwergplaneet Eris, stond zo'n 96 astronomische eenheden weg.

  Een visualisatie van de afstanden van planeten en objecten ROBERTO MOLAR CANDANOSA/SCOTT S. SHEPPARD/CARNEGIE INSTITUTION FOR SCIENCE

  Volgens onderzoekers is het object zo ver weg en beweegt het zo langzaam, dat het een paar jaar duurt om de baan van het object vast te stellen. Het kan wel zo'n 1000 jaar duren voor het een baan om de zon heeft gedraaid. Farout is naar schatting zo'n 500 kilometer in diameter. Het hemellichaam heeft een paarse gloed, wat volgens onderzoekers zou wijzen op het feit dat de oppervlakte met ijs is bedekt.

  De drie onderzoekers die het object ontdekten waren eigenlijk op zoek naar iets anders. Met een telescoop vanaf Hawaï hoopten ze Planeet 9 te ontdekken. Wetenschappers hebben die planeet nog nooit waargenomen; maar het bewijs voor het bestaan is gebaseerd op berekeningen. In oktober vonden ze in die zoektocht ook al dwergplaneet The Goblin.

  Zie hier de ontdekkingsfoto van Farout:

  De ontdekkingsfoto van het object Farout SCOTT S. SHEPPARD AND DAVID THOLEN

  BEKIJK OOK

  Ruimtereis stapje dichterbij voor burgers

  Warm onthaal in ISS voor eerste astronauten sinds Sojoez-ongeluk

  André Kuipers over 20 jaar ISS: 'Ruimtestation verdient de Nobelprijs'

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 04 oktober 2018 @ 00:22
  #64
  reactie op (#63) Gotspe

  Goedemorgen, mogelijkheid tot buitenaards leven: BEHALVE VELE 'EXO-PLANETEN' NU OOK 'EXO-MAAN' ONTDEKT BIJ ZO'N PLANEET. Indien zo, dan hoeft niemand er voor doorgeleerd te hebben dát er vele, vel malen meer BUITENAARDS LEVEN IS, dan alleen het 'onze' op de kleine zeer nietige planeet Aarde in het Melkwegstelsel met haar zeer EIGENWIJZE EN ONDERLING ZEER DISCRIMINERENDE EN GEWELDDADIGE GEEST, de Homo sapiens... als leidende diersoort. LIJDENDE met een lange IJ ook wel voor vele miljarden van de soort.

  Maar dan is ook de waarschijnlijkheid van de WAARHEID zeer groot over en van het boek Buitenaardse Beschaving EN HET DAAROP GEBASEERDE BOEK Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... GAAT U OOK MEE? Zie de andere rubrieken ook in deze rubriek 'Universum'....u vindt dan de links naar deze boeken en anders even 'googlen'... Leest u zélf ook eens deze boeken, vooral hoe verder nu, in laatstgenoemde boek, leidraad? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Bewijs voor bestaan eerste exomaan weer stapje dichterbij.

  VANDAAG, 20:17

  BUITENLAND

  DAN DURDA

  Buiten ons zonnestelstel hebben we al planeten gevonden, maar zijn daar ook manen? Amerikaanse wetenschappers denken dat ze er een gevonden hebben. Het bestaan van de exomaan werd al vermoed en een nieuwe analyse versterkt dat vermoeden.

  4000 lichtjaren hier vandaan, rond de ster Kepler-1625, draait de planeet Kepler-1625b. Wetenschappers van de Columbia University speurden met de Kepler-telescoop naar tientallen planeten zoals Kepler-1625b.

  Ze bekeken hoe het licht afzwakt als een planeet voor zijn ster langs draait. Uit het licht van Kepler-1625b bleek dat er ook een exomaan rond de planeet zou kunnen draaien. De wetenschappers zagen een flinke dip in het licht van de planeet en een kleinere dip van de maan.

