Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1919 keer bekeken

GROOT MAATSCHAPPELIJK ONRECHT: HUURDERS uit huis gezet.

 • woensdag 01 september 2021 @ 08:03
  #12
  reactie op (#11) herman_dad

  Goedemorgen, MOEDER OVERLIJDT, 2 DOCHTERS, daarna direct (bijna) WONING UITGEZET? GROOT MAATSCHAPPELIJK PROBLEEM, dit komt veel meer voor, de hoofdhuurder overlijdt - soms ook vrij plotseling, kan gebeuren - en de nog daar wonende kinderen, anderen moeten dan meestal binnen 2 maanden woning teruggeven, huis uit en ze zien maar? DE buurt kwam dan ook in opstand en ook de woningcorporatie betreffende lag letterlijk onder vuur... niet goed wellicht maar een maatschappelijk probleem van de eerste orde.

  DIT MOET VERANDEREN en ja door dit gebeuren en ook MEDIA AANDACHT, gisteren waren beiden o.a. ook in 'Jinek', IS OOK DE POLITIEK WAKKER GEWORDEN EN ANDERE WETGEVING? Overigens mogen de zussen nog wel langer blijven nu, oplossing zoekende....maar dan nog, daar opgegroeid van kleins af aan....

  Ook hier weer dan aangehaald boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg.... waarin ook het WONEN in de toekomst zeer uitgebreidt aandacht aan geeft. In heel brede zin. Sociaal rechtvaardig, zelfs geen huur of hypotheek meer... dát kan toch niet? Jazeker, lees hoe in boek.... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  UPDATE 21-12-21: NU 'OFFICIEEL' KINDEREN MOGEN in algemeenheid in (huur)woning blijven wonen als de ouder(s) overlijden.... PROTEST VAN ZUSSEN HEEFT GOED GEVOLG GEHAD... 

  UPDATE 2-10-21: ZUSSEN MOGEN NA OVERLIJDEN MOEDER DEFINITIEF IN HUIS BLIJVEN WONEN. Dit is een PRECEDENT voor meerdere soortgelijke situaties?!

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • MAANDAG, 20:10

  Zussen uit Enschede mogen na overlijden moeder voorlopig in huis blijven wonen

  De zussen Fabiënne en Valerie hoeven voorlopig niet te verhuizen RTV OOST

  Twee zussen van 18 en 19 jaar uit Enschede die na het overlijden van hun moeder te horen kregen dat ze hun huis uit moeten, mogen er voorlopig blijven wonen.

  De moeder van de zussen Fabiënne (19) en Valerie Valk (18) overleed in december vorig jaar. Sindsdien wonen ze samen in het huis. Omdat ze nog geen 23 jaar zijn en geen huursubsidie mogen ontvangen, moesten ze de woning uit. De zussen wonen sinds hun kinderjaren met hun moeder in het huis.

  Een artikel in Tubantia afgelopen weekend over hun situatie leidde tot veel ophef. Vannacht werd mogelijk naar aanleiding van het artikel een gebouw van woningcorporatie Ons Huis in Enschede beklad. Ook zijn twee auto's van de corporatie in brand gestoken.

  De Enschedese wethouder Jeroen Diepemaat wil in gesprek met de woningstichting en de twee zussen, laat hij aan RTV Oost weten. Tot die tijd mogen de meisjes in de woning blijven.

  Geschrokken

  Van de brand vanmorgen bij de woningcorporatie zijn de zussen flink geschrokken. "Heel erg naar", zegt Valerie. "Ik schrok ervan. Dit gaat tegen ons werken, dacht ik direct. Dit kunnen we niet gebruiken. Ik snap wel dat mensen boos zijn, maar dat ze het op deze manier uiten, kan absoluut niet."

  Ook wethouder Diepemaat zegt geschrokken te zijn van de brandstichting. "Dit gaat alle perken te buiten en valt absoluut niet goed te praten", zegt hij tegen de regionale omroep. "We zetten de contractbeëindiging op 1 september voorlopig on hold. Ik wil eerst in gesprek met de corporatie."

  De zussen hebben van de woningcorporatie wel aanbiedingen gehad voor andere woningen, maar die hebben ze naast zich neergelegd. Ze willen niet weg uit het huis waar ze met hun moeder hebben gewoond. "Het is het huis waarin we zijn grootgebracht."

  NOS op 3 maakte eerder deze video over hoe jongeren in de problemen kunnen komen na de dood van hun ouders.

  Zie video in oorspronkelijke artikel 

  NOS op 3- Op straat gezet na de dood van je ouder

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van  RTV Oost

  Gewijzigd op 2021-12-21 09:31:01
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 27 juli 2019 @ 00:35
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen, STEEDS MEER GEZINNEN DAKLOOS, o.a. door de WONINGNOOD, de huren (prijzen), sociale verhuur die verdwijnt of anderszins door de huidige maatschappij en politiek gevoerde 'beleid'? Heeft u ervaring of weet u daar meer van, lat het ons eens weten? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Steeds meer gezinnen dakloos, hoe kan dat?

  Een tijdelijke nachtopvang in Den Haag ANP

  GISTEREN, 14:14

  BINNENLAND

  Wie aan daklozen denkt, ziet waarschijnlijk een verslaafde of een bedelaar voor zich. Ten onrechte, want onder de groep daklozen zijn ook veel gezinnen. In Den Haag is het aantal dakloze gezinnen sinds 2015 zelfs hardgestegen, bleek gisteren uit cijfers van de gemeente. Hoe komt dat?

  "Er is sprake van een algehele woningnood", vertelt Rina Beers, woordvoerder van Federatie Opvang. De particuliere huren stijgen, vertelt ze. "Als mensen te maken krijgen met onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of een scheiding, kunnen ze soms de huur niet meer betalen."

  Dit probleem is niet uniek voor Den Haag. Ook in andere grote steden, zoals Amsterdam en Utrecht, groeit de vraag naar opvang voor gezinnen, vertelt Beers.

  Forse stijging dakloze gezinnen Den Haag

  Vorig jaar deden 292 gezinnen in Den Haag een beroep op de maatschappelijke opvang, 70 procent meer dan in 2015. In het eerste kwartaal van dit jaar hebben zich al 91 gezinnen gemeld bij de opvang die dakloos zijn of dat op korte termijn verwachten te worden. "Als deze trend zich voortzet, komen we dit jaar uit rond de 350 aanmeldingen", aldus verantwoordelijk wethouder Bert van Alphen, die van een 'explosieve stijging' spreekt.

  Sociale huur biedt ook geen soelaas. "Als je je inschrijft voor sociale huur, beland je onderaan de wachtlijst en moet je zo zes tot twaalf jaar wachten. Voor mensen met een inkomen van 20.000 tot 40.000 euro per jaar zijn er gewoon te weinig woningen."

  Slechte hulp voor gezinnen

  Het probleem wordt onderkend door de Nationale Ombudsman, Reinier van Zutphen. Die schreef in maart dit jaar dat juist mensen die door gemeenten als zelfredzaam worden gezien, slecht worden geholpen. "Omdat zij geen psychiatrische of verslavingsproblemen hebben, krijgen zij vaak geen toegang tot voorzieningen zoals daklozenopvang."

  Het risico is dat deze groep mensen alsnog verder in de problemen raakt, stelt Van Zutphen. "Het is onacceptabel dat zij eerst verder moeten afglijden voordat zij voor ondersteuning door de overheid in aanmerking komen. Dat is niet alleen onnodig voor deze mensen, maar ook verspilling van tijd en geld door de overheid, die dan uiteindelijk alsnog in actie zal moeten komen."

  Gezinnen die op straat komen te staan, zijn aangewezen op andere oplossingen. Maar het vinden van een plek is lastig, zegt Beers. "Sommige mensen gaan bijvoorbeeld op vakantieparken wonen, maar dit wordt steeds vaker verboden."

  Zo'n 55.000 mensen in Nederland wonen permanent in vakantieparken. Nieuwsuur maakte er deze reportage over.

  Video afspelen

  05:32

  Aanpak van permanente bewoning vakantieparken

  Om de groei van dakloze gezinnen in Den Haag op te vangen, worden steeds vaker hotels ingezet, meldt Omroep West. Beers vertelt dat Federatie Opvang overleg heeft gehad met opvangcentra voor asielzoekers of daar nog plek is, maar ook zij kampen met een ruimtegebrek.

  "Mensen met lage inkomens en zonder familie- of vriendennetwerk komen terecht in zo'n opvang", zegt Beers. Een andere groep die beroep doet op de opvang, zijn gezinnen die naar het buitenland zijn vertrokken, vertelt ze. "Als zij terugkomen naar Nederland, hebben ze niks."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • zondag 01 april 2018 @ 00:39
  #10
  reactie op (#9) herman_dad

  Goedemorgen, GEZINNEN WEER BIJ OUDERS, huren niet te betalen en/of hypotheken lopen mis door schulden etc. etc... GROOT MAATSCHAPPELIJK ONRECHT, een 'rechtsjungle' en totaal waanzinnig leefklimaat op aarde zonder enig vooruitzicht hebben we geschapen met vele slachtoffers. Al denken we, velen nog althans dat we 'zo goed leven'... 'democratie', partijpolitiek etc. etc. TENZIJ WIJ AL GELEZEN HEBBEN: 

  Toch... als we de aanbevelingen en impact en raad opvolgen van het boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg, dan... wordt het nog eens wat op aarde? DIT BOEK GAAT OOK O.A. UITGEBREIDT IN op gelijkwaardig wonen en woonrecht voor alle 7 miljard homo sapiens... het is mogelijk en GEEN UTOPIE! Blij dat ik het boek voor verjaardag kreeg... wie volgt met het lezen van (-) u ziet ook U komt er in voor, uw situatie waarin u leeft, vele situaties... gelovig, politiek, monetair... een samenleving gebaseerd op 'vrij marktwerking, economie is gebaseerd op het jungelrecht en heeft geen enkele toekomst...! AANRADER OM HET TE LEZEN... van a tot z zelfs. Toch nog een goede Pasen, al dan niet weer terug bij de ouders...

  Zie en lees verder art. RTL-NIEUWS Twitter (bron)

  31 maart 2018 16:26

  Gedwongen weer wonen bij je ouders: 'Ik word er moedeloos van’

  •  

  Gedwongen weer wonen bij je ouders: 'Ik word er moedeloos van’

  Danielle van Riel bij haar grootouders op de bank. 

  © Eigen foto

  Meer mensen gaan op latere leeftijd weer bij hun ouders of grootouders wonen, omdat ze geen huis meer kunnen betalen na een scheiding of verandering in werk. Wij vroegen mensen naar hun ervaringen en kregen ruim duizend reacties.

  "Ik heb werkelijk alles geprobeerd. De gemeente kan niks doen. Er is geen oplossing", zegt Danielle van Riel.

  Ze is niet de enige voor wie het onmogelijk is om een woning te vinden. Wanneer kinderen uit huis gaan, keert een kwart binnen vijf jaar terug naar de ouders, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat is een grotere groep dan een aantal jaar geleden. De belangrijkste reden is het stuklopen van een relatie, maar ook financiën spelen een rol.

  Huis te klein

  Het overkomt ook Joyce van Loon (31). Samen met haar man Tim (37) woonde ze in een koophuis. Als er een tweede kindje op komst is, blijkt dat te klein en moeten ze hun huis verkopen. Maar een nieuwe woning vinden lukt niet. "We wonen vanaf augustus bij mijn ouders in hun appartement met drie slaapkamers. De kleinste slaapt bij ons", vertelt Van Loon.


  Joyce van Loon met haar gezin. (Eigen foto)

  Huren blijkt ook onmogelijk. Voor een sociale huurwoning verdienen Van Loon en haar man te veel. Dan maar huren in de vrije sector? Met hun inkomen kan het, maar de huren liggen hoog. Bovendien reageren er veel mensen wanneer er een nieuw huurhuis vrijkomt. Het lijkt soms meer een loterij. "Je moet geluk hebben, je bent eigenlijk meer een nummer.'

  Liever gisteren dan vandaag zou Van Loon weer een woning voor zichzelf willen. "Ik word er soms echt moedeloos van. Bij je ouders wonen heeft ook impact op je relatie."

  Alleen in het weekend samen

  Ook voor Cyrella Nieboer (23) en Mark de Graaf (29) is het een worsteling. Ze wonen met hun zoontje van anderhalf in Assen, maar hij krijgt een baan aangeboden in Eindhoven. Daar een woning vinden gaat moeizaam. 

  Zijn ouders bieden de oplossing. Zij wonen in Eindhoven en hij mag tijdelijk bij hen wonen. Om praktische redenen is het niet mogelijk dat het hele gezin bij vader en moeder intrekt.


  Cyrella Nieboer en Mark de Graaf. (Eigen foto)

  Maar inmiddels zijn ze ruim een half jaar verder en leven ze doordeweeks gescheiden. In het weekend zijn ze samen. "We zoeken iedere dag naar huizen, onze familie ook. We hebben nog steeds niks gevonden, terwijl we dachten dat het snel zou lukken", vertelt Nieboer teleurgesteld. Voor de sociale huurwoningen geldt een lange wachttijd. De vrije sector en koopmarkt zijn te duur voor het gezin.

  Niet meer samen als gezin

  Danielle van Riel (35, foto rechts) is gescheiden en moet het alleen zien te rooien. Samen met haar twee kinderen woont ze op zolder bij haar opa en oma van in de tachtig. De enige mogelijkheid om niet dakloos te raken.

  "Sinds het moment van uit elkaar gaan heb ik mezelf ingeschreven bij Woningnet, maar daar beland je al gauw op nummer 307 als het al niet meer is", zegt ze. Een sociale huurwoning is dus uitgesloten.

  Omdat ze vermogen heeft overgehouden uit de verkoop van de woning die ze met haar ex had, zou ze in de vrije sector moeten huren. Maar daar is haar inkomen te laag voor. Ze haalt de inkomenseisen van de verhuurders niet. "Heel leuk allemaal zo'n vermogen, maar keer op keer kreeg ik te horen dat ze niet kijken naar vermogen of borgstelling, maar naar inkomen."

  In ziektewet door burn-out

  Intussen gaat haar gezondheid bergafwaarts. "Ik kreeg een burn-out en ben daar nog steeds herstellende van. Daardoor raakte ik mijn baan kwijt en zit ik in de ziektewet."

  Van Riel is blij dat haar grootouders haar opvangen, maar toekomstbestendig is het niet. "Het is een oplossing, maar geen gezonde situatie." Bovendien is het nog de vraag hoe lang haar grootouders zelfstandig kunnen blijven wonen. "Het zal niet al te lang meer duren voordat ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen en dan... staan wij opnieuw op straat?”

  Gescheiden en geen geschikt huis te vinden: 'Huren of kopen was geen optie'

  In Hilversum zijn tijdelijke huurwoningen voor mensen die net gescheiden zijn.

  RTL Z / Ann-Lynn Hamelink

   

  Gewijzigd op 2018-05-30 12:52:07
  handtekeningafbeelding
 • maandag 11 april 2016 @ 07:45
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, woningcorporaties hebben voor het tweede achtereenvolgende jaar minder huurders uit huis gezet. Afgelopen jaar waren het er 6 procent minder dan in 2014, toen het aantal al met 15 procent was gezakt.

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4279751/2016/04/11/Weer-minder-huurders-uit-huis-gezet.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5585/Home/2071/Woningmarkt/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 25 maart 2015 @ 07:07
  #8
  reactie op (#7) niet-meer-in-gebruik

  Goedemorgem, meer mensen in problemen met de huur, maar ook minder mensen uit huis gezet door de rechter, desondanks dus ook meer rechtszaken. Een toch niet goed teken aan de wand van de maatschappij.

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3924240/2015/03/25/Huurders-minder-vaak-uit-huis-gezet.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ 

  Gewijzigd op 2016-04-11 07:38:04
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 24 juli 2014 @ 11:11
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Onze ouwe achter buurman heeft er 10 jaar gewoond met zijn  gezin  zonder een cent te betalen aan huur , water , licht en gas .  Maar in die wetgeving was het niet zo gemakkelijk om hem op straat te zetten of afsluiten . Dubbel in komen wat op ging aan drank .

  En dat is sinds kort verandert . Men mag je al het huis uit zetten als je twee maand lang geen huur betaald hebt . Maar niet zo maar alleen als je elke medewerking weigert en via een rechter . En voor dat je het huis uit bent ben je al een half jaar veder .  Maar het gevolg is dat er meer mensen uit huis gezet worden .
  Hoe lang gaat dit door ?  Dat gaat nooit voor bij .
  En rijk Nederland stemde voor rechts dus ja …. Huurders blij verhuurder de dupe .
  Zo raar dat elk klaagt in Nederland terwijl een over grote meerderheid toch rechts stemde .
  Dus volgende keer een na denken waar je voor stemt .  Links betekend meer asiel zoekers recht meer zakkenvullers . En dat dat laaste wou Nederland graag . Ik niet .....

  Gewijzigd op 2014-07-24 11:11:55
 • donderdag 24 juli 2014 @ 07:30
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, steeds meer huurders in de problemen omdat de maandelijkse lasten als huur soms meer bedragen dan de inkomsten o.a. en er ook nog gegeten moet worden, b.v. de dagelijkse uitgaven. Een toch maatschappelijk probleem meer en meer geworden en hoe lang nog gaat dit door?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3696931/2014/07/24/Steeds-meer-huurders-in-financiele-problemen.dhtml 

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/  

  Gewijzigd op 2018-04-01 00:26:26
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 19 maart 2013 @ 12:50
  #4
  reactie op (#2) catootje

  Quote: catootje

  dinsdag 19 maart 2013 @ 08:39

  goede morgen, laten ze die mensen helpen met huursubsidie, ipv uit huis zetten

  Goede middag. daar sluit ik mij graag bij aan, ze verminderen de huursubsidies en andere subsidies en creaeren zo aan de andere kant weer problemen. Daar zijn een hoop mensen slachtoffer weeer van. Van de regen in de drup noemt men dat in goed Nederlands geloof ik? 

 • dinsdag 19 maart 2013 @ 09:20
  #3
  reactie op (#2) catootje

  Quote: catootje

  dinsdag 19 maart 2013 @ 08:39

  goede morgen, laten ze die mensen helpen met huursubsidie, ipv uit huis zetten

  hallo mevrouw Catootje goedemorgen ja hoor daar kunnen ze mensen meer mee helpen maar dat wordt toch weg bezuinigt? En de gevlogen zien we dus nu nog een goede dag verder.