Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

6318 keer bekeken

KOOPKRACHT CRISIS: WE GAAN ER ALLEMAAL OP ACHTERUIT

  • zaterdag 23 maart 2019 @ 01:23
    #73
    reactie op (#72) herman_dad

    Goedemorgen, NEDERLANDSE INKOMENS AL JAREN GELIJK, stelt het CBS in cijfers. We zouden er, volgens deze cijfers ´niet op vooruit en ook niet op ACHTERUIT zijn gegaan´. Vindt u dit ook en laat u dan eens horgen in dit forum!   

    Zie en lees verder art. van NOS/NIEUWS Twitter bron 

    Nederlandse inkomens al jaren gelijk, maar gadgets en kleding goedkoper

    VANDAAG, 17:43

    ECONOMIE

    Basisschoolleraren staken voor hoger salaris ANP

    Het Centraal Bureau voor Statistiek becijferde vandaag dat de inkomens van Nederlandse werkenden de laatste tien jaar nauwelijks zijn veranderd. In hun sommen namen de rekenmeesters ook de prijzen van goederen en diensten mee. Dat houdt in dat de Nederlanders er gemiddeld niet op vooruit zijn gegaan, maar ook niet op achteruit.

    Toch maakt het uit waar iemand zijn geld aan uitgeeft. Een huurder die van vis en bier houdt is er de afgelopen tien jaar op achteruit gegaan. Een kledingliefhebber met een huis vol gadgets houdt juist geld over.

    Wonen is duurder, tv-kijken goedkoper

    Wie dieper in de CBS-cijfers duikt, ziet dat kleding in 2018 bijvoorbeeld 4 procent goedkoper was dan in 2008 en grote huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, strijkijzers en stofzuigers zelfs 9 procent. Audiovisuele apparatuur spant de kroon met een prijsdaling van 76 procent.

    Daartegenover staat dat de huren en huizenprijzen flink zijn gestegen, net als de diensten van loodgieters, elektriciens en huisschilders. Ook tabak en alcoholische dranken en lasten voor riool en gas zijn in 2018 aanzienlijk hoger dan in 2008.

    Over het algemeen zijn het vooral de vaste lasten die hoger zijn geworden. Eerder deze week becijferde het Nibud dat het aandeel van het inkomen dat op gaat aan de vaste lasten in de afgelopen tien jaar gemiddeld 5 procent is gestegen. Onder de vaste lasten verstaat het Nibud onder meer de uitgaven aan de huur of hypotheek, gas, water, licht, verzekeringen en onderwijs.

    Het is natuurlijk fijn dat gadgets en televisies goedkoper zijn geworden. Alleen is het jammer dat we die niet zo vaak kopen.

    Ronald van Geuns, lector Armoede Interventies

    "Een huishouden met een modaal inkomen en een gemiddelde huur is 55 procent van het inkomen kwijt aan vaste lasten en iemand op bijstandsniveau iets meer dan helft", zegt het Nibud. De organisatie maakt zich vooral zorgen over huishoudens die zelfs meer dan 60 procent van hun inkomen moeten besteden aan de vaste lasten. "Idealiter is een huishouden niet meer kwijt dan de helft van zijn inkomen. Uiteraard afhankelijk van het inkomen en de woonsituatie."

    De woordvoerder van het Nibud beaamt dat lagere kosten voor kleding en een televisie de hogere vaste lasten deels opheffen. "Maar vaste lasten moet je maken, die kun je niet een maandje opschuiven." Daardoor zorgen de hogere lasten met name voor de lagere inkomens met kleinere buffers voor meer risico's.

    Die zorgen deelt Ronald van Geuns, lector Armoede Interventies aan de Hogeschool van Amsterdam. "De inkomens zijn de laatste jaren niet mee gestegen met de vaste lasten. Het is natuurlijk fijn dat gadgets en televisies in die tijd wel goedkoper zijn geworden. Alleen is het jammer dat we die niet zo vaak kopen, en vooral de lagere inkomens niet", zegt Van Geuns.

    Volgens Van Geuns geeft het CBS voor de lage inkomens een vertekend beeld door uit te gaan van het doorsnee inkomen. Terwijl hogere inkomens hun duurdere vaste lasten kunnen compenseren met lagere kosten voor bijvoorbeeld vakantievluchten, kunnen lagere inkomens dit niet.

    "Lage inkomens hebben geen daling tegenover een stijging staan, omdat ze bijvoorbeeld überhaupt niet met het vliegtuig op vakantie gaan", zegt Van Geuns. "Waarschijnlijk blijft het te besteden inkomen van de lagere inkomensklasse dus helemaal niet gelijk."

    Gematigd effect

    Hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen van het CBS stelt dat het waarschijnlijk wel meevalt met de achteruitgang bij de lagere inkomens. "Ook de lage inkomens profiteren van dalende prijzen op bijvoorbeeld telefoons en telefoonabonnementen. Uiteindelijk hebben de duurdere vaste lasten dus maar een gematigd effect."

    Van Mulligen voelt zich gesterkt door de cijfers voor de inkomensongelijkheid. "Die zijn al veertig jaar ongeveer hetzelfde. Dat laat zien dat lagere inkomens er waarschijnlijk als groep niet op achteruit gaat."

    Maar dan blijft onverlet dat het nog steeds dat het uitmaakt waar je je geld aan uitgeeft. Iemand die rookt, drinkt en huurt zal inderdaad zijn uitgaven sneller hebben zien stijgen dan gemiddeld.

    BEKIJK OOK

    Inkomen van werkenden al tien jaar ongeveer gelijk

    Deel dit artikel: 

    handtekeningafbeelding
  • maandag 21 januari 2019 @ 00:55
    #72
    reactie op (#71) herman_dad

    Goedemorgen, NIBUD: IETS VOORUIT MAAR VEEL WORDT WEL DUURDER? Wie neemt wie nu in de maling, veel zaken worden duurder en zeker ook veel huishoudens, 6 op de 10 echter, GAAN ER 20-30 euro op vooruit... overigens 4 gezinnen op de 10 niet, zie artikel. ONGELOOFLIJK dat instellingen als het NIBUD en natuurlijk politici maat dat wisten we al langer dit maar blijven volhouden WE GAANE TOCH IETS OP VOORUIT... Volgend jaar weer deze grote onzin. 

    Einde deze week krijgt ieder zijn/haar loonstrookje weer en JUICHEN, JUICHEN, 30 euro meer? En 40 euro aan ZORGKOSTEN, BOODSCHAPPEN, ENERGIE... etc. etc... Inderdaad 'vrije markteconomie is een woord uit het junglerecht en heeft geen enkele overlevingskans'... uit de aangehaald boeken weer hier, zie Universum in dit forum en de topics daar voor deze boeken... (Bol.com o.a.)

    Zie en lees verder art. NOS-NIEUWS Twitter (bron)

    Nibud: het leven wordt duurder, maar we gaan er toch iets op vooruit

    VRIJDAG, 10:08

    ECONOMIE

    NOS / BART KAMPHUIS

    De dagelijkse boodschappen zijn door de btw-verhoging duurder geworden, de zorgpremie is omhoog gegaan en de energierekening ook, maar toch gaan de meeste mensen er dit jaar in koopkracht op vooruit. Dat blijkt uit nieuwe berekeningen van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud), waarin de laatste prijsstijgingen zijn meegenomen.

    Volgende week krijgen veel mensen de eerste loonstrook van 2019. Het Nibud rekende alvast 100 van de meest voorkomende loonstroken van huishoudens door. In 96 gevallen stijgt de koopkracht. Deze huishoudens hebben dit jaar dus meer te besteden dan in 2018.

    Paar tientjes per maand

    "Daar moet u zich overigens niet al te veel van voorstellen", zegt Nibud-directeur Arjan Vliegenthart. "Het gaat gemiddeld om 1 procent en dat komt neer op een paar tientjes per maand." Al zijn er uitschieters naar boven en naar beneden. Sommige huishoudens gaan slechts enkele euro's omhoog, een enkeling ziet de koopkracht maandelijks juist stijgen met 131 euro per maand.

    En - in tegenstelling tot voorgaande jaren - gaan vrijwel alle gepensioneerden met een aanvullend pensioen er dit jaar op vooruit.

    In de onderstaande tool kan je zelf berekenen hoe de koopkracht uitpakt. Het Nibud heeft het uitgewerkt voor 100 specifieke situaties. Selecteer de situatie die het meest overeenkomt met die van jou.

    Zie oorspronkelijke artikel! 

    Bereken hier hoe de koopkracht volgens het Nibud uitpakt

    Het Nibud wijst erop dat de inkomstenbelasting is gedaald en dat er een aantal kortingen is toegepast, waardoor van het brutobedrag meer netto salaris overblijft.

    Vliegenthart: "Er verandert echt veel dit jaar, meer dan in andere jaren. Er komt meer binnen, maar er gaat ook meer uit. En ik kan me goed voorstellen dat het voor veel mensen best puzzelen is hoe het precies zit. Daarom vinden wij het ook wijs dat mensen juist in deze maand het allemaal op een rijtje zetten zodat ze weten waar ze dit jaar aan toe zijn."

