Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

29711 keer bekeken

SCHOKKENDE ONTDEKKINGEN en ONTHULLINGEN, 'DISCLOSURE''

 • zaterdag 20 augustus 2022 @ 08:35
  #201
  reactie op (#198) herman_dad

  Goedemorgen, OPMERKELIJK NASA WIL WEER NAAR DE MAAN, DE Z U I D P O O L juist daar waar verhaal Apollo 20 ook zou hebben plaatsgevonden en waar dan nog veel meer zou liggen, oude bewijzen aanwezig zouden zijn? Opmerkelijk DIE PLAATS DUS? Doordenkertje...?? Overigens hebben de Chinezen ook aangekondigd dat zij naar de Maan willen en de Z U I D P O O L met name... weten ook ZIJ meer? En kunnen  beide grootmachten elkaar daar tegenkomen terwijl op AARDE de relatie tussen beiden al niet te best is, momenteel?

  De Zuidpool van de Maan is, zoals bekend net niet te zien voor ons vanaf de Aarde, met grote telescopen of zelfs zeer goede verrekijkers....De Delporte krater waar de officieel nooit gevlogen vlucht heeft plaatsgevonden door de VS en Rusland samen in en 'jount-venture' staat niet bij de landingsplaatsen vermeld maar...?? 

  Zie ook artikel #198 en ook scroll terug naar de oudere berichten hierover! EN OORDEELT U ALTIJD ZELF, niemand wordt iets opgedrongen te geloven (zoals o.a. bij sectarische complotdenkers die een andere mening zelfs niet dulden)

  Zie nogmaals de BOEKEN (Buitenaardse Beschaving en Van Homo sapiens naar homo galacticus, ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS...., overige berichten meest morgenochtend, vandaag dus later....  

  ENGLISH: For those from else in this world who read here: Indeed as expected the Pentagon DECLARES 'OFFICIALLY' 'whe still don't know .... 'could be also EXTRATERESTIAL?!' But we ALL know for 1000% ET's were here in Ancient Times en we would not have al kind of religions, source Universum(!) and STILL 'they' try to have us in ORDER OF THE UNIVERSE rules and books, see else are about that, one in English even, the other not yet, in Dutch only. And see all OLDER topics and messages IN COMMON HERE and always judgement yourself! UPDATE: SEE ARTICLE FACEBOOK, also NASA commited the 'Unidentified Flying Objects' maybe from outher Earth? 

  Please for visitors here, everyday, please read older messages aswell, can't be done in one day,. thanks!  

  Overigens nog eens ook hier weer de LINK YOUTUBE compilatie van eerdere opnamen, landingen en starten UFO's, op Facebook en YouTube/Shorts oa. laatste tijd veel meer van deze filmpjes te zien -https://www.youtube.com/watch?v=wPJb8TjiL7w  - GEMAAKT DOOR TOEVALLIG AANWEZIGEN, wereldwijd lopen nu eenmaal miljoenen rond met 'smartphone's' e.d... We kunnen en zullen niet 100% zeggen dat dit echt is maar, ZEKER OOK NIET ALLEMAAL ONZIN!  ZIE VORIGE BERICHTEN OOK HIER NOG OVER!!! 

  HERHALING maar zie ook de oudere berichten terug!!

  En dan dus ook het 'Apollo-20' maanverhaal (officieel nooit gevlogen) DAN TOCH WAAR?! Zie art. hier eerder over! Gevonden en later onderzocht groot ruimtevaartuig, miljoen jaar oud tenminste...  en 'Russen-VS' samen een missie daarnaar toe'....   

   NASA AS20 was the official indication of all the pictures they took on the missions. AS14 was/is Apollo-Saturn 14...

  'Mona-Lisa' of the Moon...?! Discovered over there... ? On picture's and one footage is the interior seen of the inside of the LEM-module. 

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NASA

  NOS Nieuws•Vandaag, 02:15

  NASA maakt 13 gebieden voor bemande maanlanding bekend

  NASA heeft dertien plekken op de maan bekendgemaakt waar mogelijk over enkele jaren weer mensen rondlopen, voor het eerst sinds 1972. Alle locaties bevinden zich rond de zuidpool van de maan.

  NASA maakte de kandidaat-landingsgebieden bekend in een persconferentie vrijdagavond. Ze hebben exotisch klinkende namen als de Faustini Rim, het Malapert Massif, het Leibnitz Beta Plateau, Nobile Crater en de Amundsen Rim.

  NASA

  De dertien gebieden waar mogelijk NASA-astronauten aan het werk gaan

  NASA's nieuwe bemande maanprogramma heet Artemis, vernoemd naar de Griekse godin van de jacht (en tweelingzus van Apollo). In aanloop daar naartoe gaat als het goed is op 29 augustus nog een onbemande missie naar de maan. De eerste nieuwe maanraket daarvoor staat momenteel op het lanceerplatform.

  Na deze testvlucht (Artemis I) volgt in 2024 een bemande vlucht rond de maan (Artemis II). Pas in of na 2025 zullen er met Artemis III weer echt twee astronauten op de maan landen. Voor die missie zijn nu de dertien kandidaat-landingsgebieden bekendgemaakt.

  Binnen elk van de dertien geselecteerde gebieden heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie tien specifieke landingsplaatsen aangewezen die verder zullen worden geanalyseerd. Tot nu toe is alleen gekeken naar de praktische voordelen van de geselecteerde plekken: hoeveel zonlicht de plek bereikt, hoe goed astronauten er kunnen communiceren met de aarde en hoe begaanbaar het terrein is.

  NASA

  De SLS-maanraket staat sinds enkele dagen op het lanceerplatform in Florida voor de eerste nog onbemande testvlucht

  Bij de selectie zijn ook mensen van het ruimtevaartbedrijf SpaceX van Elon Musk betrokken, want dat is het bedrijf dat de maanlander voor de Artemis III-missie bouwt, en dus ook moet weten waar dat nieuwe ruimtevaartuig neer gaat komen.

  Waterijs

  De gebieden waar de Artemis-astronauten mogelijk zullen rondlopen bevinden zich allemaal rond de zuidpool van de maan, omdat dat gebied wetenschappelijk het interessantst is. NASA hoopt dat de maanwandelaars er monsters van waterijs kunnen nemen dat zich in sommige kraters nabij de zuidpool bevindt. In de jaren 60 konden astronauten alleen landen in gebieden rond de evenaar van de maan vanwege technische beperkingen van de Apollo-ruimtevaartuigen.

  NASA sluit niet uit dat er nog extra plekken bijkomen. Er wordt pas een definitieve landingsplaats gekozen als er meer zekerheid is over wanneer Artemis III wordt gelanceerd. De lanceerdatum heeft vanwege de posities van de aarde en de maan invloed op het vluchttraject. Ook gaat het ruimtevaartagentschap in overleg met wetenschappers, ingenieurs en SpaceX over welke locatie de meest geschikte is.

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 18 mei 2022 @ 08:17
  #200
  reactie op (#198) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg #197: de CONGRESZITTING OVER DE OFFICIELE VERKLARING UFO'S EN BUITENAARDSLEVEN EN weer: feitelijk hetzelfde nog, 'men weet het niet exact' en: Voor slechts een van de 144 waarnemingen is een verklaring gevonden. Volgens de bron van Reuters ging het om "rommel" in de lucht. Van de overige 143 gevallen is het volgens het rapport onduidelijk of ze wel of niet van buitenaardse oorsprong zijn. wink 

  Maar er werd o.a. gisteren ook in RTL4, 'Beau' even aandacht aan besteed, en wéér in feite ontkenning (s-fase) door een enkeling, 'het is misschien minder spannend, het zal wel iets van andere mogendheid, de Russen ofzo (?) zijn en niet buitenaards'.... Maar als dat zo was, met deze zeer geavenceerde en kennelijk bestuurde onbekende vliegende voorwerpen, (pilotenverklaringen!!) dan zou de oorlog in Oelkraine nu al beslist zijn, in voordeel.... Russen. Zo simpel is het. 

