Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

2210 keer bekeken

GOEDE JAARWISSELING EN GOED NIEUWJAAR VOOR ALLEN

 • zondag 01 januari 2023 @ 00:07
  #12
  reactie op (#11) herman_dad

  Goedemorgen en voor ALLE LEDEN EN DE VELE BEZOEKERS waar ook ter wereld een goed en hopelijk beter 2023 ! Laten we hopen dat het grote 'crisisjaar' met de vele dieptepunten en meest gevaarlijke, in feite nog steeds, gevaarlijkste jaar sinds W.O.2 maar laten we blijven hopen dat de oorlog in Europa, Oekraine en voor hen maar ook de 'gewone' Russische burgers die als kanonnenvoer uitgezonden worden snel voorbij zal zijn?  

  Ondanks vuurwerkverbod hier bij Amsterdam géén verschil met andere jaren.....wink 

  ACTUEEL VANDAAG: JAARWISSELING 2022-2023 volg hier de actuele berichten LIVEBLOG op  Forum » OVERHEID en de burger, Nationale Ombudsman etc. » VUURWERK(overlast) en handhaving - of in de forums van de clubs: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ en http://justittieledwalingen.clubs.nl/ 

  ZIE VERDER OOK de andere nieuwsclubs: Leden en dagelijks terugkerende bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? B.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of - http://justittieledwalingen.clubs.nl/ Dank!

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 01 januari 2021 @ 00:17
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen en voor ALLE LEDEN EN DE VELE BEZOEKERS waar ook ter wereld een goed en hopelijk beter 2021! En zoals gezegd vanaf vandaag weer de mogelijkheid meer berichten als vanouds,

  Ondanks vuurwerkverbod hier bij Amsterdam géén verschil met andere jaren.....wink 

  Onrust in een aantal plaatsen door heel Nederland • Meeste mensen vieren gezellig Oudjaarsavond

  Toch vuurwerk op veel plaatsen ondanks verbod • Hulpverleners op meerdere plekken belaagd

  • Welkom in het liveblog, je vindt hier het nieuws rondom de jaarwisseling.
  • Toch op veel plaatsen vuurwerk ondanks verbod.
  • Hulpverleners op meerdere plaatsen belaagd, autobranden in heel Nederland.
  • KNMI waarschuwt voor dichte mist.
  • Koning bezoekt HMC-ziekenhuis, waar het veel minder druk is dan voorgaande jaren.

  ZIE VERDER OOK de andere nieuwsclubs: Leden en dagelijks terugkerende bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? B.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of - http://justittieledwalingen.clubs.nl/ Dank!

  Gewijzigd op 2021-01-01 07:30:16
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 15 februari 2019 @ 00:40
  #10
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, IVM JAARWISSELING, VREUGDEVUUR IN SCHEVENINGEN: BOUWERS BEDREIGDEN GEMEENTEAMBTENAREN EN DE BURGEMEESTER TRADT DAARTEGEN NIET OP? Dan heeft de burgemeester toch een politiek probleem, zou je temninste zeggen dan...

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  Bouwers vreugdevuren bedreigden Haagse ambtenaren

  VANDAAG, 17:21

  AANGEPAST OM 18:22

  BINNENLAND

  Bouwers doen hun best het vreugdevuur voor de jaarwisseling zo hoog mogelijk te maken ANP

  Ambtenaren van de gemeente Den Haag zijn bedreigd door de bouwers van de twee grote vreugdevuren in Scheveningen, in de aanloop naar de afgelopen jaarwisseling. Ook tussen de concurrerende bouwers van de vuren in Duindorp en Scheveningen-dorp onderling zijn bedreigingen geuit, maar dat zou vanwege de onderlinge competitie wel vaker gebeuren.

  Dat valt te lezen in notulen van het overleg dat burgemeester Krikke van Den Haag op oudjaarsdag had met de top van politie en justitie. Het document maakt deel uit van een stapel van 1800 documenten, 700 filmpjes en 1400 foto's die de gemeente vandaag via zijn website heeft vrijgegeven. De Onderzoeksraad voor de Veiligheid doet momenteel onderzoek naar de vraag hoe het met het vuur in Scheveningen afgelopen jaarwisseling zo uit de hand kon lopen.