    'Pech'

    Vier van de 100 huishoudens hebben pech: die zien hun koopkracht dalen. Het gaat vooral om tweeverdieners, van wie een van de partners minder dan het minimumloon verdient. Daarop is een combinatieheffing van toepassing. Die mensen leveren dan ook in.

    Bij al deze berekeningen gaat het Nibud uit van een inflatie van 2,4 procent. Die inflatie is inclusief de btw-verhoging, stijging van lokale lasten en de duurdere energie. Ook gaat het Nibud uit van een loonsverhoging van gemiddeld 2,8 procent.

    Argwaan

    De directeur van het Nibud merkt dat heel veel mensen argwanend zijn als wordt gezegd dat 96 procent van de Nederlanders erop vooruit gaan. Vooral omdat veel mensen er de afgelopen jaren wat salaris betreft weinig tot niets op vooruit zijn gegaan.

    "Prijsstijgingen vallen nu eenmaal meer op", aldus Vliegenthart. "Je ziet wekelijks dat je meer moet betalen voor het mandje boodschappen in de super, dat het treinkaartje meer kost en dat de energieprijs en de zorgpremie weer omhoog zijn gegaan. Je loon komt maar één keer per maand binnen. Maar na alle plussen en minnen op die loonstrook gaan de meesten er dus op vooruit."

    BEKIJK OOK

    Hogere prijzen, vooral door gas en elektra

    Wat valt er te verdienen in 2019?

    Minister: meeste loonstrookjes laten volgend jaar plusje zien

    Deel dit artikel: 

    handtekeningafbeelding
  • zaterdag 20 oktober 2018 @ 00:21
    #71
    reactie op (#70) Vomie

    Goedemorgen, WEER: STIJGING ENERGIEREKENING BRENGT LAGE INKOMENS, EEN VRIJ GROTE GROEP WEER IN PROBLEMEN... verdere woorden, zo kort na Prinsjesdag nog, 'we gaan er allemaal iets op vooruit'...laten we hier maar achterwege. OF U LEZER EN BEZOEKER VAN DEZE CLUB wil er graag iets over kwijt? Dat kan in dit forum...!? 

    Zie en lees verder art. van 1VANDAAG/AVRO-TROS Twitter (bron)

    Richard Gerhard Huisken‏ @Aeolus1969 27 min.27 minuten geleden

    'Lage inkomens in financiële problemen door stijging energierekening'

    1. 18-10-2018
    2. Politiek
    3. RedactieCas de Jong
    4. Verslag: Remko Theulings

    'Lage inkomens in financiële problemen door stijging energierekening'

     Dit item op uw eigen site plaatsen

    Huurders met een laag inkomen komen in grote financiële problemen door de stijging van de energierekening. Dit verwacht de Woonbond op basis van eigen onderzoek. Bij een meldpunt van de organisatie kwamen afgelopen maand honderden klachten van huurders binnen over de hoogte van de gasrekening en de slechte isolatie van huurwoningen. Paulus Jansen, directeur van de Woonbond: “Lage inkomens zijn tussen de 40 en 60 procent van hun inkomen aan huur en energiekosten kwijt. Dat is echt heel schrijnend.”

    Zo’n driekwart van de huurders geeft in het onderzoek van de Woonbond aan een onevenredig hoog bedrag per maand aan energie kwijt te zijn. Directe oorzaak is de stijging van de gasprijs en de hogere belasting hierop.

    Volgens de Woonbond is het om die reden noodzakelijk dat het kabinet met geld over de brug komt om de laagste inkomens hiervoor te compenseren. Jansen: ”Mensen met de laagste inkomens hebben vaak een energierekening van 87 euro per maand. Als je twee keer modaal verdient lach je daar misschien om, maar met een inkomen van rond de 900 euro is dat echt heel erg veel geld.” 

    INFO

     18-10-2018 11:11

    Eerder werd bekend dat de energierekening volgend jaar met gemiddeld 146 euro omhoog gaat. Dit komt door de verandering in de energiebelasting.

    8 op 10 huurwoningen slecht geïsoleerd

    Naast de hoge gasprijs is ook de slechte isolatie van de woning een doorn in het oog van vele huurders.  Bijna 8 op de 10 huurders geeft aan dat hun huis slecht geïsoleerd is en dat ze last hebben van kou en tocht. Nog eens 4 op de 10 huurders geeft aan slechts enkel glas in de woning te hebben.

    Jansen: “We zijn wel wat gewend bij de Woonbond, maar dit is echt schrikken. 40 procent van de huurwoningen heeft zelfs nog enkel glas. Kun je nagaan hoeveel je moet stoken om dat een beetje warm te krijgen in de winter.”

    Corporatie doet niks aan verduurzamen woning

    Een ander groot probleem voor huurders is verder dat ze voor het verduurzamen van hun woning geheel afhankelijk zijn van de woningcorporatie. In veel gevallen is die volgens de Woonbond niet bereid om mee te werken aan het energiezuiniger maken van de woning.

    We zijn wel wat gewend bij de Woonbond, maar dit is echt schrikken

    Paulus Jansen, directeur van de Woonbond

    Jansen: “Bijna drie miljoen mensen huren in ons land. Die hebben geen enkel perspectief om iets te doen om hun gasrekening te verlagen, behalve dan een dubbele trui aantrekken in de wintermaanden. Ze zijn volledig afhankelijk van de woningcorporaties en die hebben op hun beurt geen geld, omdat ze door het kabinet zijn kaal geplukt.”

    CDA: geen hogere energielasten

    Ook in de Tweede Kamer maakt men zich grote zorgen over de stijgende energierekening van huurders. CDA-leider Sybrand Buma stelt tegenover EenVandaag de hoogte van de gasrekening voor huishoudens nauwlettend in de gaten te houden.

    “We moeten niet meer heffingen opleggen, als er geen perspectief is om je rekening  aan te passen. Als je in een woning van de corporatie zit krijg je hogere energiekosten, maar die zonnepanelen zijn niet van jou. We moeten het verstandiger doen, om te zorgen dat de samenleving het kan dragen.”

    D66: lagere inkomens compenseren

    Kersverse fractievoorzitter Rob Jetten van D66  vindt dat burgers die te hard worden geraakt door het  nieuwe energiebeleid moeten worden ontzien.

    “Het kabinet gaat kijken welke groepen te hard geraakt worden door het klimaatbeleid, zodat we die groepen met gerichte maatregelen kunnen ondersteunen. Dat is de inzet van D66. Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daar gaan we het kabinet aan houden”, zegt Jetten.

    handtekeningafbeelding
  • donderdag 09 augustus 2018 @ 09:15
    #70
    reactie op (#69) herman_dad

    Hallo lede dat is altijd al zo hoor met de politieke partije die de mense nooit de goede cijfers geven ze zijn nooit te vertrouwen geweest toch en we gaan er ook wel meer achteruit dan we van hen horen! de cijfers zeggen toch niets je moet naar je eige portemonnee kijken hoor! nou ik wens u nog een pretige dage en wat minder heet nu ook een betere zaak vind u ook? 

  • woensdag 08 augustus 2018 @ 00:43
    #69
    reactie op (#68) herman_dad

    Goedemorgen, IEDEREEN GAAT ER IETS OP VOORUIT (??), ZEI DE MIN.PRESIDENT afgelopen Prinsjesdag o.a.... Tja, we wisten het wel, OP PAPIER KLOPTE DAT OOK maar in de PRAKTIJK nooit... altijd daarna worden de levensonderhoudskosten veel duurder. Al kreeg iederen en erkele procenten, enkele tientjes per maand soms bij? Leugens..leuegens, leugens.. POLITIEK? We say no more..

    Zie en lees verder art. van RTL-NIEUWS Twitter (bron)

    07 augustus 2018 08:26

    Huur en benzine duurder: grootste prijsstijging in 5 jaar.

    Ook benzine is duurder geworden. 

     

    © ANP

    Het leven is de afgelopen maand flink duurder geworden. We betaalden in juli 2,1 procent meer voor goederen en diensten dan vorig jaar. Het is de grootste stijging in bijna vijf jaar, meldt het CBS.

    De groei komt vooral doordat huurwoningen fors duurder zijn geworden omdat in juli de jaarlijkse huurverhogingen worden doorgevoerd.

    Huur, gas en elektriciteit duurder

    De huurprijzen lagen vorige maand 2,3 procent hoger dan een jaar eerder, waardoor ze ook de consumentenprijzen als geheel met 1,7 procent stuwden, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Ook elektriciteit en gas werden flink duurder, de prijzen stegen in vergelijking met vorig jaar met 17,2 procent en 8,2 procent. 

    Ook tanken is flink duurder geworden. Voor benzine betaal je 9,9 procent meer dan vorig jaar, voor diesel ben je 15,9 procent meer kwijt dan vorig jaar.  

    Er is ook goed nieuws. Boodschappen werden nauwelijks duurder: de prijzen voor alcoholvrije dranken en voedsel stegen met slechts 0,1 procent.  

