Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1873 keer bekeken

ARUBA: OA POLITIEK EN JURIDISCH

 • zondag 21 november 2021 @ 00:14
  #12

  Goedemorgen, OUD-MINISTER CROES (75) VAN JUSTITIE OVERLEDEN. Hij was vele jaren Arubaans politicus en kwam regelmatig in het nieuws, positief of negatief maar toch een opvallende en markante  figuur. 

  Even wat ander nieuws dan de corona ellende en overige rellen, relschoppers zie in het forum verder daarover.... 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • GISTEREN, 21:36 • AANGEPAST GISTEREN, 21:56

  Overleden oud-minister Croes van Aruba hekelde Nederlandse bemoeienis

  Croes (rechts vooraan) bracht in 1989 een bezoek aan de Tweede Kamer ANP

  Op Aruba is oud-minister van Justitie Rudy Croes (75) overleden. Hij was tussen 2001 en 2009 minister. "Croes was een uitgesproken en populaire politicus, die regelmatig in conflict kwam met de regering-Balkenende", zegt correspondent Dick Drayer.

  Rudy Croes was de jongere broer van oud-politicus Betico Croes, die Aruba de status aparte bezorgde in 1986. In 2009 verliet hij de politiek, maar hij bleef als tweede man in de partij invloedrijk. Hij schoof later zijn nicht, de huidige premier Evelyn Wever-Croes naar voren en bleef tot aan zijn dood een belangrijk adviseur van haar regering.

  Ferme standpunten

  Rudy werd op Aruba vooral populair door zijn ferme standpunten tegen Nederland. Hij vond, in de geest van zijn oudere broer Betico, dat Aruba zichzelf moest redden en onafhankelijk moest worden.

  "Aruba stelde zich volgens hem te vaak te afhankelijk op tegen het moederland", zegt Drayer. "Hij vond daarom dat het Nederlands moest worden uitgebannen uit bijvoorbeeld de wetgeving en rechtspraak. Hij wilde het Nederlands vervangen door het Papiaments, maar dat is nooit gebeurd."

  "Hij had geen hekel aan Nederlanders, maar hij had wel een uitgesproken hekel aan Nederlandse politici die zich veel te veel bemoeiden met Aruba. En eigenlijk vond hij van zijn nichtje Evelyn, die nu aan de macht is, ook wel dat zij te veel de oren laat hangen naar Nederland. Hij was wat dat betref een echte chauvinist-nationalist", aldus Drayer.

  'Erfenis van strijd en loyaliteit'

  Zijn dood kwam niet onverwacht. In 2016 werd bij Croes lymfeklierkanker ontdekt. De laatste maanden werd duidelijk dat hij niet lang meer zou leven.

  Premier Evelyn Wever-Croes reageerde met verdriet op de dood van haar oom. Op Facebook schreef ze: "Je verlaat ons als familie met een grote erfenis van eenheid, elkaar helpen en elkaar liefhebben. Als politici laat je ons achter met een erfenis van strijd en loyaliteit voor Aruba en de partij MEP."

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 09 juli 2021 @ 00:13
  #11
  reactie op (#10) herman_dad

  Goedemorgen, NIEUWE ARUBAANSE PARLEMENT BEEDIGD, OP 1 LID NA, DEZE ZIT NOG EEN GEVANGENISSTRAF UIT.... en daar krijg je geen verlof voor...

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  De beëdiging in het Arubaanse parlement NOTICIACLA

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 21:53

  Parlement Aruba mist bij beëdiging één politicus, want die zit in gevangenis

  Het nieuwe parlement van Aruba moet het voorlopig doen met twintig in plaats van 21 Statenleden. Bij de beëdiging ontbrak parlementslid Benny Sevinger: deze ex-minister wordt verdacht van ambtelijke corruptie en hij zit in voorarrest.

  Gouverneur Alfonso Boekhoudt had hem om die reden ook niet opgeroepen. In een verklaring stelde de gouverneur dat door de voorlopige hechtenis in het Korrektie Instituut Aruba het Statenlid op dit moment geen invulling kan geven aan zijn ambt. Mocht Sevinger weer vrij komen, dan kan hij alsnog de eed afleggen.

  Sevinger wordt verdacht van ambtelijke omkoping, valsheid in geschrifte en witwassen bij de uitgifte van overheidsgronden tussen 2009 en 2017. Hij was toen minister van Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening.

  Het parlementslid werd een maand voor de Statenverkiezingen gearresteerd. Volgens Mike Eman, de leider van de AVP waar Sevinger lid van is, is zijn aanhouding politiek gemotiveerd. De oud-premier riep zijn achterban op om juist op Sevinger te stemmen, om zo een signaal af te geven aan het Openbaar Ministerie om van politici 'af te blijven'.

  Serieuze kandidaat

  Bij de verkiezingen op 25 juni verloor Eman twee zetels en hield er zeven over. Hij moest de overwinning laten aan de regeringspartij MEP van premier Evelyn Wever Croes, die haar negen zetels behield. Omdat beide partijen weigeren met elkaar te regeren is de MEP voor het vormen van een coalitie afhankelijk van de kleine partijen die hebben meegedaan. De enige serieuze kandidaat lijkt de RAIZ te zijn, die met twee zetels nieuw in het parlement is.

  Maar veel speelruimte heeft Wever-Croes niet. Aruba is voor zijn begroting volledig afhankelijk van Nederlandse financiële steun vanwege de coronacrisis. In ruil daarvoor moet de regering onder Nederlands toezicht een programma uitvoeren waarin wordt toegezien op economische hervormingen, financieel beheer, zorg en onderwijs en het versterken van de rechtstaat.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2021-07-09 00:14:11
  handtekeningafbeelding
 • zondag 27 juni 2021 @ 00:14
  #10
  reactie op (#9) herman_dad

  Goedemorgen, DE MEP VAN DEMISSIONAIR PREMIER WEVER-CROES WINT VERKIEZINGEN EN net als overal ter wereld DE POLITIEK.... wat hebben we er nog aan: Dit jaar deed een recordaantal van twaalf partijen mee aan de verkiezingen op Aruba. Drie nieuwkomers wisten zetels binnen te halen: de sociaaldemocratische partij RAIZ (Roots) kreeg 2 zetels, de Arubaanse Soevereiniteitsbeweging (MAS) behaalde er ook 2 en een zetel ging naar de progressieve Accion21. Alle drie willen "een einde maken aan de traditionele politiek".

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • VANDAAG, 11:01 • AANGEPAST VANDAAG, 12:21

  Partij van premier Wever-Croes wint verkiezingen op Aruba

  De partij MEP van demissionair premier Evelyn Wever-Croes heeft de verkiezingen op Aruba gewonnen. De MEP behoudt 9 zetels in het 21 zetels tellende parlement. De oppositiepartij AVP van voormalig premier Mike Eman behaalde er 7 en heeft daarmee 2 zetels verloren. Een samenwerking tussen de MEP en AVP is uitgesloten, lieten beide partijen al weten.

  Dit jaar deed een recordaantal van twaalf partijen mee aan de verkiezingen op Aruba. Drie nieuwkomers wisten zetels binnen te halen: de sociaaldemocratische partij RAIZ (Roots) kreeg 2 zetels, de Arubaanse Soevereiniteitsbeweging (MAS) behaalde er ook 2 en een zetel ging naar de progressieve Accion21. Alle drie willen "een einde maken aan de traditionele politiek".

  Corruptieschalen

  Aruba is traditioneel een tweepartijenstaat. Al decennialang wisselen de twee grootste partijen, de Electorale Volksbeweging MEP van Wever-Croes en de Arubaanse Volkspartij AVP van Eman elkaar af. "Wat je de laatste jaren wel ziet, is dat er door geen van de twee een absolute meerderheid wordt behaald", zei correspondent Dick Drayer in het NOS-programma Met het Oog op Morgen. "Je ziet nu ook dat steeds meer kleinere partijen een poging wagen om het koninkrijk van de twee grote partijen aan te pakken."

  De verkiezingen op Aruba gisteren waren het gevolg van de val van de regering Wever-Croes in maart. Dat gebeurde nadat bekend was geworden dat het Openbaar Ministerie een strafrechtelijk onderzoek was begonnen naar misbruik van publieke gelden door coalitiepartij POR. Wever-Croes gaf aan niet verder te kunnen regeren met een coalitiepartner onder verdenking van financiële malversaties. Het lijkt erop dat POR deze verkiezingen geen zetels heeft behaald.

  Nederlandse steun

  De AVP van Mike Eman wordt ook in verband gebracht met corruptieschandalen. De partij kreeg negatieve publiciteit vanwege de arrestatie van oud-minister en huidig parlementariër Benny Sevinger, eind mei. Sevinger wordt ervan verdacht tussen 2009 en 2017 grondgebied van de overheid te hebben weggeven aan bevriende relaties.

  Partijleider Eman deed voor de verkiezingen een oproep om juist op Sevinger te stemmen. Dat zou een signaal geven aan het Openbaar Ministerie, dat zich in Emans ogen te veel zou bemoeien met de verkiezingen. Eman noemde het OM meerdere malen "partijdig" en beschuldigde het ervan de kiezer te willen beïnvloeden.

  Voor Nederland is de uitkomst van de Arubaanse verkiezingen gunstig. Aruba is onder leiding van Wever-Croes het enige eiland in het Caribisch deel van het Koninkrijk dat aan alle voorwaarden voldoet en de komende maanden kan rekenen op steun vanuit Den Haag. De AVP van Eman wil het liefst opnieuw onderhandelen, net als de nieuwe regering-Pisas op Curaçao, die twee weken geleden werd beëdigd. "Dat eiland wil met Nederland opnieuw om de tafel met partijen die de boel weer willen opengooien, terwijl ze nu de zaken op Aruba kunnen continueren de komende jaren", zegt Drayer.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 31 maart 2021 @ 01:07
  #9
  reactie op (#8) herman_dad

  Goedemorgen, KABINET ARUBA GEVALLEN.... Reden is een strafrechtelijk onderzoek naar verduistering gelden door de regeringspartij....  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • GISTEREN, 22:40 • AANGEPAST GISTEREN, 23:00

  Kabinet Aruba gevallen, premier Wever-Croes heeft ontslag aangeboden

  Premier Evelyn Wever-Croes dient haar ontslag in PRIVÉCOLLECTIE

  De regering van Aruba is dinsdagmiddag (lokale tijd) gevallen. Premier Evelyn Wever-Croes heeft haar ontslag en dat van haar ministers bij de gouverneur aangeboden. Het parlement is ontbonden, er komen nieuwe verkiezingen.

  Reden voor de val is een strafrechtelijk onderzoek naar verduistering van gemeenschapsgelden door regeringspartij POR. Wever-Croes van de MEP zegt niet verder te kunnen regeren met een coalitiepartner onder verdenking van financiële malversaties.

  "Soms moet je moeilijke beslissingen nemen, maar wanneer je de weg van integriteit bewandelt, en je stelt God voorop, dan weet je dat je op de goede weg bent", schrijft Wever-Croes op haar Facebookpagina. "Het aanbieden van het ontslag van ons kabinet-Wever-Croes 1 is een moeilijk moment voor mij."

  Een aantal weken terug startte het OM in Oranjestad een onderzoek naar gebruik van gemeenschapsgelden binnen de politieke partij POR. Dat gebeurde naar aanleiding van melding van een ongebruikelijke financiële transactie bij de Financial Intelligence Unit.

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 09 maart 2021 @ 07:22
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, ARUBA IN EEN DIEPE RECESSIE grotendeels door corona, maar IMF beveelt FINANCIELE HERVORMINGEN AAN. Een grote inkomstenbron, het TOERISME is door de crisis geheel stil komen te liggen maar ook een ander Belastingstelsel aanbevolen.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS | ANNEMIEKE VAN PUT

  NOS NIEUWS • BUITENLAND •ECONOMIE • GISTEREN, 19:48

  'Diepste recessie ooit' voor Aruba, IMF adviseert belastinghervormingen

  Als gevolg van de coronacrisis is de staatsschuld van Aruba vorig jaar opgelopen tot ruim 2,5 miljard euro. Dat komt overeen met 117 procent van het bruto binnenlands product, meer dan een verdubbeling ten opzichte van een jaar eerder, stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het College Aruba financieel toezicht (CAft) spreekt zelfs van een nog hoger cijfer, 124 procent van het bbp.

  Ter vergelijking: eind september was de Nederlandse overheidsschuld iets meer dan 55 procent van het bruto binnenlands product. "Deze cijfers zijn uiteraard dramatisch, maar de Arubaanse staatsschuld loopt voor een groot deel op vanwege de liquiditeitssteun van ruim 100 miljoen euro die Nederland heeft gegeven aan Aruba", zegt correspondent Dick Drayer.

  Steunpakketten

  Om een golf aan faillissementen en massawerkloosheid te voorkomen trok de Arubaanse overheid economische steunpakketten uit de kast. Die zijn deels betaald van het Nederlandse geld. Mensen die hun baan verloren kregen een tijdelijk inkomen en werkgevers konden - net als in Nederland - aanspraak maken op loonsteun. Ook heeft de lokale overheid bedrijven geholpen om op de korte termijn genoeg geld in kas te houden.

  Volgens het IMF heeft de overheid snel gereageerd en zijn door deze maatregelen het aantal faillissementen en de werkloosheid beperkt gebleven. "Maar de buffers moeten wel worden aangevuld", zegt het IMF. Het fonds adviseert Aruba om het belastingsysteem te hervormen en de rijkeren meer belasting te laten betalen. Daarnaast kan worden gedacht aan een vermogensbelasting en milieuheffingen. Het IMF adviseert ook om btw te gaan heffen, in plaats van het indirecte belastingsysteem dat Aruba nu heeft. In 2019 gaf het dat advies ook al.

  'Diepste recessie ooit'

  De overheidsfinanciën van Aruba staan al langer onder druk. Voordat corona toesloeg ging het, na meerdere recessies sinds de crisis van 2008, een stukje beter met de economie, mede door hoge toeristische inkomsten. Maar door de pandemie kwam Aruba in de "diepste recessie ooit" terecht, schrijft het IMF.

