Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1349 keer bekeken

Het Sinterklaasfeest in de stad-Groninger wijk Beijum gaat niet door

 • zaterdag 20 november 2021 @ 20:25
  #6
  reactie op (#5) mona2

  Ik vind het ook te gek voor woorden.

  In een ander land moeten we ons ook aanpassen aan de normen en waarden daar.

  Waarom andersom hier dan niet ?

  Het is een kinderfeest.

  Laat de kinderen hun feestje toch vieren het is maar 1 x in het jaar.

  Waar doe je moeilijk om. Heb respect voor het land waar je bent.

  Dat moeten wij andersom ook.

  Alleen een paar stelletje zeikers die het anderen niet gunnen.

  Echt belachelijk.

 • donderdag 27 november 2014 @ 20:03
  #5
  reactie op (#4) niet-meer-in-gebruik

  waar komt dit opeens toch vandaag ???


  ze zijn denk ik hier geboren dus als kind zijnde toch ook gevierd thuis en op school waarom deze ommekeer ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Gewijzigd op 2014-11-27 20:03:37
   
  groetjes ♥Mona2♥
   https://hsjoke.clubs.nl/ mona,s clubhuis
 • woensdag 19 november 2014 @ 11:21
  #4
  reactie op (#3) Vomie

  Ook de meeste gekleurde mensen al hier begrijpen er niks van . Maar de kleur van de klagers maakt ook niks uit het zijn echte Nederlanders dat is duidelijk . Zeuren en klagen … een Nederlandse mentaliteit . Als je der wat positiefs uit moet halen is het wellicht dat wij Nederlanders  eens begrijpen dat we echt een zuur en klaag land zijn geworden . Want helemaal niks kan er nog geregeld worden zonder protesten . In Assen was men ook al weer bezig met het TT circuit ook zo een eeuwen oude traditie . Ook daar maak ik mij net zo boos over .  Maar de pest is dat dit zo een aanwijsbare groep mensen is .. Surinamers .. en dat zijn er echt maar een paar .  Maar je voorspelt een oplopende haat tegen mensen van deze afkomst .  En als ik ze zo mag noemen .. Surinamers want het zijn gewoon Nederlanders zijn niet zulke zeurders … Ik heb een voor oordeel  over deze mensen … Doorsnee goed gemutst proberen het leven te leven met lol  . Der is tijd voor verdriet en der is tijd voor een feestje . Maar ja men is zo veel generaties veder en die zijn vernederlandst   .. Zuur pieten geworden .

  Gekke is … Der zijn in Nederland nog veel meer mensen tegen Auto’s of tegen aan leg van snelwegen veel en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer . Maar die krijgen lang niet zo veel zegen schap  . Hoe kan dat ?? Ik weet het wel … maar laat ik dat voor mij zelf houden .

 • woensdag 19 november 2014 @ 08:35
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Hallo leden dat is te gek voor woorden dat Sinter Klaas in Groningen niet door gaat!!! Omdat ze bang zijn voor rellen daar? Wat is de wereld toch aa n het vervreemden hoor bent u ook met me eens? Nou nog een goede morgen dag verder.

 • woensdag 19 november 2014 @ 07:22
  #2
  reactie op (#1) niet-meer-in-gebruik

  Goedemorgen, heb hier maar een apart blokje van gemaakt, het ziet er naar uit dat er dit jaar en anders komende jaren nog meer nieuws overheen komt? Ik had het ook al gelezen gisteren van het afgelasten van het Sinterklaas feest in een wijk in Groningen.

  Zie art. uit AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/33220/Sinterklaas/article/detail/3793109/2014/11/18/Vrees-voor-rellen-geen-sinterklaas-in-Groningse-wijk.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/33220/Sinterklaas/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl/ - http://clubs-15-jaar.clubs.nl/

  Gewijzigd op 2016-05-07 07:14:37
  handtekeningafbeelding
 • woensdag 19 november 2014 @ 00:11
  #1
  Het Sinterklaasfeest in de stad-Groninger wijk Beijum gaat niet door. De organisatie zegt de veiligheid van de kinderen niet te kunnen garanderen.  Het Sinterklaasfeest in buurtcentrum de Kleihorn wordt jaarlijks bezocht door zo'n vierhonderd volwassenen en kinderen. Door de Zwarte Pieten-discussie is de organisatie bang dat er iets zou kunnen gebeuren. Beheerder Marcella Gortmaker: 'Het is puur vanwege veiligheidsredenen. Er hoeft maar één gek te zijn in zo'n kleine ruimte met al die kindertjes. We durven de veiligheid niet te garanderen.'  Meer wil de organisatie er niet over zeggen uit angst ook een mening te moeten geven over welke kleur de Pieten moeten hebben.

  Bron RTV noord ...  Ik voor zie een hoop narigheid in deze wijk ....
  Ik lees de verontwaardiging van Stadgenoten en van uit de provincie
  Maar men mag TROTS zijn ..... de eerste kinderfeestje wat niet door gaat uit angst .
  En nog trotser mag men zijn op een nieuw  broei nest van racisme want dat is het enige doel wat men wil bereiken .  Zo niet dan is men wel ontiegelijk dom als men niet begrijpt dat alleen maar bereikt word . Ik heb medelijden met de meeste gekleurde mensen die daar wonen . Want die moeten het ALLE maal ongelden straks .  Terwijl er maar een klein aandeel is wat gewoon opgesloten moet worde. Ik zei het al en meen het nog steeds .. Terrorisme !! HARD en dan ook BIKKEL hard aan pakken !!