Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

1300 keer bekeken

WAARSCHUWING TEGEN 'NEPWAPENS VOOR DE LOL'...

 • maandag 30 augustus 2021 @ 01:10
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, EN W É É R men LEERT HET NIET !? POLITIE RUKT MASAAL UIT VOOR N E P ONTVOERING VRIJGEZELLENFEEST.... of STUDENTTENGRAP..... of...  soms zelfs met nepwapens.... MAAR DOE DIT NIET MEER, HOU DAAR MEE OP, in deze tijd helemaal, WE KUNNEN ER OP WACHTEN, DAT ER EERSTDAAGS EEN KEER ECHT GESCHOTEN WORDT... in dit soort 'lollige' situaties!!? En dat er een slachtoffer valt zelfs wellicht..... door een mis verstand daarbij. En wie krijgt dan de schuld...?? Buiten nog andere gevolgen als: 

  "Afgelopen jaren hebben wij als Nationale Politie vaker signalen gegeven dat dit soort geintjes veel geld en capaciteit kosten die we niet hebben", schrijft de politie op Instagram. "Ook gaat het ten koste van de verkeersveiligheid, het creëert onrust en kan leiden tot ongewenste gevolgen." Zo kunnen agenten onnodig vuurwapens inzetten of kunnen tijdens achtervolgingen aanrijdingen ontstaan.

  Dir artikel wordt op ALLE NIEUWSCLUBS geplaatst, svp ook delen, delen via....   NAAR JA OF DAT HELPT??? Er blijven er altijd weer die... de eigenwijste op deze Aarde zijn... 

  Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl allen social media

  http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of  http://justittieledwalingen.clubs.nl/

  Zie en lees verder art NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS • GISTEREN, 12:45

  Politie rukt massaal uit voor ontvoering Zwolle, blijkt vrijgezellenfeest

  De politie in Zwolle dacht gistermiddag in te grijpen bij een ontvoering, maar het bleek te gaan om een vrijgezellenfeest. Iemand had gemeld hoe een man een auto in werd getrokken en een zak over zijn hoofd kreeg. De politie rukte massaal uit, onder meer met een politiehelikopter.

  Al snel werd de auto gevonden en aan de kant gezet. Toen ontdekten de agenten dat de man voor de grap was ontvoerd voor zijn vrijgezellenfeest, meldt RTV Oost.

  Hoewel er van een ontvoering dus geen sprake was, is de politie niet te spreken over de situatie. "Afgelopen jaren hebben wij als Nationale Politie vaker signalen gegeven dat dit soort geintjes veel geld en capaciteit kosten die we niet hebben", schrijft de politie op Instagram. "Ook gaat het ten koste van de verkeersveiligheid, het creëert onrust en kan leiden tot ongewenste gevolgen." Zo kunnen agenten onnodig vuurwapens inzetten of kunnen tijdens achtervolgingen aanrijdingen ontstaan.

  Desondanks wenst de politie het aanstaande bruidspaar een fijne bruiloft toe, maar de zaak wordt hoog opgenomen. "Ondanks deze wensen zullen wij wel onderzoek doen naar de strafbaarheid van deze gedragingen en een proces-verbaal zal naar het Openbaar Ministerie worden gestuurd."

  Deel dit artikel:

  Dit is een artikel van RTV Oost.

  handtekeningafbeelding
 • maandag 15 april 2019 @ 00:42
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, OOK DIT GÁÁT MAAR DOOR: NU HELE GROEP MET NEPWAPENS OPGEPAKT, zij wilden een... VIDEOCLIP MAKEN??? Indien zo, dan nog, HOE HAAL JE HET IN JE HOOFD in deze tijd?

  Eigenlijk, nee we mogen het niet zeggen, maar zou dit eens een keer verkeerd moeten aflopen en enkelen door een arrestatieteam moeten worden neergeschoten, omdat zij ook niet direct kunnen inschatten of... want BIVAKMUTSEN en een namaak Kalasjnikov, niet van echt te onderscheiden (foto in artikel) dan is het misschien 5 over 12 al als de politie ter plaatse komt. maar indien het een keer verkeerd afloopt, dan nog, de VOLGENDE GEK zou het zo weer doen, als 'geintje' of 'ontvoering van bruidegom'...of... of...??   

