Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

613 keer bekeken

NEPNIEUWS en COMPLOTTHEORIEEN artikel

 • maandag 24 augustus 2020 @ 06:42
  #4
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, NEPBERICHTEN EN GEMANIPULEERDE FILMPJES, HELAAS TRAPPEN DAAR NOG MENSEN IN... volop nu ivm 'coronacomplottheorien'...o.a. en zodra er weer eentje op de soclial media wordt geplaatst zie je weer enkele tientallern soms reacties van mensen die dit GELOVEN als DE grote waarheid....!

  Vooral Twitter en Facebook/Instagram vinden deze plaats, soms een filmpje van een gebeurtenis die er wel was maar door plaatsen van foto's van vele 'bekenden', hooggeplaatsen en vooral EIGEN zelf verzonnen TEKSTEN DAARBIJ.... zg.  'echt zijn'... ook zijn er verschillende 'NEPNIEUWSSITE'S - zie eerdere bericht hier voor de lijst - die dit verspreiden... vaak worden degenen daar nog voor betaald ook.... VORM UW EIGEN MENING.  Gelukkig doen de meesten dit ook, slechts 7% van de mensen gelooft al die berichten...

  Van RTL-Nieuws EditieNL  vandaag: 

  Steeds makkelijker om video's te manipuleren: 'Zorgwekkend' Kijk hoe makkelijk het is een bestaand filmpje met het beeld van b.v. Rutte te veranderen en je eigen geheel verzonnen tekst daarbij te plaatsen..... en velen geloven die  'waarheid', nu ja zéér velen die hun gezonde verstand gebruiken dus niet.

   Deepfake Steeds makkelijker om video's te manipuleren: 'Zorgwekkend'

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Een gemanipuleerd filmpje waarin uitspraken van Donald Trump en Barack Obama verwisseld worden AFP

  NOS NIEUWS • TECH • VANDAAG, 06:00

  Deepfakes hebben effect op meningen, 'mensen trappen er vol in'

  Mensen die zogeheten deepfakes, gemanipuleerde filmpjes, onder ogen krijgen van bijvoorbeeld politici, kunnen negatiever gaan denken over die persoon. Dat heeft onderzoek van de Universiteit van Amsterdam onder 278 mensen uitgewezen.

  Bij deepfakes worden filmpjes met behulp van slimme algoritmes aangepast, waardoor je bijvoorbeeld een bekend persoon hele andere dingen kunt laten zeggen dan hij in werkelijkheid doet. De onderzoekers manipuleerden voor hun studie een video van voormalig CDA-leider Buma.

  De groep die het nepfilmpje kreeg te zien, dacht na afloop negatiever over de politicus dan de groep die de oorspronkelijke video bekeek. De houding tegenover de hele partij bleef nagenoeg gelijk in beide situaties.

  'Mensen trappen er vol in'

  Overigens was de manipulatie goed gelukt, zegt UvA-onderzoeker Tom Dobber: slechts 8 van de 140 mensen die het filmpje zagen, twijfelden aan de echtheid ervan. "En deze was niet eens perfect, je zag af en toe dat de lippen gek bewogen. Het is opmerkelijk dat mensen er vol intrappen."

  Verder werd er bij het inzetten van deepfakes gekeken naar de effecten van zogeheten microtargeting, het tonen van het filmpje aan een specifieke doelgroep. In dit geval ging het om christenen.

  Daarbij viel op dat die groep na het zien van de gemanipuleerde video over het algemeen niet veel negatiever dacht over de CDA-politicus. Dat verschil was er wel bij specifiek CDA-stemmende, gelovige christenen: die reageerden heftiger op het filmpje.

  Razend tempo

  Maar het gevaar van microtargeting is moeilijk in te schatten, zegt Dobber. "We hebben aangetoond dat er een vrij groot effect is bij die zeer specifieke groep christenen, maar dat wisten we pas toen we het onderzoek gedaan hadden. We hadden verwacht dat alle christenen daar heftig op zouden reageren, maar dat was dus niet zo. Je kunt je afvragen of het reëel is dat deepfakes op die specifieke manier kunnen worden misbruikt."

