'SKIMMEN'...'Magneetstrip bankpas moet zo snel mogelijk weg'

Geplaatst op zondag 05 september 2010 @ 09:38 , 1457 keer bekeken

UPDATE Laatste nieuwsbericht d.d. 5 aug. 2010: 'Churchil liet UFO-waarneming in doofpot stoppen!' Bang dat hij was voor paniek onder de bevolking en anti-religieuze gevoelens? Indien u lid bent van deze club kunt u dit lezen in de rubriek nieuws... 22.gif  

Heelal+-+UFO+boven+de+wereld.jpg

'EU-commissaris overweegt EU-belasting': lees dit bericht op Club Europese Unie, in het blogbericht daar en leden en bezoekers, geef uw mening eens daar onder dat bericht?! Dank!!

sloveenseeuros3434_1811921j%281%29.jpg

EXTRA BERICHT D.D. 28-03! WAARSCHUWING! (OVERIGENS IS DIT EEN E-MAIL DIE RONDGAAT EN HEEFT NIETS MET ONDERSTAANDE BERICHT TE MAKEN) 

Beste mensen,

Graag jullie aandacht voor onderstaand bericht. 

In de regio Zaanstreek Waterland is onderstaande een paar keer gebeurt. 

Je wordt op je vaste telefoonlijn (ook al sta je ingeschreven in het “Bel me niet register”. Na het opnemen wordt er gevraagd:”Met wie spreek ik?” Nadat je je naam gezegd hebt wordt er iets verteld: Voorbeeld U heeft een prijs gewonnen, Zit U goed etc. De beller wacht op het antwoord “Ja” 

Zij vragen nogmaals naar je naam omdat men die heel duidelijk uitgesproken willen hebben, daarna stellen ze gerichte vragen waarop jij met ja moet antwoorden en ze laten hiervoor ook de pauzes in het gesprek vallen. Vervolgens vragen ze je naar je adresgegevens en als je die geeft, monteren zij een vals bandje waarop staat dat jij iets hebt gekocht dan wel dat je een verzekering hebt afgesloten. Op dat bandje is dan duidelijk te horen dat jij dat bevestigt en al je gegevens geeft en er dus aan vast zit. Bovendien kun je haast niet bewijzen dat het om een oplichting gaat.

 Groetjes,

 'Mens sterft over 100 jaar uit' 

SYDNEY - Binnen 100 jaar is de mens uitgestorven. Dat denkt althans een belangrijke Australische wetenschapper. "De situatie is onomkeerbaar, wat we ook doen."

Indien u lid bent kunt u dit artikel ook verder lezen....!

EN VERDER, laatste maatschappelijke belang in het nieuws:

Indien u (weer) CONTANT BETAALT in de winkels, supers, benzinestations dan heeft u er in ieder geval geen last van. Alleen, iedereen moet 1x per maand minimaal geld pinnen van de BANK na storting inkomen, dat blijft helaas. Toch ook opgepast, lees verder op deze club (!) Indien u bij de ING-Bank dit overkomt en men 'vetrouwt het niet', ook U niet, dan kunt u door de bank zonder meer geroyeerd worden, en zelfs op de 'zwarte lijst' banken als 'verdacht van mogelijke betrokkenheid bij fraude!??' ZONDER enig verder juridisch bewijs!! 32.gif Velen gaan dan ook weg bij de ING-Bank, want zoals u onder leest... het kan écht IEDEREEN overkomen!

'Magneetstrip bankpas moet zo snel mogelijk weg'

Foto+bij+artikel+Magneetstrip+bankpas+zo
FOTO ANP

ROTTERDAM - De magneetstrip op bankpassen moet zo snel mogelijk vervangen worden door een chip om skimmen tegen te gaan. Dat zeggen Nederlandse banken in een uitzending van KRO Reporter. Vorig jaar werden de rekeningen van 32 duizend Nederlanders geplunderd. De schade was 36 miljoen euro.

Eerst richtten skimmers zich vooral op geldautomaten op straat, maar inmiddels zijn ook pin-automaten bij kassa's in winkels en tankstation doelwit. Tal van klanten van Albert Heijn, V&D, Ikea en Lidl werden volgens het programma de afgelopen dagen geskimd. Onbemande tankstations zijn volgens de politie een nieuw doelwit. Alleen al bij Shell werden in de eerste helft van dit jaar 1500 klanten geskimd.
 
Currence, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het pinbetaalverkeer, stelt dat skimmen net zo makkelijk is als het stelen van een auto. Hoewel de Vereniging van Nederlandse Banken een groot voorstander is van een chip biedt dit volgens de vereniging geen honderd procent veiligheid. Als de magneetstrip naast de chip op de pas zit, kan deze nog steeds geskimd worden. (NOVUM) 04/09/10 17u52

Bron: AD, 05-09-10   


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: