BUITENAARDS ETC. ‘Nieuwe planeet gaf teken van leven’

Geplaatst op zondag 03 oktober 2010 @ 17:22 , 4353 keer bekeken

Zie ook FORUMRUBRIEK: UNIVERSUM EN ARTIKELEN OVER HET BUITNAARDSE, VEEL MEER RECENTER NIEUWS NOG!    

ZIJN WE DAN NIET ALLEEN? DE grote vraag van al eeuwen maar vooral van DEZE tijd en komende eeuw! Enkele dagen geleden al dit opmerkelijke nieuws dat onze wetenschappers een 'planeet gelijkende op Aarde hadden ontdekt' dwz in een baan om haar zon (lees artikel) ongeveer gelijkwaardig aan onze situatie etc. Dus mogelijk ook lucht en water, zuurstof... leven? En nu dit bericht? Opmerkelijk nieuws dus.20.gif Lees ook eens en HOE NU VERDER MET DEZE AARDE en ons Homo sapiens? ALLE grote onderlinge discriminaties eerst weg... dus DE politiek, HET geloof en HET monetaire stelsel.... zie boek Van Homo sapiens naar homo galacticus, SAMEN OP WEG.... !!! Aanrader voor allen die iets hebben met bovenstaand..... WIE NIET? 

UPDATE 13-06-12: Een opmerkelijk fimpje, indien u niet kunt openen dan op het filmpje klikken via YouTube.

Ufo raast over Vlissingen

Door: redactie
13-6-12 - 11:57  bron: Omroep Zeeland

Een voorwerp dat tijdens een reportage over het hoofd van een geïnterviewde scheert, houdt de gemoederen flink bezig. Want wat kan het zijn wat daar vliegt? Een grote frisbee? Een vogel met een motortje? Of is het het dan toch een buitenaards ruimteschip?

Het gaat om een reportage van Omroep Zeeland, waarbij skeeleraar Crispijn Ariëns wordt geïnterviewd. Hij had vlak daarvoor een skeelerwedstrijd op de Vlissingse boulevard op zijn naam geschreven.

Na 8 seconden vliegt een voorwerp met grote snelheid door het beeld.

Bron: AD, 13-06-12

UPDATE 30-09: Ook van de piramyden in Egypte wordt beweerd dat daar mogelijk 'buitenaardse hulp' mee gemoeid moet zijn geweest  omdat we vandaag de dag nog steeds niet technisch in staat zijn deze te construeren. 'Overheden' weten dus wellicht veel meer dan we denken, volgens ook dit artikel?  

'Maya’s kenden buitenaards leven'

Van onze correspondent

MEXICO-STAD -  De hoogontwikkelde Maya-cultuur in Centraal-Amerika heeft op het hoogtepunt van haar beschaving contact onderhouden met buitenaards leven. Het bewijs voor die boude stelling zou te vinden zijn in geheime documenten in de kluizen van de Mexicaanse staat.

LEES VERDER OP:

http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/20822948/

___Maya_s_kenden_buitenaards_leven___.html

Bron: De Telegraaf, 29-09-11  

Update d.d. 08-06-11: Nu komt de wetenschap vandaag met een verklaring. Het zou gaan om 'kosmische straling' waardoor de pixcels van foto's kunnen worden aangetast? Zou kunnen maar álles kan...? UIT DE TELEGRAAF van vandaag:

Afgelopen weekend haalde Martines de kranten met een vage foto van Mars, gemaakt via Google Earth. Hij dacht er een complex in te herkennen dat meer dan 200 meter lang en ongeveer 45 meter breed was. De armchair astronaut, zoals hij zichzelf noemt, had er zelfs al een naam voor bedacht: ‘Bio Station Alpha’.