  Overigens ook 'rommel in de lucht' beweegt zich meestal ook niet zeer snel en met niet te volgen bewegingen.... wink

  Vorige artikel: Maar inderdaad is de kans nog steeds groot dat 'ze' BEWUST nog proberen te verdoezelen MET EEN PLAUSIBELE VERKLARING i.p.v. de ECHTE WAARHEID nl ECHT WEL BUITENAARDS LEVEN .... zie vooral (ALLE) vorige artikel(en) ook! EN OORDEELT U ALTIJD ZELF, niemand wordt iets opgedrongen te geloven (zoals o.a. bij sectarische complotdenkers die een andere mening zelfs niet dulden)

  Maar neem het geheel in acht en bovendien wéten we ALLEN al lang dat er voor 1000% buitenaards leven IS en hier geweest en nog... anders HADDEN WE GEEN ENKELE VORM VAN GELOOF op Aarde gehad... doordenkertje maar 'niet te lang'.... en daarom ook 'houdt men nog enige reserve ECHTE wel degelijk bekend want > voor de miljoenen nog op deze wereld die nog 'geloven' in een God of 'hiernamaals zelfs' doodeng, maar ook dat is wel Universeel te verklaren zelfs en ook wél iets meer voor ALLEN 'tussen Hemel en Aarde' en daarom:

  TIP!! Zie nogmaals de BOEKEN (Buitenaardse Beschaving en Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg..... ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs, CLUBHOME, omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS....

  ENGLISH: For those from else in this world who read here: Indeed as expected the Pentagon DECLARES 'OFFICIALLY' 'whe still don't know .... 'could be also EXTRATERESTIAL?!' But we ALL know for 1000% ET's were here in Ancient Times en we would not have al kind of religions, source Universum(!) and STILL 'they' try to have us in ORDER OF THE UNIVERSE rules and books, see else are about that, one in English even, the other not yet, in Dutch only. And see all OLDER topics and messages IN COMMON HERE and always judgement yourself! UPDATE: SEE ARTICLE FACEBOOK, also NASA commited the 'Unidentified Flying Objects' maybe from outher Earth? 

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp: 

  Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • GISTEREN, 22:53

  Eerste ufo-hoorzitting in VS in halve eeuw: Pentagon onderzoekt 400 meldingen

  Staatssecretaris van inlichtingen Moultrie (rechts) en inlichtingendirecteur bij de marine Bray (links) tijdens de hoorzitting AFP

  Voor het eerst in ruim een halve eeuw heeft de landelijke politiek in de VS zich in het openbaar gebogen over ufo's. Twee hoge inlichtingenfunctionarissen van het Pentagon spraken in het Capitool publiekelijk voor een commissie met daarin leden van het Huis van Afgevaardigden over tal van waarnemingen waar het Amerikaanse leger geen verklaring voor heeft.

  De database met meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten telt zo'n 400 voorvallen, zeiden de functionarissen. Een van de Pentagon-topmannen, staatssecretaris van inlichtingen Ronald Moultrie, zei dat er voor de meeste waarnemingen door grondige analyses uiteindelijk wel een verklaring te vinden is.

  Voor een klein aantal voorvallen geldt dat niet, zei hij. Als voorbeeld noemde hij een melding uit 2004, waarbij een straaljagerpiloot die was opgestegen vanaf een vliegdekschip in de Stille Oceaan een object vele honderden meters zag dalen, stoppen en vervolgens zweven.

  Ook werd in de hoorzitting voor het eerst een video gedeeld van een bolvormig object dat langs een straaljager scheert:

  1:47 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Amerikaanse hoorzitting over ufo's: 'Ze zijn echt en moeten worden onderzocht'

  Vooral voorvallen waarbij op een onverklaarbare manier wordt gevlogen of waarbij ogenschijnlijk geen voortstuwing is te zien, leiden tot vraagtekens in het Pentagon. "Dus die interesseren ons het meest", zei Scott Bray, adjunct-inlichtingendirecteur van de Amerikaanse marine, in de hoorzitting met de politici die deels achter gesloten deuren was.

  Bray benadrukte daarbij overigens niet aan aliens te denken. Er is volgens hem geen enkel bewijs dat wijst op iets buitenaards en er is niet geprobeerd om te communiceren met de ufo's.

  Hij legde daarnaast uit dat de recente toename van het aantal meldingen te verklaren is door onder meer het toenemende gebruik van drones en steeds geavanceerdere sensoren en waarnemingstechnologie.

  Ufo-ommezwaai

  In 1969 had de Amerikaanse politiek zich voor het laatst op een soortgelijke, publieke wijze over ufo's gebogen. Toen ging het om een langlopend onderzoek van de Amerikaanse luchtmacht naar ufo-waarnemingen; het zogenoemde Project Blue Book. Dat eindigde zonder noemenswaardige conclusies. Voor de meeste waarnemingen waren logische verklaringen, zo stelden de onderzoekers.

  De hoorzitting van vandaag onderstreepte het veranderde sentiment binnen de Amerikaanse politiek over ufo's. Decennialang werd er amper iets gedeeld over 'vliegende schotels', zoals ze binnen het Pentagon werden genoemd. Door die sceptische kijk was de drempel voor bijvoorbeeld piloten om een melding te doen lang hoog.

  Met name vanuit de politiek - zowel vanuit Republikeinse als Democratische hoek - groeide de afgelopen jaren de druk op het Pentagon om meer en serieuzer onderzoek te doen naar de voorvallen. En dan in het bijzonder of eventueel de Amerikaanse veiligheid in gevaar is, omdat landen als bijvoorbeeld China en Rusland misschien zouden experimenteren met technologie.

  Die andere manier van denken heeft effect. Inmiddels worden piloten aangemoedigd waarnemingen door te geven en twee jaar geleden gaf het Pentagon plots drie video's van ongeïdentificeerde vliegende objecten vrij. Vorig jaar kwam daar een rapport bij met daarin 144 "niet-geïdentificeerde fenomenen in de lucht" (uap's).

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 19 februari 2022 @ 12:52
  #199
  reactie op (#198) herman_dad

  Ja er is meer op deze wereld.

 • zondag 24 oktober 2021 @ 14:05
  #198
  reactie op (#197) herman_dad

  Goedemiddag, UFO'S BESTAAN: OOK DE NASA VERKLAART NU n.a.v. US-NAVY EN PENTAGON EERDER, dat er 'onbekende en ongeidentificeerde vliegende voorwerpen' (UFO's) door het luchtruim vliegen en 'mogelijk van buitenaardse oorsprong' in ieder geval niet van deze wereld... is (militair gezien) niet te hopen voor de VS dan... 

  UPDATE dd 27-10-21 08.00 uur: OOK HIER WEER ONVERKLAARBAAR, maar ook opgemerkt daarbij, al eerder was er een vreemd 'geelachtig toestel' (Ufo, want het is alles ongeidentificeerd) dat bij het ISS aanmeerde en de LIVESTREAM net iets te laat op zwart werd gezet. Later ook een verklaring daaarover van 'iemand die het kan weten'(?) er is ook MEER VAN ONS ZELF, de mensheid dus in de ruimte dan officieel bekend is gemaakt... Dus dat kán het ook zijn? Toch opmerkelijk en van http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/ overgenomen dit artikel:

  UFO’s bij het ISS: bijna dagelijkse kost..!!

  Geplaatst op maandag 11 april 2022 @ 09:09 , 2 keer bekeken

  Met al hetgeen op Aarde gebeurt, worden we afgeleid van ‘elders’. Niet alleen van elders op Aarde, maar ook ‘elders in de ruimte’.. Wellicht weet je dat iedereen de 24-uurs live feed van het internationale ruimtestation (ISS) kan bekijken en altijd beschikbaar voor nieuwsgierige mensen die hem willen bekijken. Door de beschikbaarheid van de videobeelden voor het grote publiek, maar vooral voor de duizenden mensen die 24 uur per dag en 7 dagen per week naar de ISS-cam zitten, liggen of staan te kijken, zijn er van tijd tot tijd -om het voorzichtig te zeggen- verbazingwekkende beelden opgedoken waarop mysterieuze activiteiten te zien zijn.

  Lees meer: Wanttoknow.nl (Noot extra aandacht!) Deze site staat ook op de lijst van Want to Know: wanttoknow.nl / wanttoknow.be (zie HoaxWikiZeker gebleken is dat er veel site's staan daar (Zie hier ook forum/Waarschuwingen tegen/ Nepnieuws o.a.) die volledig nepnieuws brengen maar ook aantal site's die dit nieuws o.a. brengen, niet persé waar maar anders liggend... zoals dit, mogelijk van Aarde zelf? Altijd dit in gedachten houdend en oordeelt u zelf...

