Provinces+Of+The+Netherlands.gif

EEN FORUM VOOR U, heeft u een mening of een maatschappelijk onderwerp voor velen van belang, laat het ons eens weten? Dank! 

Kijkt u ook even of het onderwerp er mogelijk al ergens bij staat of in een andere rubriek?

TOP 12 ONDERWERPEN: d.d. november 2013

1. Osama Bin Laden dood                       5140 views

2. ING Bank, meer klachten over             2366

3. Incassobureaus onrechtmatig                 2179

4. Huren 120 euro omhoog                       1943

5. Pinnen bij parkeerautomaten                  1921                                              

6. NASA houdt speciale persconferentie    1873

7. Dode Alien gevonden in Rusland?           1844

8. Goede feestdagen voor 2011                  1767

9. Even berichtje voor de leden                   1758

10. Limonade voor soep                              1756

11. hallo Djekay en Tip Undercover in N     1739                                                  

12. Dure benzines – brandstoffen prijzen        513

 

460 keer bekeken

D66 en ook gang van zaken, problemen

 • maandag 16 mei 2022 @ 00:15
  #8
  reactie op (#7) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg: WEER EEN INTEGRITEITSPROBLEEM VOOR D66: WEL ZEER OPMERKELIJK HOE MET DIT PROBLEEM IS OMGEGAAN, FINANCIELE VERGOEDING(??) en dat is het dan? Het nieuwe bestuurs-elan. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • POLITIEK • VANDAAG, 17:35 • AANGEPAST VANDAAG, 18:34

  D66 geeft slachtoffer grensoverschrijdend gedrag schadevergoeding

  Partijleider Sigrid Kaag tijdens een ledenbijeenkomst van D66 ANP

  D66 heeft een rectificatie geplaatst over grensoverschrijdend gedrag van de inmiddels opgestapte partijprominent Frans van Drimmelen. Het slachtoffer krijgt ook een "financiële compensatie".

  De partijtop zegt dat na een onderzoek van bureau BING ten onrechte de indruk is gewekt dat er geen sprake was van grensoverschrijdend gedrag. "Dat is onjuist."

  Het gaat om een zaak die in 2015 en 2016 speelde. In het openbare onderzoek stond dat er "geen machtsmisbruik en seksuele intimidatie was gebleken".

  Maar de Volkskrant meldde vorige maand dat er nog een vertrouwelijke bijlage was, waarin staat dat Van Drimmelen zich schuldig had gemaakt aan stalking, bedreiging en chantage.

  Partijvoorzitter Victor Everhardt en partijleider Sigrid Kaag hadden onlangs al hun excuses aangeboden voor de manier waarop ze met de zaak zijn omgegaan.

  Ledenbijeenkomst

  De leden van D66 hadden vandaag een bijeenkomst met de partijtop, waarbij zij zich achter gesloten deuren kritisch konden uitlaten. Zij zijn tevreden over hoe dat ging.

  Alleen het laatste deel van de bijeenkomst was openbaar. Daar klonk vooral trots over het open gesprek dat vandaag is gevoerd. "Dit is mijn partij", zei Everhardt. "Dit durven wij, dit doen wij. Maar oeh, er is zoveel werk nog te verzetten. En dat zit niet in procedures, structuren en dat soort zaken, het zit ook in cultuur."

  Kaag beaamde dat er nog een lange weg te gaan is, maar stelde dat de partijtop veel heeft geleerd van de kwestie. "Wij komen hier sterker uit." Zij kreeg een luid applaus van de leden.

  Ook Mariëtte Hamer sprak. De voormalige PvdA-fractievoorzitter en SER-voorzitter is sinds een maand onafhankelijk regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld.

  Zij zei dat het probleem van grensoverschrijdend gedrag groter is dan alleen D66 en dat we met zijn allen in "een grote zoektocht" zijn beland naar de vraag "hoe we dit probleem kleiner krijgen". Tegen D66 zei ze: "U staat aan het beginnetje, beginnetje, beginnetje".

  Tweede zaak

  Inmiddels speelt er een andere zaak bij D66: NRC meldt dat drie voormalig medewerkers klachten bij de integriteitscommissie hebben ingediend over Europarlementariër Samira Rafaela. Zij zou zich schuldig hebben gemaakt aan "intimidatie, machtsmisbruik, pestgedrag en bedreiging". Rafaela dreigt uit de partij te stappen.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

   

  handtekeningafbeelding
 • zondag 15 mei 2022 @ 00:19
  #7
  reactie op (#6) herman_dad

  Goedemorgen, WEER EEN INTEGRITEITSPROBLEEM VOOR D66, ditmaal een EP lid van D66 beticht van machtsmisbruik en bedreiging (?) onder andere? Het lijkt erop of er een veel breder maatschappelijk probleem nu aan de orde is? Of 'men' kan ook zijn/haar gram gaan halen in deze situaties? Maar: Rafaela zou zich schuldig gemaakt hebben aan "intimidatie, machtsmisbruik, pestgedrag en bedreiging". Dat zou hebben geleid tot een "onveilige werksituatie". Een interne integriteitscommissie van de partij heeft de klachten volgens NRC gegrond verklaard.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 09:59 • AANGEPAST VANDAAG, 11:08

  Nieuwe integriteitskwestie D66: klachten over Europarlementariër Samira Rafaela

  Samira Rafaela (l.) en Sophie in 't Veld ISOPIX

  D66 heeft opnieuw te maken met een integriteitskwestie binnen de partij. Drie voormalige medewerkers hebben klachten ingediend over het gedrag van Europarlementariër Samira Rafaela, schrijft NRC op basis van vertrouwelijke stukken.

  Rafaela zou zich schuldig gemaakt hebben aan "intimidatie, machtsmisbruik, pestgedrag en bedreiging". Dat zou hebben geleid tot een "onveilige werksituatie". Een interne integriteitscommissie van de partij heeft de klachten volgens NRC gegrond verklaard.

  Rafaela zegt in de krant zich "niet te herkennen" in de conclusies van de commissie. Wat er precies is voorgevallen tussen Rafaela en de medewerkers is niet duidelijk. NRC geeft geen voorbeelden en de drie medewerkers komen niet aan het woord.

  Het landelijk bestuur van D66 zegt in een reactie het "hoog op te nemen" dat het rapport, of delen daaruit, met de NRC-redactie is gedeeld.

  "Als er een situatie ontstaat waarbij mensen niet in overleg tot een oplossing komen of voor gevallen waarin mensen zich onveilig en/of ongehoord voelen, heeft de partij de Commissie Integriteitsonderzoeken ingesteld", aldus het D66-bestuur.

  "Mensen zetten niet zomaar de stap naar de Commissie. Zeker daarom past grote zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. Wij nemen het dan ook hoog op dat het rapport, of delen daaruit, met de redactie van NRC is gedeeld."

  De afgelopen jaren zijn meerdere gesprekken gevoerd met de Europese delegatie, aldus het bestuur, dat zegt zich daarvoor te blijven inspannen.

  Rafaela zegt in NRC dat het onderzoek van de integriteitscommissie niet goed is uitgevoerd. Volgens haar wilde de commissie bewijsstukken die haar onschuld zouden aantonen niet inzien. Ook zouden er geen getuigen zijn gehoord. Rafaela heeft een advocaat in de arm genomen.

  Ze stelt de leden van de integriteitscommissie aansprakelijk voor de schade die ze verwacht te lijden. Ze zou hen willen aanklagen wegens smaad.

  De beschuldigingen tegen de Europarlementariër komen vlak voor een al geplande partijbijeenkomst morgen. D66-leden komen samen om nogmaals te praten over de kwestie rond het grensoverschrijdend gedrag van partijprominent Frans van Drimmelen tegen een medewerkster.

  Slechte werkrelatie met In 't Veld

  Partijleider Kaag en partijvoorzitter Victor Everhardt boden afgelopen maand hun excuses aan over de omgang met de zaak. Toch moet de speciaal ingelaste ledenbijeenkomst morgen opheldering geven over de manier waarop de partijtop die kwestie heeft behandeld.

  NRC schrijft dat het bestuur de conclusies van de integriteitscommissie over Rafaela morgen niet wilde bespreken, maar "meerdere betrokkenen" zouden erop hebben aangedrongen om de bevindingen uit het rapport vóór zondag al naar buiten te brengen.

  Eén van die betrokkenen is Europarlementariër Sophie in 't Veld, die een slechte werkrelatie heeft met Rafaela. De twee verschilden onder meer van mening over hun ondersteunende staf. In 't Veld wilde na de Europese verkiezingen van 2019 verder met de mensen met wie zij al langere tijd samenwerkte, Rafaela wilde juist nieuwe medewerkers aannemen, wat haar uiteindelijk ook lukte.