Maar wat Martines nu echt zag, blijkt stukken minder spannend. Althans, volgens de onderzoekers die de afbeelding hebben bestudeerd. Volgens hen gaat het hier om 'kosmische straling'. Dat bestaat uit deeltjes die worden uitgestoten door de zon en sterren. Op aarde hebben we er eigenlijk geen last van, omdat de magnetosfeer ons er tegen beschermt. Maar wanneer een camera daar boven aan het werk gaat, bijvoorbeeld van een satelliet, kan deze aangetast worden door de straling.

Die zorgt er dan ook voor dat pixels worden aangetast, waardoor een witte vlek ontstaan terwijl die er eigenlijk niet is... of toch wel?

UPDATE d.d. 05-06-11:

Dit is wel héél vreemd.... maar ja lets kan, iets kan 'opgezet' zijn maar net zo goed wáár zijn en dan is het toch iets wat in ieder geval niet natuurlijk is! Kijkt u zelf naar de video via www.detelegraaf.nl  en oordeel zelf!

http://www.telegraaf.nl/s/9958781

Gebouw gevonden op Mars?

AMSTERDAM -  De Amerikaan David Martines zegt een mysterieus gebouw gevonden te hebben op Mars met behulp van Google Earth.

Gebouw op Mars?

Met het programma van Google kunnen ook satellietfoto's van Mars bekeken worden. Volgens Martines kwam hij iets vreemds tegen toen hij de beelden bekeek.

"Ik noem het Bio-station Alpha," aldus de 'armchair astronaut', zoals hij zichzelf noemt op een veelbekeken YouTube-video. "Ik neem aan dat er iets woont of in heeft gewoond. Het is heel vreemd en vrij groot, meer dan 200 meter lang en 45 meter breed. Het lijkt op een cylinder."

Over de functie van het bouwsel heeft Martines ook wel een theorie: "Het zou een elektriciteitscentrale kunnen zijn, of misschien is het een veredelde garage. Ik hoop niet dat het een wapen is."

Het vreemde gebouw is te vinden in Google Earth door de planeet Mars te selecteren en op de volgende coördinaten te zoeken: 71 49'19.73"N 29 33'06.53"W

Zowel Google als de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA hebben nog niet gereageerd op Martines' 'ontdekking.'

Meer gebouwen?

Lezer Roy Deurloo uit Wassenaar ging naar aanleiding van dit bericht ook speuren en kwam dit tegen:

Op de coördinaten 68 46'7.01" N, 42 56'38.40" W is een wit kruisje te vinden. (Cirkel ter verduidelijking).

Bron: De Telegraaf, 05-06-11

UPDATE dinsd. 19 april: WEER EEN INTERESSANT BERICHT... toch?

wo 27 apr 2011, 11:49 | 186 reacties

NSA bevestigt buitenaards leven

MARYLAND -  In een vrijgegeven document van de National Security Agency (NSA) wordt bevestigd dat er contact is geweest met buitenaards leven. De Amerikaanse geheime dienst heeft bijna dertig boodschappen ontvangen vanuit de ruimte.

Niet alle boodschappen vanuit de ruimte konden worden ontcijferd. Zo bevatten sommige boodschappen een.....

LEES VERDER OP:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/20273664/

__NSA_bevestigt_buitenaards_leven__.html

Bron: De Telegraaf, 24 april 2011.

Werd Kennedy vermoord vanwege geloof in UFO's?

De openbaring van twee brieven van de hand van de Amerikaanse president John F. Kennedy aan de CIA waarin de hij inzage vraagt in de UFO-dossiers van de geheime dienst, heeft geleid tot nieuwe speculatie over de moord op Kennedy in 1963.

Foto+bij+artikel+Werd+Kennedy+vermoord+v
John F. Kennedy. © REUTERS
 
Op 12 november 1963, tien dagen voor de fatale dag in Dallas schreef Kennedy een memorandum waarin hij openheid eist over een aantal UFO-waarnemingen eerder dat jaar.

Kennedy was bang dat UFO-waarnemingen overal ter wereld door de Russen zouden worden geïnterpreteerd als tekenen van Amerikaanse agressie. Kennedy zou volgens schrijver William Lester niet zitten te wachten op een nieuwe internationale crisis na de Cubacrisis van een jaar eerder.

Lester kreeg de documenten voor een boek dat hij schrijft over Kennedy's interesse voor UFO's. De documenten gooien ongetwijfeld weer en flinke lading olie op het vuur bij mensen die geloven in de moordcomplotten van JFK.

Ze voeden namelijk eerder geopenbaarde theorieën dat de CIA veel meer over het bestaan van UFO's weet dan wat zelfs de machtigste man op aarde over UFO's zou mogen weten.
(CBR)
 
Foto+bij+Artikel+Werd+Kennedy+vermoord+v
De presidentiële auto kort voordat Kennedy werd vermoord. © EPA
Roswell_162919a.jpg
Een van de vermeende aliens uit de neergestorte UFO in Roswell 1947. © KIPPA
Meer dan 20 jaar werd aangenomen dat deze foto origineel was, in 2016 werd vastgesteld dat dit een foto was van een reconstructiefilmpje door Ray Santilly, maw dus niet origineel.(2018)  
 
19/04/11 17u53

BRON: AD, 19-04-11

UPDATE maandag 18 april 2011: Ook nu weer is er 'iemand' naar alle waarschijnlijkheid die de hoogste geheimhouding, ditmaal in Rusland, verbreekt onder het motto: 'Dit móet de wereld weten'...? Het doen denken aan 'Rosswell 1947, VS en nog meer incidenten daar, vermoedelijk waar veel meer overschotten en mogelijk zelfs (nog?)levenden  werden of worden bewaard. Oordeelt u zelf, echter...???

ZIE OOK RUBRIEK 'LAATST TOEGEVOEGDE VIDEO'S! En nog even toevoeging uit de commentaren op het Telegraaf artikel: (veel mensen uiteraard met 'ongeloof' doch dit commentaar daar óók gelezen van een militair in Uruzgan gelegerd geweest:

Vorig jaar NW van Sorkh Morgab ook één neergestort. We dachten eerst een UAV, maar het geluid was veel heser. Oranje boven en blauw onder. Spoor van 1 K door de dasht. Samen met ANA wezen kijken. Het zag er precies hetzelfde uit als op de foto. Er lagen er zeker zes. Tussen de 30 en 60 cm lang. Eerst dachten we dat het katten waren. Het schip lag 0,6 K verder. Toen we er net waren, landden er Blackhawks en moesten we weg. Ik moest mijn fototoestel afgeven. Toen landde er ook een Chinook en een uur later twee Ospreys. Na een uur of zes vertrokken ze weer in het donker Alles was weg. Er was ook nog een dag een black hole.

Soldaat, Uruzgan  | 22:48 | 18.04.11
Δ Ik heb een klacht over deze reactie

ma 18 apr 2011, 13:29 | 197 reacties

'Dode alien gevonden in Rusland'

IRKOETSK -  Op internet is een geheime video van de Russische overheid uitgelekt waarin het stoffelijk overschot van een buitenaards wezen te zien zou zijn. 
 

Dood ruimtewezen in Rusland

Het stoffelijk overschot van de gevonden alienHet stoffelijk overschot van de gevonden alien

Vorige maand waren zo'n honderd mensen getuige van een groot object dat naar beneden kwam. Binnen enkele uren was een groot team van wetenschappers, militairen en de geheime dienst ter plaatste om de rampplek te bestuderen, zo meldden Russische media.

Ondanks alle maatregelen van de Russische autoriteiten is het filmpje toch uitgelekt. Eerder al zette de Amerikaanse FBI allerlei geheime documenten omtrent buitenaards leven op het internet.