  UPDATE dd 27-10-21 08.00 uur: EN NIET ALLEEN TALLOZE STERRENSTELS maar al die ontelbare sterren hebben zelf ook weer NIET TE TELLEN PLANETENSTELSELS EN DUS..?!!! 

  Zie nogmaals de BOEKEN (Buitenaardse Beschaving en Van Homo sapiens naar homo galacticus , ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS...., overige berichten meest morgenochtend, vandaag dus later....  

  ENGLISH: For those from else in this world who read here: Indeed as expected the Pentagon DECLARES 'OFFICIALLY' 'whe still don't know .... 'could be also EXTRATERESTIAL?!' But we ALL know for 1000% ET's were here in Ancient Times en we would not have al kind of religions, source Universum(!) and STILL 'they' try to have us in ORDER OF THE UNIVERSE rules and books, see else are about that, one in English even, the other not yet, in Dutch only. And see all OLDER topics and messages IN COMMON HERE and always judgement yourself! UPDATE: SEE ARTICLE FACEBOOK, also NASA commited the 'Unidentified Flying Objects' maybe from outher Earth? 

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  VAN FACEBOOK:

  https://www.youtube.com/watch?v=lllJe7-WMKU...

  Nik James heeft een link gedeeld.

  G4i1sttehre4nn8 om 150re:5h191d8  · 

  https://www.youtube.com/watch?v=lllJe7-WMKU...

  NASA chief Bill Nelson talks UFOs and ET life

  YOUTUBE.COM

  NASA chief Bill Nelson talks UFOs and ET life

  October 2021DNI UAP Report: https://www.dni.gov/files/ODNI/document

  WORDT VERVOLGD.... THE 'DISCLOSURE' (OPENBARING) IS IN VOLLE GANG....  

  Zie alle voorgaande berichten hier hierover en niet in 1 dag te doen maar zeker kunt u elke dag even bijlezen hier... en oordeelt u altijd zelf!!! MAAR...???!! AL IN DE OUDHEID WISTEN WE... 'Geloven op Aarde'???  o.a...

  Foto eerder vrijgegeven: US MARINE STRAALJAGER ACHTERVOLGT UFO....

   

  En dan dus ook het 'Apollo-20' maanverhaal (officieel nooit gevlogen) DAN TOCH WAAR?! Zie art. hier eerder over! Gevonden en later onderzocht groot ruimtevaartuig, miljoen jaar oud tenminste...  en 'Russen-VS' samen een missie daarnaar toe'....   

  'Mona-Lisa' of the Moon...?! Discovered over there... ?

  Gewijzigd op 2022-04-11 10:28:22
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 26 juni 2021 @ 07:57
  #197
  reactie op (#196) herman_dad

  Goedemorgen, VERVOLG VORIGE ARTIKEL: DE OFFICIELE VERKLARING, RAPPORT AAN HET VS CONGRES IS ER EN al VOORSPELD feitelijk hetzelfde nog, 'men weet het niet exact' en: Voor slechts een van de 144 waarnemingen is een verklaring gevonden. Volgens de bron van Reuters ging het om "rommel" in de lucht. Van de overige 143 gevallen is het volgens het rapport onduidelijk of ze wel of niet van buitenaardse oorsprong zijn. wink

  Overigens ook 'rommel in de lucht' beweegt zich meestal ook niet zeer snel en met niet te volgen bewegingen.... wink

  Vorige artikel: Maar inderdaad is de kans nog steeds groot dat 'ze' BEWUST nog proberen te verdoezelen MET EEN PLAUSIBELE VERKLARING i.p.v. de ECHTE WAARHEID nl ECHT WEL BUITENAARDS LEVEN .... zie vooral (ALLE) vorige artikel(en) ook! EN OORDEELT U ALTIJD ZELF, niemand wordt iets opgedrongen te geloven (zoals o.a. bij sectarische complotdenkers die een andere mening zelfs niet dulden)

  Maar neem het geheel in acht en bovendien wéten we ALLEN al lang dat er voor 1000% buitenaards leven IS en hier geweest en nog... anders HADDEN WE GEEN ENKELE VORM VAN GELOOF op Aarde gehad... doordenkertje maar 'niet te lang'.... en daarom ook 'houdt men nog enige reserve ECHTE wel degelijk bekend want > voor de miljoenen nog op deze wereld die nog 'geloven' in een God of 'hiernamaals zelfs' doodeng, maar ook dat is wel Universeel te verklaren zelfs en ook wél iets meer voor ALLEN 'tussen Hemel en Aarde' en daarom:

  Zie nogmaals de BOEKEN (Buitenaardse Beschaving en Van Homo sapiens naar homo galacticus, ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS...., overige berichten meest morgenochtend, vandaag dus later....  

  ENGLISH: For those from else in this world who read here: Indeed as expected the Pentagon DECLARES 'OFFICIALLY' 'whe still don't know .... 'could be also EXTRATERESTIAL?!' But we ALL know for 1000% ET's were here in Ancient Times en we would not have al kind of religions, source Universum(!) and STILL 'they' try to have us in ORDER OF THE UNIVERSE rules and books, see else are about that, one in English even, the other not yet, in Dutch only. And see all OLDER topics and messages IN COMMON HERE and always judgement yourself! UPDATE: SEE ARTICLE FACEBOOK, also NASA commited the 'Unidentified Flying Objects' maybe from outher Earth? 

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Foto uit een video die het Pentagon in april vorig jaar vrijgaf AFP

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • GISTEREN, 23:47

  Pentagon heeft geen verklaring voor waargenomen ufo's

  Specialisten van het Amerikaanse leger en veiligheidsdiensten hebben geen verklaring voor de waarnemingen van ufo's door vliegers van defensie. In een rapport van het ministerie van Defensie dat daarover is vrijgegeven, staat dat er onvoldoende gegevens zijn om vast te kunnen stellen of het om aardse technologie gaat of om atmosferische of buitenaardse verschijnselen.

  In het rapport, dat het Pentagon aan het Congres heeft aangeboden, worden 144 "niet-geïdentificeerde fenomenen in de lucht" (uap's) beschreven. De oudste dateert uit 2004.

  Een paar daarvan waren al bekend van video's die het Pentagon had vrijgegeven. Daarop waren raadselachtige 'luchtvaartuigen' te zien die zich ongekend snel voortbewegen en ongekend wendbaar zijn, zonder dat duidelijk is hoe ze worden aangedreven.

  Amerikaanse luchtmachtpiloten filmden deze ongeïdentificeerde vliegende objecten (ufo's) tijdens oefenvluchten.

  0:57 Zie video in oorspronkelijke artikel / see video in original article

  Dit zijn UFO's, volgens het Pentagon

  Op de vraag of het om buitenaardse luchtvaartuigen kan gaan, zegt een hoge ambtenaar tegen persbureau Reuters: "We hebben geen duidelijke aanwijzingen dat er een buitenaardse verklaring voor ze is, maar we onderzoeken alles waar de informatie op wijst."

  Voor slechts een van de 144 waarnemingen is een verklaring gevonden. Volgens de bron van Reuters ging het om "rommel" in de lucht. Van de overige 143 gevallen is het volgens het rapport onduidelijk of ze wel of niet van buitenaardse oorsprong zijn.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2021-10-25 09:46:30
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 04 juni 2021 @ 00:44
  #196
  reactie op (#195) herman_dad

  Goedemorgen, VERVOLG VORIGE ARTIKEL: OOK DE NOS eindelijk een artikel HIEROVER: BUITENAARDS LEVEN bezoekt ons of toch iets anders? Hierover kunnen we kort zijn ZIE ALLE VOORGAANDE ARTIKELEN en oordeelt u altijd zelf. Meer kunnen we ook niet doen, maar zoals de VS Marinepilote o.a. al in dit artikel zegt, 'mogelijk een plausibele verklaring'? Een heel goed stuk hierover en leest u zelf vooral de gearceerde aanhalingen

  Maar inderdaad is de kans nog steeds groot dat 'ze' BEWUST nog proberen te verdoezelen MET EEN PLAUSIBELE VERKLARING i.p.v. de ECHTE WAARHEID nl ECHT WEL BUITENAARDS LEVEN .... zie vorige artikel ook!