  Reactie Sophie in 't Veld

  Sophie in 't Veld is al sinds 2014 lid van het Europarlement. Ze wordt volgens NRC door mensen die haar kennen omschreven als "iemand die niet te veel concurrentie duldt en graag de controle houdt".

  "Er is altijd wel gedoe met Sophie", zegt een D66-lid dat de partijtop goed kent.

  In 't Veld kent de verhalen over haar reputatie, maar vindt die niet relevant voor het conflict met Samira Rafaela. "Er zijn vast mensen die mij een naar mens vinden. Is dat nou zo spannend? Laat men vertellen wanneer ik dan concreet een grens ben overgegaan? Zijn er formele klachten ingediend?"

  Rafaela zegt dat de klachten tegen haar niet los gezien kunnen worden van de "bredere arbeidsrelatie" die ze met de betrokken medewerkers had. Eén van de klagers stapte eind vorig jaar naar het partijbestuur nadat Rafaela haar contract niet had verlengd. Die melding werd volgens NRC niet ontvankelijk verklaard, omdat het om een arbeidsconflict zou gaan.

  Meerdere gesprekken gevoerd

  Diezelfde klager meldde zich vervolgens bij de interne integriteitscommissie. Nadat ze haar klacht daar had ingediend, heeft de medewerkster andere oud-medewerkers gewezen op de mogelijkheid om zich ook bij de integriteitscommissie te melden. Twee medewerkers hebben hier vervolgens gebruik van gemaakt.

  Rafaela heeft vorige week aan partijvoorzitter Victor Everhardt laten weten dat ze uit de partij wil stappen. Ze zei zich onvoldoende gesteund te voelen. Vooralsnog heeft ze daar geen gevolg aan gegeven.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

   

  handtekeningafbeelding
 • vrijdag 22 april 2022 @ 00:20
  #6
  reactie op (#5) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg NU WEER D66 IN DE 'PROBLEMEN': D66 PARTIJLEIDING EN SIGRID KAAG ALS PARTIJLEIDSTER KWAMEN VANDAAG AL MET een verklaring, in tegenstelling dat zij dat deze dag zouden doen. DE VERWARRING IS NOG GROTER ook bij de pers en media. Mevr. Kaag stelt dat zij een persoonlijk sms'je aan haar van het slachtoffer, een jaar geleden niet meer kan herrinneren. Dat horen we meer in de politiek dus en vooral mevr. Kraag had toen het hoogste woord daarover... ??? Dit alles zal zeker wel weer vervolgd worden, over 3 weken een partijcongres en zeker 700 leden hadden al en open brief geschreven. Ach ja DE POLITIEK, welke vorm of partij dan ook. 

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • POLITIEK • VANDAAG, 13:52 • AANGEPAST VANDAAG, 18:27

  D66-top door het stof: affaire had eerder consequenties moeten hebben

  D66-partijvoorzitter Victor Everhardt met partijleider Sigrid Kaag bij de persconferentie ANP

  De top van D66 is door het stof gegaan over de affaire rond prominent partijlid Frans van Drimmelen. Partijleider Kaag zei in een persconferentie dat het grensoverschrijdend gedrag eerder consequenties had moeten hebben. "Ook ik heb hierin niet doorgepakt en dat neem ik mezelf kwalijk."

  Kaag benadrukte verder dat ze zich graag eerder had uitgesproken, maar volgens haar moest het bestuur eerst een nieuwe weging maken. "Grondigheid, zorgvuldigheid en degelijkheid zijn voor mij in dit soort processen van groot belang."

  Partijvoorzitter Victor Everhardt erkende dat D66 is er als werkgever niet in geslaagd is een veilige werkomgeving te bieden. "We maken als landelijk bestuur onze excuses aan het slachtoffer, maar ook aan al onze leden."

  Voorzitter van de talentencommissie

  Afgelopen maandag hadden honderden partijleden opening van zaken geëist. Van Drimmelen was partijstrateeg en voorzitter van de talentencommissie van D66. Naar aanleiding van een klacht over grensoverschrijdend gedrag tegen hem werd een onderzoek ingesteld en er verscheen een rapport waarin stond dat er "geen machtsmisbruik en seksuele intimidatie was gebleken".