Bron: De Telegraaf, 18-04-2011

UPDATE 12-01: Wéér een andere planeet ontdekt die 'op Aarde lijkt', tja het zullen er velen zijn mogelijk, in het Heelal? Wat denkt u, leden en bezoekers, geef uw mening eens in het forum, bijvoorbeeld? Dank! 1.gif

Planeet ontdekt die op aarde lijkt

Foto+bij+artikel+Planeet+die+op+Aarde+li
De aarde gefotografeerd door een satelliet. FOTO AFP

HOUSTON - Amerikaanse sterrenkundigen hebben in een ander planetenstelsel een kleine planeet ontdekt, die net als de aarde een rotsachtige samenstelling heeft. Dat heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA gister naar buiten gebracht.

De wetenschappers spreken van ,,het eerste duidelijke bewijs van een rotsachtige planeet die rond een andere ster dan onze zon draait''.

1,4 keer zo groot als de aarde
De planeet, Kepler-10b genaamd, is 1,4 keer zo groot als de aarde. Daarmee is het de kleinste planeet die ooit buiten ons zonnestelsel is gevonden. Leven is er echter niet mogelijk. De temperatuur moet ondraaglijk hoog zijn, omdat de planeet erg dicht bij zijn ster staat. Een omloop duurt ongeveer 20 uur. Voor dezelfde rondreis heeft de aarde ongeveer 365 dagen nodig.

De planeet Kepler-10b werd gevonden met de in 2009 gelanceerde ruimtetelescoop Kepler. Die zoekt naar planeten waar net als op aarde leven mogelijk is. Daarvoor moet een planeet niet te koud en niet te warm zijn, een vaste structuur hebben en vloeibaar water bevatten. Om zulke planeten te vinden, kijkt de Kepler naar ongeveer honderdduizend sterren in de sterrenbeelden Zwaan en Lier. Wanneer een planeet voor een ster langsgaat, kan de Kepler waarnemen dat het licht van de ster iets minder fel wordt. (ANP) 11/01/11 09u17, AD, 12-01-11 

‘Nieuwe planeet gaf teken van leven’ 

De mogelijkheid dat er een nieuwe Aarde (Gliese 581g) bestaat, houdt de wetenschap wereldwijd in zijn greep. Helemaal nu blijkt dat een astronoom van de universiteit van West-Sydney twee jaar geleden al een signaal uit de buurt van de planeet ontving. Daarmee rijst de vraag wederom: zijn we dan toch niet alleen in het heelal?

Dr. Ragbir Bhathal hield de afgelopen dagen het nieuws extra goed in de gaten. De astronoom vernam al twee jaar geleden een lichtstraal op die uit de buurt van de zogenaamde nieuwe Aarde afkomstig was. "Op een heldere nacht ga ik naar het observatorium en onderzoek ik de sterren. Toen ik naar één van die sterren keek, merkte ik plots een signaal op," vertelt de astronoom. Hij wilde het signaal meteen onderzoeken. "We beschikken over speciale software, want we ontvangen ook veel lawaai. Maar dit was een heel scherp signaal. En dat is precies waar we naar op zoek zijn."

Op het moment dat Bhathal in 2008 deze ontdekking deed, wist men niet dat zich rond de ster Gliese 581 wellicht bewoonbare planeten bevinden. De astronoom is lid van een organisatie die op zoek is naar tekens van leven op andere planeten.

Hoewel Bhathal in de volgende maanden zocht naar een tweede signaal, vond hij niets meer. Maar nu het nieuws kwam dat er mogelijk bewoonbare planeten rond de ster zijn, is zijn nieuwsgierigheid wederom aangewakkerd.

Bron: MSN-News, 03-10-10

Hoe zou het leven op andere planeten er uit zien? Als bij 'ons' of waarschijnlijker anders. Misschien echter zelfs niet véél anders. Beroemde boeken daarover zijn het boek van de Zwister Billy Meijer....

Semjase1.jpg

.... Foto: 'Semjase' een vrouw afkomstig van het sterrenstelsel de Pleiaden, die Meijer jarenlang heeft bezocht?

En bij ons zelfs het boek 'Buitenaardse beschaving' van Stefan Denaerde, beide boeken waarvan we kunnen zeggen, helemaal 'verzinnen' kun je dit niet?  