  Verschillende deepfakes naar meerdere mensen sturen, kan dat effect nog versterken. Maar, zeggen de wetenschappers, dat gevaar is nog niet in zicht, omdat de technologie nog niet optimaal werkt. Dat kan wel snel veranderen, omdat de technologie zich in een razend tempo ontwikkelt.

  In onderstaande video zie je hoe zo'n deepfake video werkt:

  1:09  Zie video in oorspronkelijke artikel

  Jezelf in je favoriete film toveren? Dat kan nu vrij gemakkelijk

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

   

  Gewijzigd op 2020-08-24 17:28:32
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 07 augustus 2020 @ 01:19
  #3
  reactie op (#2) herman_dad

  Goedemorgen, VERVOLG HIEROP: POLITIEK VOL ONBEGRIP OVER 'AANSLAG OP RUTTE'. DIT KRIJG JE DUS MET FAKEBERICHTEN!!? Ongelooflijk.... ook wat de BN'er hierin genoemd... ook Twitter en Facebook staan weer bol van die berichten, o.a. ook hierover.

  Ook deze update: Pro-Trump complottheorieën offline gehaald, wat voor groep is QAnon?

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BINNENLAND •CULTUUR & MEDIA • GISTEREN, 20:04 • AANGEPAST GISTEREN, 20:39

  Politici vol onbegrip over 'speculaties aanslag op Rutte'

  Lange Frans ANP

  Politici van CDA en ChristenUnie hebben met afschuw gereageerd op uitspraken van rapper Lange Frans en zijn gast Janet Ossebaard. In een aflevering van zijn podcast fantaseren de twee onder meer over een aanslag op premier Rutte.

  Op Twitter wordt een fragment gedeeld waarin Ossebaard een aantal politici en andere mensen opnoemt die volgens haar gaan 'vallen': "Mark Rutte, Geert Wilders, het koningshuis, allemaal". Presentator Lange Frans reageert daarop met: "En moeten we dat zelf doen, of gaat er hulp komen?"

  Ossebaard zegt over premier Rutte: "Wat moeten we doen, die man doodschieten? Ik ga het niet doen, want ik wil graag mijn karma schoon houden. Maar dat betekent wel dat we hulp nodig hebben." Lange Frans zegt onder meer: "Ik kan goed schieten, het is niet dat ik zou missen."

  Onder meer ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers en CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt reageren vol onbegrip.

  profielfoto Pieter Omtzigt @PieterOmtzigt

  Je wil Rutte niet in onze democratie? Prima, dan richt je een eigen partij op of je stemt op een bestaande andere partij in 2021. Dit gesprek is een bizarre en gevaarlijke (en strafbare?) fantasie van Lange Frans en Ossenbaard Woorden doen ertoe. https://t.co/6ErwGf4dTz

  14 uur geleden

  "Deze dagdromen van Lange Frans en mevrouw Ossenbaard zijn doodeng", schrijft ChristenUnie-leider Segers.

  Janet Ossebaard (53) verwierf enige bekendheid door theorieën over graancirkels, daar wordt eerst ook over gesproken in de podcast. Tegenwoordig houdt ze zich bezig met het coronavirus. Ze stelt onder meer dat corona "een griepje is, bedacht door Bill Gates". Verder stelt ze dat het supersnelle 5G-netwerk een rol speelt; bewijs daarvoor ontbreekt.

  Lange Frans werd bekend door zijn muzieknummers met Baas B. Na zijn muziekcarrière richtte hij zich onder meer op een radiocarrière. Tegenwoordig maakt hij dus ook een podcast.

  In een reactie op Twitter benadrukt Lange Frans eerst het grote aantal views op zijn podcast en de positieve berichten die hij zou hebben ontvangen. Excuses maakt hij niet.

