Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1723 keer bekeken

ASO GEDRAG tegen MINDERHEDEN OF ANDERSDENKENDEN, verontrustend

 • zaterdag 26 oktober 2019 @ 01:00
  #5
  reactie op (#4) herman_dad

  Goedemorgen, JOODSE FAMILIE AL JARENLANG GETERRORISEERD. Nu is er zelfs een zware vuurwerkbom bij hun huis ontploft. Het Antisemitisme en racisme neemt steeds meer toe. Verontrustend zeker ook weer.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Reklame voor een goed doel: 

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Facties.kwf.nl%2Ffundraisers%2Fjo

  ====================================================================

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • VANDAAG, 22:48

  Vuurwerkbom gaat af bij Joods gezin, achtste incident in drie jaar

  NH NIEUWS

  Bij een Joods gezin in het dorp Hippolytushoef is in de nacht van dinsdag op woensdag een zware vuurwerkbom ontploft. De moeder van het gezin zegt tegen NH Nieuws dat het een gerichte actie was en dat dit niet de eerste keer is.

  "Ik werd wakker gemaakt door mijn zoon", vertelt Odile Schmidt. "In de brievenbus bleek een rotje afgestoken te zijn. We wilden net weer naar boven gaan, toen er een enorme knal in de keuken was. Het raam was ontploft. Zelfs tien meter verder lagen scherven. Ik dacht: het is weer zover."

  Antisemitisme

  De vrouw woont met haar man en vijf kinderen al twintig jaar in Hippolytushoef. Ze zegt in die tijd al tientallen keren te zijn lastiggevallen. "We hebben een boomstam door het raam gehad en ook een ijsblok. Mensen die langsfietsen en 'kankerjoden' roepen. Hakenkruizen in de sneeuw voor ons huis. Dit is antisemitisme."

  In de laatste drie jaar zouden er acht incidenten zijn geweest. De politie laat aan NH Nieuws weten de zaak te onderzoeken. Er is nog nooit iemand opgepakt voor de incidenten en ook nu zijn er nog geen verdachten in beeld.

  Zie video YouTube in oorspronkelijke artikel 

  Vuurwerkbom ontploft bij woning joods gezin

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 13 maart 2019 @ 00:50
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, URK: GISTEREN GROTE RELLEN, NA EEN RUZIE VOORTGEKOMEN UIT RACISTISCHE UITINGEN die zeer verontrustend genoemd kunnen worden. De politie staat hier als organisatie, maar zij niet alleen ook het openbaar bestuur, voor een groot maatschappelijk probleem. En wéér: ZEKER het blijkt ook weer uiteindelijk voortgekomen uit POLITIEKE MOTIEVEN, ingegeven al veel eerder door uitspraken o.a. als 'willen jullie meer of minder'...? We noemen geen namen maar bekend is dat URK een vrij groot stemgebied is, heeft voor deze uitingen.

  Hendrik Klaassens #FBPE #FBSI #FPHD #facciamorete heeft geretweet

   Hendrik Klaassens #FBPE #FBSI #FPHD #facciamorete @AuroraBlogspot 2 u

  Bij de Statenverkiezingen herhaalt zich dit tafereeltje: Peiling van PVV/FvD: "30% gaat op ons stemmen. Hoera!" Uitslag: 19% stemt op extreem-rechts. PVV/FvD: "Er is stembusfraude gepleegd. Hertelling!" Na hertelling: Er zijn 5 stemmen verdwenen in Tutjehorn. PVV/FvD: stilte.

  Afbeelding 2 5

   Maarten  @MaartenFLT 1 u

  Ik heb het verhaal rond #Urk vandaag met lichte verbijstering gevolgd en voel de hele dag al plaatsvervangende schaamte. Ik zou het toejuichen als nu ook eens 'Wilders en de zijnen' dit geweld onomwonden zouden veroordelen...

  Tweet citeren Nadia Bouras @NadiaBouras

  Het zijn geen Amerikaanse toestanden in Urk. Het is volkswoede van eigen bodem. Al 15 jaar aangewakkerd door Wilders en de zijnen.

  TOT ZOVER ENKELE TWITTERREACTIES. heb er nog één gezien maar die plaatsen we hier niet.

  Verder: Overigens nóg zo'n partij erbij, de laatste tijd: 'In dit geval werd er nog openlijk geroepen op een partij-verkiezingsbijeenkomst: 'willen jullie meer of minder'. Maar de nieuwste partij is nóg gevaarlijker? Al uitingen van: 'Interneringskampen', en 'we moeten het onderwijs zuiveren van linkse elementen' en 'degenen die ONS niet aanstaan ONTSLAAN' etc. Nog buiten de waangedachte van een 'Nexit', zie GB welke ellende... o.a. op http://europese-unie.clubs.nl/ de grootste misleiding van de kiezer, van deze nieuwe 'van God gezonden' (?).. partij... 

  U weet het... maar hebben we niet opnieuw langzaam een situatie als in 1933 gecreeerd? Het is het TOTALE POLITIEKE VERKIEZINGSYSTEEM dat deze onderlinge discriminaties oproept en nu in URK het ultieme voorbeeld al daarvan. De Homo sapiens heeft slechts één partij, die VAN DE HOMO SAPIENS... nu ja leest u ZELF EENS HET BOEK DAAROVER?! En voor zover van 'God' een opdracht, is dit van het Universum - de 'goddelijkheid niet persé in één persoon'... DE OPDRACHT voor 7 miljard, ja ook u in Urk..die daar ZEKER HET BOEK Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg eens moeten lezen... of waar ook. Lees verder daarover o.a http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ forumrubriek Universum/Schokkende ontdekkingen eens! 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS, AD en Twitter bronnen:   

  Politie volop aanwezig op Urk, man (21) opgepakt na dreigfilmpje met wapen

  VANDAAG, 21:56

  AANGEPAST OM 22:02

  REGIO

  OMROEP FLEVOLAND

  Een 21-jarige man uit Urk is opgepakt vanwege een filmpje op sociale media waarin hij was te zien met een vuurwapen. Ook sprak hij dreigende taal naar één van mensen die gisteravond betrokken waren bij de ongeregeldheden op Urk.

  In het filmpje zei de man: "Souf, ik heb een berichtje voor je man. Je gaat kogels eten vriend". Hij is aangehouden en het wapen, dat mogelijk nep was, is in beslag genomen. De man wordt op het politiebureau verhoord.

  Er gaan al de hele middag en avond geruchten dat mensen vandaag opnieuw willen vechten op Urk. Op de toegangswegen staan meerdere politiewagens te posten. Agenten controleren alle voertuigen die vanaf de snelweg Urk in willen rijden. Ook de ME en agenten te paard staan klaar om in te grijpen als dat nodig is.

  De snackbar waar gisteren ongeregeldheden voor de deur waren sloot vanavond uit voorzorg de deuren, nadat zich opnieuw jongeren hadden verzameld voor de snackbar, schrijft Omroep Flevoland.

  Behalve de jongen van 21 is vandaag ook een jongen van 18 aangehouden, die zichzelf meldde op het politiebureau. De politie denkt dat hij gisteren betrokken was bij de mishandeling in de woning van een Nederlands-Marokkaans gezin.

  De politie houdt de boel scherp in de gaten:

  Video afspelen

  00:35

  Politie alert op Urk, veel jongeren op straat

  De ongeregeldheden braken gisteravond rond 19.00 uur uit. Jongeren zeggen tegen de NOS dat een ruzie via WhatsApp de aanleiding was. Een jongen van 18 zou iets onaardigs hebben gezegd over de vriendin van een ander. Die laatste wilde dat uitvechten. Bij de snackbar in het dorp volgde een confrontatie, waar ook veel andere jongeren op af kwamen.

  Na het incident bij de snackbar verzamelden zo'n honderd jongeren zich bij het huis van de 18-jarige. Een aantal wist het huis binnen te komen en raakte in gevecht met de bewoners. Volgens de moeder van het Marokkaanse gezin werden daarbij racistische dingen geroepen.

  In verschillende chatgroepen zou vandaag gesproken zijn over represailles. Marokkaanse jongeren zouden naar Urk willen afreizen om te gaan vechten.

  Rust bewaren

  Burgemeester Pieter van Maaren had vanavond een gesprek met het gezin dat belaagd werd. Vooral de moeder maakt zich zorgen over de gevolgen van de ongeregeldheden. "Ik heb namens de gemeenschap van Urk betrokkenheid getoond en haar zorg gedeeld. Ook heb ik gezegd dat de politie maatregelen heeft genomen om herhaling te voorkomen. Alles wordt in het werk gesteld om de veiligheid van het gezin te waarborgen", zegt Van Maaren.

  De burgemeester roept iedereen op om rust en kalmte te bewaren. "Er zijn aanhoudingen verricht, de politie doet haar werk. Het heeft geen enkele zin om naar Urk te komen."

   Diana_wijkagent jeugd Urk @Diana_Urkjeugd

  Beste ouders op Urk, Weet u waar uw kind nu is??? Niet thuis? Zorg dat ze thuis komen! Dit is niet normaal!!

  3 uur geleden

  BEKIJK OOK

  Ruzie over meisje aanleiding ongeregeldheden Urk, politiek wil opheldering

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van Omroep Flevoland

  En artikel vanuit het AD: 

  Woedende jongeren uit Urk dringen huis binnen en roepen ‘Geertje Wilders!’

  VIDEO De politie moest gisteravond massaal uitrukken na een geëscaleerde ruzie op Urk waarbij een kleine honderd jongeren betrokken waren. De woede van de grote groep was gericht op de 18-jarige Soufyan. Tientallen jongeren drongen het huis van zijn familie binnen. Zijn moeder werd tegen de grond gewerkt, zelf liep hij klappen op. ,,We zijn doodsbang.’’

  Herre Stegenga 12 mrt. 2019 Laatste update: 22:03 

  Het WhatsApp-bericht dat Soufyan kreeg doorgestuurd.

  Het WhatsApp-bericht dat Soufyan kreeg doorgestuurd. © Screenshot / Bewerking de Stentor

  Het liep finaal uit de hand op Urk. Aan het begin van de avond drong een grote groep jongeren - schattingen lopen uiteen van 70 tot ver in de 100 - het huis van de familie Soufyan aan de Noorderpalen binnen. Op zoek naar Soufyan. Zijn moeder probeerde haar gezin te beschermen, maar werd tegen de grond gewerkt en raakte gewond. Soufyan kreeg klappen, zijn zus ook. De jongeren gooiden met vuurwerk en stenen en volgens de familie riepen ze 'Geertje Wilders’. De politie op Urk riep de hulp in van collega’s uit andere gemeenten om de meute te verdrijven met de wapenstok. 

  Waarom gebeurde dit? Er gaan twee versies rond op Urk. Volgens buurtbewoners zou Soufyan vervelend hebben gedaan tegen de vriendin van een plaatsgenoot. Dit verhaal wordt razendsnel gedeeld via apps en gesprekken op straat. ,,Dat moet je niet doen als Marokkaan, dan heb je de poppen aan het dansen op Urk’’, zegt een vrouw die de hond uitlaat in de buurt van de Noorderpalen. Volgens Soufyan (,,Ik ben gewoon geboren op Urk’’) is er iets anders aan de hand. Bovengenoemde kwestie is afgelopen weekend al opgelost, zegt hij. ,,Het gaat om wraak.’’

  Misvatting

  Mensen denken dat we een schadever­goe­ding hebben gekregen omdat mijn vader een poosje geleden een Mercedes heeft gekocht

  Soufyan Boukhizzou, Urk

  Deze bewerkte foto kreeg Soufyan maandag doorgestuurd. Een aankondiging van het onheil. Mark Kobussen is wijkagent Mark Cobussen.

  Deze bewerkte foto kreeg Soufyan maandag doorgestuurd. Een aankondiging van het onheil. Mark Kobussen is wijkagent Mark Cobussen. © eigen foto

  Hij is twee jaar geleden in elkaar geslagen door een plaatsgenoot en heeft daarop aangifte gedaan met zijn moeder. ,,Nu denken mensen dat we een schadevergoeding hebben gekregen omdat mijn vader een poosje geleden een Mercedes heeft gekocht.’’ Een misvatting, zegt zijn vader Saïd. ,,Ik heb hard gewerkt voor die auto! We hebben nooit meer iets gehoord van de politie na die aangifte.’’

  Soufyan kreeg maandag overdag al appjes die hem waarschuwden voor het naderend onheil. Ook werd hij naar eigen zeggen achtervolgd. Op weg naar de scooterwinkel besloot hij te ‘schuilen’ bij snackbar Willem de Boer. ,,Ik zag een agent rijden en die heeft me thuisgebracht.’’ Niet veel later stond een grote groep woedende jongeren voor de deur. ,,Dat doe je toch niet?’’ zegt zijn zus Ilham, die net als de rest van het gezin vandaag thuis blijft, op advies van de politie. ,,We zijn niet veilig. We zijn doodsbang.’’       