  Want een beetje te begijpen HET IS NOG VOOR MILJOENEN oa 'gelovigen' en mensen die ONBETWIST IN DE P O L I T I E K geloven en het MONETAIRE systeem een schok te aanvaarden dat het mogelijk tóch anders is wat oa Heilige geschriften stellen. En in Bijbelbelten o.a.... ?? TE VEEL ONRUST ZAL DAT GEVEN DAAR en veronderstelde complotheorien van 'het is de duivel' kunnen we weer voorspellen.... EN IS HET NU AL ONRUSTIG OMDAT MEN BESEFT DAT MOGELIJK dan toch...?? kiss daarom komt het de overheid (VS) uitstekend uit dat er vele totaal onzinnige complottheorieen over 'Covid' zijn en worden verspreid en een grotere afleiding kunnen ze zich niet wensen.... 

  Zie nogmaals de BOEKEN ook hierover in vorige artikel op club http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/  en ook geplaatst op de andere nieuwsclubs omdat het van GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG IS VOOR IEDER, ELKE HOMO SAPIENS...., overige berichten meest morgenochtend, vandaag dus later....  

  Ook op http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of http://justittieledwalingen.clubs.nl/ en svp Deel dit artikel: Twitter Facebook Email WhatsApp

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  AANVULLING  'VERS VAN DE PERS' EN INDERDAAD!!! Als al verwacht de VS Overheid komt al met een 'verklaring'; MAAR LAAT HET OOK 'OPEN' ..... Maar het kan nog steeds niet worden uitgesloten, zeggen hooggeplaatste functionarissen die al bijgepraat zijn over een langverwacht rapport over ufo's tegen The New York Times.....en Toch is de inmenging van buitenaardse wezens niet volledig uit te sluiten, omdat de bevindingen zo dubbelzinnig zijn, stellen de functionarissen in de krant.......

  Want zoals gezegd als de waarheid NU AL echt verteld wordt dan zeer schokkend voor velen, niet direct het bestaan ook van 'anderen' maar onze wijze van leven, ZEER DISCIRIMINEREND EN GEWELDDADIG onderling ('geloof', 'politiek' en 'monetair' de drie grote kwaden) en dat moet veranderen anders GEEN TOEKOMST op Aarde (zie boeken hier genoemd, oa. vooral 'hoe dan' en GAAT U OOK MEE, Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg..."!)  

  Bovendien nog weer zie ook alle oude berichten hier in forum/Universum http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ we WETEN HET AL SINDS DE OUDHEID.... anders hádden we ook geen - deels zelf gecreeerde en opgeschreven 'geloofswaarden/normen, vooral 'zekerheden' van in de 'hemel komen', troost zoeken in een sprookje...!) - maar ook overdrachtelijke genoemde zaken zijn er WEL...?! Ten Hemel varen of gewoon 'ONTVOERINGEN' door UFO's.... zie vorige artikel b.v.?! En "God' (Jaweh) is geen of WAS een ET-persoon DESTIJDS is het beste wat we daarover kunnen zeggen?  

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • VANDAAG, 21:56

  Na decennia van geruchten komt er nu een officiëel rapport over ufo's

  NOS

  Zijn het spionnen? Een gevaar voor de nationale veiligheid? Luchtspiegelingen? Of toch vliegende schotels? In Amerika moet daar binnenkort duidelijkheid over komen, want het hoofd van de Amerikaanse veiligheidsdiensten en het ministerie van Defensie komen met een rapport over ufo's in het Amerikaanse luchtruim.

  De afgelopen decennia kwamen er allerlei meldingen binnen over vliegende objecten die niet te identificeren waren. Lange tijd werden ze niet serieus genomen en afgedaan als complottheorien en een hobby van science fiction-liefhebbers. Maar sinds een paar jaar neemt de Amerikaanse overheid de ufo-verschijnselen serieus en worden ze in kaart gebracht.

  Straaljagerpiloot Alex Dietrich zal haar ontmoeting met een onbekend vliegend object niet snel vergeten. Ze vertelt over wat ze op 14 november 2004 zag, hoeveel technisch geavanceerder het object was, en waarom het belangrijk is het te onderzoeken:

  4:34 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Straaljagerpiloot zag iets onverklaarbaars: 'Ik zou daar wel eens mee willen vliegen'

  "Het vliegende object had de vorm van een grote Tic Tac", zegt luitenant-kolonel Dietrich. "De cockpit en helmen van onze Super Hornet FA/18 straaljagers zijn zeer geavanceerd, ik zag het heel helder. Maar de technologie van dat vliegende ding was nog veel geavanceerder. Ik dacht dat wij cool waren, dat wij de beste machines hadden, maar toen ik dat zag, dacht ik; daar wil ik zo mee vliegen, ik was er gewoon jaloers op!"

  De video van Dietrich treffen met het onbekende fenomeen is één van de drie video's die het Pentagon vorig jaar heeft vrijgegeven. Ze waren al eerder gelekt naar de New York Times, maar het Pentagon bracht ze officieel naar buiten om "iedere twijfel van het publiek of het materiaal echt was te ontkrachten."

  Dietrich zag het als haar plicht om er melding van te maken. "Er was ook geen ontkomen aan, want iedereen had ons horen gillen tijdens onze oefenmissie", zegt Dietrich. Toen ze met haar collega's terugkwam op het vliegdekschip, waren overal aluminium hoedjes voor ze achtergelaten, en werden films als Men in Black en Independence Day afgespeeld. "Maar ik word betaald door de belastingbetaler dus het is mijn plicht om vragen van het publiek te beantwoorden."

  Advanced Aerospace Threat Identification Program

  Dietrich vertelt dat het ministerie van Defensie haar waarnemingen al vrij snel serieus nam. Sinds 2008 werd ze vaker gevraagd naar het Pentagon te komen om naar andere opnames te kijken, met de vraag of ze er iets in herkende. Er bestond al een geheim Advanced Aerospace Threat Identification Program, dat ufo-verschijnselen onderzocht.

  De grote aanjager van dat project was de meerderheidsleider in de senaat, destijds Democraat Harry Reid. In zijn thuisstaat Nevada bevindt zich ook Area 51, een militaire testbasis die ook bekendstaat als het epicentrum van wilde ufo-complotheorieen. Reid was daar op bezoek geweest en kwam gefascineerd terug naar het Congres. Sindsdien wordt er serieus gekeken naar wat de onbekende verschijnselen in het luchtruim boven de VS kunnen zijn.

  Dat geheime, 22 miljoen dollar kostende programma, werd in 2012 stopgezet. Volgens Dietrich was het doel van het programma de verschijnselen systematisch te onderzoeken, hoewel er een limiet zat op wat er financieel mogelijk was. "Daarom werd ik ook wel gevraagd om met Congresleden te praten over wat ik had gezien", zegt ze.

  "Niet per se om ze te overtuigen, maar er is toch financiering nodig om erachter te komen waar we mee te maken hebben. Het kan gaan om een geavanceerd vliegtuig van een tegenstander of een natuurlijk fenomeen. Ik ga niet speculeren over buitenaards leven, daarmee voed ik alleen maar complottheoriën. Het zou het makkelijkste zijn als er gewoon een rationele verklaring voor is." Sceptici denken bijvoorbeeld aan lichtinval in de lens van de camera van de straaljagers, of een beschadiging aan de camera.

  'Het zou wel eens een enorme deceptie kunnen worden'

  Pas in 2019 kwam de marine met nieuwe richtlijnen over hoe piloten ongeïdentificeerde vliegtuigen moeten melden, en nu is het wachten op het rapport, dat er dankzij het coronasteunpakket komt. Opvallend genoeg was de opdracht tot een onderzoek daar een onderdeel van.