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Arrestaties in Rotterdam na onrust om gemaskerde mannen met wapens

   GISTEREN, 23:35

  BINNENLANDOPMERKELIJKCULTUUR & MEDIA

  In Rotterdam zijn vanavond acht mannen aangehouden voor wapen- en vuurwerkbezit. De mannen werden gearresteerd nadat de politie meerdere telefoontjes van bezorgde buurtbewoners had gekregen over een grote groep mannen met bivakmutsen en wapens bij de Olympiaweg. De groep mannen was naar eigen zeggen een videoclip aan het opnemen.

  De vuurwapens, waaronder een kalasjnikov, bleken nep. "Er bestaat werkelijk geen een geldige reden om in deze setting over straat te gaan. Niet in een drukke wijk zoals zaterdagavond in Rotterdam-Zuid waar Feyenoord speelde, ook niet in een rustig straatje en zelfs niet in een parkje", schrijft de politie in een bericht.

  Van de twintig mannen van de groep werd een man aangehouden omdat hij geen identiteitsbewijs kon tonen, twee anderen hadden vuurwerk bij zich, een vierde man toonde een mes, en de anderen hadden de nepwapens bij zich.

  De groep wilde naar eigen zeggen de nepwapens, de bivakmutsen en het vuurwerk gebruiken voor het opnemen van een videoclip voor een rapnummer. Daar doet de politie nu onderzoek naar.

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • zondag 11 februari 2018 @ 07:22
  #1

  Goedemorgen, een algemene WAARSCHUWING, GEBRUIK GEEN NEPWAPENS in welke 'leuke omstandigheid dan ook', een 'ontgroening', vrijgezellenfeestje' met een 'ontvoering' , of zoals nu weer bij 'CARNAVAL'?? De tijden zijn veranderd (TERRORISME oa. als het u ontgaan is...) en regelmatig toch komt het nog voor dat ZEER ONVERANTWOORDELIJKE PERSONEN - oké we zeggen het hier maar onomwonden, volledige idioten  - toch wéér zoiets bedenken?

  Indien er onverhoopt in zo'n situatie dan toch een keer echt geschoten wordt door een verkeerde (helaas) inschatting van betrokken politie- of zelfs arrestatieteams, antiterreureenheden dan is het risico op gewonden of zelfs erger aan deze onverantwoordelijke personen zelf... ('hersens'?? gebruiken??) 

  Zie en lees verder art. van Twitter, RTL-Nieuws (bron)

  10 februari 2018 18:00

  Vuurwapengevaarlijke verdachten blijken carnavalvierders met nepwapen.

  © RTL Nieuws

  Twee mannen op weg naar carnaval hadden gisteren beter wat langer na kunnen denken over een accessoire bij hun carnavalskostuum. Het duo werd van de snelweg gehaald omdat ze aan werden gezien als 'vuurwapengevaarlijke verdachten'. Het bleek echter te gaan om een speelgoedwapen.

   

  Dat meldt de politie. Agenten kwamen in actie na bezorgde telefoontjes. Automobilisten hadden op de A27 bij Nieuwegein een auto voorbij zien rijden met iemand met een wapen in zijn hand.

  Veiligheidsprocedures 

  Na zo’n vuurwapenmelding treden gelijk allerlei veiligheidsprocedures in werking, meldt de politie. Het wapen moet zo snel en veilig mogelijk van straat. "Zowel voor de omgeving als voor de agenten zelf."

  De politie benadrukt dat agenten vuurwapengevaarlijke verdachten onder schot moeten houden en zelfs moeten schieten als bevelen niet worden opgevolgd.

  Verdachten werden geboeid

  De auto die was gezien in Nieuwegein kreeg in Werkendam een stopteken. De agenten boeiden de inzittenden en namen het wapen in beslag. Na de aanhouding bleek het te gaan om een speelgoedwapen en om twee mannen op weg naar carnaval.

  "Ze hebben er afstand van gedaan. Toen mochten ze gaan'', vertelt een woordvoerster van de politie.

  Meer op rtlnieuws.nl:
  Hotels en reisaanbieders duiken op carnavalhaters

  RTL Nieuws

   

  Gewijzigd op 2019-04-15 00:45:46
  handtekeningafbeelding