  De politie onderzoekt de zaak. Voor zover bekend, zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Soufyan en zijn familie gaan aangifte doen. 

  ER STAAN HIEROVER NOG MEER WHATTSAP BERICHTEN, zie oorspronkelijke artikel voor volledigheid. 

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 05 maart 2019 @ 00:55
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, ASO GEDRAG IN SUPERMARKTEN maar ook OV EN OP DE WEG b.v... de OVERHEID HOUDT DAAROM een campagne van SIRE. Maar of dat helpt.... sad 

  Zie en lees verder art. van NOS NIEUWS Twitter bron  

  Aso-gedrag in supermarkt: 'Wij worden belaagd om de kleinste dingen'

  VANDAAG, 18:28

  AANGEPAST OM 19:05

  BINNENLAND

  Mohamed Ben Khallouk in een Tanger-supermarkt NOS

  Asociaal gedrag tegen medewerkers neemt toe, is het beeld dat een OV-handhaver en een supermarkteigenaar in Amsterdam hebben. Ze zijn daarom blij dat hier nu aandacht voor wordt gevraagd in een campagne van SIRE.

  "Als je mensen aanspreekt op hun gedrag, of het niet hebben van een geldig plaatsbewijs, reageren mensen weleens behoorlijk heftig, door te schelden en dreigen. En als ze tot de orde geroepen worden, blijven ze verbaal agressief", zegt Jos Houtkamp, handhaver bij OV-bedrijf GVB.

  Hij maakt dit zo'n één keer per week mee. En vaker in de zomer dan in de winter. "In de zomer zijn mensen sneller gepikeerd. Misschien doordat ze een glaasje te veel op hebben of omdat ze van een andere substantie geproefd of geroken hebben." Asociaal gedrag valt Houtkamp ook op op sociale media. "Mensen nemen in hun commentaren af en toe geen blad meer voor de mond. Het lijkt wel alsof de rem helemaal weg is."

  Mohamed Ben Khallouk van supermarkt Tanger denkt dat mensen niet beseffen wat het effect van hun asociale gedrag is. "Ze weten niet hoe wij ons voelen als personeel. Wij worden belaagd om de kleinste dingen die eigenlijk nergens op slaan."

  Dat is bijvoorbeeld irritatie als klanten moeten wachten in de rij bij de slagerij en vervelend doen tegen caissières:

  Video afspelen

  00:50

  'Ze hebben niet door hoe slecht ze bezig zijn als ze in de rij staan'

  "We proberen mensen gerust te stellen dat ze zo snel mogelijk worden geholpen", zegt Ben Khallouk. "Meestal worden ze dan rustiger en tonen ze begrip. Maar er zijn ook mensen die helemaal tekeergaan, bijvoorbeeld omdat er een foute prijs staat aangegeven. Die proberen we apart te nemen en uit te leggen dat het hopelijk niet meer voorkomt."

  Ook weginspecteurs van Rijkswaterstaat krijgen te maken met asociaal en grof gedrag. Zij hebben vanwege de SIRE-campagne video's opgenomen met een aantal ervaringen van medewerkers.

  Zo vertelt inspecteur Marcel over een recent dodelijk ongeval. Hij was gevraagd om op- en afritten af te sluiten. "Tot mijn grote verbazing stopte een auto met achter het stuur een man die ons voor alles en nog wat uitmaakte, omdat hij een paar kilometer om moest rijden en wij dit niet van tevoren hadden aangegeven. Tot mijn nog grotere verbazing zaten twee kinderen achterin. Als ouder moet je toch het goede voorbeeld geven. Als dit het goede voorbeeld is, maak ik me wel een beetje zorgen om de toekomst en de maatschappij."

  Een paar honderd meter verderop waren de hulpdiensten aan het vechten voor iemands leven. Deze meneer had alleen maar aandacht voor zichzelf.

  Weginspecteur Ed

  Collega Ed was bij een ernstig incident waar hulpdiensten op af waren gekomen. Hij zette de laatste kegels neer. "Uit de file kwam een peperdure auto naar voren gestoven. Deze man gooide alles eruit wat hij op z'n hart had. Hij kon niet begrijpen waarom we de weg aan het afsluiten waren. Een paar honderd meter verderop waren de hulpdiensten aan het vechten voor iemands leven. Ik vond het een schril contrast, deze meneer had alleen maar aandacht voor zichzelf. Uiteindelijk is hij met een middelvingertje omhoog weer de file ingedoken."

  Bij vervoersbedrijf Arriva is het aantal meldingen waarbij het personeel slachtoffer is van agressie, geweld of ander ongewenst gedrag in 2018 vergeleken met 2017 gedaald, zegt een woordvoerder. Dat betekent zeker niet dat het niet meer gebeurt. Een recent voorbeeld is dat van twee jongens die steeds onterecht op de SOS-knop duwden en een machinist bespuugden toen ze uit de trein werden gezet. Ook was er een passagier die de chauffeur uitschold toen ze werd aangesproken omdat ze haar voeten op de bank had.

  BEKIJK OOK

  SIRE roept Nederlanders in campagne op: #doeslief!

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • zondag 08 mei 2016 @ 00:40
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, EDE: politie stuurt extra mensen en ook politieke rel in aantocht? VVD-raadslid Dilan Yesilgoz heeft een open brief aan de burgemeester van Ede geschreven. Ze reageert hiermee op de komst van de Marokkaanse consul naar Ede die polshoogte kwam nemen van de rellende jongeren. 'Dus dacht u, ik ben er klaar mee ook, ik trek die Mocro's niet meer, ik schakel lekker de Marokkaanse consul in.'

  De politie stuurt meer agenten naar de wijk Veldhuizen in Ede. Burgemeester Cees van der Knaap en politiechef Peter van den Berg hebben dat zaterdag laten weten. In de buurt is het al bijna een week onrustig.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4296472/2016/05/07/Dus-u-dacht-ik-trek-die-Mocro-s-niet-meer-ik-schakel-de-Marokkaanse-consul-in.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/13595/Kleine-criminaliteit/article/detail/4296410/2016/05/07/Meer-politie-onderweg-naar-onrustige-wijk-in-Ede.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5585/Home/204138/Ede/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://wemoetenbezuinigen.clubs.nl/ - http://voedselbank.clubs.nl/ - http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - http://thealternative.clubs.nl

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 07 mei 2016 @ 07:26
  #1

  Goedemorgen, relletjes en vernielingen in Ede na sluiting 'Marokkaans theehuis': De Tweede Kamer staat op zijn achterste benen omdat de gemeente Ede de hulp inroept van de Marokkaanse consul om Marokkaanse relschoppers in toom te houden. Regeringspartij VVD noemt het 'een brevet van onvermogen'..

  De Marokkaanse gemeenschap in Ede houdt zondagmiddag een protesttocht. Hiermee willen verschillende groepen een duidelijk signaal geven dat zij het wangedrag van een kleine groep jongeren zat zijn. Dat meldt De Gelderlander. Volgens de organisatoren loopt ook de burgemeester van Ede mee.

  Zie en lees verder art. AD (bron)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4295951/2016/05/07/Woede-na-inzet-Marokkaanse-consul-voor-reljeugd-in-Ede.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4296274/2016/05/07/Marokkanen-houden-protesttocht-tegen-geweld-Ede.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/204138/Ede/actua/index.dhtml

  Zie verder ook eens: o.a. EU, de situatie in de Ukraine, de doelstellingen van de EU en ZEER VEEL NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN over Europa. En verder: o,a, minister Schulz-Van Haegen doet afstand van enkele bevoegdheden en VEEL NIEUWS OVER JUSTITELE DWALINGEN OF ANDERE POLITIEK BLUNDERS. En ook: o.a. beroep tegen verkeersboete's nu ook 'ónline' mogelijk. EN VEEL NIEUWS OVER DE POLITIE, ook voor veel mensen goed om te weten, b.v. En MAATSCHAPPELIJKE ONDERWERPEN die allen raken op de één of andere manier. Leest u zelf verder, TE VEEL OM TE NOEMEN, bij onderstaande clubs... 

  http://justittieledwalingen.clubs.nl/forum - http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/forum - http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ 

  Extra wetenswaardig of nuttige infohttp://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ - http://stadgroningen.clubs.nl/http://www.clubs.nl/cultuur-en-maatschappij/overheid-en-politiek - 

   

  Gewijzigd op 2019-10-26 00:54:42
  handtekeningafbeelding