  Het openbare deel van het rapport verscheen in 2021 - enkele weken voor de Tweede Kamerverkiezingen. Maar het vertrouwelijk deel, waarin werd gesproken van stalking, bedreiging en chantage van een D66-medewerker, werd door de partijtop onder de pet gehouden, onthulde de Volkskrant vorige week.

  Kijk hier hoe Kaag erkent dat ze anders had moeten handelen:

  1:45 Zie video in oorspronkelijke artikel

  Kaag: ik neem het mezelf kwalijk

  Kaag benadrukte in de persconferentie dat ze de inhoud van het vertrouwelijke deel niet kent. "Nee, nog steeds niet en dat is terecht. Er zijn strikte afspraken over wie er toegang heeft." De partijleider heeft wel een aantal keer telefonisch contact gehad met de vrouw, die Kaag wilde overtuigen van de ernst van de zaak.

  "Ik heb haar, ondanks haar twijfel, aangespoord om deel te nemen aan het onderzoek", zei Kaag, die erkende dat ze wellicht te afstandelijk was geweest. "Hier heeft een vrouw te lang geen erkenning gehad van geleden pijn en dat is verschrikkelijk." Kaag zei verder dat de partij zowel in 2016, toen het speelde, als vorig jaar voortvarender had moeten handelen.

  Gisteren werd bekend dat Van Drimmelen onder grote druk uit de partij is gestapt. Ook trekt hij zich terug uit zijn advies- en lobbykantoor. In zijn verklaring betuigt hij spijt aan de vrouw, met wie hij een relatie had. Van Drimmelen erkent dat hij, nadat de vrouw de relatie had verbroken, "verschillende domme dingen" heeft gedaan.

  Politiek verslaggever Ardy Stemerding:

  "Het is pijnlijk dat Kaag excuses moet aanbieden. Zowel Kaag als het partijbestuur heeft het afgelopen jaar het slachtoffer onvoldoende serieus genomen. De formele lijn van Kaag was altijd dat het gaat om een vertrouwelijk rapport, dat ze ook niet kent en dat ze daarom ook niet zoveel anders kon doen. Maar, en dat geeft ze vandaag ook toe, dat was een inschattingsfout.

  Ze vindt dat ze zich menselijker had moeten opstellen. Dat is toch wel een pijnlijke conclusie voor een partijleider die altijd heeft gezegd dat er voor grensoverschrijdend gedrag bij D66 geen plek is.

  Het zal moeten blijken of de excuses genoeg zijn. Zelf vinden Kaag en de partijvoorzitter dat er geen aanleiding is om op te stappen. Maar ook al betuigen ze nu spijt, feit blijft dat ze het afgelopen jaar niet hebben ingegrepen. Het is uiteindelijk aan de leden, die zullen zich erover moeten uitspreken.

  Half mei is er een extra ledenbijeenkomst. Kaag zal in ieder geval moeten bewijzen dat ze haar woorden waarmaakt en dat ze wel degelijk hard optreedt tegen grensoverschrijdend gedrag bij D66."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • dinsdag 19 april 2022 @ 00:19
  #5
  reactie op (#3) herman_dad

  Goedemorgen, vervolg NU WEER D66 IN DE 'PROBLEMEN': VANDAAG BLEEK e.e.a. toch meer te omvatten dan gemeld, meerdere gevallen en enige tijd, verleden jaar TOT KORT VOOR DE VERKIEZINGEN 'GEHEIM GEHOUDEN'. De media en talkshows besteden er vandaag en ook komende dagen naar verwachting vrij veel aandacht aan. De genoemde Van Drimmelen legt voorlopig ook zijn werk neer in zijn adviesbureau....

  Vrijdag a.s. komt de PARTIJ D66 met een verklaring, we wachten af, maar de ervaringen de laatste tijd in deze zaken...?? Want er wisten meer zeer hooggeplaatsten vanaf dan we denken? KAAG: jaar geleden we gaan stevig ingrijpen indien? 

  De zaak draait om Frans van Drimmelen, een bekende lobbyist en partijstrateeg van D66. Volgens de Volkskrant staat in het vertrouwelijke deel van het rapport dat hij zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan stalkgedrag. Hij zou een vrouwelijke medewerker hebben bedreigd en gechanteerd. Er staat ook in dat de politie een officieel waarschuwingsgesprek met hem voerde.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  UPDATE 21-04-22 09.00 uur: 

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  NOS NIEUWS • POLITIEK • GISTEREN, 12:03 • AANGEPAST GISTEREN, 22:19

  D66-top komt vrijdag met conclusies over grensoverschrijdend gedrag

  Het D66-bestuur brengt vrijdag conclusies naar buiten over grensoverschrijdend gedrag binnen de partij. De partijtop geeft daarmee gehoor aan een eis van meer dan 300 leden. Zij hadden in een open brief opening van zaken geëist in de affaire rond Frans van Drimmelen.

