Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

20415 keer bekeken

SCHOKKENDE ONTDEKKINGEN en ONTHULLINGEN, 'DISCLOSURE''

 • zondag 08 juli 2018 @ 00:21
  #23
  reactie op (#22) Gotspe

  Geen dank Paul en een goede tijd daar, zeker nog éénmaal een goede uitleg van het boek zoals beloofd, ik denk zo een beetje duidelijker nog, de eerste ging voornamelijk over 'het geloof' en nu over veel meer, de hoofdpunten. Maar rustig aan daarmede, inderdaad ik zal je nog een berichtje sturen. Een goede zondag ook, voor allen hier, leden clubs en bezoekers, DISCUSIEERT u ook eens mee..?   

  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 07 juli 2018 @ 13:47
  #22
  reactie op (#21) herman_dad

  Goede middag weer bij jullie in NL nu. Dank je Herman weer  voor de zeer goede uitgebreide reactie, ik heb het hier met een enkeling ook over gehad, maar heel andere cultuur toch, andere instelling dus rustig aan en ieder moet zelf inschatten.  Nu ik hou het kort als mensen lezen dan zeer aan te bevelen het boek ook. Denk zeker dat dit zo is in grote lijnen?! Dank je voor persoonlijke berichtje via de post hier ik zal rustig aan doen. 

  Nog een goed weekend en zondag ook morgen.  

 • woensdag 04 juli 2018 @ 01:09
  #21

  UITGEBREIDENER REACTIE OP nr. 19: 

  Goedemorgen, GROOT MAATSCHAPPELIJK BELANG, WETENSCHAP: VEEL OF ALLE LEVEN OP DE WERELD ZAL BINNENKORT uitsterven? Lees het artikel van Panorama hieronder.

  Bovendien voorspelt ook dit boek dit, vóór einde deze eeuw maar dan om andere redenen in principe. TENZIJ WIJ HOMO SAPIENS alle discriminaties gaan elimineren en de AARDE DUURZAAM MAKEN in al zijn levensvormen. Tenzij we ook de AANBEVELINGEN IN DIT BOEK AANVAARDEN EN UITVOEREN, 'utopie' en 'waanzinnig' grote onzin, of toch wel? Er is dus nog zeker wel één kans? Kort gezegd, gelezen:

  We hebben de perfecte ALS GÉÉN ANDER MEEST ONDERLINGE discriminerende instituten geschapen die ons zullen gaan vernietigen. Hieronder de drie grootste daarvan.

  Namelijk; POLITIEK. jazeker en vooral 'partij' politiek, de zogenaamde 'democratie'?? Ook Wikipedia laat daarover al eeuwen eerdere negatieve uitlatingen zien. Is dit wel zo goed voor ALLEN of uitermate discriminerend voor velen, de minderheid die bij stemming NIET HUN ZIN KRIJGT? Onrechtvaardigheid pur sang...en dus juist niet 'het meest rechtvaardige systeem'?! Voor allen, ALLE 7 MILJARD WERELDWIJD.  

  Aanhaling daaruit en zie en lees zelf verder Wikipedia:

  Zo stelde De Tocqueville dat vrijheid en gelijkheid op gespannen voet met elkaar staan. Een te grote vrijheid gaat ten koste van de gelijkheid, maar andersom geldt hetzelfde. Ook waarschuwde hij voor de tirannie van de meerderheid. Niet alleen kunnen minderheden zo in de verdrukking komen en hun toevlucht zoeken in geweld, ook de meerderheid zelf kan hier het slachtoffer van worden.

  ‘Tirannie van de meerderheid’, daar hebben we allen dagelijks mee te maken, alleen realiseren we het ons niet (meer), maar denk aan de Brexit bijvoorbeeld. En als in 1933 er al geen politieke institutie meer zou zijn geweest, was er nooit ‘een Hitler en het Nazisme’ aan de macht gekomen, ook de HOLOCAUST had dus nooit plaats gevonden. De ‘politiek’ is dus de ‘intellectuele dader’ van de Holocaust… en het kan wéér gebeuren, ook hier is al weer geroepen ‘willen jullie meer of minder…’ en ‘dan gaan we dat doen’ op een democratische VERKIEZINGSBIJEENKOMST…

  Mens Homo sapiens, laat de POLITIEK VOOR WAT HET IS, blijf daar vandaan... maar ook dat is nu meer uitgelegd in boek, OMBOUWEN NAAR WERELDWIJDE ONZELFZUCHTIGE TRUSTS - DUS JUIST MET DE EU, Afrikaanse UNIE EN... etc... voor de meest 10-12 onderwerpen als b.v. 'voedselvoorziening'... woningbouw, 'infrastructuur', omgang met onze andere dierenwereld, etc...en dat voor 'eeuwig' goed regelen. En vooral de JEUGD zou dit nu moeten gaan regelen, geheel uitgelegd n het boek daarover! Eén 'politieke', zo we dat nog ZO willen noemen dan beweging die dit gaat uitvoeren in de komende decennia al... GOED EN MEEST VERSTANDIG VOOR HET MILIEU, zie nu dan weer onder, het artikel van Panorama! En om de vraag te beantwoorden 'hebben we allen, ALLE 7 MILJARD Homo sapiens (!!) voedsel nodig', dáárvoor hebben we geen 'verkiezingssysteem' systeem nodig, net als alle andere onderwerpen in boek... 'Partijpolitiek' of democratie is daarvoor ook INEFFICIENT ALS GEEN ANDER INSTITUUT als er om de 4, 5 jaar weer andere 'goden en godjes' worden gekozen die het allemaal wel eens zullen 'veranderen', met name de popi-jopie politiek van heden... in NL o.a. PVV en vooral de FvD (lees ook boek daarover!).. maar elk land heeft deze politieke partijen die juist een GROOT GEVAAR VORMEN ook voor zelfs de voortgang van deze AARDE en dus uzelf, 'kiezer'... Vooral het in extreme doorvoeren van de absurditeit van het nationalisme, zie ook weer boek daarover meer uitleg... MET NAME ZIJ., deze politici tonen als geen ander aan: de ONWAARACHTIGHEID EN ONWAARHEID van het politieke systeem... hopelijk gaan vele ogen, jong én oud nu open? Pas na het lezen van het boek helaas denken we, maar daar zijn er al een aantal mee bezig... ook POLITICI van o.a. SP en GL en..' rechtse ' partijen ook al?   

  Het 'GELOOF', alle geloven in meest breedste zin (zonder enige vorm van discriminatie gesteld hier!) maar kort gezegd weer, ook 'HET GELOOF' is uitermate onderling discriminerend tussen de gehele mensheid met de EEUWENLANGE ONDERDRUKKINGEN, vele miljoenen slachtoffers op de meest afschuwelijke manier (oorlogen etc. omwille van  het 'eigen geloof...) en: 'Wij hebben gelijk. de absolute waarheid, en die ander met dat andere geloof niet', onze PROFEET, of profeten en noemt u zelf maar een naam (?) die had en heeft gelijk want het is toch zo geschreven in de TORA (Joods), BIJBEL (Christelijk) of KORAN (Islam) de meest grote geloven op deze wereld... allen met slechts dezelfde BRON: HET UNIVERSUM en daar komen en zitten ook onze stichters vandaan en KOMEN EERSTDAAGS NOG ÉÉNMAAL TERUG? Er komt dus niet één ‘God’ terug maar enkelen of meerderen en dat zijn hun nazaten weer, dit hoeft in het Christendom overigens niet persé 'Jezus van Nazareth te zijn'- lees boek... en zetten hun ruimtehelm af, net als op deze planeet met ‘leven’….’Waren de Goden kosmonauten?’ (Erich von Daniken!!) 

  'De OPENBARING' anno NU waarin we allen leven, gelovig of niet gelovig zelfs... 

  De basis van ons bestaan ligt in het Universum en reeds vele eeuwen geleden in ‘onze oudheid’de Egyptenaren, de Azteken en andere oude samenlevingen hadden toen al veelvuldig contact met buitenaardsen, zie en surf over de TWITTER berichten, de links hieronder en (bijna) allen zullen dit moeten toegeven…zie de beelden daar en andere gegevens! Sommige ‘fundamentalistische gelovigen’ zullen anders blijven beweren en nu zeker 'angst voor de dood'? Echter de gelovigen die er voor ‘weglopen’ of ontkennen die ‘gaan de strijd verliezen’, nu al lopen de kerken, synagogen, zelfs moskeeen binnenkort leeg, alleen de ouderen nog….of er blijven nog slechts enkele 'sectes' over?   

  Maar we laten allen in de ‘eigen waarheid’ en de ‘eigenwaarde’ de inschatting van de onderstaand links en de nu bijna en mogelijke ‘feiten’ die we, de mens, gaan kennen?! Indien dit wetenschappelijk meer en meer aangetoond kan worden… het zij zo als ‘men blijft geloven in de ultieme vrijheid van godsdienst’… zie ook daarover weer het boek van a tot z!    

  Zie verder daarover ook: en veel meer berichten daarover ook op Facebook… surf ook daar eens verder via allerlei links?!

  Richard Gerhard Huisken

  13 juni om 20:29

  Dat denk ik ook!

  BARBARAMILLER.NL

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft: Het keert terug naar het Universum Het is natuurlijk een theorie, maar wel iets om eens over na te denken. Volgens twee vooraanstaande wetenschappers, is het menselijk brein in feite een ‘biologische computer’ en het ‘bewustzijn van de... ...

  En dus ook kunnen we een beetje aannemen, hoewel niemand  nog echt weet: Inderdaad gaat de ziel, IS DE ZIEL AL, een onderdeel van de omni-creativiteit, het grote onzichtbare en niet te bevatten energieveld dat het gehele Universum bestuurt en niet één persoon, een ‘God’ hoe we die ook noemen. (bron: boek Buitenaardse Beschaving, (1969 herdruk 2012) van ‘Stephan Denaerde, pseudoniem voor Ad Beers’, overleden 1997).  Volgens de Iarganen, planeet Iarga ontmoeting met (-) Googelt uzelf eens al deze namen en u zult zich verbazen…

  Overigens nog heel streng gelovigen zullen naar verwachting wel weer de grootste onzin gaan uitkramen, weer de bekende bangmakerijen vooral nog voor henzelf.., volgens de ‘Bijbel’, dit zijn dan de duivels, de anti-christ, de anti.. etc… Ach laat hen, veelal ouderen nog in vrede maar denken dat zij rustiger weer sterven, heengaan in de ‘wetenschap’ hun eigen ‘geloofswaarde’ wetenschap dat ze naar de Heer, naar Hem (?) gaan… En bij een beetje nuchter verstand anno 2000 dan toch, DAT KAN TOCH NIET, een ‘oude man met een baard’ - zie soms oude tekeningen, schilderijen zelfs (?) in de Hemel die op een troon zit en je dan of naar de Hemel (alleen alle gelovigen uiteraard..) of naar de Hel sturen? Beiden bestaan niet, een ieder zou toch moeten begrijpen dat er juist in de 'dood' geen enkele discriminatie bestaat, voor élk levend wezen?!