  De inmiddels afgezwaaide Dietrich gokt dat het rapport, dat later deze maand verwacht wordt, nog wel eens een teleurstelling kan worden "De verwachtingen zijn hoger gespannen dat wat er uiteindelijk uitkomt. Ik denk dat er een logische verklaring voor al die verschijnselen moet zijn. Het zou wel eens een enorme deceptie kunnen worden."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Extra: (Google) 

  DIVISION OF LEADERSHIP EDUCATION AND DEVELOPMENT

  LCDR Alex Dietrich, USN

   LCDR Alex Dietrich, USN

   NL310 Professor 

  •  Phone: (410) 293-6029
  •  E-mail: adietric@usna.edu
  •   Department of Leadership, Ethics, Law, Luce Hall (Mail Stop 7-B) 112 Cooper Road Annapolis, MD 21402-5022

  Lieutenant Commander Alex Dietrich is a F/A-18F Super Hornet pilot from the VFA-41 “Black Aces” of Lemoore, CA, having logged over 1250 hours and 375 carrier arrested landings while serving two combat deployments in support of Operation Iraqi Freedom and Operation Enduring Freedom in Afghanistan. Her most recent deployment was an Overseas Contingency Operations (OCO) assignment as a Provincial Reconstruction Team Engineer boots-on-ground in Ghazni, Afghanistan.

  Previously she served as an aide-de-camp to the Chief of Naval Personnel and Director Navy Staff, and executive assistant to the Director Navy Irregular Warfare, at the Pentagon in Washington DC. LCDR Dietrich taught as an Assistant Professor of Naval Science at the George Washington University, where she was named the 2012 NDIA Leo Codd award “Most Outstanding NROTC Instructor.” Her personal awards include Air Combat and Bronze Star medals.    

  LCDR Dietrich is an alumna of the Illinois Math & Science Academy. She received her B.S. in Civil Engineering from George Washington University in 2001 and attended the Defense Language Institute for Dari in 2010. She earned an MBA from the GW School of Business in 2014.

  LCDR Dietrich was selected for the Junior Permanent Military Professor program in 2014 and served as a Leadership Instructor in the Department of Leadership Ethics and Law.  She teaches NL310, Leadership Theory, and Application.  She also enjoys mentoring and flying with future aviators in the Powered Flight Program.  

  CULTURE

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich, from 60 Minutes Overtime's USS Nimitz encounter story?

  Jane Corscadden 2 weeks ago

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich, from 60 Minutes UFO special?

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich? After her interview on 60 Minutes Overtime yesterday about her 2004 UFO encounter, also known as the Nimitz Encounter, many are interested in finding out more about the US Navy pilot.

  So, what do we know about her? What’s she doing now? Let’s take a closer look.

  Who is Lt. Cmdr. Alex Dietrich?

  Lieutenant Commander Alex Dietrich is a pilot from the Black Aces of Lemoore, California. She served in the Iraqi War and the war in Afghanistan and logged over 1,250 hours and 375 carrier arrested landings during these missions.

   60 Minutes @60Minutes

  Sunday, Lt. Cmdr. Alex Dietrich speaks publicly for the first time about an incident in 2004, known as the Nimitz Encounter. It was an example of “unidentified aerial phenomena” and acknowledged by the Pentagon. https://cbsn.ws/33Jin3z

  She has also served as an aide-de-camp to the Chief Of Naval Personnel and executive assistant to the Director Navy Irregular Warfare in Washington DC.

  Dietrich is an alumna of the Illinois Math & Science Academy. As well as this, she completed a degree in Civil Engineering at George Washington University in 2001. She also earned an MBA from the GW School Of Business in 2014.

  Nowadays, Lt. Cmdr. Alex Dietrich is a professor in Leadership Theory And Application at the United States Naval Academy in Maryland.

  What was the USS Nimitz encounter?

  But Alex Dietrich may be best known for her involvement in the USS Nimitz encounter in 2004.

  This was a UFO incident off the coast of Southern California in November of that year, which was documented by radar, camera, and four naval operators. Lieutenant Alex Dietrich was one of the naval operators who witnessed the incident and hadn’t spoken publicly about it until last night’s episode of 60 Minutes.

  But what happened? Well, the UUS Nimitz was training about 100 miles southwest of San Diego. At the time, the radar on a nearby ship, the USS Princeton, had detected strange aerial vehicles over the horizon. These vehicles were caught descending 80,000 feet in under a second.

  The four naval operators on Nimitz were sent to encounter and came across something strange themselves. They found a stormy spot in an otherwise blue, calm sea. But what they next found, a little white Tic Tac shaped object that appeared to be copying their moves before suddenly disappearing, blew their minds.

  “I don't know who's building it, who's got the technology, who's got the brains. But there's something out there that was better than our airplane,” says fmr. Navy pilot David Fravor about his experience with a UFO off the Pacific coast in 2004. https://cbsn.ws/33MSr78

  Speaking about the encounter, Alex Dietrich said: “I think that over beers, we’ve sort of said, “Hey man, if I saw this solo, I don’t know that I would have come back and said anything,” because it sounds so crazy when I say it.”

   

  Jane Corscadden

   Lt. Cmdr. Alex Dietrich

  And: 

  Pentagon UFO videos - Wikipedia

  https://en.wikipedia.org › wiki › Pentagon_UFO_videos

  The Pentagon UFO videos are selected visual recordings of cockpit instrumentation displays from United States Navy fighter jets based aboard aircraft carriers USS Nimitz ... Fravor and another pilot, Alex Dietrich, said in an interview that a total of four people (two pilots and two weapons systems officers in the backseats of ...

  Fighter pilot who saw UFOs in 2004 says military kept quiet for ...

  https://www.dailymail.co.uk › news › article-9618827

  25 May 2021 — Alex Dietrich, 41, left, was on patrol near San Diego in 2004 when she ... The mother of three and former Lt. Cmdr. says she feels a 'duty and ...

  Gewijzigd op 2021-06-04 07:47:53
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 29 mei 2021 @ 09:01
  #195

  Goedemorgen, BREAKING PENTAGON EN VS KOMEN MET VERKLARING UPDATE d.d. zaterdag 29 mei 2021: 'DISCLOSURE' (OPENBARING) in 2020-2030? DE UFO- BUITENAARDSE BERICHTEN blijven doorgaan, verwachting is meer de komende tijd(en)? Velen worden op Twitter ook 'herhaald'. Maar blijft u bijlezen of oudere berichten later weer eens zien en concluderen? Kan niet op één dag... 

  Wellicht om de 14 dagen nu een 'update' hier? Hangt van de hoeveelheid berichten af. Maybe every 14 day's a update here in future? Depands on the messages seems important?

  Please for visitors here, everyday, please read older messages aswell, can't be done in one day,. thanks!  

  Overigens nog eens ook hier weer de LINK YOUTUBE compilatie van eerdere opnamen, -https://www.youtube.com/watch?v=wPJb8TjiL7w  - GEMAAKT DOOR TOEVALLIG AANWEZIGEN, wereldwijd lopen nu eenmaal miljoenen rond met 'smartphone's' e.d... ZIE VORIGE BERICHTEN OOK HIER NOG OVER!!! 

  TODAY: US ARMY, GOVERNMENT, PENTAGON 'open up in a few weeks about the real footage US military planes and  confirmed' and pursuit UFO's, in there vision   This will also be a new issue and making 'to frighten fot 'God'(?) for conspirasists IN THE WHOLE WORLD, specially for those who 'believe in God'? Maybe a shock for them all 'the God you are looking for, we don't know'... Book of the Iargans.... see below and Buitenaardse Beschaving or the otherone....  But the whole Universe is 'being regurarly by the Omni-Creativity' the invisable and not touchable energy with its own rules and we have to be obedient to that. And NOT (sorry for those millions who still believe in 'one 'upper' person', 'God'??) But THERE IS MORE so told in the 'Holy' stories?!  

  We HOMO SAPIENS -  ALL 7,8 biljard right now 2021(!) - have to follow it and this CENTURY we wil go to understand. And make this world change in a new one, new WAY OF LIFE without any form of discrimination for all: only a few items WHICH ARE THE MOST DISCRIMINATIONS created only by ourselfs and the change in the way proposed by the book Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg.... Items RELIGION (in common), the TOTAL INSTITUTION OF  P O L I T I C S  in what way also YES 'party-politics'('democracy'? and Money (MONETAIR SYSTEM)  how we can do see book above!! No more 'separate countries', nationalities (we have only ONE, ALL Homo sapiens!!) and make the world socially total EQUIVALENT in every way of life, FOOD, LIVING, work etc... etc... 'GOOGLE' THE BOOKS FOR YOURSELF and see, also a little in English versions..... 