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2020-08-21 22:59:59
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 06 augustus 2020 @ 12:26
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemiddag, NEPNIEUWS EN COMPLOTTHEORIEEN... een artikel voor allen, leest en OORDEELT U VOORAL zelf! 

  Artikel over FAKENIEUWS, site’s MET COMPLOTTHEORIEEN oa CORONA van heden.           

  Sinds ‘internet’ bestaat en vooral de social media van heden zijn er allerlei mensen begonnen met het verspreiden van z.g. nepnieuws en COMPLOTTHEORIEEN.

  Immers HET World WIDE Web is uitstekend geschikt om wereldwijd VELEN, VELE miljoenen te bereiken! Anders dan voorheen eerder met de kranten en ook sinds de jaren 1950 toen de tv (nieuws) de grote opgang maakte. Voorbeeld: als er ten tijde van ‘Bijbelse tijden’, begin jaartelling dit al had bestaan was dit verspreid geweest als een ‘niet te stuiten waarheid’… tijdbom onder de mensheid… Maar deze mens heeft de ‘verhalen, waar of niet waar of soms aangedikt (toen ook al!!)’ opgeschreven en later in boeken toen dit werd uitgevonden en weer anderen in hun eigen (waarheid) boeken… u kent ze wel de Heilige Geschriften van welke aard ook.

  Meestal wordt INTERNET (www.-) ten goede gebruikt.  Sinds enige tijd, einde vorige eeuw, deze site o.a. eerst Clubs.HETNET (van KPN) genaamd in Nederland, maar vooral in feite bij het begin van deze eeuw kwamen de social media op als Facebook,  Twitter, YouTube en later Instagram en meerdere u bekend.

  ---------------------------------------------------------------------------------ZiE HIER DEZE LINK: Valse nieuwssites - De Hoax-Wijzer - Google Sites naar de meest bekende en onbekende site’s die voor mogelijk wel 80% fakenieuws verspreiden? En de overige 20% waarheid of wellicht iets van waar, maar soms ook verdraaid naar eigen inzicht?

   Ook deze link:  9 For News | Hoax wiki | Fandom idem even goed doorlezen en oordeelt u zelf steeds weer! En ook bekenden als deze man hieronder wink gebruiken soms SOCIAL MEDIA als 'nieuwsbron':   

  Facebook verwijdert bericht van Trump vanwege misinformatie over coronavirus

   03:21 IN BUITENLAND, TECH 

  Het is voor het eerst dat Facebook een bericht van de Amerikaanse president over het coronavirus verwijdert.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Vervolg over www.... Deze worden dus meestal ten goede gebruikt maar: (let op!) OOK DOOR LIEDEN WERELDWIJD die kwade bedoelingen hebben (!) en op grotere schaal nu immers misleidende berichten, soms en vaak voor EIGEN POLITIEK (!) GEWIN plaatsten en plaatsen, heden nog. Overigens worden soms site's ook 'gekaapt' door anderen die er weer hun eigen bedoelingen, 'draai' aan geven alsof het de waarheid is. Ook dat gebeurd soms. Deze lieden ‘werken alleen of met een groepje’ maar zitten soms in allerlei organisaties, ook en mogelijk inlichtingendiensten van andere mogendheden dan de uwe - toevallig in en bij uw (weder)geboorte bepaald. Ook regeringen van welk land of staat dan ook kunnen daarbij ‘sturing’ geven – EIGEN INTERNET FAKESITE’S of eigen social media b.v. in het leven roepen (?!), aan wat zij willen en een ‘vijandsbeeld’ van de ANDER, de andere Homo sapiens scheppen… we sluiten zeker niet uit dat dit ook gebeurd en velen ‘geloven de berichten immers’… (CYBEROORLOG noemt men dit ook wel).