  Iarganen: de ‘god’ die jullie nog zoeken kennen wij niet, die ZIT IN JULLIE ZELF, net als de ‘Duivel’ (??) en elke keer als jullie opnieuw worden geboren zitten alle voorgaande levens, geslachten weer in jullie. Goede nieuws: we zijn niet écht dood’, dan toch…’reincarnatie’.. Eigenlijk dus heel slecht nieuws voor ALLEN. alle homo sapiens gelovig of ongelovig…:

  WE KOMEN ALLEN IN DE HEL TERECHT, weer geboren ergens op aarde, misschien wel in de  3e (?) wereld…als baby'tje leef je dan maar heel kort, je moeder dan heeft geen eten voor je…? M.a.w. WE MOETEN NU ZELF (!), allen (politiek!!!) gaan zorgen dat het hier de HEMEL OP AARDE wordt, want dat is de universele grootste vredesoproep ooit -'nu of nooit’ - sinds het begin van ons bestaan!! En zijn we daarmede weer terug bij boek Van Homo sapiens naar homo galacticus… zie onder! Er komt maar één kans echter, het lukt of lukt niet nu, anders is de omni-creativiteit onverbiddelijk over het menselijke ras: ‘indien niet gelukt (geluisterd nu) dan blijft de menselijke geest voor altijd rond de ‘dan dood geworden Aarde zweven zonder deze nog ooit te kunnen bereiken’ (Iarganen). De eeuwige hel dus, OF kiest u voor de eeuwige Hemel op AARDE... 'Gaat u ook mee?' Maar:     

  Zie en lees vooral ook – VOOR ALLE VOORGANGERS EEN ‘MUST’, ‘pastoors, dominees, imans, rabbi’s etc.etc… zij krijgen daar nu vragen over!! - het boek daarover meer, veels te veel voor hier... de uitleg waarom. Maar – VREDESOPROEP! - als er nog gelovigen blijven dan... vorm nu eens GEZAMELIJKE DIENSTEN... maar ja, vooral voor de ouderen onder ons die vanaf baby zijn opgevoed. 'gehersenspoeld, maar neem het je ouders niet kwalijk die weten en wisten ook nog niet beter dan! - in 'een' geloof, moeilijk of helemaal niet te aanvaarden... Maar het is de grote Universele opdracht, voor de gelovigen onder ons, de 'goddelijke opdracht, zo u wilt nog, van de omni-creativiteit'..Bovendien: ALLEN DIE GELOVEN, 'geloven al in het buitenaardse'...en kúnnen dus niet ontkennen? Doordenkertje...

  LEES BOEK  van a tot z rustig NOGMAALS DAAROVER... 

  En MONETAIR SYSTEEM als grote discriminatiepoot op deze wereld, ook daarover lees het boek en u begrijpt het... nu vooral de jongeren dan en sommige ouderen: WE MOETEN DEZE AARDE SOCIAAL RECHTVAARDIG MAKEN VOOR ELKE ZIEL - 7 MILJARD WEER - OP AARDE en elke ziel moet toegang hebben tot de huidige technische middelen o.a. voordat we ons Homo galacticus kunnen en mogen noemen en toegelaten worden tot het Universum.

  En het HELDENDOM, in 'geloof' (de profeten toen al en heden nog, gezien als een held (?) net als nu de sport- muziekhelden en noem maar op?) en 'politiek' maar ook o.a. vele maatschappelijke onderwerpen als SPORT b.v. ‘vechtsporten’, deze zijn ook en juist zinloos geweld, en omdat we de naam ‘sport’ en ‘heldendom’ er aan verbinden mág het dan wel? - muziek - en vele andere vormen, met 2 benen op de grond...er zijn 7 miljard HELDEN op deze wereld en niemand in het bijzonder... doordenkertje... veelal misplaatst? Een (sport) blad als ‘Helden’ dus zou geheel overbodig moeten zijn!

  Hieronder volgen nu vele LINKS NAAR MEER INFORMATIE daarover, behalve hier op de nieuwsclubs van clubsCSM - vroeger van HetNet, KPN, vermeld. Veel van Twitter o.a.....

  Deel dit artikel verder, verder en verder het zou de ‘grootste gemene deler’ moeten worden ooit op social media… een groot maatschappelijk belang voor ALLEN: 

  Indien u zelf een Twitter account heeft dan volgt u of gaat u deze accounts zelf volgen? 

  En de wetenschappers of astronauten die beweren dat het allemaal niet zo is… die kunnen zich onsterfelijk ongeloofwaardig nu gaan maken. Éen groot aantal zullen zeker ook niet álle feiten weten, dus beter ‘wij weten het ook niet’, ipv stelselmatige ontkenningen.

  Overigens vandaag nog gevonden op Facebook dit bericht, deze afbeeldingen: 

  AFBEELDINGEN VERSCH…

  Homo sapiens#FBPE@Homosap97831912 Zie bij de likes en Twitterberichten o.a. daar van:

   

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos

  RendleshamUFO@Bentwaters1980 

  Area51‏ @area51org

  UfoWijzer‏ @ufowijzer

  henk aartsma @henkaartsma

  9fornews@9fornews

  No Nexit‏ @No_Nexit

  http://maatschappelijke-belangen-beheerdersinfo.clubs.nl/forum

  http://europese-unie.clubs.nl/forum - http://europese-unie.clubs.nl/

  http://wereldverbeteraars.clubs.nl/ - http://ufos-en-graancirkels.clubs.nl/

  Van homo sapiens naar homo galacticus - Ako

  www.ako.nl › Filosofie › Filosofie algemeen

  Bestel nu zonder verzendkosten 'Van homo sapiens naar homo galacticus' van 'Homo Sapiens'. Is er nog een kans voor de homo sapiens van de planeet ...

  OF VIA ALLE BOEKENSITES als Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl etc. en verkrijgbaar in alle boekhandels in NL en Vlaanderen en de Antillen. In Suriname o.a. via Boekhandel Vaco, Domineestraat 26, Paramaribo Boekhandel Vaco - Surinam Hotspots

  www.surinamhotspots.com/boekhandel-vaco/

  Amazon.fr - Van homo sapiens naar homo galacticus: samen op weg ...

  https://www.amazon.fr/Van-homo-sapiens...galacticus/.../9460082...

  1. Vertaal deze pagina

  Noté 0.0/5: Achetez Van homo sapiens naar homo galacticus: samen op weg de Homo Sapiens: ISBN: 9789460082993 sur amazon.fr, des millions de livres ...

  bol.com | Buitenaardse beschaving, Stefan Denaerde ...

  https://www.bol.com/nl/f/buitenaardse-beschaving/39925067/

  1. Beoordeling: 5 - ‎7 reviews  -----  Uitgeverij is AnkhHermes

  Buitenaardse beschaving (paperback). Ben jij klaar voor een nieuwe samenleving?In 1969 verschijnt Buitenaardse beschaving voor het eerst en wordt direct ...

  BARBARAMILLER.NL

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft

  Wetenschappers ‘bewijzen’ dat de ziel niet sterft: Het keert terug naar het Universum Het is natuurlijk een theorie, maar wel iets om eens over na te denken. Volgens twee vooraanstaande wetenschappers, is het menselijk brein in feite een ‘biologische computer’ en het ‘bewustzijn van de... ...

  Veel te 'surfen' voor u o.a. EN OOK VELE LINKS verder daar weer? Nu hieronder nog het artikel van weekblad Panorama, 2 juli 2018 (bron)

  Wetenschappers vrezen voor massale uitsterving op aarde

  Redactie Panorama © Panorama Wetenschappers vrezen voor massale uitsterving op aarde

  Wetenschappers aan de Arizona State University in de Verenigde Staten houden rekening dat bijna al het leven binnenkort verdwijnt. Dat is al vijf keer eerder gebeurd op aarde.

  Ramp

  Een team van de Amerikaanse universiteit deed onderzoek naar een ramp die 550 miljoen jaar geleden is gebeurd, waarbij bijna al het leven verdween. Wat ze opviel was dat zuurstof in het water toen heel laag was. Nu is er hetzelfde aan de hand in de oceanen wat er op zou kunnen duiden dat er een nieuwe ramp op komst is.

  Deze schepen verzamelen informatie uit de oceaan (via KameraOne):

  • Data:

  “Rekenmodellen uit onze data laten zien dat 550 miljoen jaar geleden bijna de hele zeebodem was bedekt met zuurstofloos water”, vertelt een onderzoeker aan de Engelse krant Metro. Het gevolg was dat er veel leven zowel in zee als op aarde verdween.

  Klimaatverandering

  De onderzoekers luiden nu de noodklok: Het zuurstofgehalte in het water daalt nu vanwege klimaatverandering. Dit zou er op kunnen wijzen dat er een enorme golf van uitgestorven levens komt wat verschrikkelijk zou zijn voor onze planeet. Het is verontrustend hoe vaak zuurstofloos water hierin een rol heeft gespeeld in het verleden. We weten veel niet over klimaatverandering, maar de dingen die we nu doen zorgen voor grote ongerustheid.”

  Van homo sapiens naar homo galacticus
  Homo sapiens

  Is er nog een kans voor de homo sapiens van de planeet Aarde? Wat moeten we doen om de planeet niet te verliezen? De auteur van het zojuist verschenen boek Van homo sapiens naar homo galacticus geeft zijn kijk op de geschiedenis en de toekomst van de mensheid.
  In dit omvangrijke werk komen onder andere aan bod: historisch perspectief op religie, politiek en rijkdom, het besef dat de mens niet alleen is in dit universum, democratische waarden en normen, en een blik op de toekomst: onder meer infrastructuur, maatschappelijke onderwerpen, werk, school, cultuur en gezondheidszorg.
  Eén Aarde zonder grenzen, nationaliteiten en discriminatie, duurzaam voor iedereen: dat zou de grote taak moeten zijn van de gezamenlijke politiek.
  De auteur vraagt de lezer nadrukkelijk: Samen op weg... Gaat u ook mee? 

  ISBN: 978-94-6008-299-3
  blz.: 489
  Formaat: 17x24 cm
  Deel dit artikel: 

  Levertijd is ongeveer een week. Sommige boekhandels zullen het inmiddels in voorraad hebben, echter niet alle. Of via de Bibliotheek. 

   

  Gewijzigd op 2018-09-14 12:47:07
  handtekeningafbeelding
 • donderdag 28 juni 2018 @ 12:59
  #20

  Goedemiddag, ontdek net op MSN DIT ARTIKEL, GROOT CYLINDERVORMIG OBJECT passeerd de Aarde, het is geen astoroide, mogelijk had, heeft het een EIGEN AANDRIJVING? Arthur C. Clarke, de bekende 'voorziener' heeft dit voorval al gemeld in zijn boek, maar dateerde volgende eeuw. 