  De leden eisen vandaag in een open brief dat de partijtop voor eind deze week opheldering geeft over haar rol bij het verborgen houden van het grensoverschrijdend gedrag van de partijprominent. "We horen de terechte wens van de leden om snel van ons te horen en om zoveel mogelijk open te zijn", zegt het partijbestuur in een reactie. Meer details zijn niet gegeven.

  Van Drimmelen, die werkt als lobbyist, was partijstrateeg en oud-voorzitter van de talentencommissie van D66. Naar aanleiding van een klacht tegen hem werd een onderzoek ingesteld en er verscheen een rapport. Het openbare deel van het rapport verscheen in 2021 - enkele weken voor de Tweede Kamerverkiezingen. Maar het vertrouwelijk deel, waarin werd gesproken van stalking, bedreiging en chantage, werd door de partijtop onder de pet gehouden, onthulde De Volkskrant.

  Zelfs het 'team verantwoord gedrag', dat de partij adviseerde over een veilige werksfeer, wist niet van het bestaan van het vertrouwelijke deel:

  profielfoto Yoeri Vugts@yoerivugts

  Winnie Sorgdrager werd in feb vorig jaar bij D66 aangesteld om de partij van adviezen te voorzien over een veilige werksfeer. Maar zelfs zij en haar team hadden geen weet van aanvullende conclusies uit een geheim rapport. 'Dat hadden we wel moeten weten', zegt ze tegen Nieuwsuur.

  3 uur geleden

  Het partijbestuur kondigde gisteren aan het onderzoek uitgevoerd door bureau Bing opnieuw te zullen bestuderen. "Dat doen we met de zorgvuldigheid die deze situatie vraagt", laat het bestuur nu weten. Of er sancties tegen Van Drimmelen zijn getroffen, is overigens niet duidelijk. De partijtop wilde daar eerder niets over kwijt.

  Van Drimmelen heeft zijn werkzaamheden bij adviesbureau Dröge en Van Drimmelen voorlopig neergelegd, staat in een korte verklaring die dit weekend op de website van het bureau is geplaatst. Er wordt verwezen naar het Volkskrant-artikel: "De situatie is uiterst pijnlijk, verdrietig en schadelijk voor alle betrokkenen."

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  Gewijzigd op 2022-04-21 10:37:21
  handtekeningafbeelding
 • zondag 17 april 2022 @ 09:24
  #3
  reactie op (#2) Mystic

  Goedemorgen, NU WEER D66 IN DE 'PROBLEMEN' nav OUDE 'ONGEWENST GEDRAGZAAK'. Al enige tijd terug, voor al die 'Me-Toozaken aan het licht kwamen' maar wordt weer aangekaart en geactualiseerd door al deze meldingen. Kennelijk heeft D66 daar destijds niet al te veel mee gedaan of zelfs onder de pet gehouden? Nieuwe onderzoeken dan maar...

  De zaak draait om Frans van Drimmelen, een bekende lobbyist en partijstrateeg van D66. Volgens de Volkskrant staat in het vertrouwelijke deel van het rapport dat hij zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan stalkgedrag. Hij zou een vrouwelijke medewerker hebben bedreigd en gechanteerd. Er staat ook in dat de politie een officieel waarschuwingsgesprek met hem voerde.

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  NOS NIEUWS • POLITIEK • GISTEREN, 13:47 • AANGEPAST GISTEREN, 14:33

  D66 kijkt opnieuw naar rapport grensoverschrijdend gedrag partijprominent

  NOS

  Het partijbestuur van D66 gaat opnieuw kijken naar een onderzoek dat is gedaan naar grensoverschrijdend gedrag door een partijprominent. Aanleiding is berichtgeving door de Volkskrant, dat een vertrouwelijk deel van het rapport meer dan een jaar onder de pet zou zijn gehouden door de partijtop.

  In een schriftelijke verklaring staat dat het huidige bestuur "in grote zorgvuldigheid het rapport, dus het openbare en het vertrouwelijke deel, gaat wegen om te bezien of zij daar eventueel andere conclusies uit trekken dan eerder is gedaan".