  AND: FINALLY THE REGULAIR MEDEA AND PRESS ARE GIVEN ATTENTION THO THIS PHENOMENONS... and can not deny it! Some will stay to do so... 'Press of Religion origine' for instance of give there one way of explination 'still in God'??? But maybe ONE E.T. 'JAWEH' the original name of 'God' was (!) only an 'interterrestial person visit Earth' (Kingdom of Judea) some thousands years ago?! 'No one will be punished (Hell?)or rewarded (Heaven?) but every time you are born again all former lifes, genders are in you again! READ THE BOOKS! Specially for religious people.... predecesssors OF ALL REMANING RELIGIONS on Earth...

  But the US Military/Government HAVE TO COME WITH THIS DISCLOSURE because RUSSIA or CHINA will go to do soon...?! 

  We gaan ervan uit dat allen hier ook Engels beheersen en dus hieronder het artikel van RTL-Nieuws o.a. maar ook anderen zullen volgen over enkele weken zeker weer..... 

  Wie of wat vliegt er rond? Pentagon presenteert rapport over ...

  https://www.rtlnieuws.nl › video › wi...

  Translate this page

  20 hours ago — De Amerikaanse regering staat op het punt bewijs te onthullen van het bestaan van ufo's. Eerder al deelde het Pentagon beelden van ...

  Pentagon publiceert rapport met ufo-meldingen: 'Een logische ...

  https://www.ad.nl › buitenland › pent...

  Translate this page

  22 Mar 2021 — Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat op 1 juni een rapport publiceren met daarin nooit eerder vrijgegeven ufo-meldingen. Dat heeft ...

  Het Pentagon gaf eerder al videobeelden vrij van drie ufo-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt werden. © RV

  Pentagon publiceert rapport met ufo-meldingen: ‘Een logische verklaring is niet altijd te vinden’

  Het Amerikaanse ministerie van Defensie gaat op 1 juni een rapport publiceren met daarin nooit eerder vrijgegeven ufo-meldingen. Dat heeft John Ratcliffe gezegd, de voormalige directeur van de nationale inlichtingendienst onder president Donald Trump. ,,Voor sommige van de dingen die we zagen, hebben wij gewoon de technologie niet”, zei hij op nieuwszender Fox News.

  Koen Van De Sype 22-03-21, 11:13 Laatste update: 22-03-21, 11:45

  Nog wat foto's:

    

  The books we are talking about, if there is more 'between Aerth and heaven' maybe TRUE STORIES? 

  De BOEKEN zie ook rubriek Forum/ALGEMEEN/ BOEKENTIP voor wie eer van houdt....

  Goedemorgen, BOEKENTIP, nogmaals ivm de St. Klaastijd en komende KERST. Vraag het AAN DE SINT OF VOOR DE KERST ALS CADEAU of geef het iemand die...?  

  De 'geest van de mens moet om' in denken en vooral doen. Goede boeken daarvoor zijn onderstaande. Er vanuitgaande dát er Buitenaards leven is en ons al sinds ons bestaan bezoekt en 'aanstuurt'? Maar we weten het al honderd procent zeker dát dat zo, anders zouden er geen GELOVEN (ontstaan) zijn op Aarde? En dan is het boek Buitenaardse Beschaving van Stefan Denaerde (pseudoniem voor Ad Beers, even googlen..) dan toch waar, op waarheid berustend? ZIE VERDER OOK HIER VOOR CLUB http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ FORUM-UNIVERSUM ARTIKELEN!! Tip!  

  De boeken: Allen te verkrijgen via Bol.com of andere boekensite's als AKO.nl, Bruna.nl, Libris.nl of Brunawinkels, andere boekenwinkels.

      1969  herduk 2012  2e boek van Ad Beers  2017, HOE NU VERDER MET DE AARDE, DE HOMO SAPIENS, u en wij allen.

  Voor allen die 'iets hebben met POLITIEK, 'HET GELOOF' IN BREDE ZIN, OF MONETAIR. Wie niet?! En hoe gaan we de wereld ombouwen, grenzen, landen, staten of nationaliteiten? Alle discriminaties eerst de wereld uit, ook de 'positieve' die we geeneens meer herkennen als zodanig.of zelfs als een groot goed bezien? 'Politiek oa. PARTIJPOLITIEK, 'democratie'?

  GAAT U OOK MEE IS DE UITDRUKKELIJKE VRAAG VAN DIT BOEK.  

  ZIE VERDER OOK de andere nieuwsclubs: Leden endagelijks terugkerende bezoekers, zie ook eens de andere nieuwsclubs, hier op clubhome genoemd? 

  B.v.: http://politie-en-alles-wat-er-misgaat.clubs.nl/ of: http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/ of: http://europese-unie.clubs.nl/ of  http://justittieledwalingen.clubs.nl/ -  Dank

  Tot zover (so far) Update zaterdag 29 MEI 2021.

  Gewijzigd op 2021-05-29 13:02:16
  handtekeningafbeelding
 • zondag 02 mei 2021 @ 08:38
  #194

  Goedemorgen, UPDATE d.d. zondag 2 mei 2021: 'DISCLOSURE' (OPENBARING) in 2020-2030? DE UFO- BUITENAARDSE BERICHTEN blijven doorgaan, verwachting is meer de komende tijd(en)? Velen worden op Twitter ook 'herhaald'. Maar blijft u bijlezen of oudere berichten later weer eens zien en concluderen? Kan niet op één dag... 

  Wellicht om de 14 dagen nu een 'update' hier? Hangt van de hoeveelheid berichten af. Maybe every 14 day's a update here in future? Depands on the messages seems important?

  Please for visitors here, everyday, please read older messages aswell, can't be done in one day,. thanks!  

  Overigens nog eens ook hier weer de LINK YOUTUBE compilatie van eerdere opnamen, -https://www.youtube.com/watch?v=wPJb8TjiL7w  - GEMAAKT DOOR TOEVALLIG AANWEZIGEN, wereldwijd lopen nu eenmaal miljoenen rond met 'smartphone's' e.d... ZIE VORIGE BERICHTEN OOK HIER NOG OVER!!! 

  TODAY: Messages about the Moon, we HUMANS try to go there again, but see also older messages here in this topic! #152 /page 5 here about Apollo 20, wich 'never flown', officially stopped with Apollo 17?  And Buzz Aldrin, (91 at this time) is the only surviver of the first landing Apollo 11.

  He said one time ago, 'they were ordered by 'óthers' to go away and never returning?' And once on the Moon said: 'There has landed something about 1 1/2 miles fom me on the edge of a crater...?!' HOUSTON: 'IGNORE IT AND GO ON WITH YOUR WORK, OTHER FREQUENCY!!!' And then silence, so other frequency!? Millions have heard this and NASA declared later, 'the officially transcription of the flight of Apollo 11 was 'lost'? Okay....wink Will Aldrin tell more now, nothing to loose now at this age (see older messagers here also about some who tell and PROVE things before thy are gone...) of will he be also silent like many others into dead?

  See below from Facebook Ufo New Zealand:  

  Karl Stephens  heeft een bericht gedeeld. Beheerder  

  2tn6hdS peounaaSspriaoclslh eohtme 13r:s5ne4d  

  Macario Ginanneschi

  1tn5hdS peounaaSspriaoclslh eohtme 15r:s3ne0d  · 

  Beste vrienden, ik stuur jullie deze ongelooflijke foto 's : je kunt een ruimteschip zien dat de deur van de Maan' s krater opent om de maan ondergronds te betreden en vervolgens de kraterdeur dicht te gooien. Onder de maan zijn er inderdaad wezens uit de Andromeda Galaxy.

  Bedankt en een knuffel ❤️

   

  Origineel weergeven

  Het lijkt echt mogelijk van een Telescoopwaarneming? It seems real, possibly of a Telescope percieve? Oordeelt u altijd zelf !! Judgement always yourself !!  

  Zie en lees verder art. NOS-NIEUWS Twitter(bron) Ook deze berichten nog: 

  De bemanning van de Apollo11: Michael Collins (midden) in 1969 REUTERS

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • WOENSDAG, 21:15

  Astronaut Michael Collins (90), die in de Apollo 11 achterbleef, overleden

  De Amerikaanse NASA-astronaut Michael Collins is op 90-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. Collins maakte, samen met Neil Armstrong en Buzz Aldrin, in 1969 deel uit van de beroemde Apollo 11-missie die de eerste mensen op de maan zette.