Zie verder ook nog: 'Club Ufo's en graancirkels', www.clubs.nl - en vooral ook www.niburu.nl voor veel en veel meer 'nieuws' uit het Heelal?   

Supergeheim ruimtevaartuig opnieuw vermist

Foto+bij+artikel+Supergeheim+ruimtevaart
Foto: AD

WASHINGTON - De X-37B, een nog supergeheim ruimtevaartuig is mogelijk vermist. Het bijzondere ruimtetuig van het Amerikaanse leger vliegt al 173 dagen rond de Aarde, sinds de lancering op 22 april. De X-37B is onbemand en de bestemming is geheim. Er wordt dan ook volop gespeculeerd op het web. 

Qua capaciteit kan het ruimtevliegtuig vergeleken worden met een middelgrote vrachtwagen. Een mogelijk doel is het sturen van spionagesatellieten in een baan rond de Aarde.

De X-37B kan na één rondje alweer terugkeren naar de Aarde en zou zo de satellieten op de terugweg kunnen oppikken, zodat de spionagebeelden binnen zijn zonder dat de vijand iets zou merken. Volgens anderen is dit het begin van de bewapening van de ruimte.

Veelzijdiger dan gedacht
Eind juli was de X-37B al eens twee weken vermist. Toen bleek dat het ruimtetuig was afgeweken van zijn voorziene koers. Het werd teruggevonden door amateur-astronoom Greg Roberts uit Kaapstad in Zuid-Afrika. Toen bleek de shuttle veel veelzijdiger te zijn dan gedacht. Het kon zijn eigen koers zelf corrigeren en weer in de juiste baan rond de Aarde brengen.

Nog niet gespot
En nu is het dus weer zover: de X-37B is opnieuw 'vermist'. Het ruimtetuig moet dus teruggevonden worden én er zou een plausibele verklaring moeten komen voor de 'verdwijning'. Na de eerste keer werd het opsporen vergemakkelijkt, maar tot nu toe werd de X-37B nog altijd niet gespot in zijn nieuwe baan. Dat zou kunnen betekenen dat het Pentagon het ding wil laten landen.

Landen
Op militaryphotos.net beweert forumlid 'Slenke' dat de X-37B het laatst werd gezien dicht bij de Vandenberg Air Force Base, één van de twee sites die het ruimtetuig zouden kunnen ontvangen. De andere is Edwards Air Force Base. Beide bases liggen in Californië.

De X-37B kan 270 dagen in de ruimte verblijven, maar zelfs de top van de US Air Force kan of wil niet zeggen wanneer de shuttle zal landen. Het Pentagon werkt inmiddels al aan een tweede X-37B. (CBR)
 
12/10/10 21u35
 
Bron: AD, 13-10-10

Nieuwe zoektocht naar buitenaards leven

Foto+bij+artikel+Nieuwe+zoektocht+naar+b
Een deel van telescoop LOFAR, Low Frequency Array. FOTO ANP

DWINGELOO - Astronomen over de hele wereld zijn al vijftig jaar op wetenschappelijke basis op zoek naar buitenaards leven. Geleerden uit twaalf landen vieren dat jubileum vandaag en morgen met een grote, gezamenlijke waarnemingscampagne. Voor Nederland pikt de grootste radiotelescoop ter wereld, LOFAR in het Drentse Dwingeloo, een uur lang signalen uit het heelal op.

Australië, Japan en Zuid-Korea hebben vandaag de aftrap voor de nieuwe campagne gegeven. Behalve Nederland doen onder meer ook de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië en Argentinië mee. De komende weken vergelijken de deelnemende astronomen alle waargenomen signalen, om te bezien of die aanwijzingen opleveren voor het bestaan van ander leven dan dat op aarde. In de afgelopen vijftig jaar zijn nog nooit dergelijke aanwijzingen gevonden, aldus de Nederlandse deelnemers. (ANP)

05/11/10 15u43  Bron: AD, 05-11-10


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: