Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

2190 keer bekeken

OOK DAT NOG... miljoen voor een servet?

 • donderdag 18 oktober 2018 @ 00:49
  #11
  reactie op (#10) catootje

  Goedemorgen, IN TEGENSTELLING TOT EERDERE VERONDERSTELLING: 1000 EURO ONGEVEER TERUGGEBRACHT door toch wel eerlijke vinders! Toch nog mensen die... hulde.

  Eerlijke Groningers brengen geld verwarde man naar politie

   19:49 IN REGIO

  Een verwarde man strooide gisteren met bankbiljetten in Groningen. Burgers hebben tot nu toe ruim duizend euro bij de politie afgeleverd.

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 17 oktober 2018 @ 07:14
  #10

  die wilde dus echt voor sinterklaas spelen

  Achter elke traan van verdriet, schuilt de glimlach van herinneringen handtekeningafbeelding
 • woensdag 17 oktober 2018 @ 01:07
  #9
  reactie op (#8) catootje

  Goedemorgen, SINTERKLAAS IS AL VROEG EN OOK NOG ZÓNDER ZWARTE PIET. Verwarde man strooit met geld in Groningen, vele voorbijgangers storten zich erop...  Tsja gratis boodschappen.... Nu ja de Zwarte Piet krijgt in deze niemand want niemand zal zich vrijwillig melden bij 'gevonden voorwerpen'...

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Verwarde man strooit met briefjes geld in Groningen

  GISTEREN, 19:48

  REGIO

  RTV NOORD

  In Groningen heeft een verwarde man vanmiddag opschudding veroorzaakt door te strooien met geld. De man liet biljetten van 20 en 50 euro op straat vallen.

  Een getuige zegt tegen RTV Noord dat het geld midden op straat lag en dat mensen erop af doken. Daardoor ontstond zelfs even een verkeersopstopping. De man is door agenten aangehouden en overgedragen aan hulpverleners.

  "Voor zover bekend gaat het om echt geld", zegt een woordvoerder van de politie. De biljetten die nog op straat lagen, zijn meegenomen voor onderzoek. Het is onduidelijk hoeveel geld er in totaal op straat is beland en waar het vandaan kwam. De politie hoopt dat mensen die biljetten hebben opgeraapt dat geld op het bureau komen inleveren.

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV-Noord

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 11 april 2018 @ 07:33
  #8

  hahaah wat een koddig idee, 

  ik kan de omwonenden geen ongelijk geven

  Achter elke traan van verdriet, schuilt de glimlach van herinneringen handtekeningafbeelding
 • dinsdag 10 april 2018 @ 00:39
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, INDERDAAD OOK DAT NOG: Friesland besluit na één dag al te stoppen met 'ludieke muziekweg'... Niemand had het zien aankomen, ook dat mensen achteruit gingen rijden om te kijken of het ook achteruit afspeelde..?  Een dwaling in dit geval van de Provinciale Politiek... gelukkig stoppen ze hier na een dag weer mee, ook voor de omwonenden... Fryslan Boppe? Laten we dat maar hopen dat Fryslan boven blijft...

  Zie en lees verder art. NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Friesland besluit na één dag al te stoppen met 'ludieke muziekweg'

  GISTEREN, 19:58

  AANGEPAST GISTEREN, 20:09

  REGIO

  Het was leuk bedoeld: de 'muziekweg' bij Jelsum die vandaag officieel geopend werd. Door ribbels in de weg klinkt het Friese volkslied als er een auto overheen rijdt. Maar na klachten van omwonenden wordt alles weer weggehaald.

  Zo klinkt de muziekweg nu:

  Video afspelen

   00:58

  Omwonenden vinden Friese muziekweg 'geestelijke mishandeling'

  Eind deze week moet de N357 weer normaal zijn, meldt de provincie. Tot die tijd wordt het geluid zoveel mogelijk beperkt. In de nachten wordt de baan met de ribbels zelfs helemaal afgezet.

  Geestelijke mishandeling

  "Het is verschrikkelijk leuk en het werkt ook, maar de buurt is er niet happy mee", zegt gedeputeerde Sietske Poepjes tegen Omrop Fryslân. Omwonenden laten de regionale omroep weten er niet van te kunnen slapen. Ze worden gek van de kakofonie van geluiden en spreken van geestelijke mishandeling.

  Na overleg besloot de provincie daarom vroegtijdig de stekker uit het project te halen. "Ik wil niet dat mensen hierom ongelukkig in hun huis zitten. Het is net als bij een leuk feestje, je moet weten wanneer je weer stopt", zegt Poepjes.

  Dat mensen achteruit over een weg rijden, hadden we echt niet zien aankomen.

  Sietske Poepjes, gedeputeerde

  De weg kostte tienduizenden euro's en was bedoeld als ludieke actie om de verkeersveiligheid te verbeteren. Er wordt vaak te hard gereden en dus was het idee de weggebruikers die keurig 60 rijden te belonen met een deuntje.

  Dat bleek toch anders uit te pakken. Zo zouden sommige mensen juist bewust harder gaan rijden om het liedje op dubbele snelheid af te spelen. Ook reden mensen achteruit over de weg om te kijken of het liedje ook achterstevoren zou klinken.

  Proef project

  Gedeputeerde Poepjes spreekt van leermomenten. "Dat mensen achteruit over een weg rijden, hadden we echt niet zien aankomen. Als we dit van tevoren hadden geweten, dan hadden we dit niet gedaan."

  Toch ziet ze de weg niet als een mislukking. "We hebben het altijd als een proefproject gezien. Hoe zal het verkeer erop reageren, werkt het in de praktijk ook, kunnen we ervan leren om dit op andere plekken in de provincie te doen? Dus het is nooit een permanent project geweest."

  Poepjes sluit niet uit dat de muziekweg elders in de provincie terugkeert. Maar dan wel ergens waar geen mensen wonen.

  Deel dit artikel: 

  Gewijzigd op 2018-05-31 07:14:00
  handtekeningafbeelding
 • zondag 20 april 2014 @ 07:10
  #6
  reactie op (#5) niet-meer-in-gebruik

  Goedemorgen, op deze paasdag een 'ook dat nog berichtje'... gezin in Engeland ontsnapt aan een bizar mirakel'... tijdens ritje door safaripark vliegt de auto in brand,...in het LEEUWENVERBLIJF....

  114.gif ze zijn gelukkig op tijd door de parkmedewerkers gered, maar.... ook dát nog....   

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3638448/2014/04/20/Auto-gezin-vliegt-in-brand-in-leeuwenverblijf.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-04-10 00:31:29
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 19 maart 2014 @ 11:12
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Nee … ik zit als weer tegen zit dagelijks achter het raam  hahahaha …
  Ik vloog 3 keer in mijn leven .. omdat het betaald werd . Dus zal zo iets ook wel niet weer gebeuren . Maar … mis het niet hoor !De mooiste van elke reis was thuis komen !

 • woensdag 19 maart 2014 @ 06:59
  #4
  reactie op (#3) catootje

  Goedemorgen, een vliegtuigpassagier ziet uit raampje dat DEEL VLEUGEL ONTBREEKT... inderdaad...ook dát nog maar kennelijk dus alles goed afgelopen 95.gif....zelf zit ik ook altijd graag bij het raampje...u ook?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3617991/2014/03/18/Vliegtuigpassagier-ziet-door-raampje-dat-vleugel-stuk-mist.dhtml

  Zie verVliegtuigpassagier-ziet-door-raampje-dat-vleugel-stuk-mistder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek    

  Gewijzigd op 2018-05-31 07:14:17
  handtekeningafbeelding
 • zondag 02 maart 2014 @ 16:57
  #3
  reactie op (#1) herman_dad

  goedenavond, dat is in de US dus heel normaal, om het minste wordt je aangeklaagd

  Achter elke traan van verdriet, schuilt de glimlach van herinneringen handtekeningafbeelding
 • zondag 02 maart 2014 @ 14:04
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goede middag. Ik had hem wel een servetje willen geven dan en de schadevergoeding 'delen'....1.gif