  Hoogtes van 41 en 38 meter

  Uit de notulen van de vergadering van 31 december, die voor een belangrijk deel zijn zwartgelakt voor publicatie, blijkt dat op dat moment nog geen van de ambtenaren aangifte had gedaan van de bedreigingen. Ook wordt duidelijk dat de bouwers van beide vuren op dat moment het afgesproken maximum van 35 meter hadden overschreden, zij het niet met de 13 meter waar op nieuwjaarsdag sprake van was. Het vuur in Duindorp was 41 meter hoog; dat in Scheveningen-dorp 38 meter.

  In de notulen is nergens terug te vinden dat burgemeester, politieleiding of Openbaar Ministerie hebben overwogen vanwege de overschrijding het vuur op het strand van Scheveningen-Dorp te verbieden. De weersomstandigheden - er stond een westenwind die uiteindelijk stukken brandend hout naar de boulevard en de achtergelegen woningen zou voeren - kwamen ook niet ter sprake.

  Wel heeft Krikke volgens een bijgevoegd feitenrelaas van de gemeente nagedacht over ingrijpen bij het vuur in Duindorp, dat in een vroeg stadium al over de 35 meter ging. Daar zag ze vanaf omdat gedeeltelijk afbreken levensgevaarlijk zou zijn. Zeker als de bouwers zouden weigeren; ambtenaren of Mobiele Eenheid zouden de pallets dan moeten weghalen. Besloten werd de hekken bij de vuren verder naar achteren te plaatsen.

  Ook een incident in de nacht van 30 op 31 december liet de burgemeester lopen. Om 1 uur 's nachts kreeg zij het bericht dat zes vrachtwagens met nieuwe pallets in Duindorp luid toeterend door de afzetting reden, ondanks het feit dat de bouw daar door de gemeente was stilgelegd. Maar onder meer doordat er geen ME op korte termijn beschikbaar was en de bouwers onder invloed waren, trad zij opnieuw niet op.

  Volgens het feitenrelaas was Krikke bang dat ME'ers vanaf de vuurstapel in het donker zouden worden bekogeld. En als de ME daar op zou reageren en de confrontatie aan zou gaan, zouden er bouwers vanaf de tientallen meters hoge stapel kunnen vallen en kunnen omkomen. Overigens boden de bouwers in Duindorp de volgende dag hun excuses aan voor het aanvoeren van de extra pallets.

  Whatsapp-gesprekken

  Tussen de documenten die zijn vrijgegeven zitten ook de whatsapp-gesprekken tussen ambtenaren en de bouwers. Daaruit blijkt dat ambtenaren de bouwers erop gewezen hebben dat de limieten qua hoogte en volume van de stapels bijna bereikt waren, en dat ze de limieten niet mochten overschrijden. Uit de gesprekken is niet op te maken om welke bouwers het gaat.

  We gaan er vanuit dat jullie je aan deze afspraak houden

  Bericht van ambtenaar aan de bouwers

  Op 30 december schrijft een ambtenaar dat de hoogte bijna is bereikt. "Jullie meten zelf ook dus we gaan er vanuit dat jullie je aan deze afspraak houden. Morgenochtend zien we jullie weer", stuurt hij in een bericht. Een van de bouwers reageert met de vraag of er nog een keer gemeten gaat worden. De ambtenaar reageert daar niet op maar stuurt terug: "We gaan er vanuit dat jullie je verantwoording nemen." "Doen we ook", antwoordt de bouwer. Of er nog een keer gemeten is en of er is ingegrepen toen de bouwers toch over de limiet gingen, wordt uit de berichten niet duidelijk.

  In de gesprekken uiten de bouwers ook hun frustratie over de andere bouwers. Ze vinden dat de gemeente geen eerlijke scheidsrechter is. "Dit is meten met 2 maten" en "hun hebben nu 11500 m3 en er staat nog op hun terrein", stuurt een van de bouwers al een dag eerder.

  Als het vuur op oudjaarsdag eenmaal brandt, verandert de toon. "Beste wensen en bedankt voor de fijne samenwerking. Sorry van mijn opvliegers maar dat is de stress van de laatste dagen!", schrijft een van de bouwers.

  Deel dit artikel: 

   

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 05 januari 2019 @ 07:57
  #9

  voor een ieder een goed en gezond jaar

  Achter elke traan van verdriet, schuilt de glimlach van herinneringen handtekeningafbeelding
 • woensdag 02 januari 2019 @ 00:21
  #8
  reactie op (#7) Vomie

  Goedemorgen, dank Vomie, IDEM en UPDATE JAARWISSELINGBERICHTEN: 2X ZOVEEL GEWELD TEGEN POLITIE EN ANDERE HULPVERLENERS DAN VERLEDEN JAAR. Veel daaraan gerelateerd VUURWERK GOOIEN NAAR...een groeiend maatschappelijk groot en verontrustend probleem en ook vooral de:

  SITUATIE IN SCHEVENINGEN rond de 'jaarlijkse grote vuren daar, COMPETITIE'. Scheveningen is afgelopen nacht waarschijnlijk aan een heel grote ramp ontsnapt en de kans dat er een daadwerkelijke 'vuurstorm' was ontstaan was niet gering, vele woningen en andere gebouwen zouden mogelijk door brand zijn verwoest, buitendien dna ook nog vele gewonden en mogelijk doden daarbij? Terecht dat de burgemeenster en zelfs ook BEWONERS VAN SCHEVENINGEN ZELF zeggen: Volgend jaar 'NIET MEER'... Wat denkt of vindt u?

  Vreugdevuur was 13 meter hoger dan toegestaan - maar niemand greep in

  Al in 2016 waarschuwde burgemeester Van Aartsen dat de strijd om het hoogste vreugdevuur uit de hand dreigde te lopen.

  Boa met Oud en Nieuw: 'Als de hel losbreekt, zal je weg moeten rennen'

  Boa's handhaven in bijvoorbeeld Hilversum het vuurwerkverbod. Maar voor die taak zijn ze amper toegerust, vindt de vakbond.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron): 

  Geweld tegen politie ruim verdubbeld tijdens Oud en Nieuw

  VANDAAG, 17:58

  AANGEPAST OM 19:37

  BINNENLAND

  ANP

  Het aantal incidenten met geweld tegen de politie in de nieuwjaarsnacht is meer dan verdubbeld, heeft plaatsvervangend korpschef Henk van Essen bekendgemaakt. Vorig jaar was er sprake van 27 gewelddaden tegen agenten, dit jaar gaat het om 59 incidenten. Het merendeel daarvan had met vuurwerk te maken.

  "Bijna zestig keer is er een incident geweest waarin geweld tegen politieambtenaren is gebruikt. Voor mij volledig onacceptabel", aldus Van Essen. "We zijn het spuugzat."

  Ook moesten hulpdiensten vaker uitrijden dan vorig jaar: het aantal ritten steeg met 9 procent. Ambulancemedewerkers en brandweerlieden kregen dit jaar juist minder vaak te maken met agressie.

  Op het Anna Blamanplein in Den Haag werden agenten op Oudjaarsavond uitgescholden en bekogeld met vuurwerk:

  Video afspelen

  00:30

  Agenten Den Haag worden met vuurwerk bekogeld

  De politie spreekt van een "grillige en drukke start" van het nieuwe jaar. Het aantal vuurwerkincidenten steeg met 12 procent, en ook waren er meer meldingen van bedreiging of mishandeling (+12 procent) en vernieling (+8,5 procent).

  Het aantal vechtpartijen en verstoringen van de openbare orde viel een kwart lager uit dan een jaar geleden.

  Tegelijkertijd werden minder mensen opgepakt dan in de vorige nieuwjaarsnacht, een daling met 41 naar 328 aanhoudingen. Er zijn wel meer mensen aangehouden in verband met brand of ontploffingen en vuurwerk.

  Erik Akerboom

  @POL_Akerboom

  De collega’s die vannacht hebben gewerkt verdienen waardering en respect. Incidenten, schade en ongelukken geven een zorgwekkender beeld dan vorig jaar, ook tegen hulpverleners. Dit vraagt om herbezinning op de organisatie, het feest, het vuurwerk en de straffen met Oud en Nieuw.

  3 uur geleden

  Van de totale groep arrestanten heeft de politie er 250 aangeleverd bij het Openbaar Ministerie. Het gaat in vrijwel alle gevallen om geweldpleging; 61 keer was dat gericht tegen agenten of hulpverleners.

  Net als eerder vallen de straffen voor misdrijven in de nieuwjaarsnacht 75 procent zwaarder uit dan in de rest van het jaar. Voor geweld tegen agenten en hulpverleners geldt dit jaar een strafverzwaring van 200 procent.

  Ferd Grapperhaus

  @ferdgrapperhaus

  Veel respect voor alle hulpverleners die oudejaarsnacht keihard hebben gewerkt. Treurig dat een deel van hen nog steeds wordt lastiggevallen, bedreigd en geïntimideerd. Straf voor het hinderen van hulpverleners wat mij betreft omhoog. Wetsvoorstel ligt bij de Tweede Kamer. https://t.co/vg2cY6kBMm

  3 uur geleden

  Minister van Justitie Grapperhaus noemt het in een tweet treurig dat agenten en hulpverleners opnieuw zijn lastiggevallen of bedreigd. Hij heeft een wetsvoorstel ingediend om het hinderen van hulpverleners zwaarder te straffen.

  In aanloop naar Oud en Nieuw hadden Grapperhaus en ook premier Rutte nog een oproep gedaan om geweld tegen hulpverleners tegen te gaan.

  "Ik vind het onacceptabel dat sommige idioten ervoor zorgen dat ze hun werk niet in veiligheid kunnen doen," zei Rutte in De Telegraaf.

  Ook was de politie een campagne gestart om aandacht te vragen voor de veiligheid van hulpverleners tijdens de jaarwisseling. Die campagne moest bijdragen aan een veiliger jaarwisseling voor hulpverleners.

  BEKIJK OOK

  Zeker vier doden bij incidenten met Oud en Nieuw

  Drukke jaarwisseling voor hulpdiensten Amsterdam, Utrecht en regio Rotterdam

  Deel dit artikel: 

   

  Gewijzigd op 2019-01-02 00:30:11
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 01 januari 2019 @ 09:12
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Hallo lede ik wens u wel een goed en gezondheid in 2019 ook van mij en laten we hope dat het uitkomt allemaal die verwachtinge van de openbaringen voor u ook nog een goede dag verder hoor! .  

 • dinsdag 01 januari 2019 @ 00:28
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, UPDATE: 2 DODEN en ook STRANDVUUR SCHEVENINGEN LOOPT UIT DE HAND... OOK DIT JAAR WEER AL ÉÉN DODE DOOR VUURWERK in Friesland, ook al enkele gewonden en het nieuwe jaar is het een half uur oud. Nog meer laatste berichten voor u:

  LIVEBLOG  Jaarwisseling: diverse branden, hulpverleners bekogeld en bij ongeluk op A2, vermoedelijk dronken automobilist negeert rood kruis en botst op politieauto, 2 agenten gewond naar ziekenhuis... etc...   

  Aftellen tot middernacht: jaarwisseling in Nederland en rest van de wereld

  Al het nieuws rondom de jaarwisseling volg je in dit liveblog.

  UPDATE 06.30 UUR: TWEE DODEN DOOR VUURWERK. OPVALLEND OOK HET JAARLIJKSE GROTE STRANDVUUR SCHEVENINGEN IN COMPETITIE MET ANDEREN... (?) LOOPT DIT JAAR uit de hand, in de zin van door de wind zelfs VUURSTORMEN OVER HET STRAND en ook in de Duinen en zelfs IN DE STAD ONTSTONDEN BRANDEN DOOR VONKENREGEN. Ook daaraan zal dus een 'einde' moeten komen, zeker aan de 'competitie' wie heeft de hoogste...?? We kunnen er anders op wachten, volgende jaren mogelijk ook gewonden of zelfs doden daarbij..??

  Jaarwisseling: branden, waarschijnlijk twee vuurwerkdoden, vonkenregen in Scheveningen

  VANDAAG, 06:13

  AANGEPAST OM 06:13

  BINNENLAND, BUITENLAND

  In dit liveblog vind je een overzicht van alle zaken omtrent de jaarwisseling.

  • Harde wind en vreugdevuur op strand Scheveningen creëerden meerdere branden
  • Waarschijnlijk twee mensen omgekomen bij vuurwerkongelukken
  • Gewonden bij meerdere steekpartijen in Nederland
  • In Manchester stak een man drie mensen neer
  • In Tokio reed een auto in op voetgangers, waarschijnlijk doelbewust
  • 26 MINUTEN GELEDEN

   Krikke: verschrikkelijk nare situatie

   Burgemeester Krikke heeft een verklaring naar buiten gebracht in verband met de branden van vannacht in Scheveningen. De burgemeester van Den Haag noemt de situatie "verschrikkelijk naar". "Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen angstige momenten hebben beleefd. Voor hen eindigt een feestelijke avond in een persoonlijk drama. Ik leef zeer mee met bewoners en ondernemers die getroffen zijn."

   Er zijn zover bekend geen gewonden gevallen, schrijft Krikke. Wel zijn er meerdere panden met schade: minstens één woning heeft aanzienlijke schade en meerdere woningen en gebouwen hebben kapotte daken. Ook hebben twee bedrijfspanden forse schade opgelopen. Bewoners die niet in hun huis terecht kunnen, worden opgevangen.

   De burgemeester gaat de situatie evalueren met betrokkenen en deskundigen. Krikke: "Daarbij ligt voor mij ook de vraag op tafel of het organiseren van de Vreugdevuren in deze vorm in de toekomst verantwoord is."

  • ÉÉN UUR GELEDEN

   Schoten gelost in Rotterdam

   In Rotterdam heeft de politie op een auto geschoten. Voorafgaand aan het schietincident vertoonde de automobilist opvallend rijgedrag. De bestuurder negeerde een stopteken. Daarop zette de politie een achtervolging in.

   De auto reed vervolgens in op de agenten. "Zij waren gedwongen de schoten te lossen", schrijft politie Rotterdam op Twitter. De politie heeft meerdere verdachten aangehouden.

  • ÉÉN UUR GELEDEN

   Vonkenregen door vreugdevuur

   Scheveningen werd vannacht geteisterd door vonkenregen vanwege de wind en het vreugdevuur. Aanwezigen moesten zich beschermen tegen de vuurdeeltjes.

   Video afspelen

   01:00

   Vonkenregen in Scheveningen

  • 2 UUR GELEDEN

   Vier gewonden bij vuurwerkexplosie Leiden

   In Leiden zijn vier gewonden gevallen bij een vuurwerkexplosie. Door de explosie sneuvelden meerdere ramen.

   Onder de gewonden zouden twee kinderen zijn, zeggen ooggetuigen tegen de lokale nieuwssite Unity.nu. Dat is nog niet bevestigd. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

  • 2 UUR GELEDEN

   Auto rijdt in op voetgangers in Tokio

   Een automobilist is in Tokio waarschijnlijk doelbewust ingereden op een groep voetgangers. Volgens de eerste berichten raakten negen mensen gewond en was de daad van de 21-jarige bestuurder een protest tegen de doodstraf in Japan.

  • 2 UUR GELEDEN

   Dode man in Losser

   In Losser (Twente) is een dode man in een huis gevonden. Een vrouw is opgepakt.

   De politie gaat uit van een misdrijf en doet verder onderzoek.

   Politie Losser

   @POL_Losser

   Update #Losser. Op basis van eerste onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot, heeft de politie een vrouw aangehouden. Het slachtoffer is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Het politieonderzoek wordt voortgezet.

   2 uur geleden

  • 2 UUR GELEDEN

   Steekpartijen op veel plekken

   In meerdere steden zijn vannacht gewonden gevallen door steekpartijen. In Rotterdam raakte een man zwaargewond, in Breda werd een man naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

   Ook in Arnhem, Amsterdam en Leiden waren er steekpartijen.

  • 2 UUR GELEDEN

   Persoon onwel door brand in Apeldoorn

   Door een brand in een kelderbox in een portiekflat in Apeldoorn is iemand onwel geraakt. De bewoners van de flat konden het trappenhuis door de brand niet benaderen waardoor ze door een hoogwerker moesten worden geëvacueerd.

  • 2 UUR GELEDEN

   Rook in Scheveningen

   robert bas

   @robertpbas

   Door het blussen ontstaat weer veel rook die over de bebouwing trekt. De brandweer adviseert ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten. #scheveningen #vreugdevuur

   2 uur geleden

   Veel rookontwikkeling door het blussen van het vreugdevuur in Scheveningen. De brandweer adviseert ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

  • 2 UUR GELEDEN

   Drie gewonden bij ongeluk in Vlissingen

   Bij een aanrijding in Vlissingen zijn drie mensen gewond geraakt. Twee zijn ernstig gewond. Hulpdiensten zijn aanwezig en de straat is afgezet, meldt ANP.

   Een auto reed een fietser aan in de buurt van de rotonde bij de Bachlaan en de Burgemeester van Woelderenlaan. Vervolgens botste de auto op een andere auto. De fietser en bestuurder van de eerste auto zijn zwaargewond.

  • 2 UUR GELEDEN

   Situatie Scheveningen onder controle

   De situatie in Scheveningen is inmiddels onder controle, twittert brandweer Haaglanden. Het vuur is al sterk in omvang afgenomen.

   Brandweer Haaglanden

   @Brandweer_HGL

   Den Haag - Situatie Scheveningen Dorp is onder controle. Brandweer en politie controleren omgeving. Vreugdevuur is inmiddels sterk in omvang afgenomen.

   2 uur geleden

  • 3 UUR GELEDEN

   Brandweer waarschuwt voor rookontwikkeling

   De brandweer begint zo met het blussen van het vreugdevuur in Scheveningen. De vlammen zijn nog tientallen meters hoog, vertelt verslaggever Robert Bas. "Ze hebben ervoor gekozen om te blussen omdat er nog steeds sprake is van vonkenregen en ze zijn bang voor meer branden." Achter de boulevard zijn tientallen branden geweest, gaat Bas verder.

   Het vuur wordt geblust met water dat via een leidingensysteem op de gewenste plek komt. "Dat is een enorme operatie. Zeewater kunnen ze niet gebruiken door de branding. Het is een enorme klus om dit te blussen." De brandweer waarschuwt voor de rookontwikkeling die zal ontstaan door het blussen. Omwonenden worden aangeraden om deuren en ramen te sluiten.

   De brandweer blijft paraat staan, want het waait nog hard.

  • 3 UUR GELEDEN

   Geen gewonden door vonkenregen

   De brandweer heeft zich eerst geconcentreerd op het bestrijden van het vuur in Scheveningen zelf en het nathouden van de gebouwen in de omgeving, laat de gemeente aan ANP weten.

   Niemand is door de vonkenregen gewond geraakt.

  • 3 UUR GELEDEN

   'Scheveningen ziet er bizar uit nu'

   Verslaggever Robert Bas is in Scheveningen. Hij vindt de stad, na de schade door het vreugdevuur, er bizar uitzien. "Ik zie veel verbrande fietsen. Een kiosk is verbrand en auto's. Er is ontzettend veel schade. Ook ligt er overal as."

   robert bas

   @robertpbas

   De fietsen van deze Belgische toeristen stonden op de boulevard gestald en zijn door de vonkenregen gedeeltelijk verbrand. #scheveninhen #vreugdevuur

   3 uur geleden

  • 3 UUR GELEDEN

   Verslaggever Robert Bas is in Scheveningen

   robert bas

   @robertpbas

   Brandweer in actie in Scheveningen.