  Het toerisme, waarvan het eiland voor 80 procent afhankelijk is, kwam volledig stil te liggen. De economie kromp naar schatting met ruim een kwart in 2020. Veel eilandbewoners zijn werkloos geraakt en afhankelijk geworden van voedselhulp.

  Beter vooruitzicht

  Volgens correspondent Drayer wordt het voor Aruba heel moeilijk om op te krabbelen. "Hoe lager het bbp, hoe hoger de staatsschuld. De verwachting is dat dit weer herstelt als corona op zijn retour is. Maar die leningen moeten wel binnen twee jaar terugbetaald worden en die heeft Aruba nu niet meegenomen in zijn begroting. Met andere woorden: de kans is groot dat ze ze niet gaan terugbetalen en willen omzetten naar langdurige leningen - en dan loopt de staatschuld weer op. Je krijgt een jojo-effect."

  Na de klap van vorig jaar zijn de vooruitzichten voor dit jaar wel iets beter. De verwachting is dat de economie met zo'n 5 procent groeit, onder meer vanwege de goede testcapaciteit en vaccinatievooruitzichten van Aruba.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • donderdag 27 februari 2020 @ 00:47
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, KUSTWACHT ARUBA VINDT RECORDHOEVEELHEID COCAINE op smokkeltanker. Mogelijk gaat het om 5000 kilo.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • VANDAAG, 21:45

  Kustwacht Aruba vindt recordhoeveelheid cocaïne op tanker

  De kustwacht bij de tanker COLOMBIAANSE MARINE

  De kustwacht van Aruba heeft op een olietanker duizenden kilo's cocaïne gevonden. Volgens het Openbaar Ministerie op het eiland gaat het om de grootste drugsvangst in Aruba ooit.

  Arubaanse media spreken van 5000 kilo, maar dat kan het OM niet bevestigen. De vangst wordt nog gewogen en er wordt gezocht of op het schip nog meer drugs aanwezig zijn. Er zijn elf verdachten aangehouden, allemaal afkomstig uit Montenegro.

  De tanker, de Aressa, was zondag vertrokken uit de haven van Punto Figo in Venezuela en had als eindbestemming Thessaloniki, in Griekenland. Maandag werden de drugs gevonden door de kustwacht. Waar het schip oorspronkelijk vandaan kwam, is niet duidelijk.

  Bij Aruba worden regelmatig grote drugstransporten onderschept. In november werden twee ladingen van 1500 en 3000 kilo gevonden.

  De kustwacht bij de tanker COLOMBIAANSE MARINE

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 22 juli 2014 @ 07:05
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, een Arubaanse minister vindt dat minister Plasterk moet opstappen, na de onenigheid over de financien en de begroting in het overzeese Rijksdeel die inderdaad niet op orde zijn en dan eerst eens 'orde op zaken stellen' voor een goedkeuring? Lijkt niet zo vreemd, die houding?

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3694064/2014/07/22/Arubaanse-minister-vindt-dat-Plasterk-moet-opstappen.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3693708/2014/07/21/Onderzoek-begroting-Aruba-niet-op-orde.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5585/Home/203385/Aruba/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-07-02 06:39:11
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 18 juli 2014 @ 07:25
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, premier Eman van Aruba STOPT weer met de hongerstaking van ongeveer een week. Dus een 'gebaar'? Wel dan met een zeker media-resultaat als doel? Voor de financiele problemen dan van het eiland.

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3691288/2014/07/17/Premier-Eman-van-Aruba-stopt-hongerstaking.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

  Gewijzigd op 2018-07-02 06:39:39
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 16 juli 2014 @ 07:08
  #4
  reactie op (#3) Vomie

  Goedemorgen, zeker is het belangrijk, heb Plasterk er ook zelf over gehoord, dat er bijtijds aan de rem wordt getrokken als het dreigt mis te gaan? Het blijft een nieuwsitem, nu zijn (volgens Aruba) Rutte en Plasterk verantwoordelijk voor een eventueel gevolg...? Wat vindt u?....en hoe loopt dit verder af, we weten het nog niet?

  Zie art. uit AD en de Telegraaf (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3690189/2014/07/16/Rutte-en-Plasterk-verantwoordelijk-voor-gezondheid-Eman.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/203385/Aruba/actua/index.dhtml

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22859455/__Uitglijder_Aruba-conflict__.html

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek   

  Gewijzigd op 2018-07-02 06:40:14
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 15 juli 2014 @ 08:41
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Hallo leden dat is toch goed dat we hier de regering daar over aan de bel trekt en dat tegenhout zag dat vanmorgen ook met onze minister op tv dat ze anders de afgrond zijn ingaan als we hier niet zouden ingrijpen? Dat denkt u toch ook? Nou ik wens u dan nog een goede morgen verder.