  Collins werd ook wel de 'vergeten astronaut' genoemd. Terwijl zijn collega's op het maanoppervlak mochten wandelen, bleef Collins achter om het ruimtevaartuig te besturen. Eerder was hij lid van de Gemini-10-missie van NASA en maakte hij een aantal ruimtewandelingen.

  Collins zei dat hij niet jaloers of eenzaam was terwijl zijn collega's de maan verkenden. "Nee. Ik was onder de indruk van de prachtige aarde en ik was heel blij om te zijn waar ik was. Ik genoot van de koffie, muziek, het hele ruimtevaartuig voor mij alleen."

  Ruimtevaartorganisatie NASA plaatste kort na het bekendmaken van zijn overlijden een video ter nagedachtenis van Collins online:

  Zie video in oorspronkelijke artikel 

  NASA Remembers Apollo Astronaut Michael Collins

  De 91-jarige Buzz Aldrin is nu nog het enige overgebleven bemanningslid van de Apollo 11-missie. Neil Armstrong overleed in 2012.

  Deel dit artikel:

  En CHINA HEEFT AL AANGEKONDIGD NAAR DE MAAN TERUG TE WILLEN, speciaal naar de ACHTERKANT, (Zuidpool) van de maan.... zie vorige berichten in dit topic ook hierover, ivm dan toch de vondst GROOT RUIMTESCHIP destijds Apollo-20? Uiteraard weten zij dit dan ook....

  En ze gaan ook weer ALLEEN zonder andere naties: China lanceert ruimtestation: geen nieuw ISS, wel kans voor wetenschap .... 

  En ook deze nog, we wachten maar af.... 

  Universal Digest

  FUTURISM.COM

  Former Military Intelligence Official Says Government Preparing for Huge UFO Reveal

  We will waite and see....? 

  Tot zover (so far) Update zondag  2 MEI 2021.

  Gewijzigd op 2021-05-02 08:54:15
  handtekeningafbeelding
 • zondag 28 maart 2021 @ 12:11
  #193

  Goedemorgen, UPDATE d.d. zondag 28 maart 2021: 'DISCLOSURE' (OPENBARING) in 2020-2030? DE UFO- BUITENAARDSE BERICHTEN blijven doorgaan, verwachting is meer de komende tijd(en)? Velen worden op Twitter ook 'herhaald'. Maar blijft u bijlezen of oudere berichten later weer eens zien en concluderen? Kan niet op één dag... 

  Wellicht om de 14 dagen nu een 'update' hier? Hangt van de hoeveelheid berichten af. Maybe every 14 day's a update here in future? Depands on the messages seems important?

  Please for visitors here, everyday, please read older messages aswell, can't be done in one day,. thanks!  

  Overigens nog eens ook hier weer de LINK YOUTUBE compilatie van eerdere opnamen, -https://www.youtube.com/watch?v=wPJb8TjiL7w  - GEMAAKT DOOR TOEVALLIG AANWEZIGEN, wereldwijd lopen nu eenmaal miljoenen rond met 'smartphone's' e.d... ZIE VORIGE BERICHTEN OOK HIER NOG OVER!!! 

  OOK VANDAAG WEER ENKELE BERICHTEN VAN FACEBOOK o.a. over ANCIENT ALIENS.... duidelijker kán het niet...toen heel 'normaal', nu verzwegen door o.a. wetenschappers en/óf astronauten waarschijnlijk omdat de 'waarheid' (?!) voor ons anno 2000 heel schokkend is in die zin.... zie laatste alinea ook in vorige artikel al maar herhaald... de GEEST VAN DE MENS in denken en vooral doen moet 'OM'...  (zie aangehaalde boeken en lees ze eens!?)

  EERST DEZE.... volgens de commentaren daar zou dit ECHT zijn. Zie de wezens, mogelijk 'Greys'? This should be real...? Judgement yourself always but it looks like real....  

  Karl Stephens U.F.O New Zealand 1t4g mmmslaSoadrt pnoonm l1fSs0idu:orr2edd8Snm  · 

  Gustavo Sergio Lara l4 tSpmmlauoart roontm soifSo1i3uif:lrge4d0  · 

  EN DEZE VERKLARING van deze Amerikaanse politicus in ruste: 'President Eisenhower wist van aliens en ontmoette ze zelfs'... zie ook de oudere berichten hierover ok al meer, DUS.... hij is/was niet de enige die dit verklaarde. ALLEN zjn gek of oud... OF... zoals astronaut André Kuipers laatst over de verklaring van de Israelische oud-chef veiligheid Ruimtevaart: 'De VS werkt samen met aliens al op Mars'.... 'Kuipers, ach het is een oude man (op NPO1 destijds)... m.a.w. die kunnen we niet geloven'.... zie ook vorig bericht hierover! 

  Karl Stephens U.F.O New Zealand tSp25 maleaaSsooortn dosmit oc07a:07rmecoherd  · 

  Diego GiraldoAlvarez tSp25 maleaaSsooortn dosmit oc06a:28rmecoherd  ·

  Henry W. McElroy, Jr., Representante jubilado por New Hampshire, declaró que el ex presidente de los Estados Unidos, Eisenhower, fue informado sobre la presenci…

  Meer weergeven

  Henry W. McElroy Jr., Gepensioneerde vertegenwoordiger voor New Hampshire, verklaarde dat voormalig president van de Verenigde Staten, Eisenhower, werd geïnformeerd over de aanwezigheid van intelligente buitenaardse wezens op aarde. Dit blijkt uit een document dat hij in de Staatswetgeving zag en verwijst naar de mogelijkheid voor Eisenhower om deze bezoekers te ontmoeten.

  https://m.youtube.com/watch?v=b7p5PCIOpNA

  Henry W. McElroy, Jr., een gepensioneerde New Hampshire-vertegenwoordiger, verklaarde dat voormalig Amerikaanse president Eisenhower op de hoogte was van de aanwezigheid van intelligente buitenaardse wezens op aarde, volgens een document dat hij tijdens de Wetgeving zag. en dat het verwees naar de mogelijkheid voor Eisenhower om deze bezoekers te ontmoeten.

  Vertaling verbergen

  EN DAN NOG DEZE OUDE MUNTEN MEER AFBEELDINGEN VAN.... ALIENS..... duidelijker kan het niet, de MENS HOMO SAPIENS had in de oudheid al vele ontmoetingen, 'verbonden zelfs' met buitenaards leven.... WIJ mens hebben daar GELOVEN van gemaakt... 'God'? Of was hij inderdaad, Jaweh, een ook BUITENAARDSE....persoon destijds in het M.O. Israel, (Judea) Egypte etc.? 

  Karl Stephens U.F.O New Zealand tSpGistelearSsoooenn dosmit oc05a:30rmecoherd  · 

  Tianah Ravelomanatsoa ALIEN. UFO. X-FILES. PARANORMAL tSp26 maleaaSsooortn dosmit oc15a:33rmecoherd  · 

  En...

  En dan daarbij in acht genomen dat ook de boeken Buitenaardse Beschaving en daarmede ook Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg, op waarheid kunnen berusten?! (Zie clubhome en elders in forum/Algemeen/BOEKENTIP !!) EN DAARIN beschreven de MENS HOMO SAPIENS MOET EERST ZIJN EIGEN ZAKEN OP ORDE HEBBEN voordat zij ZELF het Universum verder in mogen, allen, 7,8 miljard nu, eerst sociaal rechtvaardig op exact dezelfde wijze behandeld.

  Geen enkele onderlinge discriminaties meer dus HET GELOOF, DE POLITIEK (actueel nu verkiezingen!) en MONETAIRE SYSTEMEN WEG of veranderen naar/in..., hoe dan? (Van Homo sapiens naar homo galacticus!) ....  en dan pas..... anders weggestuurt of kwaadwillend zelfs geschopt door 'anderen' (Aliens?) is dit zelfs al gebeurd op de Maan en mogelijk Mars? Lees daarover zelf verder nogmaals alle oudere berichten hier terugscrollen, elke dag een beetje?    

  Deel dit artikel:

  Tot zover (so far) Update zondag  28 maart 2021.

  Gewijzigd op 2021-03-28 12:15:09
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 11 maart 2021 @ 08:08
  #192
  reactie op (#191) herman_dad

  Goedemorgen, UPDATE d.d. donderdag 11 maart 2021: 'DISCLOSURE' (OPENBARING) in 2020-2030? DE UFO- BUITENAARDSE BERICHTEN blijven doorgaan, verwachting is meer de komende tijd(en)? Velen worden op Twitter ook 'herhaald'. Maar blijft u bijlezen of oudere berichten later weer eens zien en concluderen? Kan niet op één dag... 