   3 uur geleden

   robert bas

   @robertpbas

   Bizarre situatie op Scheveningen vannacht. Het vreugdevuur op het strand liep volledig uit de hand doordat de zeewind een asregen over de huizen veroorzaakte.

   3 uur geleden

  • Meer berichten tonen 

  Deel dit liveblog: 

  Explosie bij oliebollen bakken, schuur gaat in vlammen op

   17:16 IN REGIO

  Een Brabantse thuisbakker was druk bezig om bestellingen voor het goede doel te verwerken, toen een gasfles ontplofte.

  Grapperhaus: rol voor ouders bij tegengaan geweld tegen hulpverleners

   GISTEREN, 17:28 IN BINNENLAND, POLITIEK

  "Het heeft te maken met beschaving en opvoeding, dat begint bij mensen thuis."

  Zie art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) o.a.

  Dode in Friese Morra, kinderen gewond in Breda

  VANDAAG, 20:51

  AANGEPAST OM 22:21

  BINNENLANDREGIO

  DE VRIES MEDIA

  In het Friese dorp Morra is iemand om het leven gekomen, vermoedelijk door vuurwerk. Dat meldt de politie.

  Er wordt onderzoek gedaan, de omgeving is afgezet. Over de toedracht is nog niets bekend. Morra ligt vlak bij de Waddenzee, ten noordoosten van Dokkum.

  Eerder vandaag raakte een man in het dorp Rutten, in de Noordoostpolder, gewond bij het carbidschieten.

  Rond de vorige jaarwisseling kwam in Swifterbant een man van 39 om het leven door vuurwerk. Het jaar ervoor was er een dode door vuurwerk in Meppel, een man van 54.

  Het huis in Breda SQ VISION

  Kinderen gewond

  In Breda zijn twee kinderen gewond geraakt door zwaar vuurwerk. Een van hen zou met een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

  In een huis aan de Arenberglaan in het noordwesten van de stad werd een ruit vernield door zwaar vuurwerk, meldt Omroep Brabant. Volgens een woordvoerder van de politie zijn de kinderen gewond "aan hun lichaam".

  Ook twee auto's raakten beschadigd. Er is iemand aangehouden en de omgeving is afgezet met lint.

  BEKIJK OOK

  Geen vuurwerk op vakantiepark: 'Ik hoor alleen maar vogeltjes'

  Deel dit artikel: 

  RTL-NIEUWS:

  Knallend het jaar uit - Voor 70 miljoen aan vuurwerk over de toonbank gegaan

  Oud en nieuw - Man zwaargewond bij carbidschieten in Noordoostpolder

  Meer dan 140 vuurwerkincidenten: bekijk de kaart

  Oogarts: 'Peuter die oog verloor, vergeet je niet'

   

  Gewijzigd op 2019-01-01 06:47:41
  handtekeningafbeelding
 • maandag 31 december 2018 @ 00:42
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, ALLE LEDEN EN BEZOEKERS OP (NIEUWS)CLUBS EEN GOED UITEINDE VANDAAG EN EEN NOG BETER 2019 vast gewenst.

  OVERIGENS zal 2019 al het jaar van de 'disclosure' - OPENBARING - worden? Waarschijnlijk nog niet maar alles wijst er op binnen 'afzienbare tijd' dat het BEWUSTZIJN VAN DE HOMO SAPIENS OOK BEGINT TE KOMEN, zie het boek daarover? Er zijn en komen meer en meer meldingen die we niet allemaal als 'onzin' kunnen beschouwen, overigens al sinds ons bestaan op Aarde, de OUDHEID... zie de rubriek genoemd onder en velen doen dat kennelijk ook, gezien het groeiende aantal BEZOEKERS, LEZERS per dag op de Nieuwsclubs! Zie Statistieken, even 'pagina vernieuwen voor actuele status' Vele honderden per dag en soms al meer...

  DANK ALLEN VOOR DIT (terugkerende) bezoek! Jammer dat er echter vrij weinig mensen nog reageren op de berichten...u kunt GRATIS gewoon lid worden en uw menig of bevindingen of... etc. geven!  

  Zie dan ook vooral http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum onder 1e topic: UNIVERSUM o.a., inderdaad is dit topic, indien 'openbaring', het grootste maatschppelijke belang 'ever'. Vandaar dat we dat ook zo goed mogelijk blijven volgen. Overigens binnenkort, niet meer tegen te houden door 'overheden' etc. gezien de mogelijkheden van 'directe foto's, fimpjes zelfs via Smartphone, maar later deze week weer meer daarover en net nog gezien op Twitter bericht, in 2017 (vrij recent) zou er in Rusland, Krasnodar met vele getuigen een UFO geland zijn met 20 voet lange (ong. 6,5 meter) aliens:  

  UFO-Disclosure‏ @UFO_Disclosure 1 u1 uur geleden

  A UFO With 20 Feet Aliens Landed in Russia, Krasnodar – Many Witnesses

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Een UFO met 20 voet Aliens landde in Rusland, Krasnodar-vele getuigen

  HET GEHELE BERICHT KOMT KOMENDE DAGEN WEER IN GENOEMDE TOPIC.

  Toch, eerst nog maar DE WAAN VAN DE DAG WEER, vanaf morgen, 1 januari 2019... als 'usual' maar of dat USUAL zo goed is als we denken te leven? Zie rubriek genoemd en de daarin genoemde boeken vooral!!! AANRADER OM EENS TE LEZEN VOOR ALLEN.

  Een goede gezondheid voor allen en voorspoedig 2019 met 'het vechten om in leven te blijven', geld, geloof. politiek, die instituten zijn minder 'normaal' dan we altijd dachten, nog denken?   

  HERMAN 'eigenaar' van de Nieuwsclubs en de beheerder(s).  

    

  Gewijzigd op 2018-12-31 05:16:03
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 01 januari 2014 @ 07:58
  #4
  reactie op (#3) Gotspe

  Goedemorgen, VEEL NIEUWS OVER DE JAARWISSELINGEN en vuurwerk etc. Eén dode door het vuurwerk gisteravond en een kat overleden daardoor, veel overlast in Rotterdam en Gouda o.a. Voor u al samengevat in een art. weer op club Politie en alles wat er misgaat:

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum/topic/4940032_vuurwerkoverlast-politie-neemt-al-31-ton-vuurwerk-in-beslag?p=1#r27887251

  Zie vandaag verder in het nieuws: o.a. Europa: politieke acties door EU politici voor een betere EU en o.a. LETLAND 18e eurzone landen en zie daar ook GEHEEL OVERZICHT VOOR U VAN ALLE BESTAANDE EUROMUNTEN...

  http://europese-unie.clubs.nl/forum/topic/4976152_president-hollande-belooft-actie-voor-eu - http://europese-unie.clubs.nl/forum/topic/4830928_alerte-van-rompuy-ontmaskerde-russische-spionagetruc?p=1#r27886482 - http://europese-unie.clubs.nl/forum/topic/4500536_letland-18e-land-met-de-euro-per-1-1-2014?p=1#r27887275 - http://europese-unie.clubs.nl/forum

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ -  -http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek 

   

  Gewijzigd op 2018-12-31 00:40:21
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 31 december 2013 @ 14:31
  #3
  reactie op (#2) Vomie

  Quote: Vomie

  dinsdag 31 december 2013 @ 10:16

  Hallo leden ik wens alle leden ook  een goed en gezond nieuwe jaar toe en weest u inderdaad voorzichtig met die vuurwerkbusines vanavond weer ook omstanders worden vaak getroffen hoor van mij mogen ze dat verbieden! Nou nog een goede dag en avond verder voor u. Zal het even kopieren hier voor u de ander clubs ook nog mijn kleinzoon weet dat weer.

  Goede middag. Zeker oppassen met vuurwerk en van mij hoeft het ook niet zo extreem en voor u ook en allen een goede jaarwisseling en gezond 2014 gewenst. Goed van uw kleinzoon die is er vandaag en idee zal het ook even zo doen, zeker.