Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

927 keer bekeken

De Bankenmaffia

 • vrijdag 01 augustus 2014 @ 08:42
  #1

  De bankenmaffia heeft het er maar druk mee. Ze lijken momenteel tevergeefs conflicten op grote schaal uit te lokken om het economische systeem te kunnen resetten op een manier waarbij zij hun controle over het geldsysteem in handen kunnen houden. En in dat proces van grootschalige oorlog daarbij tevens flink wat te kunnen verdienen aan die conflicten. Never waste a good crisis!

  De afgelopen jaren is het bewustzijn over het bankensysteem bij de gewone mensen enorm gegroeid. Zelf geloofde ik bijvoorbeeld 5 jaar geleden nog volledig dat banken het geld van spaarders uitleenden. Inmiddels weet ikzelf dankzij films die inmiddels miljoenen keren bekeken zijn op het internet zoals Money as Debt enZeitgeist Addendum wel beter en met mij een boel andere Nederlanders. Er is zelfs inmiddels een hele beweging onstaan die heel helder uitlegt dat de meeste problemen die we momenteel kennen een logisch systeemgevolg zijn van hoe ons huidige economische systeem werkt; www.onsgeld.nu.

  En dat bewustzijnsproces heeft zich niet alleen in Nederland maar in grote delen van de wereld afgespeeld.  Mensen die begrijpen hoe ons geldsysteem werkt en hoe rente daarin continue geld van de armste 90% naar de rijkste top 10% pompt kijken er niet meer raar van op als wetenschappers aantonen dat 147 bedrijven 40% van de totale rijkdom van 7 miljard mensen in handen hebben. Of dat de 85 rijkste mensen meer geld bezitten dan de 3,5 miljard armsten in de wereld. En de mensen die nog altijd geloofden dat deze ongelijkheid alleen buiten Nederland voorkwam werden recent teleurgesteld toen bleek dat de rijkdomverdeling van Nederland eigenlijk niet beter is dan die in de VS. In juni 2014 werd nogmaals duidelijk dat de rijkste 10% van Nederland 61% van al het vermogen bezit terwijl de armste 60% net ongeveer 1% van het totale vermogen bezit.

  geldlenen

  Nu zou een weldenkend mens wellicht kunnen verzinnen, misschien kunnen we de rijkdom wat eerlijker verdelen. We laten de rijkste 10% van Nederland wat meer belasting betalen en we ontzien de armste 60% wat meer. Maar vreemd genoeg zien we dat de politiek in Nederland het precies andersom gedaan heeft. De belasting is op allerlei manieren verhoogd. Het meest duidelijke is de btw verhoging zodat elke Nederlander nu 21% belasting betaald over elk paar sokken wat hij of zij koopt. En aan de andere kant gaat Nederland vrolijk door met haar rol als belastingsontduikersparadijs voor onder meer de 147 rijkste bedrijven die reeds al 40% van al het vermogen in de totale wereld in bezit hebben. Tegenlicht laat deze praktijken prachtig zien in haar documentaire The Tax Free Tour. Bedrijven als Starbucks betalen dankzij Nederland internationaal gezien vaak minder dan 3% belasting. Kortom de Nederlandse overheid heft op dit moment meer belasting als een bijstandmoeder een brood koopt (6% btw) dan dat ze belasting heffen aan internationale miljarden bedrijven zoals Google en Shell… En dan vergeten we nog even de miljarden belastinggeld die de overheid aan de banken heeft gegeven…

  6oclockNu hindert dat natuurlijk allemaal niets als je het volk gewoon flink voor kunt blijven liegen via de mainstream media. Maar ook daar begint de bankenmaffia het druk te krijgen. Waar 10 jaar geleden de brave Nederlanders nog 100% de NOS vertrouwden en hun favoriete krant als heilige bron van informatie beschouwden, wordt vandaag de dagde NOS publiekelijk weggehoond bij grote demonstraties in Nederland en de meest gelezen krant van Nederland De Telegraaf is in de afgelopen 10 jaar meer dan de helft van haar lezers kwijtgeraakt. En de andere kranten laten gemiddeld niet veel betere cijfers zien. Op zich ook niet zo raar nu er een vrij internet is en mensen vrij simpel aantonen hoe de zichzelfbenoemde ‘mainstream media’ keer op keer volledig faalt in objectieve en eerlijke nieuwsvoorziening. En sterker nog een essentiele rol speelt bij het verkopen van oorlogen met miljoenen burgerdoden tot gevolg.