  Wellicht om de 14 dagen nu een 'update' hier? Hangt van de hoeveelheid berichten af. Maybe every 14 day's a update here in future? Depands on the messages seems important?

  Please for visitors here, everyday, please read older messages aswell, can't be done in one day,. thanks!  

  Overigens nog eens ook hier weer de LINK YOUTUBE compilatie van eerdere opnamen, -https://www.youtube.com/watch?v=wPJb8TjiL7w  - GEMAAKT DOOR TOEVALLIG AANWEZIGEN, wereldwijd lopen nu eenmaal miljoenen rond met 'smartphone's' e.d... ZIE VORIGE BERICHTEN OOK HIER NOG OVER!!! 

  IN VERVOLG OP VORIGE ARTIKEL OOK AL, CHINA EN RUSLAND PLANNEN SAMEN een reis naar de Maan en een (blijvende?) Maanbasis daar? Maar zie alle vorige oudere berichten hier en ook over en vooral de Maan en Apollo-20 verhaal!  

  En het feit dat de VS destijds de laatste 3 geplande vluchten Apollo 18, 19 en 20 heeft gecanceld etc... althans 'officieel' en ook de VS geeft toe (US-NAVY en Pentagon!) dat UFO's bestaan en soms worden achtervolgd..... ook op de MAAN mogelijk meer zaken plaatsgevonden dan publiekelijk is gemeld? En bovendien, zie ook de rood gearceerde YouTube link en OORDEELT U ZELF....  we dwingen niemand iets op, zeggen ook niet het is vrij duidelijk zo maar ook niet dat is 100% nepnieuws,,,,  kiss

  En dan daarbij in acht genomen dat ook de boeken Buitenaardse Beschaving en daarmede ook Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg, op waarheid kunnen berusten?! (Zie clubhome en elders in forum/Algemeen/BOEKENTIP !!) EN DAARIN beschreven de MENS HOMO SAPIENS MOET EERST ZIJN EIGEN ZAKEN OP ORDE HEBBEN voordat zij ZELF het Universum verder in mogen, allen, 7,8 miljard nu, eerst sociaal rechtvaardig op exact dezelfde wijze behandeld.

  Geen enkele onderlinge discriminaties meer dus HET GELOOF, DE POLITIEK (actueel nu verkiezingen!) en MONETAIRE SYSTEMEN WEG o f veranderen naar/in..., hoe dan? (Van Homo sapiens naar homo galacticus!) ....  en dan pas..... anders weggestuurt of kwaadwillend zelfs geschopt door 'anderen' (Aliens?) is dit zelfs al gebeurd op de Maan en mogelijk Mars? Lees daarover zelf verder nogmaals alle oudere berichten hier terugscrollen, elke dag een beetje?    

  EN DE CHINEZEN - RUSSEN WILLEN NU TOCH WEER TERUG MAAR DE MAAN?! We wachten af... Of weten zij ook echt wel meer wat daar mogelijk te vinden is? wink

  NOS NIEUWS • BUITENLAND • GISTEREN, 16:34

  China en Rusland willen maanbasis: het begin van een nieuwe ruimterace?

  Impressie van China's International Lunar Research Station op de maan CAST

  • Ivo Landman redacteur Online

  Als de plannen van China en Rusland werkelijkheid worden, staat er straks een basis op de zuidpool van de maan. De twee landen hebben een document ondertekend waarin ze verklaren te willen samenwerken met hun maanplannen.

  De contouren van een nieuwe ruimterace beginnen zich daarmee af te tekenen, want ook de VS en Europa willen terug naar de maan. Maar die space race zal er anders uitzien dan in de jaren 60, verwacht de Britse ruimtevaartjournalist Andrew Jones.

  China maakte in augustus vorig jaar bekend partners te zoeken voor het ILRS, het International Lunar Research Station. Hoe dat eruit gaat zien is nog niet duidelijk. Rusland en China gaan in ieder geval samen een roadmap voor de maanbasis opstellen. De twee landen spraken eerder al af elkaar te helpen bij twee onbemande maanvluchten.

  De Chinese lander Chang'e 4 op de maan CNSA / CLEP

  Andere internationale partners mogen ook meedoen, benadrukken Moskou en Peking. Maar willen die dat ook? De VS, Europa, Japan en Canada hebben hun eigen maanprogramma, en daarmee lijkt een ruimterace tussen die twee blokken ophanden.

  De Britse journalist Andrew Jones volgt de Chinese ruimtevaart op de voet. Volgens hem is het woord ruimterace niet echt passend, omdat de vergelijking met de jaren 60 van de vorige eeuw niet opgaat. Er is geen deadline en geen duidelijk doel zoals toen. In 1969 wilden Rusland en de VS per se de eerste zijn die voor 1970 een man op de maan zouden hebben.

  Tegelijkertijd zijn er ook paralellen, want de geopolitieke spanning tussen China en de VS loopt steeds verder op, en dat gaat, net als tijdens de Koude Oorlog, gepaard met een prestigestrijd in de ruimte.

  Schisma

  "Er is niet echt sprake van een race", zegt Jones. "Het kan zich wel ontwikkelen tot een concurrentiestrijd. Wat je nu ziet is dat er een schisma ontstaat, de internationale partnerschappen worden een beetje herverdeeld."

  China boekt de laatste jaren veel vooruitgang met ambitieuze missies naar de maan, Mars en een nieuw ruimtestation, waarvan de eerste onderdelen dit jaar worden gelanceerd. Dat ruimtestation is, hoewel kleiner, vergelijkbaar met het ISS, waar China niet welkom is vanwege Amerikaanse zorgen over de nationale veiligheid. China ontwikkelt ook een zware raket die een bemand ruimtevaartuig naar de maan kan brengen. Een prototype van dat maanschip is vorig jaar in een baan om de aarde getest.

  De plannen hebben veel weg van het Amerikaanse maanprogramma. NASA wil met internationale partners een klein ruimtestation rond de maan bouwen, de Gateway, en van daaruit bemande maanlandingen uitvoeren. Er zijn ook ideeën voor een maanbasis, het Moon Village.

  Concept voor het Moon Village dat de Europese ruimtevaartorganisatie ESA voor ogen heeft ESA

  Aanvankelijk zou ook Rusland een bijdrage leveren aan het Amerikaanse maanproject. ESA, op zijn beurt, heeft aangegeven ook naar de Chinese plannen te kijken om te zien waar hun programma's elkaar kunnen aanvullen. "Het wordt interessant om te zien hoe dat verdergaat", zegt Jones. "Zal NASA op een geven moment zeggen: jullie zijn voor ons of tegen ons?"

  Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap staat in de startblokken voor zijn bemande maanprogramma. In november is de eerste, nog onbemande maanvlucht met de nieuwe Orion-capsule gepland. China is nog niet zo ver, maar wil zeker ook mensen naar de maan sturen, verwacht Jones. "Dat is wat ze willen. Het betekent niet dat het snel gebeurt, want ruimtemissies zijn per definitie een uitdaging en er gaat af en toe iets mis. Maar China heeft een weldoordacht plan dat genoeg steun krijgt vanuit de Communistische Partij."

  Astronoom Marc Klein Wolt van de Radboud Universiteit, die de Chinese ruimtevaart goed kent, snapt de samenwerking met Rusland wel. "Rusland heeft zelf het geld niet voor een ambitieus bemand maanprogramma, maar wel veel ervaring en kennis. China maakt daar slim gebruik van."

  Dat de VS niet wil samenwerken met China in de ruimte, heeft volgens Klein Wolt te maken met de angst voor technologiediefstal. Maar die angst zou niet moeten opwegen tegen de voordelen van samenwerking op wetenschappelijk gebied, vindt hij. "Daarom ben ik ook blij dat ESA zich autonoom opstelt. Europa zou als brug kunnen fungeren tussen China en de VS. Een maanbasis kost ontzettend veel geld. Als die landen dat echt willen, lukt dat waarschijnlijk niet zonder samen te werken."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Tot zover (so far) Update donderdag  11 maart 2021.

  Gewijzigd op 2021-03-11 08:09:30
  handtekeningafbeelding