  De zaak draait om Frans van Drimmelen, een bekende lobbyist en partijstrateeg van D66. Volgens de Volkskrant staat in het vertrouwelijke deel van het rapport dat hij zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan stalkgedrag. Hij zou een vrouwelijke medewerker hebben bedreigd en gechanteerd. Er staat ook in dat de politie een officieel waarschuwingsgesprek met hem voerde.

  Nooit openbaar

  Vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart vorig jaar zei partijleider Kaag dat uit het onderzoek was gebleken dat binnen D66 geen sprake was van "een structureel onveilige omgeving". Die uitspraak was gebaseerd op het openbare gedeelte van het rapport, maar de onderzoekers gingen ondertussen door met het opvragen van informatie. De conclusies daarvan zijn nooit openbaar gemaakt.

  Het bestuur zegt nu dat Kaag "geen inzage" heeft gehad in de vertrouwelijke bijdrage bij het rapport van onderzoeksbureau BING. Dat hoort volgens het bestuur ook niet, omdat Kaag niet de opdrachtgever was, maar het toenmalige bestuur.

  'Veilige partij voor iedereen'

  Kaag zegt vandaag opnieuw dat haar partij een veilige partij moet zijn voor iedereen. "Daarom steun ik het besluit van het huidige bestuur om met nieuwe ogen te kijken naar de beide delen van het rapport." In de Volkskrant pleiten vier partijleden voor een nieuw onderzoek, maar dat lijkt er dus niet van te komen.

  Het huidige bestuur van de partij blijft erbij dat uit het BING-onderzoek niet gebleken is dat er sprake was van seksuele intimidatie of machtsmisbruik door Van Drimmelen. Het onderzoeksbureau heeft dat vandaag opnieuw bevestigd tegen het bestuur.

  "Dat betekent niet dat er destijds geen sprake kan zijn geweest van ongewenst of grensoverschrijdend gedrag", legt het bestuur in de verklaring uit. In het openbare gedeelte van het rapport stond wel dat er gesprekken zijn geweest met politie, maar daar werd verder niet over uitgeweid. Die toelichting stond wel in het vertrouwelijke gedeelte.

  Bureau: conclusies zijn in lijn

  Maar dat deel is om privacy-redenen alleen gedeeld met de betrokkenen, de toenmalige partijvoorzitter en de vice-partijvoorzitter. "Het initiatief en de wens tot vertrouwelijkheid komt niet van D66. We respecteren deze uiteraard wel", staat in de verklaring.

  Onderzoeksbureau BING laat weten dat de conclusies uit het vertrouwelijke deel van het rapport in lijn zijn met die uit het openbare gedeelte. Er was geen sprake van seksuele intimidatie of machtsmisbruik door Van Drimmelen. D66 had het bureau ook gevraagd daar onderzoek naar te doen. Het verhaal in de Volkskrant gaat volgens BING over stalkgedrag.

  BEKIJK OOK

  Deel dit artikel:

  handtekeningafbeelding
 • woensdag 02 maart 2022 @ 20:40
  #2
  reactie op (#1) herman_dad

  Ja precies de politiek. 1 pot nat.

 • donderdag 01 juli 2021 @ 00:25
  #1

  Goedemorgen, NU OOK WEER D66 IN DE 'PROBLEMEN' nav een documentaire eerder dit jaar over SIGRID KAAG, partijleidster welke door een VPRO documentaire in haar toenmalige functie als minister werd gevolgd gedurende geruime tijd.

  Zij of de PARTIJ(leiding) zou daar omwege haar GOEDE IMAGO, voorstelling van zaken (verkiezigen kwamen er ook aan en de oorspronkelijke titel was 'minister van HOOP') grote invloed op hebben uitgeoefend....zaken eruit gehaald of bij fouten soms 'gefotoshopt' etc.... het gaat waarschijnlijk ook hier weer om het toebrengen van imagoschade door andere partijen.... ACH JA DE POLITIEK.....   

  Meerdere artikelen hierover en komt zeker komende tijd nog meer. Zie weer COMPILATIE  

  Zie en lees verder art. van NOS-NIEUWS Twitter (bron) 

  Laatste 2-7-21:

  WORDT VERVOLGD.... 

  Gewijzigd op 2021-07-02 07:23:04
  handtekeningafbeelding