  Exomaan

  Het bestaan van exomanen, een maan buiten ons zonnestelsel dus, is nog nooit aangetoond. Tot zo'n dertig jaar geleden was er ook nog geen bewijs voor het bestaan van exoplaneten, maar daar zijn er inmiddels duizenden van gevonden. Dat er dan ook exomanen moeten zijn, lijkt logisch. Er zijn nu een handjevol objecten in de ruimte waarvan wordt gedacht dat het exomanen zijn. Deze is er een van en kan de eerste bevestigde exomaan ooit worden.

  Eind 2017 werd de krachtigere ruimtetelescoop Hubble op de vermoedelijke exomaan gericht. De wetenschappers zagen twee dingen: aan de planeet was een zwaartekrachteffect te zien dat zou optreden als er een exomaan zou zijn en het licht van de ster dimde inderdaad op een manier die past bij het bestaan van een exomaan. De wetenschappers omschrijven dat laatste als een maan die de planeet volgt "als een hond aan de riem van zijn eigenaar".

  De ster Kepler-1625, de planeet Kepler-1625b (rechts) en de mogelijke exomaan DAN DURDA

  Het vreemde van deze maan is dat hij erg groot zou zijn. "Ongeveer zo groot als Neptunus", zegt planeetonderzoeker Daphne Stam. De planeet zelf zou zo groot zijn als Jupiter. "Ter vergelijking: er passen vier tot vijf Neptunussen in Jupiter."

  Het zou daarom best een 'ingevangen planeet' kunnen zijn, schrijven de wetenschappers. "Een planeet die te dicht bij de grote planeet kwam en er in een baan omheen ging draaien."

  "Dat we dit nu lijken te kunnen vinden is een enorme stap", reageert Michiel Min. Hij leidt het wetenschappelijke programma voor exoplaneten bij SRON, een instituut voor ruimteonderzoek in Utrecht. "Kennis over manen leert ons heel veel over de dynamica en vroege evolutie van planeetsystemen. Die kennis hebben we heel hard nodig willen we meer leren over hoe planeetsystemen ontstaan."

  Buitenaards leven

  Waarom jagen wetenschappers eigenlijk op exomanen? Een maan heeft ontzettend veel invloed op een planeet en het ontstaan van leven op een planeet. "Een grote maan zorgt dat een planeet netjes om zijn as blijft draaien", aldus Stam. "Dan blijven de polen net als op aarde op hun plek en ontstaan er gebieden waar de temperatuur vrij constant blijft. Ook zorgt een maan voor getijden en eb en vloed."

  In het onderzoek, dat gepubliceerd is in Science Advances, schrijven de wetenschappers dat het bestaan van de exomaan nog niet helemaal zeker is. De data van de telescopen zou daarvoor nog verder onderzocht moeten worden.

  "Ik zou zeggen dat het voor 50 procent zeker is", denkt Stam. Waarschijnlijk duurt het nog een tijd voordat we zeker weten of het hier om een exomaan gaat. Stam: "Met Hubble hebben ze de planeet maar één keer de ster zien passeren. Nu gaat de planeet ook maar eens per jaar voor zijn ster langs, dus het kost wat tijd om genoeg metingen te verzamelen."

  Deel dit artikel: 

       

  handtekeningafbeelding
 • maandag 30 april 2018 @ 08:21
  #63
  reactie op (#62) herman_dad

  Goede morgen. Zeker ik heb het boek voor de 2e maal nu geheel gelezen en zeker, ik geloof het na die verklaringen van mensen die het echt kunnen weten als astronauten en wetenschappers, militairen,  dat Boek Buitenaardse beschaving zoals aangehaald in het andere boek hier ook zeker dan waarheid is. Heeft echt plaatsgevonden dus... en alle verhalen daarin en we moeten deze wereld veranderen, voor veel mensen schokkend maar het besef komt wel? ook in geloofswaarden van de jeugd weer. Ik lees op een forum in een andere geloofsclubs dat 'iemand zich wil wapenen daartegen?? 'Maar dan juist ga je de geloofsmist in en roep je nog meer tegenstand ? Praat er over zoals hier ook dan komen we allen te samen een keer van Homo sapiens naar homo galacticus inderdaad. Denk ik echt, nu nog even werken en dan naar Antillen een poosje.

  Ik heb die heer Hendrik Klaassens, is hij de schrijver (??) overigens gevonden op zijn tweets en volgens mij een heel gelovig man ook? En die gelooft ook er in?

  Een goede en gezegend voorjaar voor allen. 

  Gewijzigd op 2018-04-30 12:55:11
 • zondag 29 april 2018 @ 07:07
  #62
  reactie op (#61) herman_dad

  Goedemorgem, NOG EEN VERKLARING OUD-ASTRONAUT EN OUD-MILITAIR: zoals we al voorspelden er komen steeds meer oud-militairen, wetenschappers, astronauten die verklaren. WIE GELOOFT DIE VERHALEN DAN NIET, het zijn er té veel om 'zo maar onder tafel te schuiven' wat vele regeringen, overheden doen.

  Van vooral Twitterberichten (bron) Klikt u daar zelf weer even door! 

  Hendrik Klaassens  ðŸ‡ªðŸ‡º #FBPE#FBR‏ @AuroraBlogspot

  Meer

  "When I learned that aliens really do exist, I wasn't too surprised. But what did shock me when I started investigating extra-terrestrial reports a decade ago is the extent to which the proof has been hushed up." ~ Apollo-astronaut Edgar Mitchell

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  "toen ik leerde dat Aliens echt bestaan, was ik niet al te verrast. Maar wat schokte me toen ik begon onderzoek naar buitenaardse rapporten een decennium geleden is de mate waarin het bewijs is hushed up. " ~ Apollo-astronaut Edgar Mitchell

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos 12 u12 uur geleden

  Meer

  Navy Engineer: I Saw Ancient Ruins, Aliens, And Top-Secret Bases In Antarctica! http://alien-ufo-sightings.com/2017/11/navy-engineer-i-saw-ancient-ruins-aliens-and-top-secret-bases-in-antarctica/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Navy Engineer: ik zag oude ruïnes, buitenaardse wezens, en Top-Secret bases in Antarctica! http://alien-ufo-sightings.com/2017/11/navy-engineer-i-saw-ancient-ruins-aliens-and-top-secret-bases-in-antarctica/ … via @alienufovideos

  2 antwoorden35 retweets73 vind-ik-leuks

  Dan Smith

  @666alienboy ‏ 

  Homo sapiens

  @Homosap97831912

   

  Gewijzigd op 2018-05-13 13:18:10
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 27 april 2018 @ 07:10
  #61
  reactie op (#60) herman_dad

  Goedemorgen, nog 2 TWITTER LINKS voor u. HISTORISCH FEIT inderdaad: IN 1947 IS ER EEN VS vlootverband richting Antarctica gezonden, voor 'oefening' en 'wetenschappelijke expeditie'. Ook in dit artikel, bovendien een 'geplande invasie van 4000 man' en deden een Brits-Noors (koud weer detachement) EN ZELFS EEN RUSSISCHE eenheid ook mee. Dit was weer verhullend voor een (internationale) militaire operatie OM EEN TOT 1947 NOG BESTAANDE NAZI-BASIS destijds gesticht door Duitsland op te rollen en te vernietigen.

  De 'wereldbevolking werd de eerste redenen van expeditie uiteraard voorgehouden, maar - ook verklaringen later van deelnemende bemanningsleden - toen deze vloot er bijna was verschenen ineens enkele 'onbekende schijven' (Ufo's) boven de vloot en vernietigden in korte tijd enkele schepen en grote brand op het meegezonden vliegdekschip ('wetenschppelijke expeditie'???) waarbij honderden doden en gewonden vielen, warvan ook nog filmbeelden bewaard zijn gebleven. DE VLOOT HEEFT ZICH TOEN SCHIELIJK MOETEN TERUGTREKKEN en een invasie heeft nooit meer plaatsgevonden. Mogelijk was deze actie toen wel voldoende om later de NAZI basis etc/ te doen verdwijnen, opgeheven. De nabestaanden en 'wereld' werd toen voorgehouden dat een 'oefening fataal was afgelopen wegens ernstige ongevallen'...