  Als mensen het geldsysteem beginnen te begrijpen, en de leugens die je als bankenmaffia via de mainstream media altijd verspreid hebt opeens niet meer geloofd worden door het volk dan heb je wellicht een klein probleem. Dus wat doe je dan? Juist, afleidingen scheppen! Datgene doen wat je als elite altijd gedaan hebt om je macht te behouden. Verdeel een heers! De volkswoede kanalisteren en eventueel afleiden naar andere doelen. Dus inplaats van dat je het volk boos laat worden over het feit dat in Nederland inmiddels 1.4 miljoen hypotheken onder water staan wat dus al die eigenaren een serieus financieel probleem geeft ga je de woede van het volk proberen te kanaliseren naar totaal onzinnige onderwerpen zoals Zwarte Piet. En inplaats van het over de echte oorzaken achter onze huidige economische problemen te hebben in de politiek en eventuele oplossingen over hoe we de enorm scheve verdeling tussen rijk en arm op zouden kunnen lossen, ga je juist proberen zondebokken in de maatschappij te vinden. De uitkeringstrekkers bijvoorbeeld of de Moslims, ach ja kiest u zelf maar een minderheid. Verdeel het volk eerst in stereotype groepen en speel het dan tegen elkaar uit. Op die manier blijf jezelf als elite altijd fijn buiten schot.

  En als dat ook allemaal nog niet goed genoeg werkt dan moet je als machthebber terug naar geweld om mensen in het gareel te krijgen. Terug het patroon van tirannie installeren. En wat is er beter dan een grote oorlog om dat te doen. Je reset het economische systeem terwijl je als elite het mechanisme van geld als schuld scheppen en daar rente over mogen vragen in je bezit houdt en dus effectief de touwtjes in handen houdt en alle woede channel je weg door het volk elkaar de kop in te laten slaan. Beter dat ze elkaar een kopje kleiner maken tenslotte dan dat ze hun woede gaan koelen op de rijkste 1% en het huidige economische systeem wat de oneerlijke verdeling van geld systematisch in de hand werkt.

  En in die laatste fase zijn we momenteel blijkbaar aangekomen. De bankenmaffia probeert de afgelopen jaren al op verschillende manieren en in verschillende plaatsen grootschalige conflicten van de grond te krijgen. Maar het positieve is dat het nog niet echt wil lukken. Ook de poging om Rusland en Europa tegen elkaar op te zetten lijkt gelukkig weer met een sisser af te lopen.

  Inmiddels begrijpen telkens meer mensen  dat de meeste oorlogen die we de afgelopen eeuw hebben gekend juist door de bankenmaffia zijn uitgelokt, vaak via een False Flag operation, en vaak ook aan beide kanten gefinancierd werd door deze clubs. Daarnaast is met dank aan John Perkins die uit de school klapte als Economic Hitman inmiddels ook duidelijk via wat voor mechansimen deze bankenmaffia te werk gaat. Voor de mensen die John Perkins niet kennen, de volgende twee artikelen zijn zeer de moeite waard met hem in de hoofdrol:
  -) Bekentenissen van een Economische Huurmoordenaar
  -) Excuses van een Economische Huurmoordenaar

  Kortom de bankenmaffia heeft het er maar druk mee. Het liegen en bedriegen wat ze decennia, wellicht eeuwen redelijk gemakkelijk voor elkaar kregen lijkt momenteel niet meer te werken. Ze moeten er in ieder geval hard voor werken op het moment. Persoonlijk hoop ik dat als wij mensen niet langer in de manipulaties trappen van de bankenmaffia we op zoek kunnen gaan naar echte oplossingen die geen geweld en bloedvergieten nodig hebben.

  There is only the understanding of the thing that needs to be taught to every child on the planet, and that is the knowledge that every single individual on this planet is already powerful as he or she needs to be to create any reality desired, without having to hurt yourself, or anyone else, to get it. That’s how powerful you are.

  We gaan het zien de komende tijd. Laten we onszelf wederom verdelen door deze bankenmaffia die ons zo tegen elkaar uitspelen of kiezen we ervoor met zijn allen een aantal grote systemen zoals het geldsysteem volledig anders in te gaan richten op een manier waar meer mensen baat bij hebben dan nu het geval is?

  http://www.visionair.nl/ideeen/de-bankenmaffia-heeft-het-er-maar-druk-mee/Aanverwante artikelen en informatie:

  -) Snelcursus, wie hebben er baat bij oorlog?
  -) Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk?
  -) Wie vormen het private internationale bankenkartel?
  -) 10 keer falen van de Nederlandse Mainstream Media
  -) Bekentenissen van een Economische Huurmoordenaar
  -) Excuses van een Economische Huurmoordenaar
  -) Josie the Outlaw over Zelfeigenaarschap
  -) In het licht van voortbestaan
  -) Onderzoek je stressvolle gedachten
  -) Volg je hoogste passie, met integriteit en zonder verwachtingen

  10311763_579864092111203_1635358882071230760_n-1

   

  Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken!

  Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.

  Spreading-the-Word

  Gewijzigd op 2018-06-06 12:40:08