  Dit alles ook gedaan in feite om de MENS HOMO SAPIENS te scheiden, uit elkaar te rijten en te verdelen, voor zover de MENS dat in de loop van de geschiedenis al niet gedaan heeft met het instellen van GELOOF – in meest breedste zin gesteld (!) -  POLITIEKE INSTITUTIES en het in het leven roepen van een ‘MONETAIR STELSEL’… de één heeft meer dan de ander en VERDEEL EN HEERS…voor degenen die meer daarover willen weten lees boek Van Homo Sapiens naar homo galacticus, samen op weg … (Bol.com) o.a. 

  Deze lieden van kwader trouw, in het ‘geloof’ kunnen we stellen de DUIVEL in hoogst eigen persoon als je daarin gelooft dan, wéten immers dat zij hiermede een soms heel grote groep mensen bereiken die voetstoots aannemen wat zij lezen... en vooral ook sinds er gemanipuleerd kan worden met TOEGEVOEGDE plaatjes (afbeeldingen VAN WIE DAN OOK) aannemen als de GROTE WAARHEID, die persoon, vaak ‘gefotoshopt’(!!) of zodanig veranderd met tekens of anderszins zaken die ze meteen al - en vaak bij de believers van complotten direct al zonder verder nadenken - in een verkeerd daglicht stellen.

  Het zijn vaak mensen die zeer bekend zijn als politici (ministers, presidenten, premiers, als er maar IEMAND verantwoordelijk is en als premier van een land ben je nu eenmaal direct al DE KOP VAN JUT …) en miljardairs (personen als Bill Gates b.v.) Of organisaties die samenkomen en of dit nu ‘geheim’ is of niet, zoals de Bilderberg Groep… Verder kunt u zelf invullen wie en wat u in die berichten leest en vooral als de (hoofd)schuldige wordt aangedragen.

  Ook zijn er vaak berichten die personen aandragen ‘DIE HET KUNNEN WETEN HOOR…! En in filmpjes (YouTube oa.) worden opgevoerd als ‘bewijs’van! Maar als ze al echt zijn die personen.. door WIE worden zij dan aangestuurd? Dat is een vraag die de BELIEVERS van complottheorieen zich al helemaal niet en NOOIT stellen.. doordenkertje… of zelfs en mogelijk personen die zeker wel ‘iets hebben meegemaakt, ‘ervaren zelfs’ (!), maar door hun LABIELE TOESTAND door de kwade lieden weer DANKBAAR GEBRUIKT worden om vooral hun verhaal AAN TE DIKKEN en te vertellen zodat weer ZIJ hun zin krijgen ‘in hun geloof van de theorie’… Misdadiger dan misdadig kan niet in feite om eventueel deze labiele personen te gebruiken of wellicht wéér te MISbruiken.. (doordenkertje weer).

  En nogmaals ook de personen DIE U IN FLIMPJES ZIET en als ‘arts’ b.v. worden neergezet… is dit wel een echte arts? Of ook betaald om… alles is mogelijk in deze tijd van FILPMPJES in elkaar zetten, manipuleren immers? Nog een voorbeeld gisteren daarover gelezen: een ‘burger onderzoeksjournalist’(?) gaat naar een ziekenhuis in de VS en BUITEN treft hij daar twee verpleegkundigen aan – kennelijk even in de rust – en hij vraagt hen: Hoe is het met u, uw ziekenhuis met CORONA patienten?

  Iemand antwoordde daar ook al op: Deze verpleegkundigen HEBBEN, hadden helemaal geen zin in dit praatje met die ‘burger onderzoeksjournalist’ en misleidden hem spottend met antwoord: "Ach man DIT ZIEKENHUIS IS HELEMAAL LEEG!" Met andere woorden: Rot op man… met je ideeen en vragen en laat ons met rust dat WE NU EVEN ZO NODIG HEBBEN! En dus direct weer via allerlei social media: ’Zie je wel…! Het is één groot COMPLOT DE HELE CORONA, het bestaat uberhaupt niet want: … ziekenhuizen zijn zelfs helemaal leeg!’ En die berichten verspreiden zich weer en vele DE MEEST ANGSTIGE COMPLOTDENKERS zelf, trappen daar gewoon weer in… En gaat u zelf maar door!         