  Deze NAZI'S werden vermoedelijk, laten we maar zeggen 'bijna zeker' al langer gesteund door BUITENAARDSE INTELLIGENTIA. Het verhaal ging en gaat dat ook de NAZI'S destijds al (ze hadden meer 'geheime wapens') vliegende schotels in ontwikkeling hadden en daarmee ook daadwerkelijk vlogen.

  Aan het einde van de 2e Wereldoorlog hadden de NAZI'S twee nieuwe duikboten ontwikkeld,  'type 21 en 23', waarvan 118 zeker zijn gebouwd. Officieel zijn er daarvan maar 2 (?) in de vaart geweest. Zij konden - hadden voor het eerst een 'snorkelsysteem' langdurig onder water blijven. van Duitsland naar b.v. Argentinie - eerste halte - en van daaruit naar b.v. Antarctica zonder 'gezien' te worden boven water. Van de 2 die gevaren zouden hebben is er één in de nabijheid van Nrd-Duitsland gezonken na aanval Britten, maar later 'gelicht', hersteld en heeft later tot 1957bij de eerste na-oorlogse Kriegsmarine weer dienstgedaan. Momenteel nog steeds 'museumschip'in Nrd-Duitse haven. Aan het einde van de oorlog, maart-april 1945, zijn uit Nrd-Duitsland echter enkele duikboten vertrokken en daarna 'nooit meer gezien'....

  Voor u allen, leden en lezers, bezoekers hier enkele links, te veel zou het worden voor hier en bovendien dit verhaal (verkort) ook weer gelezen in boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg...lees het zelf eens van a tot z er staat zoveel in..!! Zie clubhome plaatje.

  LINKS van o.a. Twitter en Google etc. etc. 

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos

  Volg je nuJe volgt @alienufovideos

  Meer

  Operation ”Highjump” and The UFO Connection http://alien-ufo-sightings.com/2013/05/part-one-operation-highjump-and-the-ufo-connection/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Operatie "Highjump" en de UFO-aansluiting http://alien-ufo-sightings.com/2013/05/part-one-operation-highjump-and-the-ufo-connection/ … via @alienufovideos

  09:14 - 24 apr. 2018

  • 37 retweets
  • 63 vind-ik-leuks
  • Eleanor ChristianaDavid tarryZach2412Dan SmithRed VilanAndreas LäubliLinda ColeAlien UFO Sightings

  2 antwoorden 37 retweets 63 vind-ik-leuks

  GOOGLE ' nazis in antarctica 1947 ' ZELF EENS.

  Nazis in Antarctica? - Chimu Adventures Blog

  Did US Navy battle UFOs protecting Nazi Antarctic sanctuary in 1947 ...

  The Nazi Antarctic fortress: Base 211 and Operation Highjump ...

  Afbeeldingen van nazis in antarctica 1947

  Nieuw-Zwabenland - Wikipedia

  Type XXI U-boot - Wikipedia

  U-boot 'Wilhelm Bauer' Type XXI Bremerhaven en U-boot Archiefmuseum Altenbruch, Duitsland

  Geplaatst: 7 september 2013 , Laatste update: 27 september 2016 , Auteur: Patrick in Museums & Collections , U-boats . 2 opmerkingen

  EN NOG VEEL MEER ARTIKELEN DAAROVER ' NAZIS IN ANTARTICA'... googlen... en TWITTER bronnen:

  Alien UFO Sightings

  @alienufovideos

  Homo sapiens

  @Homosap97831912

  Gewijzigd op 2018-05-13 17:16:51
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 18 april 2018 @ 07:01
  #60
  reactie op (#59) herman_dad

  Goedemorgen, WORDEN WE IN DE MALING GENOMEN OF NIET? NASA lanceert sateliet 'om meer te gaan zoeken naar buitenaardsleven'. ZIE HET VORIGE BERICHT dan nog over GORDON COOPER, (overleden in 2004)  één van de eerste groep van 7 astronauten die rond de Aarde vlogen EN expliciet verklaarde dat de NASA al weet dát we door buitenaardseentiteiten worden bezocht, sterker nog een andere wetenschapper van naam heeft ook kort voor zijn dood verklaard dat de VS, Rusland én CHINA gezamenlijk samenwerken MET BUITENAARDSE ENTITEITEN in de VS... Lees, nogmaals boek daarover en ook U BENT OVERTUIGD (!!??), zie CLUBHOME daarvoor, plaatje en tekst... Nog veel méér bewijzen te over daarin vermeldt... WERELDNIEUWS? 

  Zie en lees art. RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  17 april 2018 15:16

  Nieuwe satelliet van NASA gaat op zoek naar buitenaards leven.

   

  NASA ontdekte deze zeven planeten bij dwergster Trappist 1 in 2017. 

  © NASA

  Bestaat er buitenaards leven? Het is misschien wel de meest intrigerende vraag voor ruimtewetenschappers. NASA-satelliet TESS is het nieuwste wapen in de strijd. Morgen gaat hij de lucht in om te jagen op planeten waar leven mogelijk is. Hoe belangrijk is deze missie?

  Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX stelde de lancering van TESS gisteravond uit. Er waren toch nog wat meer tests nodig, bleek een uur voor de geplande lift-off. Het plan is nu om de satelliet morgen te lanceren. 

  Planeten waar leven kan

  Ruimtevaartdeskundige Hans van der Lande kijkt uit naar de lancering: "Deze satelliet gaat op jacht naar zogenoemde exoplaneten, dat zijn planeten die buiten ons zonnestelsel liggen. En dan gaat het vooral om de planeten waar leven mogelijk is. Uiteindelijk gaat dit onderzoek dus om de grote vraag: is er buitenaards leven?"

  TESS speurt een groter gebied in de ruimte af dan tot nu toe mogelijk was. Doel is het bestuderen van zoveel mogelijk sterren in de nabijheid van ons zonnestelsel. De sterren zijn relatief goed zichtbaar: ze geven warmte af net als 'onze' zon. We weten uit eerdere missies met ruimtetelescopen dat rond sterren exoplaneten draaien. Op dit moment zijn er zo'n 3750 van deze planeten ontdekt, ruim twee derde van deze planeten zijn gevonden door één van voorgangers van TESS, de Keplermissie.   

  Een artist's impression van TESS. FOTO: AFP/NASA.

   

  Leefbare zone

  Exoplaneten zijn niet zo makkelijk te zien, omdat ze geen warmte afgeven, net net als onze planeet aarde dat nauwelijks doet. Daar is een oplossing voor. TESS kan de lichtintensiteit van de sterren meten. Die intensiviteit van een ster verandert als er een planeet voorbijkomt. Zo kan worden vastgesteld hoeveel planeten er om deze ster draaien en waar die planeten zich bevinden ten opzichte van de ster.   

  De volgend vraag is: is er leven op deze planeet mogelijk? Daarvoor is de afstand tussen de planeten en de ster belangrijk, de zogenoemde leefbare zone. Als de planeet erg dicht bij de ster staat, is het daar waarschijnlijk te heet voor vloeibaar water. Staat de planeet te ver weg dan is het er juist weer te koud. 

  Geen aliens 

  TESS zal nieuwe exoplaneten ontdekken, maar de satelliet komt dus niet terug met haarscherpe plaatjes van aliens, benadrukt Van der Lande. Wat dat betreft moeten we sowieso de verwachtingen temperen, zegt hij​. "Ik ben ervan overtuigd dat er buitenaards leven bestaat, maar ik geloof niet dat we met de huidige technologie ver genoeg zijn om echt leven te kunnen ontdekken."

  Het probleem is eigenlijk simpel: de afstanden zijn te groot, zegt Van der Lande. "De eerste ster buiten ons De eerste ster buiten ons sterrenstelsel, Proxima Centauri, ligt 4.2 lichtjaren van ons af. Dat betekent dat je meer dan vier jaar op weg zou zijn met een snelheid van bijna 300.000 kilometer per seconde. Een beetje raket gaat nu zo’n slordige 28.000 kilometer per uur.""

  De ruimtevaart staat echt nog in de kinderschoenen, concludeert Van Der Lande. "We zetten steeds kleine stapjes vooruit. TESS is ook weer een stap verder, maar we staan nog in de wieg om echt andere werelden te ontdekken. Vooralsnog lijkt mij de kans groter dat wij worden ontdekt door buitenaards leven dan andersom."

  Toerisme in de ruimte?

  Virgin Galactic heeft begin deze maand met succes haar nieuwe ruimteschip gelanceerd. Passagiers van de VSS Unity zweven een paar minuten buiten door de ruimte. De tripjes zijn voorlopig nog niet voor iedereen betaalbaar. 

  Meer op rtlnieuws.nl:

  RTL Nieuws

  NOG EVEN EEN HERHALING VAN BERICHTEN HIERVOOR... voor 'uw overtuiging'? Lees verder daar en alle berichten 'over het Universum' hier, overigens aan de STATISTIEKEN TE ZIEN, dagelijkse (terugkerende) bezoekers, zijn er kennelijk door het stijgend aantal bezoekers, lezers, meerdere personen die dagelijks bijlezen? DANK daarvoor maar geef ook uw mening eens hierover? U kunt GRATIS 'gewoon lid' worden hier en uw meningen geven op alle forumberichten... (TIP)     

  Gewijzigd op 2018-10-04 00:28:23
  handtekeningafbeelding
 • maandag 09 april 2018 @ 01:18
  #59
  reactie op (#58) Gotspe

  Goedemorgen, WEER EEN OUD-ASTRONAUT DIE VERTELD: NASA EN OVERHEID HEBBEN BEWIJZEN TE OVER VAN BEZOEK BUITENAARDSE BESCHAVINGEN, die regelmatig ons bezoeken om 'de mensheid te redden'... maar ZE HOUDEN TEGEN OM DE MENSHEID NIET TE VERONTRUSTEN? Gordon COOPER was de eerste VS astronaut die een rondje om de aarde vloog destijds en voor zijn overlijden (2004) verklaarde: Zijn geheimhoudingsplicht deed er toen niet meer toe...als vele anderen al eerder en verklaard...

  Des te meer nogmaals, het vele malen al genoemde 'schokkende, voor een aantal?' boek Van homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... (zie clubhome plaatje!) gebaseerd o.a. op het boek Buitenaardse beschaving, is des kennelijk meer dan waar, althans in essentie.. en dat we moeten veranderen op aarde anders voor einde deze eeuw zijn we weer 'weg'...onszelf opgeblazen. LEES VERDER ZELF EENS HET BOEK!!! 

  BERICHT VAN TWITTER: 

   Hendrik Klaassens  ðŸ‡ªðŸ‡º #FBPE #FBR heeft geretweet

  Hendrik Klaassens  ðŸ‡ªðŸ‡º #FBPE #FBR @AuroraBlogspot 15 mrt.

  Meer

  "Intelligent beings from other planets regularly visit our world in an effort to enter into contact with us. NASA and the American government know this and possess a great deal of evidence. Nevertheless, they remain silent in order not to alarm people." Gordon Cooper, astronaut

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  "intelligente wezens van andere planeten bezoeken regelmatig onze wereld in een poging om met ons in contact te treden. NASA en de Amerikaanse regering weten dit en bezitten veel bewijs. Niettemin, ze zwijgen om niet te alarmeren mensen. " Gordon Cooper, astronaut

  2 antwoorden 8 retweets 12 vind-ik-leuks

   

  Gewijzigd op 2018-05-13 13:25:20
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 28 maart 2018 @ 08:59
  #58
  reactie op (#57) Vomie

  Goede morgen. Dank voor de toelichting hier Herman, je kent het boek ook beter nu? Hr. Vomie uw vraag over God is in zekere zin juist, het was inderdaad lijkt het op, een buitenaarese man desijds en 'we zijn ook naar zijn evenbeeld geschapen'? ZEKER IK ga er vanuit dat de bijbel grote raakvlakken heeft met de werkelijkheid van (detijds!) alleen daarna is bv het Nieuwe testament regelmatig en vele malen herschreven naar bevindingen van die ijd weer, later. Nu ook weer komende tijden? Denkt, vemoedt de dominee hier ook daarom moeten ze het allemaal lezen?.

    Ik denk ook zeker nu na het lezen dat er veel meer leven is in universum, ver voordat wij hier waren en dna? Bestond dan al wie weet hoe lang? Dan is zeker ook mogeljk het Apollo 20 verhaal mogelijk? Wordt goed uitgelegd in boek. Ik ga na het lezen van het boek ook meer naar de kerk weer, ook omdat we er soms over praten dat wel, ook voor jongeren zeer interessant en mogelijk komen er daar ook enkelen van terug. Omdat ze dan wel de wetenschappelijke kanten van het geloof ook kunnen aanvaarden, Helaas maar is niet erg, de ouderen nog niet of helemaal niet. Ze lopen er voor weg misschien wel maar zal niet helpen. 

  Nu ik hoorde dat ik over enige tijd, maand, 2 maanden een poos naar buitenland moet voor werk met gezin, zal dus hier minder zijn. Ook daar natuurlijk af en toe kijken, lezen hier. maar heel onregelmatig. EN GOEDE GEZEGENDE PAASDAGEN VOOR ALLE N NOG! 

 • maandag 26 maart 2018 @ 10:45
  #57
  reactie op (#56) herman_dad

  Hallo leden ik heb ook al boek geleze hoor maar wat ik afvraag is god dan een persoon uit het verleden die hier was? Ik heb daar wel eens over met enkele anderen die zeggen onzin allemaal het zal wel zo gebreurd zijn als ze dachten toen? de poltieke partijen ben ik wel mee eens dat het een corrupt zooitje is hoor en afschaffen ik heb ook niet gestemt verleden week dus na het lezen heeft toch geen zin. Die wel stemden waren toch maar 55 procenten dus, en dus veel al neit meer gestemt? Nou wens u nog veel lees plezier hoor en een goede dag verder nog voor de lede!   

 • maandag 26 maart 2018 @ 01:14
  #56
  reactie op (#55) Gotspe

  Goedemorgen, zag je berichtje en zal hier proberen te antwoorden, moest ook eerst weer nalezen. Zal heel in kort doen want het is te veel in boek om alles hier te verwoorden en lees zelf na denk ik?

  Drie zaken lopen als rode draad door boek, geloof, politiek en monetair en daarbij nog het Universum en de feiten of mogelijke feiten sinds we als mens zélf de ruimte zijn ingegaan, 60 jaar geleden nog maar, en die feiten (...??) die al bekend zijn en zeer binnenkort, 10, 20 jaar bekend gaan worden en daar kan niemand onderuit. (NASA is ons aan het voorbereiden op spectaculaire ontdekkingen al bekend, de Maan, Apollovluchten etc..LEES BOEK)... maar brengt het voorzichtig ook ivm 'geloof' vooral??)

  Geloof: perspectieven uit het verleden, hoe is het ontstaan, nu WE KUNNEN NU STELLEN het geloof is uitsluitend gebaseerd op veel eerder leven al in het universum, DE SUPERBESCHAVINGEN zoals in het boek Buitenaardse beschaving ook verwoord. De schrijver is Stefan Denaerde (google de namen maar eens en ook Iarganen..) Op internet veel te vinden hierover. Zijn echte naam was Ad Beers een succesvol en gelovig zakenman (auto-importeur) uit de jaren 1960 die de ontmoeting had, beschreven in zijn boek dat in 2011 opnieuw is uitgegeven. Hij stond in 1990 in de top500 QUOTE als een van de rijken. Als je leest een geloofwaardig verhaal, zie en 'google' de namen maar eens! Zie je ook een intervieuw met hem staan destijds, overleden in 1998, ong. 75 jaar oud. 