  DOCH KREGEN WE BEZOEK VAN EEN BUITENAARDSE BESCHAVING? Er zijn veel meer berichten over 'cylindervormige grote, kilometerslange' sigaarvormige objecten. Een aantal daarvan zijn genoemd ook in het boek Van Homo sapiens naar homo galcticus, samen op weg... en de meest in trigerende is wel van de MAANVLUCHT Apollo 15, die zo'n 'buitenaards ruimteschip'aan de Zuidpool heeft ontdekt. DIT IS OOK GEMELD DOOR DISCOVERY CHANNEL TV, 'Unexplained NASA FILES'... Wel opvallend daarbij was destijds al, NASA blies de laatste drie Apollovlucten ineens af, WAAROM, ze waren gepland, geboekt, betaald...? A-18, 19, 20 zouden dus officiceel nooit hebben gevlogen, volgens de NASA en ook Wikipedia artikel (?? wie heeft...??) Maar ook verhaal dat Apollo 20 wel degelijk in het geheim heeft onderzocht en GEVONDEN..?? LEES HET BOEK en zie de foto's oa. DAAROVER...?

  https://www.kirjaboek.nl/proddetail.asp?prod=boek_3282 of even GOOGLEN 

  Ook staat er sinds enige tijd een video van Apollo 18 op YouTube, waarin deze bemanning naar een RUSSISCH... (ook nooit officieel geweest..) nagenoeg dezelfde nagebouwde LM/Apollo onderzoekt en tenminste één Rus dood aantreft alsmede...ook dat flimpje indien 'fake' dan moeten makers direct in filmindustrie gaan, miljoenen te verdienen... doch ook: zelfs de filmindustrie zou moeite hebben met namaken..? We weten niet maar toch...

  Zie ook nog verder op TWITTER dit account: Homo sapiens#FBPE@Homosap97831912

  Vind-ik-leuks: En ook daar een onverklaarbaar verhaal, recent van een VS militiar die verklaard 17 jaar op Mars al te hebben gediend... lees daar verder!! oordele zelf, mar toch, de 'openbaring' is nabij en we zullen drastisch moeten veranderen op deze AARDE.. lees EENS het boek daarover?!!     .      

  Zie en lees art. via MSN Nieuws en ook andee bronnen als Twitter gevonden: 

  Raadsels over object Oumuamua nemen toe.

  Redactie

  1 uur geleden

   

   Raadsels over object Oumuamua nemen toe© Copyright Faqt Raadsels over object Oumuamua nemen toe

  Op een dag krijgen we bezoek van een vreemd cilindrisch object, schreef Arthur C. Clarke in zijn boek Rendezvous met Rama uit 1973. Hij vertelt hoe aardse astronauten het interstellaire object Rama kritisch gaan bekijken en van de ene verbazing in de andere vallen. Clarke dateerde de ontmoeting in de 22e eeuw.

  Helaas leeft de Brit niet meer, anders kon hij meemaken hoe zijn verhaal gedeeltelijk waarheid is geworden, al begin 21ste eeuw. Hoe meer wetenschappers het Oumuamua bestuderen, een cilindrisch object dat afgelopen jaar vlak langs aarde vloog, hoe meer raadsels het oplevert. Nu is bekend geworden dat het door geen van de zwaartekrachtvelden in ons zonnestelsel is beïnvloed, iets dat natuurkundig onmogelijk is.

  Zijn dit UFO's in China? (Newsflare)

  00:25

  00:44 

  HQ

  Zijn dit UFO's in China?

  Zie de video in oorpsronkelijke artikel. 

  In het tijdschrift Nature schrijft een Italiaans onderzoeksteam dat Oumuamua heeft bestudeerd dat er dus nog een krachtbron was die het object op een nauwkeurige baan door het zonnestelsel heeft geloodst. Een eigen motor?

  Op 19 oktober 2017 ontdekte een telescoop op Hawaï een lichtvlek toen deze razendsnel langs de hemel bewoog. Al vijf dagen eerder was Oumuamua (de Hawaïaanse naam werd pas later bedacht) de aarde voorbij gevlogen en niemand had het gemerkt. Pas op de weg uit het zonnestelsel werd de sigaarvormige asteroïde ontdekt en kwam de rare vorm aan het licht. Wat wás dat eigenlijk? Meerdere universiteiten en ruimtevaartorganisaties begonnen een onderzoek.

  Voor deze studie heeft het team van het Observatorium in Rome meer dan 200 nauwkeurige metingen van de positie van het object geëvalueerd, waaronder 30 metingen van de Hubble-ruimtetelescoop. Waarbij dus bleek dat zelfs de zon de baan van de asteroïde niet had beïnvloed. Terwijl onze ster normaal een flinke ruk aan het object had moeten geven.

  Ook de snelheid van het 'ding' is nu bekend: 300.000 kilometer per uur. Een ongewoon hoge snelheid. Zou een aards ruimteschip zo snel gaan, dan waren we met een uur op de maan. Ook weer net als Rama in het verhaal van Arthur C. Clarke. Dat schip - want dat was het - heeft een geheimzinnige krachtbron.

  Gewijzigd op 2018-07-06 14:04:38
  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 08 juni 2018 @ 01:16
  #15
  reactie op (#14) herman_dad

  Goedemorgen, echt schokkend niet (meer) maar MARS VERTOOND SPOREN VAN (VROEGER?) OF NU OOK NOG 'LEVEN'. Zegt de NASA nu in officiele persconferentie van vandaag. Uiteraard, we 'weten' dit al langer zelfs vanuit de OUDHEID, 'heilige gschriften' zelfs dát we bij lange na niet alleen de enige 'beschaving' (??) nu ja zie ook eerdere artikel hier over 'geloof' o.a. ook verder, ZIJN in het Universum... VELE (SUPER) BESCHAVINGEN meer zelfs nog? 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Alien UFO Sightings @alienufovideos - Homo sapiens#FBPE @Homosap97831912

  Het staat vast: Mars had wél organische moleculen

  GISTEREN, 20:01

  AANGEPAST GISTEREN, 22:04

  BUITENLAND

  NASA

  "Al die hypotheses, al die slagen om de arm, daar zijn we vanaf." Volgens astrobiologe Inge Loes ten Kate staat het vast: 3 miljard jaar geleden waren er organische moleculen en wellicht zelfs de bouwstenen van leven aanwezig op Mars. Collega's van haar publiceren hun onderzoek morgen in het wetenschappelijke tijdschrift Science.

