Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

634 keer bekeken

CROWDFUNDING en artikelen hierover

 • zaterdag 26 maart 2022 @ 15:57
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Ja niet alles is zoals het wezen moet.

  M.a.w. ik zou ook niet zomaar geld voor iets geven.

  Je moet wel goed weten waar je het aan geeft en of het echt daar voor gebruikt word, maar natuurlijk niet juist dat dit gebeurt.

 • vrijdag 30 augustus 2019 @ 00:49
  #1

  Goedemorgen, CROWDFUNDING, EEN NIEUW FENOMEEN van de laatste decennia. TOCH OOK HIER WEER MEE UITKIJKEN? Zie en lees dit artikel waarom, toch vele acties zijn zeker goede acties van de mens Homo sapiens om het totale 'langzamerhand steeds krankzinniger en onoverzichtelijker wereldwijde uiteraard, GELDSYSTEEN, monetaire systeem de baas te kunnen en nog iets voor b.v. een zieke medemens te kunnen betekenen?  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron)

  Onrust groeit onder gedupeerden Zwolse crowdfundingsite.

   VANDAAG, 21:47

  REGIO

  Onder de gebruikers van het in opspraak geraakte crowdfundingplatform Dream or Donate uit Zwolle groeit de twijfel of de eigenaar, Robert-Jan Mastenbroek, hen kan compenseren voor de verdwenen donaties. De oprichter van het platform beloofde gisteren dat iedereen zijn geld terugkrijgt.

  De onrust ontstond nadat de website en Facebookpagina van crowdfundingplatform Dream or Donate plotseling offline werden gehaald. Mensen die geld proberen in te zamelen via de website, zijn bang dat ze zijn opgelicht.

  Mastenbroek liet gisteren aan RTV Oost weten dat hij is gehackt. Volgens gedupeerden 'rammelt' het verhaal ''aan alle kanten''. "Hij vertelde me dat hij gehackt is door een internationale bende en dat het geld is gestolen", zei gedupeerde Sjouke Faber gisteren. "Ik heb er geen vertrouwen in dat hij het kan terugbetalen."

  Aangifte

  De gemoederen zijn intussen behoorlijk verhit geraakt. Zo schrijft het AD dat tientallen gedupeerden van plan zijn aangifte te doen tegen Mastenbroek.

  Mastenbroek, die zich sinds kort 'Broer Rasta' noemt, zegt zijn woonboerderij in de verkoop te zetten. Met de opbrengst kunnen alle gebruikers van Dream or Donate schadeloos worden gesteld, zegt woordvoerder en zakenpartner 'Rasta Rasta' tegen RTV Oost.

  'Rasta Rasta' zegt geen zakelijke connecties te hebben met de crowdfundingsite. Samen met Mastenbroek exploiteert hij op het terrein een biologische zorgboerderij. Volgens kadastrale gegevens staat het pand op een perceel van 15.000 vierkante meter en telt het 13 kamers.

  "Er is echt niets aan de hand", zegt 'Rasta Rasta'. "Het draait allemaal om een bedrag van circa 50.000 euro en dat is deze woonboerderij meer dan waard. Vooral omdat er eigenlijk nauwelijks sprake is van hypotheeklasten. De mensen kunnen dus gerust zijn."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel: 

  Dit is een artikel van RTV Oost

  handtekeningafbeelding