  Een ieder die 'gelooft' van welk geloof dan ook die GELOOFT IN DE BIJBEL, TORA, KORAN, die gelooft dan ook AL zonder het te beseffen in het buitenaardse (bron van alles) volgens de Iarganen. maar géén persoonlijke 'god', de godheid die we zoeken zit in ons zelf' en als we zelf op AARDE als nu nog de homo sapiens willen worden toegelaten tot het Universum, de SUPERBESCHAVING BEREIKEN - Homo galacticus mogen we ons dan noemen, net als meerdere mensensoorten veel verder al dan ons...en ons waarschijnlijk hebben geschapen, 'wij zijn geschapen naar zijn evenbeeld'..? LETTERLIJK een buitenaards man? -, dan moeten ALLE VORMEN VAN DISCRIMINATIES, dus (afzonderlijke!!) geloofsinstellingen, POLITIEK en monetaire systemen etc. worden AFGESCHAFT omgebouwd in feite naar onzelfzuchtige trusts... Ook het geloof moet dan één geloof worden, in deze mensheid in zijn geheel, 7 miljard dus... 

  ANDERS, zal de geest van de mens voorgoed rond Aarde blijven zweven - en volgens de Iarganen dus, zitten alle voorgaande levens, geslachten zelfs weer in je, als je weer opnieuw wordt geboren. Reincarnatie dus toch.. 'opgestaan uit het graf maar in bijbel bv dus 'collectief bedoeld' en er is niemand die letterlijk...?? Nee de geest gaat door, leeft al eeuwig? De COLLECTIEVE WEDEROPSTANDING DUS en niet alleen voor een persoon als bv 'Jezus', die in de bijbel en de koran voorkomt. Maar als we NIET luisteren en de mens is de meest eigenwijze diersoort op aarde dan, er is maar één kans, LEES HET BOEK, dan blijft de menselijke geest voorgoed rond de aarde zweven en kan deze dan nooit meer bereiken. De omni-creativiteit, die wij aanzien voor een 'persoon' velen denken dat nog steeds letterlijk (??) is dan onherroepelijk over het menselijke gedrag. Een tussenweg is er niet, het slaagt of slaagt niet en het boek roept letterlijk iedereen ter verantwoording, gelovig of niet, gaat u ook mee naar homo galacticus, volg dan de weg die... boek etc..... Kortom een persoonlijke 'hemel' of 'hel' is er niet. Mogelijk dus wel een GEZAMELIJKE. Dat weet niemand van ons tot het momnet dat... Juist in 'de dood' is er toch voor geen enkele levend wezen enig verschil!!!? En dát zou elk levend wezen, gelovig of niet, WEL moeten weten en ter dege beseffen toch, anno 2000... bij gebruik 'gezond verstand'....  

  Elke voorganger, christen, joods, islam, hindoe etc. noem maar op moet feitelijk dit boek lezen want de vragen komen nu, het boek wordt veel gekocht, is te koop nemen we aan en het heeft geen zin er voor weg te lopen al zullen velen (ouderen vooral) gelovigen er grote moeite mee hebben, maar nogmaals als je gelovig bent GELOOF JE AL VAN KINDSAFAAN in het Universum... doordenkertje... De Theologiestudie zal dus geheel op aantal punten veranderd moeten worden naar de wetenschappelijke feiten als bekend of zeer binnenkort?  

  Nu tot zover 'geloof' in heel brede zin, ik zie al een heel verhaal maar lezers hier begrijpen nu meer, maar BEGRIJP het echt als je het leest van a tot z... weglopen heeft geen zin het komt op ons allen, alle 7 MILJARD!! af.. hoe dan ook. Nu kun je je rustig voorbereiden daarop... 

  Verder nog POLITIEK, MONETAIR ( BEIDEN UITERMATE DISCRIMINERENDE INSTELLINGEN) afschaffen, ombouwen naar (zie boven) te veel hier om te verwoorden.... voor degen die, feitelijk allen, ALLE HOMO SAPIENS dus u ook die dit leest... het boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg...GAAT U OOK MEE? ik heb gelezen en ga mee, u ook? Zie clubhome voor plaatje en even googlen of vele andere forum berichten hier, lees eens na, in elke rubriek de aanhef...   

  Later meer en wie heeft nog meer al gelezen, uw inzicht en commentaar er op hier??? DANK!!

   

   

   

  Gewijzigd op 2018-04-17 06:31:21
  handtekeningafbeelding