  Sinds begin dit jaar is bovenstaande alleen nog maar verergerd door COVID-19 ineens vastgesteld in de medische wetenschap waar deze nog geen weet van had. Laat staan middelen ter preventie en dit breidde zich wereldwijd uit zoals we weten. Begonnen in China, WUHAN, waar een laboratorium was en is. In 1e instantie gedacht daar is ‘iets gebeurd’, dat soort zaken gebeuren nu eenmaal (!) maar opzettelijk door de Chinese regering… (??) Thans wordt meer en meer aangenomen het ontstaan is te danken aan het eten van zeer bijzondere diersoorten, andere ook dan ‘zoogdiersoorten’ zelfs als kakkerlakken, sprinkhanen e.d. Een grote diversiteit die vooral in de Aziatische landen een ‘groot goed is’ en op openbare markten zonder enige vorm van hygiene vaak wordt verhandeld. M.a.w. pas ook hier op met aanprijzen van b.v. kakkerlak of welk andere soort dan ook verwerkt in kroketten en wat we aan deze zijde van de planeet nog meer uitvinden. ‘Want dat kan geen kwaad’? (TIP!) We weten niet wat deze soorten voor nog meer onbekende virussen kunnen inhouden!?

  Nu kwamen er COMPLOTTHEORIEEN te over… OVER CORONA we nemen dit als meest actuele voorbeeld nu. Wie is hieraan schuldig en waarom ontstond het? Vooral de maatregelen en ieder mag daarover verschillen van mening, sommigen zijn ook niet altijd te begrijpen, daartegen moeten het verduren. WANT VOLGENS DE COMPLOTTISTEN en lees boven nogmaals ‘wie dat kunnen zijn (?!)’ was de oorzaak KNECHTEN van de (wereld)bevolking o.a. door degenen die de wereldmacht proberen te grijpen? Eén voorbeeld b.v. de mondkapjesplicht, voor zover dan bestaand: ONS DE MOND LETERLIJK TE SNOEREN’…?? HOE VERZIN JE HET?! (In NL, o.a. ‘Viruswaanzin’, ‘VirusWAARHEID’ (??) omgedoopt. Zie overigens de corona-update dd 6-8-2020 daarover ook eens wat deze voorman ‘beweerd en stelt, totaal misplaatste vergelijking maakt met…!’ 

  Totale waanzin en vooral ook degenen de goedgelovigen van de DUIVEL, zijn het meest nog meer gevaarlijker dan de primaire verspreiders zélf voor de samenleving door het via de social media maar te verspreiden en te verspreiden en te…. DIRECT daarmede de personen van KWADE TROUW, de DUIVEL dus als geen ander ter wille te zijn, precies in hun kaart spelend weer wát zij willen, namelijk verdeeldheid te creeren in de samenleving en lees boven nog maar eens! En zij, deze ‘believers pur sang’ zijn zelf de eerste slachtoffers van hen al hebben zij – die dit voetstoots aannemen zelf geeneens door… wellicht tot het lezen van dit artikel…? Of is dat te hoog gegrepen? Angst zaaiend voor eigen – soms POLITIEK zelfs – gewin!

  Nog een complottheorie over CORONA verband brengend met 5G dat nu de opvolger is van 4G… korte historie daarover: Einde 1980, begin 1990 eerste MOBILIELETELEFOONS uitgevonden en zeker ook het  internet zelf.... via.. juist ja:1G (Gygabite snelheid). Begin jaren ’90 werd daarover al gesproken, bij (langdurig) bellen, telefoon aan het oor (hoofd) kan er enige – schadelijke? - straling zijn, wetenschappelijk min of meer vastgesteld. En daarvoor was de ‘RayAway’ uitgevonden, een apparaatje dat op de mobiel geplakt kon worden en verkocht werd door o.a. Quorum Int. MLM organisatie, destijds (eigen wetenschap!) Of het werkt dat weten we nog steeds niet. Thans dit bedrijf bestaat niet meer, door andere bedrijven ook nog, zie internet, aangeboden. Toen ging de ontwikkeling verder 2G (!) en zeker ook weer enige straling daarbij maar zodanig doorontwikkeld dat dit ‘geminimaliseerd werd’… Immers: ervaring met 1G al - en toen 3G, 4G, idem. Kan dus geen kwaad in algemene zin moeten we aannemen. Nu: ja hoor opvolger 5G DE GROTE SCHULDIGE van CORONA??? Hoe verzin je het… vooral de straling weer bedoeld om ons te knechten en/of zelfs grote groepen te DODEN via 5G??? We zwijgen hier maar over deze totale onzin, degenen die dit geloven en/of zelfs ZENDMASTEN daarvoor in brand staken… en wéér bereiken de duivels, degenen met kwade bedoelingen dit stellen PRECIES DÁT WAT ZE WILLEN… verspreiden deze berichten! VERSPREIDEN! Soms zelfs wéten deze kwade geesten ZELF weer niet dat zij mogelijk door anderen – ZIE EERDER! - juist weer GEBRUIKT worden om?  kiss      

  En... 6G is al in ontwikkeling, de techniek gaat voort, 7G, 8G enz. zal ooit ook komen (?)… En we kunnen er weer op wachten: ‘Bill Gates, Rutte, de Bilderberggroep’ en wat voor dingen, personen, instellingen er verder nog opgevoerd worden, zijn daarmede op uit om…  degenen die nog niet gedood zijn door 5G en ‘het overleeft hebben’, dat nu met 6G alsnog te doen! ECHT WAAR HOOR…. En eens kijken hoe snel dit weer ‘over het internet gaat’ als…? Verspreiden, verspreiden… etc… ! En velen weer die… ach, deze goedgelovigen van de duivelse mensen. Voor degenen, complotdenkers die hier lezen… dit is ironisch hoor over 6G, niet voeding gevend aan weer een complottheorie…. Gr… 

  Oordeelt u altijd zelf, maar NUCHTERHEID en nadenken is een groot goed daarbij, maar helaas een deel (aanzienlijk soms?) van de wereldbevolking gelooft nu eenmaal voetstoots…?   

  Zeker, afsluitend, er zijn zaken die geheim zijn en/of voorlopig nog blijven. Soms om niet nog grotere complottheorieen voeding te geven. Eén van die zaken is o.a. het Universum, dat we sinds 60, 70 jaar aan het ontdekken zijn ZELF met de techniek om in de ruimte te gaan nu uitgevonden te hebben als MENSHEID. Kortheidshalve: Ook in de oudheid waren er mogelijk meer verbindingen, ontmoetingen, HULP ZELFS VAN BUITEN AF dan we nu ‘ontkennen’ of zelfs nu weer gaan beseffen dat dit zo was? Of zie ook de andere forumtopics hierover op deze Clubs.csm. Met name zie: UNIVERSUM, schokkende ontdekkingen.  Ook zelfs daarbij opgemerkt, we proberen daar zoveel mogelijk de goede berichten te plaatsen, doch ook daar kan- en is al een keer gebleken (?) iets tussen zitten dat heel echt lijkt maar niet in directe zin was. Kreeg via ander social media een privébericht van iemand die zei: "Nee, dit filmpje hoe echt ook lijkend, niet zo, want de alien (Grey) daarin getoond is vermoedelijk uit museum Rosswel (VS). Ik heb 20 jaar voor de VS overheid gewerkt en wéét hoe Grey’s er uitzien". Redacteur heeft géén directe aanwijzing om dit NIET TE GELOVEN, ook weer niet voor 100% waarheid aan te nemen. En de rode YouTube link daar steeds naar ‘startende en landende UFO’s, wéér we kunnen niet zeggen nog 100% waar, maar zeker ook, lees en zie daar, we zeggen zeker ook niet: FAKE allemaal! Uit een soort van eigen ervaring ook enigszins…een keer. En zo is het daar voor de meeste zaken:

  Kort over UNIVERSUM:

  We weten nu inmiddels, wetenschap, ALLE ONTELBARE (!) STERRENSTELSELS en planetenstelsels daaromheen zijn er niet te tellen voor ons zelfs. En we moeten aannemen ook in de LEVENSwaardige omstandigheden ENKELE planeten daaromheen, zoals bij ons: Aarde en Mars. En dus zeer grote mogelijkheid WE ZIJN NIET (verre van zelfs?) alleen in het Universum en in een ‘universele ontwikkeling’ die nog in een heel primair stadium is…! Sorry voor allen die denken dat… WIJ…? Doordenkertje weer.

  En daarover zijn TE VEEL VERKLARINGEN, van ontvoeringen door buitenaardsen, ontmoetingen hier met hen… dus neen geen 100% waarheid stellen we maar zeker OOK GEEN: ALLEMAAL ONZIN!  Inderdaad de OPENBARING daarover is al aan de gang, en nogmaals over complot-theorieen daarover ook; Mogelijk werken inderdaad overheden al langere tijd samen met buitenaardse intelligenties? Ook ‘gedetaillieerde verklaringen van wetenschappers en anderen vlak voor hun overlijden.. er zijn er al te veel geweest zo om dit stelselmatig weer te ontkennen? Lees daarover al de oude(re) berichten ook in genoemde forumtopic UNIVERSUM etc…!

  En ook sinds de US/Navy en Pentagon zelf toegeven - eerste officiele overheidsverklaring ! - dát er af en toe onbekende voorwerpen (Ufo's) worden achtervolgd, gaan toch velen beseffen dát e.e.a. hier ook gesteld wel eens 'waar kan zijn'?!  

  Nogmaals: Oordeelt u altijd zelf ook daarover, maar NUCHTERHEID en nadenken IN ALLES  is een groot goed daarbij!   

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2020-08-08 11:35:17
  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 06 maart 2018 @ 00:40
  #1

  Goedemorgen, NL parlement wil af van de WAAKHOND NEPNIEUWS van de EU-commissie. Laten we hopen dat dit nu geen nepnieuws is....

  Zie verder art. van Nu.nl (bron)

  Dinsdag 06 maart 2018 

  Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  Tweede Kamer wil nepnieuwswaakhond Europese Commissie opheffen 

  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 05 maart 2018 20:41 Laatste update: 05 maart 2018 21:01

  • De Tweede Kamer wil af van het omstreden bureau van de Europese Commissie dat de taak heeft nepnieuws te bestrijden. Het kabinet moet in Brussel de opheffing van EUvsDisinfo bepleiten, vinden VVD en SP. Ook PVV, GroenLinks en SGP willen van het bureau af.

  EUvsDisinfo moet de invloed van Russische propaganda in de Europese pers tegengaan en publiceerde een lijst met voorbeelden daarvan. De dienst raakte in opspraak omdat het ook onder andere NPO Radio 1De GelderlanderGeenStijl en The Post Online brandmerkte als verspreiders van nepnieuws.

  EUvsDisinfo ''schiet zijn doel voorbij'' en ''bemoeit zich met de vrije pers in Nederland'', vinden Kamerlid Dilan Yesilgöz van regeringspartij VVD en haar SP-collega Peter Kwint.

  Wat minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken van de opdracht van de Kamer vindt is nog onduidelijk. Ollongren benadrukte tot dusver dat het juist belangrijk is dat de EU de strijd tegen nepnieuws voortzet.

  Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

  Door: ANP

  Lees meer over: 

  Nepnieuws

  Gewijzigd op 2018-05-31 06:51:25
  handtekeningafbeelding