     

    Inflatie

    De consumentenprijsindex van het CBS geeft de prijsontwikkeling weer van een pakket goederen en diensten, zoals dagelijkse boodschappen, kleding, benzine, huur en verzekeringspremies. De index is een belangrijke indicatie voor inflatie, waar ook de prijzen van industriële producten, aandelen en grondstoffen onder vallen. 

    De Europese Centrale Bank (ECB) probeerde de afgelopen jaren de inflatie aan te wakkeren door miljarden in de economie te pompen. Maar effect had het nauwelijks. De prijzen bleven stabiel. Daarin lijkt nu verandering op te treden. Ook elders in Europa stijgt de inflatie. De ECB verwacht dat deze trend de komende maanden doorzet.

    RTL-Z

     

     

    Gewijzigd op 2018-10-20 00:26:27
    handtekeningafbeelding
  • dinsdag 08 maart 2016 @ 01:23
    #68
    reactie op (#66) zuinigebelle

    Goedemorgen, Nederlanders hoeven voor volgend jaar niet te rekenen op lastenverlichting. Volgens minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) zal het al lastig genoeg worden de begroting rond te krijgen. Dat zei hij maandag in Brussel in reactie op de jongste ramingen van het Centraal Planbureau (CPB) over de Nederlandse economie.

    Zie en lees verder art. AD (bron)

    http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4258557/2016/03/07/Nederland-hoeft-niet-te-rekenen-op-lastenverlichting.dhtml

    Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

    http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

    http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

    http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

    http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

    Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/

    handtekeningafbeelding
  • woensdag 02 december 2015 @ 00:40
    #67
    reactie op (#66) zuinigebelle

    Goedemorgen, Nederlanders geven voor het eerst in jaren meer geld uit aan vakantie en gaan langer weg. De vakantie van 8 dagen of langer is populairder dan de korte trip, maar het totaal aantal vakanties blijft met ruim 35 miljoen hetzelfde.

    Het gemiddelde Nederlandse huishouden had vorig jaar een vermogen van 19.000 euro. Dat was evenveel als in 2013. Sinds het begin van de economische crisis in 2008 daalde het vermogen van huishoudens continu, maar daar is nu dus een einde aan gekomen, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

    Zie en lees verder art. AD (bron)

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4199615/2015/12/01/Nederlander-spendeert-weer-meer-aan-vakantie.dhtml

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4199858/2015/12/02/Vermogen-Nederlandse-huishoudens-blijft-gelijk.dhtml

    Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

    http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

    http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

    http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

    http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

    Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

    .

    Gewijzigd op 2015-12-02 06:26:48
    handtekeningafbeelding
  • woensdag 18 november 2015 @ 17:19
    #66

    De regering denkt alleen aan hun eigenbelang, zij gaan er niet op achteruit. deze duur betaalde ambtenaren regeren ook niet, ze zitten alleen hun tijd uit, om met hun royale wachtgeld regeling om dan later bij een bedrijf van een van de lobbyisten een goed betaalde baan te krijgen.

  • zaterdag 29 augustus 2015 @ 13:26
    #65
    reactie op (#64) herman_dad

    Hallo leden nou we gaan eer zeker niet we er op voor uit hoor als oudere want de zorgpremies gaan alweer omhoog lees ik en dat nog meer dan? Dan houden we niet veel meer over vint u toch ook? Nou ik wens u nog een goed week einde dan maar weer hoor ondanks deze droevig tijde 5.gif

  • vrijdag 28 augustus 2015 @ 07:16
    #64
    reactie op (#63) herman_dad

    Goedemorgen, jazeker NIEMAND LEVERT IN VOLGEND JAAR...? Zeker maar de boodschappen wat duurder, de ziekenkosten, de belastingen, de, en de... en de.... tja ien we dan wel weer zegt de regering altijd...?

    Niemand gaat er in 2016 in koopkracht op achteruit. Het kabinet is erin geslaagd de dreigende koopkrachtdaling voor ouderen en minima af te wenden.

    Werkenden zijn echter nog altijd spekkoper. Zij gaan er het komende jaar het meest op vooruit. Dit blijkt uit stukken voor Prinsjesdag, die in handen zijn van het AD.
    Zie en lees verder art. AD (bron)

    http://www.ad.nl/ad/nl/1681/Prinsjesdag/article/detail/4130879/2015/08/28/Kabinet-Niemand-levert-volgend-jaar-in.dhtml

    Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

    http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

    http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

    http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

    http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

    Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

    Gewijzigd op 2015-12-02 00:38:16
    handtekeningafbeelding