  De ontdekking maakt een eind aan een jarenlange wetenschappelijke discussie. Die begon in de jaren 70 toen de Vikinglanders juist géén organische moleculen in het Marszand vonden.

  Rijdend laboratorium

  De 2,5 miljard dollar kostende Marsrover Curiosity, formeel het Mars Science Laboratory, landde op 6 augustus 2012 in de krater Gale. Het belangrijkste doel van het rijdende laboratorium was vaststellen of er ooit leven mogelijk was op Mars. Al anderhalve maand later stuurde de rover foto's door waaruit bleek dat er in de krater ooit water moet hebben gestroomd.

  In maart 2013 werd met een rotsmonster aangetoond dat enkele belangrijke ingrediënten voor leven zoals zuurstof, waterstof en koolstof in het gebied te vinden zijn. Nu is dus ook het bestaan van organische moleculen aangetoond.

  Voor de goede orde: organische moleculen zijn nog geen bewijs voor het bestaan van (vroeger) Martiaans leven. Hoewel het woord 'organisch' anders doet vermoeden, hoeven er geen levende organismen aan te pas te komen. Ze kunnen ook door andere chemische processen zijn ontstaan of door inslaande meteorieten en kometen op de planeet zijn terechtgekomen.

  De gevonden organische bouwsteentjes, of eigenlijk stukjes daarvan, geven wel een antwoord op de vraag of zich miljarden jaren geleden op Mars leven heeft kúnnen ontwikkelen. "Of dat dan ook is gebeurd weten we niet", zegt Ten Kate. "Wel dat de omstandigheden er waren: er waren organische moleculen, er was zoet water en er was een dichtere atmosfeer dan nu."

  Viking-landers in de jaren 70

  Die gunstige omstandigheden waren er in ieder geval in de krater Gale, waar NASA's Marsrover Curiosity sinds 2012 rondrijdt. De robotwagen nam de afgelopen jaren met zijn boor verschillende steenmonsters, die in een ingebouwde oven werden verhit om de samenstelling te analyseren. In 2013 en 2015 werden al aanwijzingen gevonden voor het bestaan van organische moleculen, maar nog geen keihard bewijs.

  Dat is er nu wel. De onderzoekers spreken van een doorbraak omdat de veertig jaar oude discussie over het bestaan van die moleculen nu eindelijk kan worden afgesloten.

  De wetenschappers hebben ook een verklaring voor het feit dat de Vikinglanders de organische moleculen eind jaren 70 niet vonden. Ze denken dat de chloorbenzeenmoleculen die de Vikings wél aantroffen reactieproducten kunnen zijn geweest van organische moleculen met perchloraat, dat ook op Mars voorkomt.

  Confidence Hills, een van de plekken waar Curiosity boormonsters verzameldeNASA

  Het bewijs voor organische moleculen is niet de enige doorbraak in het Marsonderzoek. In hetzelfde nummer van Science verschijnt morgen een publicatie over een andere studie naar het methaan in de atmosfeer. Methaan is een gas dat op aarde meestal ontstaat door biologische processen, maar voor het bestaan van het gas op Mars zijn ook alternatieve verklaringen aangedragen.

  Curiosity heeft ook jarenlang het methaan in de superijle Marslucht gemeten en wetenschappers zagen dat de hoeveelheid per seizoen sterk wisselt: aan het einde van de Marszomer mat de rover veel meer methaan dan in de winter. De onderzoekers denken dat temperatuurverschillen die fluctuaties veroorzaken.

  Mogelijk is er methaan opgeslagen onder het oppervlak, en wordt het daar vastgehouden door ijsachtige kristallen. Als de temperatuur omhoog gaat in de zomer komt het gas vrij.

  Heilige graal

  Daarmee is de vraag over de al dan niet biologische oorsprong van het methaangas niet beantwoord. Daarvoor is meer onderzoek nodig, onder andere door de Europese Trace Gas Orbiter die sinds kort in zijn definitieve baan om de planeet draait. De Marssatelliet speurt naar de bronnen van methaan en andere gassen op de planeet.

  Daarnaast gaan de Europese ExoMars-rover en de Amerikaanse robotwagen Mars 2020 de komende jaren nog verder op zoek naar sporen van leven op en in de Marsgrond.

  Hoe groot de kans is dat er ooit echt leven op Mars wordt ontdekt, is moeilijk te zeggen volgens Ten Kate. "Dat blijft de heilige graal. Maar door alle data te combineren krijgen we wel een steeds beter beeld van hoe Mars er miljarden jaren geleden uitzag, toen het leven op aarde ontstond. Als het toen op Marsniet is ontstaan, terwijl de omstandigheden bijna hetzelfde waren, is de vraag: waarom daar dan niet?"

  BEKIJK OOK

  Nederlandse satellieten de ruimte in met 'degelijke' Indiërs

  NASA wil met helikopter naar Mars

  Wat zit er onder het oppervlak van de Rode Planeet?

  Deel dit artikel: 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 04 juni 2018 @ 07:16
  #14
  reactie op (#13) herman_dad

  Goedemorgen, NOBELPRIJSWINNAAR EN DNA WETENSCHAPPER ZEGT DAT MENSELIJK DNA afkomstig is van buitenaardse oorsprong. NOG EEN TWITTERBERICHT VAN ALIEN UFO SIGHTINGS. Volgt u deze Twitterberichten anders zelf ook? Zie veel bezoekers hier o.a. op deze club en alle nieuwsclubs van Clubs.CSM. Zie ook clubhome voor o.a. boek over o.a. buitenaardse bezoeken en wetenschappers DIE OOK VERKLAREN DAT... zie en lees verder boek en HOE WE DEZE AARDE NU ZEER SNEL AAN HET VERLIEZEN ZIJN, tenzij de aanbevelingen in dit boek... LEEST U ZELF VERDER!! Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... 

  Zie en lees verder op: Twitterbericht (bron)   

  Alien UFO Sightings @alienufovideos

  Meer

  Nobel Prize Winner And Co-Founder Of DNA Molecule Claims Our Genes Have Extraterrestrial Origin http://alien-ufo-sightings.com/2018/06/nobel-prize-winner-and-co-founder-of-dna-molecule-claims-our-genes-have-extraterrestrial-origin/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Nobelprijs winnaar en mede-oprichter van DNA-molecule beweert dat onze genen hebben buitenaardse oorsprong http://alien-ufo-sightings.com/2018/06/nobel-prize-winner-and-co-founder-of-dna-molecule-claims-our-genes-have-extraterrestrial-origin/ … via @alienufovideos

  18:43 - 3 jun. 2018

  • 20 retweets
  • 40 vind-ik-leuks

  Homo sapiens#FBPE @Homosap97831912

   

   

   

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 30 mei 2018 @ 01:13
  #13

  Goedemorgen, weer een deskundige, voormalige WERKNEMER ULTRA-GEHEIME BASIS VAN DE US-AIRFORCE DIE UIT DE SCHOOL KLAPT?  .

  Zie en lees verder Twitter bericht (bron)

  Alien UFO Sightings‏ @alienufovideos 9 u9 uur geleden

  Meer

  Top Secret US Air Force Base Contains a Vast Complex With Living and Dead Aliens, Former Worker Claims http://www.alien-revelations.com/2018/05/29/top-secret-us-air-force-base-contains-a-vast-complex-with-living-and-dead-aliens-former-worker-claims/ … via @alienufovideos

  Vertaald vanuit het Engels door Microsoft

  Top Secret US Air Force Base bevat een uitgestrekt complex met levende en dode Aliens, voormalige werknemer claims http://www.alien-revelations.com/2018/05/29/top-secret-us-air-force-base-contains-a-vast-complex-with-living-and-dead-aliens-former-worker-claims/ … via @alienufovideos

   Foto van 'alien', we weten niet of dit 100% echt is, uiteraard, maar toch? 

  Homo sapiens#FBPE

  @Homosap97831912

  https://www.kirjaboek.nl/proddetail.asp?prod=boek_3282

   

  Gewijzigd op 2018-05-30 01:18:53
  handtekeningafbeelding
 • zaterdag 12 mei 2018 @ 00:53
  #10

  OPROEP: NIEUWE LEDEN WELKOM, en ook U, BEZOEKERS KUNT GRATIS LID WORDEN van CLUBS.nl en hier reageren op de artikelen, meningen, ervaringen... DANK! 

  Goedemorgen, Vomie, dank zeker voor reactie hier en uw clubpost eerder al eens.

  Inderdaad, méér mensen zouden hier etc..... maar ik begrijp ook v.w.b. 'geloofsvraagstukken' dan zijn velen bang om te reageren en ook ouderen die van jongs af aan in het geloof zijn opgevoed (feitelijk geheel 'gehersenspoeld' maar NIET KWALIJK TE NEMEN door de (voor)ouders steeds weer...) zijn heel moeilijk te overtuigen, zelfs als de wetenschap met overtuigende bewijzen komt en feitelijk en kennelijk al hééft, over niet al te lange tijd, lees het boek, dan eens van a tot z ? En ze proberen dan een eigen draai er aan te geven, maar zeker laat deze mensen met respect maar geloven dat... wat ze willen, de 'jeugd denkt al heel anders en veel realistischer zelfs... en 'geloven niet meer alles'. Te veel voor hier weer, las het boek daarover en is zeer duidelijk... EN OOK RAAKVLAKKEN UITGELEGD DAARIN ZEKER ook MET HET GELOOF, DE Heilige geschriften welke dan ook zijn er in dat boek en geeft al duidelijkheid een beetje...>>>. Alleen ánders dan eeuwenlang of sinds bestaan van 'geloof' is gedacht, beweerd en opgeschreven als DE grote waarheid en vóóral in het eigen geloof...welk dan ook? toch alle reacties zijn welkom hier.

  Maar ook het boek genoemd, zie ook alle forumberichten, rubrieken, houdt véél en veel meer in nog dan 'het geloofsinstituut op aarde' alleen, vooral ook politiek, monetair, infrastructuur, scholing, media, sport (!!), dierenwereld etc... nu ja zie de link en de achterzijde boek op de webpagina (zie clubhome) maar ook dát houdt maar een fractie in van de werkelijke inhoud en ik heb al veel op Google gezeten en nagegaan, dan neem ik aan boek lijkt mij, is zeker niet zomaar geschreven.. Ook dat weer aan ieders interpretatie...  

  Voor allen nog eens gevonden: https://www.kirjaboek.nl/proddetail.asp?prod=boek_3282

  WIE VAN DE LEDEN EN LEZERS, BEZOEKERS HIER, zie er velen in aantal (!!) reageert ook hierop? DANKKK!!!! En een goed weekeinde. 

  handtekeningafbeelding
 • maandag 07 mei 2018 @ 13:35
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemiddag, even VAN TWITTER gevonden, toch ook weer opmerkelijk, EEN GEHEIM RUSSISCH boek over bestaan ALIENS. In de Communistische tijd samengesteld en daarna door een Rus meegenomen. heet verhaal is in het Engels, toch ook hier vermeldt, de FOTO'S LIJKEN echt, we laten aan ieder over dit te beoordelen, maar toch?? Overigens weet Rusland, de overheid ook daar veel meer nog ook dan bekend wordt gemaakt.

  Zie verder bericht van Twitter (bron) KIJK EN KLIK OP ORIGINELE ARTIKEL, ook daarin nog meer afbeeldingen (Video) van de 'rassen al bekend'). 

  MAY 7, 2018 BY ALIEN REVELATIONS

  RUSSIAN SECRET BOOK: Alien Races. Extraterrestrial beings. Archive video of extraterrestrial beings part1.

  The book’s secret alien races is one of the most controversial documents originating from the period when Russia was dominated by communism.

  The first edition of the book was published in 1946 and was designed to inform the secret agents of the various alien races who had visited our planet until that time. As long as the iron curtain Russia resisted valuable information in this book they were enshrined.

  The moment the Communist regime began to falter, book secret alien races came in the hands of a Russian diplomat, who chose to live in Portugal. His son, and a friend, found the book among several other top secret documents bearing the trade mark for the first time translated into English in 2004.

  Jefok is the alien species originating from the constellation Indus and are known as pacifists. They met with JF Kennedy just three weeks before he was assassinated.

  Share this: TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM, CLUBS.NL etc....

  Gewijzigd op 2018-09-14 12:49:01
  handtekeningafbeelding
 • maandag 07 mei 2018 @ 07:25
  #6
  reactie op (#1) herman_dad

  Goedemorgen, EGYPTENAREN en BUITENAARDSLEVEN. Al vele jaren zeggen onderzoekers en soms zelfs ook wetenschappers, IN DIE TIJD WAS ER MOGELIJK VEELVULDIG CONTACT met Buitenaards leven (STICHTERS VAN ONS(?)..en mogelijk niet iemand in 'persoon' die we stevast nog aanduiden, de gelovigen onder ons dan, als 'God'? En ook heel goed mogelijk dát de Pyramiden met behulp van hen zijn gemaakt in een vrij korte tijd. Zie overigens ook artikelen hier verder nog over HET VATICAAN ('GELOOF') zelfs een enkeling in het Vaticaan zegt: 'ALIENS BESTAAN, we kúnnen daar niet omheen'. En ja dán heeft HET GELOOF dus een probleem om de Bijbel in zijn goede proporties uit te leggen? Overigens ook voor de Koran, Tora en verder uiteraard.

  Eén en ander wordt ook heel goed uitgelegd weer in het eerder genoemde boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg... EEN AANRADER VOOR ALLEN en zeker ook in 'het geloof' om dit van a tot z te lezen, desnoods 2x, 3x en dan begrijp je het? En zeker ook zullen er 'fundamentalistische (zwaar) gelovigen zijn' die zeggen ik geloof alleen wat de heilige schriften zeggen en ik ga dat boek niet lezen (??) en vergeten daarbij dat deze duizenden jaren geleden zijn gevormd, gesticht... etc... We leven echt in de (UNIVERSELE) OPENBARING. Niet alleen voor de gelovigen o.a. voor de POLITIEK (GEHELE INSTITUUT OMBOUWEN TOT..? - lees boek - en monetair afschaffen etc etc.. STATEN, LANDEN, GRENZEN, NATIONALITEITEN? Discriminaties pur sang, en dus WILLEM-ALEXANDER de laatste hier dan, op de troon? Zou zo maar eens kunnen - lees boek - sport, infrastructuur, (omaan met) de dierenwereld, media...etc. - lees boek!!)

  U, leden en bezoekers, lezers (u kunt hier gratis 'gewoon lid'worden van Clubs.nl!) en meediscusieren.. GEEF UW MENING EENS HIEROVER? DANK!!

  Zie nog art. VIA TWITTER GEVONDEN VOOR u: (bron) 

  Zie de afbeelding van dezelfde bron, en zegt u zelf, IS DIT NIET 'BUITENAARDS' GEZICHT ipv een menselijk, zoals wij heden anno 2000 en verder dan ook (her)kennen? En zo zijn er in vele gevallen van 'sightings in nabijheid' 'hyroglieven gelijkende tekens gezien'... nu ja GELIJKENDE? Deze sightings ook omschreven in het boek, ook van deze tijd, einde vorige eeuw, ook door HOGE militairen bevestigd o.a.. (Engeland)

  MARCH 1, 2018 BY ALIEN REVELATIONS

  Tutankhamun’s Dagger Is Made From “Alien Gold”?

  +1

  Tweet

  Share800

  Pin105

  Share

  Stumble1

  SHARES906

  During the reign of king Tut between 1333 BC and 1324 BC, the understanding of iron metallurgy, or indeed the casting of such objects was very limited.

  Iron smelting is the extraction of usable metal from oxidized iron ores.

  It is vastly more difficult than smelting tin and copper, such metals could be cold-worked in simple pottery kilns, and then cast into moulds, a process largely accepted as being present within ancient Egyptian times.

  Pharaoh of Egypt,sci-fi concept,illustration painting

  However, the smelting of iron requires hot-working, and can only be melted in specially designed extremely heated furnaces.

  It is therefore not surprising that humans only mastered iron smelting after several millennia of the bronze age.

  However, there is a pair of relics, found within ancient Egypt, who’s sheer existence disprove the officially held, chronological account of when these hardened metals were developed.

  Or do they? …

  Video:

  Source: Mystery History

  Share this: FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM, OTHER SOCIAL MEDIA

  Alien UFO Sightings

  @alienufovideos

  Homo sapiens#FBPE

  @Homosap97831912

   

  Gewijzigd op 2019-02-16 12:57:35
  handtekeningafbeelding